TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideNyheder og rejseartiklerBryllupsrejse i Latinamerika

Bryllupsrejse i Latinamerika

02.04.2019
Vis alle indlæg

par i cartagena

Latinamerika byder på fantastiske destinationer til en bryllupsrejse.

Er I til kultur, storby, storslåede naturoplevelser eller sandstrand?

Uanset, hvad der frister jer, så finder I det i de latinamerikanske lande.

Læs med her og få 5 bud på uforglemmelige bryllupsrejsedestinationer.

Brasilien: storby, natur og badeferie

Rio de Janeiro

Hvis I gerne vil på en bryllupsrejse, der kombinerer storby og fantastiske naturoplevelser, og som kan afsluttes med en fantastisk badeferie – så er Brasilien jeres destination.

Gå hånd i hånd ned ad strandpromenaden ved Copacabana, tag en dukkert i de friske bølger eller oplev karnevallet bag kulisserne. Slut dagen af på toppen af Rio de Janeiro, hvor I kan nyde den romantiske solnedgang fra bjerget Sukkertoppen 396 m over byen.

I Salvador skal I finde vandreskoene frem og trave kolonitidsbyens historiske centrum tynd. Brostensbelagte gader, charmerende kolonitidsbygninger og smuk udsigt fra kystbyen gør Salvador til en romantisk oplevelse.

Udover fascinerende storbyer er naturen i højsæde på en rejse til Brasilien. Besøg f.eks. Iguazú-vandfaldene i det sydlige Brasilien, der består af 275 vandfald og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vandfaldene byder på fantastiske vue og er en oplevelse, I sjældent vil glemme. Men det er ikke den eneste eminente naturoplevelse, Brasilien byder på.

I Amazonas kan I blive budt velkommen til frodig regnskov, et fascinerende dyreliv og overnatning med junglen som nabo. I kan være heldige at opleve dyr som kaimaner, aber, dovendyr og krybdyr. Og så kan I nyde tosomheden ude midt i ingenmandsland.

Afslut bryllupsrejsen med den skønneste badeferie. Tag f.eks. til Praia do Forte nord for Salvador og lad de store oplevelser synke ind i ly af palmetræerne på stranden eller på en solseng ved poolen. Nyd nogle dage på langs i hinandens selskab uden planer, inden hverdagen som ægtepar for alvor begynder.

Tag på bryllupsrejse til Brasilien, hvis I gerne vil kombinere usædvanlige naturoplevelser med storby og solferie.

Costa Rica: nationalparker, varme kilder og kør-selv

Monteverde Costa Rica

Drømmer I om en bryllupsrejse med natur-, dyre- og strandoplevelser ud over det sædvanlige?

I Costa Rica venter der jer masser af højdepunkter. Og så er Costa Rica et fantastisk kør-selv-land, hvis I foretrækker at udforske landet på egen hånd.

Costa Ricas hovedstad, San José, har en overkommelig størrelse og er yderst charmerende. I kan f.eks. tage på marked, gå en tur i byens kerne med smukke pladser eller slå jer ned på en fortovscafé og nyde en kop costaricansk kaffe i hinandens selskab. Hovedstaden er hyggelig og en god start på en fantastisk bryllupsrejse i naturens tegn.

For Costa Ricas natur er noget helt for sig selv.

Besøg f.eks. Tortuguero Nationalpark, hvor I kan opleve dovendyr, leguaner og araer. Og så er havskildpadder nationalparkens helt store trækplaster.

I vulkanen Arenals varme kilder kan I slappe af i flere forskellige pools, der er mellem 37 og 41 grader varme. Nyd hinanden, nyd de varme kilder og nyd den paradisiske omkringliggende natur.

I Monteverdes tågeskov har I helt andre attraktioner i vente. I kan opleve tågeregnskoven fra hængebroer i træernes toppe, og det kan give et lille adrenalinkick. Turen er 3 km. lang, hvor I går i skylignende tåge. Det er en fantastisk og unik oplevelse at få sammen.

Afslut jeres rejse med nogle rolige dage ved kysten. I Playa Samara kan I nyde nogle dage på langs ved den smukke strand eller i vandet, hvor I kan snorkle mellem fine koraller og fisk i alverdens farver. I kan også vælge at afslutte rejsen ved Manuel Antonio, hvor der foruden den fantastiske nationalpark af samme navn, også gemmer sig nogle af Costa Ricas mest vidunderlige strande.

Tag på bryllupsrejse til Costa Rica, hvis I er vilde med natur og dyreliv og ønsker at komme på en kør-selv-bryllupsrejse.

Argentina: naturoplevelser, vin og tango

Perito Moreno

Er storslået natur, sensuel dans, vin og store bøffer noget for jer, vil en bryllupsrejse til Argentina uden tvivl være den helt rigtige destination.

Buenos Aires er den perfekte by at starte en uforglemmelig bryllupsrejse i. Gå hånd i hånd i det historiske og farverige kvarter La Boca, oplev det smukke operahus, Teatro Colón, eller byens mange, romantiske pladser. Om aftenen kan I tage ud og spise en fortrinlig bøf akkompagneret af udsøgt vin, som I også kan kombinere med et fascinerende tangoshow, hvor de melankolske toner byder op til dans.

Et af Argentinas helt klare højdepunkter er den unikke natur.

Halvøen Peninsula Valdes er på UNESCOs liste over verdens naturarv. Området byder på et rigt dyreliv, hvor I bl.a. kan opleve de fascinerende søelefanter, sæler og havfugle. Mellem juni og december er det desuden muligt at tage på hvalsafari, hvor I kan være heldige at se spækhuggere.

I det sydlige Argentina, tæt på grænsen til Chile, ligger byen El Calafate. Sydamerikas, og dermed Argentinas, sydlige spids hedder Patagonien, og er kendt for dets dramatiske landskab. Her finder I bl.a. den enorme Perito Moreno-gletsjer, der imponerer med en højde på 60 meter og bredde på ca. 4 km. Dens størrelse, de vilde brag når et isstykke brækker af og falder i vandet og den vidunderlige, blå farve tager pusten fra jer.

Og så må I næsten ikke forlade Argentina, uden også at have oplevet et af verdens største vandfald. Iguazú-vandfaldene, der ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina, er en formidabel oplevelse. 275 vandfald i varierende størrelser sætter et romantisk punktum for en bryllupsrejse med naturen som centrum.

Tag på bryllupsrejse til Argentina, hvis I er naturelskere og gerne vil opleve formidabel UNESCO-anerkendt natur ledsaget af argentinsk mad- og kultur!

Colombia: kaffe, charme og badeferie

Cartagena

Er I et kaffeelskende, nygift par, der gerne vil opleve kontrasten mellem storbyens tempo, kystbyens charme, kaffens smukke natur og vandkanten er Colombia jeres bryllupsrejsedestination.

Colombias kafferegion er et sandt mekka for det kaffeentusiastiske brudepar. I får indblik i, hvordan kaffen kommer hele vejen til kaffekoppen – altså alt fra plukningen af kaffebønnen til de er klar til kaffebrygning. Og så får I mulighed for at smage på den ene kop kaffe efter den anden og finde jeres favorit, som I kan købe med hjem. Naturen i kafferegionen er utrolig smuk, og I skal unde jer selv at opleve nogle af de romantiske byer i regionen.

Romantisk tosomhed oplever I også i hovedstaden Bogotá og kystbyen Cartagena.

Bogotá er en by, der vinder ens hjerte. Cykl f.eks. en formiddagstur i midtbyen om søndagen, hvor vejene er lukket for biler eller tag til Monserratebjergets top og nyd udsigten over byen – og hinanden.

I Cartagena oplever I den caribiske charme for fuldt flor. Lad jer fare vild i den gamle bydels labyrintiske gader og slå jer ned på en idyllisk café og nyd jeres favoritkaffe. Cartagenas mange kvarterer byder på unikke oplevelser og emmer af romantik.

I kan slutte jeres fantastiske bryllupsrejse af med en romantisk badeferie på koraløen Mucura. Efter nogle dage i idylliske Cartagena er det eneste, I mangler, nogle dages absolut tosomhed. Blot et par timers sejltur fra Cartagena ligger øen Mucura, hvor I kan slappe af til lyden af bølgernes brusen. Tag en snorkelmaske på og oplev det fascinerende liv under vand eller bliv oven vande og nyd hinandens selskab inden dagligdagen igen kalder.

Tag på bryllupsrejse til Colombia, hvis I gerne vil have lidt af det hele. Storbypuls, charmerende kolonitidsstemning, frodigt kaffelandskab og vidunderlig ø-afslapning.

Galapagosøerne: unikt dyreliv, natur og snorkling

Blåfodede suler

Har I altid har drømt om at opleve det særegne dyreliv, de smukke øer og den forskelligartede natur på Galapagos? Så er det nu, I skal tage af sted på den perfekte bryllupsrejse til vulkanøerne ud for Ecuadors kyst.

Galapagos består af utallige øer, og I kan f.eks. opleve Isabela, Santa Cruz, Santiago og Sombrero Chino.

Isabela er den største af Galapagosøerne, og her ser I pingviner, havskildpadder, blåfodede suler, Darwins finker, skarver og pelikaner. Øens natur byder på vulkanske formationer, farverige koral-klippevægge under det smukke vand og den fascinerende bugt Urvina Bay. Hvis I gerne vil opleve marinelivet, kan I snorkle flere steder og se den forunderlige verden under havets overflade.

På Santa Cruz – som er den næststørste ø – kan I få mere viden om øens biodiversitet og økosystem. Med et besøg hos Charles Darwin Research Center får I indblik i naturen og dyrelivet på øen og information om bevaringsindsatser. Besøg også de smukke kæmpeskildpadder i deres naturlige habitat i Hacienda Primicias. Derudover byder Santas Cruz også på en saltvandslagune, hvor flamingoer, spidsænder og stylteløbere ynder at holde til, mens Dragon Hill er hjem for landleguaner i flere forskellige farver.

Santiago og den lille ø Sombrero Chino, der ligger ved Santiagos sydspids, er også to skønne øer. På Santiago bor en pelssøløvekoloni, men øen også hjem for lavafirben og krabber. Øen har et saltminekrater med en sæsonbestemt saltvandslagune, og der blev for små 100 år siden udvundet salt her. På Sombrero Chino kan I opleve lava-tunneler og -kaktusser. Og så kan I snorkle eller tage en svømmetur i det smukke vand.

Galapagosøerne er altså en helt unik perle for en bryllupsrejse, og mellem de fantastiske oplevelser på øerne kan I nyde hinandens selskab på båden, der skaber en romantisk stemning.

Tag på bryllupsrejse til Galapagosøerne, hvis I drømmer om at opleve unikt dyreliv, underskøn og differentieret natur og elsker at snorkle!

De latinamerikanske lande byder hver især på nogle unikke og storslåede bryllupsrejser, der er lidt udover det sædvanlige.

Om I er blevet tryllebundet af Brasilien, Costa Rica, Argentina, Colombia eller Galapagosøerne, så er I sikret en helt uforglemmelig rejse med den, I elsker.

Har I spørgsmål til de enkelte destinationer, er I mere end velkomne til at ringe til vores rejsekonsulenter, der sidder klar til at hjælpe jer på én af livets vigtigste rejser – nemlig jeres bryllupsrejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende