• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden

Rejser til Brasilien

En rejse til Brasilien er en rejse til nogle af verdens største seværdigheder, herunder Iguazú-vandfaldene, Amazonas og Rio de Janeiro.

Brasilien er et sikkert valg for storslåede naturoplevelser, fængslende kulturelle & historiske seværdigheder og afslappende badeferie.

Se alle vores rejser til Brasilien herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 84.

Brasilien Brasilien

Rejser til Brasilien

En rejse til Brasilien er en rejse til nogle af verdens største seværdigheder, herunder Iguazú-vandfaldene, Amazonas og Rio de Janeiro.

Brasilien er et sikkert valg for storslåede naturoplevelser, fængslende kulturelle & historiske seværdigheder og afslappende badeferie.

Se alle vores rejser til Brasilien herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 84.

Hvorfor skal du rejse til Brasilien?

Brasilien er blandt verdens største lande og her finder du også nogle af verdens største seværdigheder, f.eks. verdens største vandfald, Iguazú, verdens største regnskov, Amazonas, og verdens største karneval i Rio de Janeiro.

På en rejse til Brasilien får du altså store oplevelser, der indeholder overvældende naturoplevelser såvel som kulturel mangfoldighed og seværdigheder.

Vores rundrejser i Brasilien

Vores rejser tager dig med rundt til nogle af Brasiliens største oplevelser, der byder på noget for både naturelskeren, den historieinteresserede og for dig der drømmer om fantastiske, hvide sandstrande.

På vores rejser til Brasilien kan du bl.a. opleve følgende højdepunkter:

Rio de Janeiro – en ikonisk by

Brasilien er næsten synonym med Rio de Janeiro, Brasiliens mest berømte by. Byen har den smukkeste beliggenhed, placeret ud til kysten, og byder på både bjerge, smukke skove og lækre strande.

Rio er måske især kendt for karnevallet og sine smukke strande, Copacabana og Ipanema, hvor du kan møde massevis af solbrændte kroppe, spille strandfodbold eller nyde en caipirinha fra en af de mange strandkiosker.

Rio har det hele og byen er en sand smeltedigel af både interessante seværdigheder, smuk natur og et summende byliv, der emmer af brasiliansk livsglæde. Hvis du er frisk, kan du opleve byens populære strande og store lagune på en cykeltur.

Kristus-statuen

En af Rios største attraktioner er den 38 meter høje og mere end 1100 tons tunge Kristus-statue, som du finder på toppen af Corcovado-bjerget.

Statuen er udnævnt til én af verdens syv nye vidundere, og vogter over Rio fra sin placering 710 meter over havet.

Statuen kan ses over alt i byen og man får virkelig følelsen af storhed, når man står for foden af statuen på toppen af bjerget. Her får du en fantastisk udsigt over Tijuca Nationalpark, Guanabarabugten og Rios vidunderlige strande.

Sukkertoppen

Sukkertoppen, eller Pão de Açúcar på portugisisk, er et af Rios vartegn og består af en 396 meter høj granitklippe for enden af Copacabana-stranden.

Du kommer til toppen via en svævebane, først til toppen af bjerget Urca og derefter til Sukkertoppen. Her venter dig den eventyrlige 360 graders udsigt ud over Rios livlige metropol, der har været med til at give Rio de Janeiro tilnavnet ”Verdens smukkeste by”.

Sambaens hjemby

Brasilien er hjemsted for sambaen, og Rio de Janeiro er et af de bedste steder at opleve den forføriske dans og musik.

Hvis du har mod på det, kan du selv lære at danse de forførende rytmer. Få undervisning af en lokal på en af vores ekstra ture, og afslut aftenen på en brasiliansk natklub, hvor du kan afprøve dine nye trin på dansegulvet.

Alle vores rejser tager dig med til Rio og du kan godt begynde at glæde dig. Rio de Janeiro er en ikonisk by, hvor du får oplevelser for livet!

Iguazú-vandfaldet

Iguazú-vandfaldet er verdens største vandfald. Iguazú består af 275 større og mindre vandfald, der breder sig over næsten 2,7 km og varierer mellem 60 og 82 meter i højden. Garganta del Diablo, eller Djævelens Gab, er det største og mest kendte af vandfaldene.

Iguazú ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina. På vores rejser vil du opleve det mægtige vandfald fra begge sider af grænserne, som byder på to vidt forskellige oplevelser. På den argentinske side kan du opleve vandfaldet helt tæt på, hvor den brasilianske side byder på et større panoramaoverblik over vandfaldene.

Begge oplevelser er af en anden verden og et must-see på rejsen. Har du lyst til at opleve vandfaldenes enorme størrelse fra oven, kan du tilkøbe en helikoptertur og få set de betagende vandfald fra et fugleperspektiv.

Kolonitidens Brasilien

Salvador – Fusion af historie og kultur

Salvador er en charmerende historisk by, kendt som byen, hvor Brasilien blev født. Oprindeligt en portugisisk koloni, men i dag en fusion af kulturer, hvor du mærker Brasiliens sjæl.

Salvador var én af de vigtigste byer i det portugisiske imperium. I dag byder byen på en blanding af historiske oplevelser med koloniale pastelfarvede bygninger, afrikanske kulturer og fest & farver.

Oplev bl.a. den gamle bydel Pelourinho, hvor du finder mange af kolonitidens bygninger og kirker. Pelourinho blev i 1985 optaget på UNESCO verdensarvsliste.

Salvador er også kendt for sit karneval i februar måned. Hvor karnevallet i Rio har rødder i sambaen, så har karnevallet i Salvador rødder i axá, et mix af afrikansk og brasiliansk popmusik.

Paraty

I Paraty finder du en anden af Brasiliens interessante kolonitidsperler. Paraty var tidligere en vigtig havneby, og det var her guld, sukker, kaffe og slaver blev sejlet til og fra. Det er også fra dette område, at den berømte brasilianske brændevin cachaça, der bruges til den brasilianske drink Caipirinha, stammer fra.

I dag rummer byen uendeligt mange smukke, hvidkalkede bygninger med farverige døre- og vindueskarme fra kolonitiden, som du kan beundre på en gåtur gennem byens brostensbelagte gader. På en byrundtur får du også et indblik i byens spændende historie.

Naturoplevelser

Brasilien har også en overflod af oplevelser til dig, der er interesseret i natur og dyr.

 • Amazonas er både navnet på verdens største regnskov og på den vandrigeste flod. Her skal du sejle på floder, vandre i junglen og hvis du har lyst tage på overlevelsestur, hvor du skal overnatte i en primitiv junglelejr. Undervejs kan du opleve masser af natur- og dyreliv, f.eks. kaimaner, eksotiske fugle og aber.
 • Pantanal er med sine 210.000 kvadratkilometer verdens største tropiske vådområde, og ligesom Amazonas – et paradis for natur- og dyreelskere. Oplev f.eks. de blå araer, krokodiller eller kapivaren – verden største gnaver.
 • Bonito er centrum for økoturismen i det sydligere Brasilien. Her, knap 150 km syd for Pantanal, finder du masser af smukke, naturlige seværdigheder: Floder med det klareste vand og eksotiske fisk, grotter, vandfald og jungle, og selvfølgelig et spændende dyreliv

Badeferie i Brasilien

Afslut din rejse med en badeferie ved en af Brasiliens mange eksotiske strandområder:

 • Ilha Grande er en paradisø uden veje, og derfor heller ingen biler. Her finder du uspoleret og frodig natur, et spændende dyreliv og mere end 100 strande. Besøg f.eks. Lopes Mendes, der er en af Brasiliens smukkeste strande. Den kuperede ø er også centrum for massevis af spændende vandreruter, hvis du har lyst til at være aktiv.
 • Halvøen Buzios var oprindeligt et lille fiskerleje, men er i dag er en eftertragtet badeby, hvor du finder shoppingmuligheder, kulinariske oplevelser og mere end 20 fantastiske strande. Buzios er et oplagt rejsemål for nogle dages badeferie.
 • Praia do Forte er et oplagt badeferiemål, hvis du skal til Salvador. Praia do Forte er en lille fiskerilandsby, der har en smuk, sandstrand, omgivet af palmer og hvor du kan snorkle i vandet eller bare slappe af.

Har du spørgsmål om vores rundrejser?

Vi har samlet al praktisk rejserelevant information om Brasilien på vores side ”praktisk information om Brasilien”. Her kan du eksempelvis finde mere information omkring visum, vejret og meget andet.

Hvis du sidder med spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter. De ved alt om vores rejser til Brasilien og andre rejser i Sydamerika og Mellemamerika.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Lamatours.dk – Drømmerejser til Latinamerika.

Vejret i Brasilien måned for måned

Brasilien ligger ved ækvator, og derfor er størstedelen af landet tropisk, dog med subtropisk klima i den sydligere del. De tropiske klimabælter betyder, at størstedelen af Brasilien er varm og har høj luftfugtighed. Regn- og tørsæsonen afhænger af, hvor i landet du befinder dig:

Rio de Janeiro:
Kystbyen Rio de Janeiro har et tropisk klima og forskelligartet vejr i tør- og regnsæson. Byens klima påvirkes af placeringen ud til Atlanten, der er med til at sænke temperaturen.

Tørsæson Rio: ca. maj – oktober
Her ligger de gennemsnitlige dagtemperaturer på 25-26 grader. Tørsæsonen byder endvidere på overskyede dage, nogle gange med regn, men himlen er ofte blå og solrig.

Regnsæson Rio: ca. november – april
Her er de gennemsnitlige dagtemperaturer på 27-30 grader, mens temperaturen dog kan nå helt op mod 40 grader. Der falder en del regn, men det er ofte hurtigt overstået.

Vejrstatistik for Rio de Janeiro: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 29 30 29 28 26 25 25 26 25 26 27 29
Gennemsnitlig min. temp. 23 24 23 22 20 19 18 19 19 20 21 22
Nedbør mm 114 105 103 137 86 80 56 51 87 88 96 169

Iguazú-vandfaldene:
Vejret ved Iguazú-vandfaldene er lidt koldere end de øvrige steder i Brasilien og ligger i det subtropiske klimabælte.

Tørsæson Iguazú: ca. maj – august
I denne periode er vandstanden lavere, og der er større sandsynlighed for, at alle stier ved vandfaldet er åbne. Vandfaldet kan opleves med blå himmel og køligere vejr i disse måneder, hvor dagtemperaturen ligger omkring 24-27 grader.

Regnsæson Iguazú: ca. september – april
Det er såvel årets varmeste som mest regnfulde måneder, hvor der falder mellem 80 og 110 mm regn pr. måned, og regnen medvirker til, at vandfaldene fyldes – og de optræder nok allersmukkest i denne tid. Ulempen ved regnsæsonen er dog, at himlen er grå, og vejret er fugtigt.

Vejrstatistik for Foz do Iguaçu: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 33 32 32 29 25 24 24 27 28 30 31 33
Gennemsnitlig min. temp. 21 21 20 17 14 12 12 13 14 18 19 20
Nedbør mm 110 100 80 90 70 110 50 60 100 110 110 100

Salvador:
I Salvador, der er en kystby i det nordlige Brasilien, er der også tropisk klima. Vejret er behageligt hele året med gennemsnitlige dagtemperaturer på omkring 26-30 grader. Der falder en del regn året rundt, men man kan godt inddele området i en tør- og regnsæson.

Tørsæson Salvador: ca. august – marts
I tørsæsonen falder regnmængden til ca. 110-150 mm regn om måneden.

Regnsæson Salvador: ca. april – juli
Når regnen kommer, er det i kraftige byger, der heldigvis ofte hurtigt overtages af solskin igen. Der falder omkring 200-325 mm regn hver måned i denne periode.

Vejrstatistik for Salvador: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 30 30 30 29 28 27 26 26 27 28 29 29
Gennemsnitlig min. temp. 24 24 24 23 23 22 21 21 22 23 23 23
Nedbør mm 111 121 145 322 325 251 204 136 112 122 119 132

Amazonas:
Året rundt kan du i Amazonas’ tropiske klima forvente gennemsnitlige dagtemperaturer på 29-33 grader. Derudover er der en højere luftfugtighed og højere temperaturer end i den øvrige del af Nordbrasilien. Selvom det regner i Amazonas året rundt, kan man godt inddele regnskoven i en tør- og regnsæson.

Tørsæson Amazonas: ca. juni – november
Solskin og varme kendetegner denne periode. I tørsæsonen falder der omkring 50-200 mm regn pr. måned.

Regnsæson Amazonas: ca. december – maj
I regnsæsonen skal du forvente længere regnbyger end i den øvrige del af året. Der falder over 200 mm pr. måned.

Vejrstatistik for Manaus (Amazonas): JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 30 29 30 30 30 30 31 32 33 33 32 31
Gennemsnitlig min. temp. 24 24 24 24 24 24 24 25 25 25 25 24
Nedbør mm 264 290 335 331 279 115 85 47 74 113 174 220

Pantanal:
I det sydvestlige Brasilien ligger verdens største vådområde, Pantanal. Pantanal ligger i det tropiske klimabælte.

Tørsæson Pantanal: ca. april – oktober
Sletterne tørrer langsomt ud igen, og dyrene har mere plads at bevæge sig på. Fuglene samler sig ved de få vandhuller, der er tilbage, for at fiske. Temperaturen ligger gennemsnitligt på omkring 28-32 grader om dagen.

Regnsæson Pantanal: ca. november – marts
I denne periode regner det hver dag, men ofte kun et par timer. Store dele af området oversvømmes, og det kan være nemmest at komme rundt med båd. Dyrene samler sig på de få tørlagte områder, der er tilbage, og dyrene kan være nemmere at finde.

Vejrstatistik for Campo Grande (Pantanal): JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 31 31 32 31 28 28 28 30 31 32 31 32
Gennemsnitlig min. temp. 22 22 22 20 17 17 16 17 19 21 21 22
Nedbør mm 243 187 145 101 111 45 46 40 81 110 130 229

NB: Husk, at denne guide er vejledende, og det foranderlige klima kan bevirke, at andet vejr forekommer.

Se et udvalg af billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på Lamatours.dk

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Latinamerika.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.