• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden

Rejser til Costa Rica

Vulkaner, kratersøer, vandfald og tropiske regnskove er blot nogle af de naturoplevelser som en rejse til Costa Rica byder på.

Costa Rica er måske et af de smukkeste lande i verden og ideelt for både ekstraordinære dyre- & naturoplevelser.

Se alle vores rejser til Costa Rica herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 84.

Costa Rica Costa Rica

Rejser til Costa Rica

Vulkaner, kratersøer, vandfald og tropiske regnskove er blot nogle af de naturoplevelser som en rejse til Costa Rica byder på.

Costa Rica er måske et af de smukkeste lande i verden og ideelt for både ekstraordinære dyre- & naturoplevelser.

Se alle vores rejser til Costa Rica herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 84.

Hvorfor skal du tage på ferie i Costa Rica?

Costa Rica betyder ”den rige kyst”, og med en kyststrækning på 1.290 kilometer og en bjergkæde af vulkaner, omgivet af tropisk regnskov, der løber fra nord mod syd, er Costa Rica et sandt paradis for naturelskere.

Mere end 25 % af landet består af nationalparker, og selvom landet arealmæssigt minder om Schweiz, så findes næsten 6 procent af verdens biologiske mangfoldighed i Costa Rica.

Folket (Ticos) lever efter devisen ”Pura Vida”, der groft oversat betyder det ”det rene liv” eller ”det simple liv”. Pura Vida en livsstil og livsfilosofi, som man også kommer til at opleve, når man besøger landet.

Vælg en rejse til Costa Rica og få naturoplevelser af en anden verden med mulighed for at slappe af på nogle af landets næsten 300 strande.

Vores rejser til Costa Rica

På alle rejser til Costa Rica starter du i San José, Costa Ricas hovedstad, hvor næsten halvdelen af landets befolkning bor. Her kan du finde butikker, museer og hyggelige fortovscafeer, hvor du kan nyde Costa Ricas fantastiske kaffe, Grano d’oro.

Derudover byder Costa Rica på et utal af eventyrlige naturoplevelser

Monteverde tågeregnskov

Regnskoven i Monteverde er beliggende i 1.440 meters højde og er også kendt som ”skoven i skyerne”. Beliggenheden og den høje luftfugtighed ”fanger” fugten, som giver regnskoven sin karakteristiske tåge.

Tågen er medvirkende til det komplekse økosystem, som er i regnskoven, der er hjem til mere end 100 pattedyrsarter og mere end 2500 forskellige plantearter, herunder 420 orkidé-arter. Herudover er skoven hjemsted for mere end 400 forskellige fuglearter og er derved et sandt paradis for fugleinteresserede.

På vores rejse kommer du bl.a. til at opleve Monteverde Tågeskov fra toppen af skoven på hængebroer, som er dækket af mos, bregner og orkidéer.

Tortuguero Nationalpark

Tortuguero Nationalpark består af et område på 77.032 hektar og en kyststrækning på 35 km. Her er både mangroveskov, sumpe, laguner, floder, tropisk regnskov og strand.

Nationalparkens biologiske mangfoldighed og økosystem giver god mulighed for at opleve nationalparkens rige dyreliv, f.eks. mere end 300 fuglearter, 3 abearter, tapirer dovendyr og mange flere.

Nationalparken er dog især kendt for at være et af de vigtigste steder i verden for havskildpadderne at lægge deres æg i sandet. Det er en utrolig oplevelse, når æggene udklækkes og de små skildpadder for første gang begiver sig ud i havet.

Manuel Antonio Nationalpark

Manuel Antonio er den mindste, men mest besøgte, nationalpark i Costa Rica.

Parken er blandt verdens smukkeste nationalparker, og internationalt er den kendt for at være en af de mest biodiverse parker i verden med både regnskov, laguner, mangrover og smukke, hvide sandstrande samt et rigt dyreliv.

Mellem byen, Manuel Antonio, og nationalparken finder du de smukkeste strande, hvor du kan slappe af eller deltage i nogle af de mange aktiviteter, som stedet byder på, f.eks. dykning, snorkling og mountain bike-ture.

Arenal-vulkanen

Costa Ricas mest kendte vulkan er Arenal, som måler 1.650 meter. I 2010 gik vulkanen i dvale, men er stadig et helt utroligt syn.

Vulkanen er beliggende i nationalparken Arenal Volcano. Faktisk kan du her finde næsten 3/4 -dele af de 850 forskellige fuglearter som lever i Costa Rica.

For foden af vulkanen finder du den lokale by, La Fortuna. En charmerende by hvorfra der er nem adgang til omkringliggende vandfald, varme kilder og andre spændende aktiviteter, f.eks.:

 • Vandfaldet La Catarata de la Fortuna, der falder 70 meter ned i en lagune, hvor det er muligt at bade.
 • Arenals varme kilder, der består af 5 pools med temperaturer fra 37-41 grader.
 • Adskillige aktiviteter som rafting, ridning, kajakroning og meget mere.

Andre højdepunkter i Costa Rica

I Costa Rica kan du også besøge:

 • Rincon de la Vieaja Nationalpark, beliggende i 600-1916 meters højde.
  Nationalparkens største attraktion er den aktive vulkan, Rincón de la Vieja, men i parken finder du også Costa Ricas nationalblomst, orkidén Guarianthe Skinneri.
 • Kystbyen Samara, som især er kendt for sin lange, brede sandstrand Playa Sámara, der skulle være den smukkeste og mest sikre strande i Costa Rica.
 • Puerto Viejo de Sarapiqui, Costa Ricas smukke lavlandsområde, 30 km fra grænsen til Nicaragua. Her besøger du en ananasfarm, men byen er også et godt udgangspunkt for adventure-aktiviteter.

Kombiner Costa Rica og Nicaragua

I øjeblikket anbefaler vi ikke rejser til Nicaragua pga. uroligheder i landet. Vi håber, at situationen snarest forbedres og det igen bliver sikkert at rejse dertil. Kontakt vores rejsekonsulenter for mere information eller hold dig opdateret her.

To af vores rejser kombinerer det bedste af Costa Rica med en rejse til Nicaragua.

De to rejser tager dig bl.a. med til

 • Kolonitidsbyen Granada, der er opkaldt efter Granada i Spanien.
  Her kan du opleve et blomstrende kulturliv med udendørskoncerter, koloniale kirker og farverige markeder.
 • Nicaraguasøen, Centralamerikas største sø, 8.150 km2. Her lever verdens eneste art af ferskvandshajer.
 • Isla Ometepe, en ottetalsformet ø beliggende i Nicaraguasøen.
  Ometepe (”de to bjerge”) består af to vulkaner: La Concepcion, der er 1.613 meter høj og stadig aktiv samt Madera, som er 1.394 meter høj og inaktiv. Foruden vulkanerne er Ometepe kendt for sin rige præcolumbianske fortid.

Vælg kombinationen med Nicaragua, hvis du vil mixe Costa Ricas imponerende naturoplevelser med Nicaraguas koloniale skønheder og natur.

Vil du vide mere om vores rejser?

Hvis du vil vide mere om vores rejser, så tryk på ”læs mere” under de enkelte rejser længere oppe på siden. På rejsens side får du mere information om:

 • Højdepunkter på rejsen
 • Aktuelle priser, som afhænger af afrejsedato
 • Hvad er inkluderet i rejsens pris
 • Dagsprogram for hele rejsen

Hvis du vil vide mere om de praktiske spørgsmål, der kan opstå, f.eks. om vejr, visa m.v., så kan du tage et kig på vores side med Praktisk information om Costa Rica.

Har du spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores rejser til Mellem- og Sydamerika, så er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter, som har stor erfaring med alle vores rejsemål.

Vi ser frem til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Lamatours.dk – Drømmerejser til Latinamerika.

Vejret i Costa Rica måned for måned

Costa Rica har kyster mod Stillehavet og Det Caribiske Hav. Landet ligger i den subtropiske og tropiske klimazone med jævne temperaturer året rundt på 20-30 grader, dog med mindre variationer afhængig af årstiden og højderne. Den caribiske kyst er generelt varmere og mere fugtig.
Regnmængden varierer meget i de forskellige dele af Costa Rica. Ud mod Stillehavet er der regntid mellem maj og oktober, hvor regnen typisk falder om eftermiddagen i korte, kraftige byger. Mod det Caribiske Hav er der ikke faste regnperioder. December og juli er dog de måneder, hvor det regner mest.

Vejrstatistik for San José:

JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Dagstemp. 24 24 26 27 27 27 26 26 27 26 25 24
Nattemp. 14 14 15 16 16 16 16 16 16 15 15 15
Nedbør mm 15 5 20 46 229 241 211 240 305 300 145 41
Dagstemp. Nattemp. Nedbør mm
JAN 24 14 15
FEB 24 14 5
MAR 26 15 20
APR 27 16 46
MAJ 27 16 229
JUN 27 16 241
JUL 26 16 211
AUG 26 16 240
SEP 27 16 305
OKT 26 15 300
NOV 25 15 145
DEC 24 15 41
Se et udvalg af billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på Lamatours.dk

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Latinamerika.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.