Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist | Man - Fre 9 - 16
ForsideInfo & KontaktOm Lamatours

Om Lamatours

om lamatours

Lamatours.dk er drevet af Aclass A/S, som også driver Afrika-safari.dk og Asiatours.dk efter samme gode koncept med spændende rejseprogrammer, ekspertviden, fornuftige priser, personlig service og ikke mindst uforglemmelige rejseoplevelser.

Det første rejsebureau, Afrika-safari.dk, blev grundlagt helt tilbage i 2006. Gæsterne tog godt i mod vores rejsekoncept og inden for få år havde vi givet tusindvis af gæster deres livs oplevelsesrejse. Seks år senere, i 2012, blev Lamatours.dk grundlagt med fokus på rejser til Latinamerika efter samme gode koncept.

Vi tilbyder i dag rundrejser i 11 forskellige Latinamerikanske lande, herunder til populære destinationer som Cuba og Costa Rica.

Læs mere om Lamatours’ rejsekoncept og få 5 gode grunde til hvorfor du skal vælge os som dit Latinamerika-rejsebureau.

Rejsekoncept:

Siden starten har vi haft et helt klart rejsekoncept, der understøtter vores overordnede vision:

Alle vores gæster skal have en oplevelse for livet, hver eneste gang!

Vi fokuserer på spændende rejseprogrammer til fornuftige priser, ekspertviden og personlig service fra vores team og ikke mindst uforglemmelige oplevelsesrejser. Det skal være nemt at vælge og bestille dit livs rejse.

Vores ønske og mål er at levere en større oplevelse for vores gæster end den, de forventer at få. Vi har hjertet med i alt hvad vi laver, hvilket efter vores mening blot er med til at understøtte vores overordnede vision.

Siden vi startede med vores rejsekoncept tilbage i 2006 har interessen været overvældende. Vores gæster er vores vigtigste ambassadører, og på grund af dem har vi oplevet en exceptionel vækst, og det er lykkedes at skabe en sund forretning som kan eksistere mange år fremadrettet.

5 grunde til at du skal rejse med os

1) Personlig service fra et engageret team af specialister

Lamatours består af et større team af engagerede medarbejdere og specialister med stor erfaring fra rejsebranchen og vores destinationer i Mellem- og Sydamerika.

Vi brænder for vores rejser og vores vision om, at alle vores gæster skal have en oplevelse for livet på hver eneste rejse.

Vi vil gerne give dig den bedst mulige service, og det er en prioritet for os, at du føler dig tryg. Det er derfor altid muligt at komme i kontakt med os, både før, under og efter din rejse. Derudover har vi på vores destinationer guider, der har stort lokalt kendskab til destinationen.

2) Stort udvalg af destinationer i Latinamerika

Vi bestræber os på at tilbyde et bredt og spændende udvalg af rejsedestinationer i Mellem- og Sydamerika.

I øjeblikket har vi rejser til 11 forskellige destinationer, og her er udvalgte rejser kombinationsrejser, hvor du kommer til mere end ét land.

Vi har valgt vores rejsemål ud fra, hvor vi mener vores gæster får de mest spændende oplevelser til den bedst mulige pris.

Du kan se mere om vores rejser i landet ved at klikke på destinationerne herunder.

3) Gennemtestede pakkerejser til fornuftige priser

Vores rejser er pakkerejser inkl. fly, overnatning og spændende udflugter. Vores pakkerejser er skabt på baggrund af vores egne erfaringer med destinationerne samt med tanke på, hvad vores gæster gerne vil opleve på destinationerne.

Vi gennemtester alle rejser, fordi det er vigtigt for os at levere rejser, både af høj kvalitet, men også til en fornuftig pris.

Som en del af vores koncept kan du se aktuelle priser for alle afrejsetidspunkter og -lufthavne på dit ønskede afrejsetidspunkt – og det også selvom du først ønsker at rejse næste år.

4) Fleksible afrejsedatoer & afrejsegaranti

Det skal være så nemt og fleksibelt som muligt for vores gæster. Derfor har vi afgange til alle destinationer – året rundt. Så der er helt sikkert et tidspunkt, der også passer dig.

Vi tilbyder desuden afrejsegaranti. Det vil sige, at når din rejse er betalt, så gennemføres den, uanset om du rejser alene eller med andre.

5) Medlemskab af den Danske Rejsegarantifond

Lamatours er medlem af den Danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778).

Det betyder helt grundlæggende, at du er økonomisk sikret og kan få din rejse erstattet, hvis det uheldige skulle ske, at den registrerede virksomhed går konkurs. Læs mere om Rejsegarantifonden her.

Vores søsterrejsebureauer

Lamatours er drevet af Aclass A/S. Foruden rundrejser i Latinamerika, kan vi også tilbyde vores gæster safarirejser til Afrika og eventyrlige rundrejser i Asien.

På vores søster-bureauer er konceptet og visionen er de samme som hos Lamatours: Pakkerejser med oplevelser for livet til en fornuftig pris og med fleksible afrejsedatoer.

Besøg vores søsterrejsebureauer: www.afrika-safari.dk og www.asiatours.dk.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser: 3
Argentina og Brasilien
Argentina og Brasilien
Oplev bl.a. Buenos Aires, Iguazu vandfaldene og Rio de Janeiro.
 
Perus højdepunkter
Perus højdepunkter
Oplev Cusco med Inka ruiner og det berømte Machu Picchu.
 
Cubas højdepunkter
Cubas højdepunkter
Oplev det bedste af Cuba, bl.a. Havanna, Viñales, Cienfuegos, Trinidad og Santa Clara.
 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!