Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaArgentina

Rejser til Argentina

Argentina byder på fantastiske storbyer, enestående kultur og smukke, forskelligartede naturoplevelser.

Bliv fortryllet af Argentinas charme på en af vores rejser og oplev med egne øjne Argentinas skønhed.

Hvis du har spørgsmål om vores rejser til Argentina, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 84.

Populære rejser: Argentina

Hvorfor skal du rejse til Argentina?

Med et af verdens største vandfald i nord, gletsjere i Syd og Andesbjergene gennem hele landet, er Argentina i sandhed et land, hvor du vil opleve smukke og forskelligartede naturoplevelser. Foruden natur, byder Argentina smuk spansk kulturarv, tango og oksekød, som er blandt de ting, Argentina er mest kendt for.

Bliv fortryllet af denne charmerende rejsedestination, der byder på store naturoplevelser, smukke storbyer, store kulturelle oplevelser og ja, store bøffer.

Vores rundrejser i Argentina

Herunder kan du læse mere om nogle af de oplevelser der venter dig, alt efter hvilken rejse du vælger.

Buenos Aires

Buenos Aires er Argentinas hovedstad og kendt som Sydamerikas Paris med sine brede boulevarder og smukke arkitektur, der er svær ikke at forelske sig i. Byen blev grundlagt i 1500-tallet og derved også en af Argentinas ældste byer.

Tangoens hovedstad

Argentina, og Buenos Aires især, er kendt for at være tangoens fødested. Og der er rig mulighed for at opleve den forføriske tango i Buenos Aires for både begyndere og eksperter. Se tangoen på gaden, besøg en af de lokale tangosteder, milognas, eller oplev et af de storslåede tangoshows.

Men tangoen er ikke bare en dans og musikgenre – det er en livsstil! Og du har ikke besøgt Buenos Aires før du har oplevet den sensuelle tango, både dansen og stemningen.

Charmerende bydele

Buenos Aires er fyldt med interessante bydele, hvor du blandt andet kan møde den spanske og italienske kulturarv.

I La Boca, eller arbejderkvarteret, kan du opleve ”Caminito”, et gademusuem fyldt med farverige huse, som var typisk for de italienske immigranter i 18-1900-tallet.

San Telmo er Buenos Aires’ ældste bydel og kendt som kunstnerkvarteret med brostensbelagte gader, antikvariater og selvfølgelig tilstedeværelsen af de mange kunstnere og musikere i området.

I et af Buenos Aires’ mere velhavende kvarterer, Recoleta, er der masser af museer og kulturelle seværdigheder, og så er det også her du finder den berømte Recoleta kirkegård, hvor bl.a. Eva Perón (Evita) ligger begravet.

Andre oplevelser i Buenos Aires

 • Argentina er en kendt fodboldnation, der har fostret nogle af verdens store fodboldstjerner. Hvis du også har fodboldfeber, kan du tage til en fodboldkamp mellem lokalrivalerne River Platé og Boca Juniors, en fodboldkamp der også kendt som ”Superclásico”.
 • Buenos Aires er et godt udgangspunkt til at besøge Pampassen, det store argentinske steppeområde. Besøg en estancia, en argentinsk farm, oplev de lokale cowboys og smag på det legendariske argentinske oksekød til en fantastisk BBQ.
 • Se Buenos Aires fra et cykelsæde på en af vores ekstra ture, som er en af de absolut mest underholdende måder at opleve byen på. Du får set byen fra et andet perspektiv OG får samtidig nogle kilometre i benene.

Iguazu-vandfaldet

Iguazu-vandfaldet ligger på grænsen mellem Argentina, Brasilien og Paraguay.

Iguazu består af 275 større og mindre vandfald, der breder sig over 2,7 km og varierer i mellem 60 og 82 meter i højden.

På vores rejse vil du opleve de buldrende vandmasser fra både den argentinske og den brasilianske side.

På den argentinske kommer du tæt på det største af vandfaldene, Garganta del Diablo eller Djævelens gab, via et netværk af gangbroer. Regnskoven omkring vandfaldene byder desuden på et fantastisk vildt- og planteliv.

På den brasilianske side får set vandfaldene fra forskellige vinkler, og du får adgang til en udsigtsplatform, hvor der er en fantastisk udsigt til Garganta del Diablo.

Mendoza – Argentinas vinhovedstad

Argentina har en tradition for vin, der strækker sig flere hundrede år tilbage i tiden.

Mendoza er en af Argentinas ældste byer, oprindeligt grundlagt af spanierne i 1560’erne, men i dag især kendt som Argentinas vinhovedstad. Området ligger i den vestlige del af Argentina og står for næsten 70 % af Argentinas vinproduktion og er måske især kendt for Malbec-vinen.

Du besøger vingårde i vinområderne Lujan de Cuyo og Maipu, hvor du kan lære mere om processen bag vinproduktionen.

Los Glaciares Nationalpark

I den sydlige del af Argentina ligger byen El Calafate, hovedstaden i Santa Cruz-provinsen. El Calafate er et godt udgangspunkt for at udforske Los Glaciers Nationalpark, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og byder bl.a. på et rigt planteliv.

Parken har mere end 350 gletsjere, hvoraf den mest berømte er Perito Moreno-gletsjeren, der er 60 meter høj og 4 km bred. Den blålige gletsjer kan ses på lang afstand, og når is indimellem falder ned i søen, giver det anledning til et unikt og kraftfuld show.

Andre højdepunkter i Argentina

Argentina har en overflod af fantastiske oplevelser, og følgende er også værd at nævne:

 • Halvøen Peninsula Valdés er et dyrerigt område, hvor du bl.a. kan opleve søelefanter, sæler og havfugle. I nogle perioder kan du, mod tillæg, desuden komme på hvalsafari, hvor du kan se spækhuggerne. Halvøen er også på UNESCOs verdensarvsliste.
 • Salta er en charmerende by med velbevarede kolonitidsbygninger og brostensbelagte gader. Besøg Humahuaca-kløften ikke langt fra Salta, en dyb kløft, hvor Rio Grande-floden løber igennem, og se ”Bjerget med de syv farver”, hvor mineraler, sol og vind har givet bjerget forskellige farvenuancer.
 • Et besøg i Argentina er ikke fuldendt, før du har oplevet det Argentinske køkken. Argentina er kendt for sit legendariske oksekød. Prøv Asado, eller barbeque, der oprinder fra landets cowboys og er sjælen inden for det argentinske køkken. Hvis du har en sød tand er dulche de leche, en karamel kogt på kondenseret mælk, også en populær spise.

Kombiner rejse til Argentina og Chile

Tre af vores rejser kombinerer det bedste af Argentina med en rejse til Chile. Chile byder på smukke naturoplevelser og den smukt placerede hovedstad, Santiago de Chile.

Alt efter, hvilken af de tre rejser du vælger, kan du opleve følgende:

 • Chiles hovedstad, Santiago de Chile, er en smuk by omgivet af de sneklædte Andesbjerge. Oplev byens kulturelle hjerte, Bellavista-kvarteret, Sanhattan, den moderne bydel opkaldt efter Manhattan og meget andet.
 • Torres del Paine Nationalpark ligger på den sydligste spids af Andesbjergene. Oplev sneklædte bjergtoppe, turkisfarvede søer, vandfald og selvfølgelig de berømte ”Torres del Paine” (tårnene), der også lægger navn til parken. Tag på vandretur i parken og oplev parkens smukke natur og dyreliv.
 • Sejltur med katamaran over søen Todos Los Santos, som har en smuk dybgrøn farve. Se de snedækkede vulkaner, Orsono, tronador og Puntaigudos, og afslut sejlturen ved det smukke Petrohué-vandfald.

Kombiner rejse til Argentina og Brasilien

Én af vores rejser kombinerer Argentina med en rejse til Brasilien. Brasilien er hjemsted for nogle af Sydamerikas største seværdigheder, herunder den Brasilianske side af Iguazu-vandfaldene.

Derudover er Brasilien verdenskendt for storbyen Rio de Janeiro. Rio er Brasiliens største by, der leder tankerne hen på storslåede karneval, lækre badestrande og verdensklasse fodbold.

I Rio vil du bl.a. opleve:

 • Kristus-statuen, der er 38 meter høj, er en af Rios største attraktioner og udnævnt til én af verdens syv nye vidundere.
 • Sukkerbjerget, et af Rio de Janeiros andre vartegn. Du kommer til bjerget via en svævebanet og på toppen venter der dig utrolig 360 graders udsigt ud over Rio.
 • Farvestrålende sambashow, hvor du vil opleve fantastiske dragter og kostumer, som vi også kender fra Rios verdensberømte karneval.

Der vil være nogle dage til fri disposition, hvor du kan udforske byen på egen hånd eller tage på en af vores tilvalgsture.

Hvis du har spørgsmål

Vi har samlet al rejserelevant information om Argentina på siden ”praktisk information om Argentina”. Læs her mere om visum, vejret og meget andet.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter. De ved alt om vores rejser til Argentina og vores andre rejser til Syd- og Mellemamerika.

Vi ser frem til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Lamatours.dk – Drømmerejser til Latinamerika.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af sydamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.