• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
10 dage

Et strejf af Colombia

Fra Colombias pulserende hovedstad Bogotá i Andesbjergene til skønt vejr og afslappet caribisk stemning i historiske Santa Marta og charmerende Cartagena.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Et strejf af Colombia Et strejf af Colombia
10 dage

Et strejf af Colombia

Fra Colombias pulserende hovedstad Bogotá i Andesbjergene til skønt vejr og afslappet caribisk stemning i historiske Santa Marta og charmerende Cartagena.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Bogotá og retur fra Cartagena med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning mellem Bogotá – Santa Marta
 • Transfers fra og til lufthavnene og mellem Santa Marta og Cartagena (i mindre internationale grupper)
 • 8 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er mulighed for at forlænge turen med en badeferie ved Colombias caribiske kyst

Følgende udflugtspakke:

 • Byrundtur i Bogotá bl.a. med besøg på Guldmuseet og tur til Monserrate-bjerget
 • Street food-tur i Cartagena

Rejsen kort fortalt

Få en smagsprøve på Colombia og landets fantastiske diversitet. Du skal opleve landets hovedstad Bogotá, som er smukt beliggende i Andesbjergene i 2.600 meters højde. Her kommer du på en guidet byrundtur og får en spændende indsigt i byen og landets historie både før og efter spaniernes ankomst.

Herfra flyver du til Santa Marta og varmere temperaturer ved den caribiske kyst. Santa Marta er et godt udgangspunkt for ture til Tayrona Nationalpark, hvor du kan opleve den tropiske jungle, smukke caribiske strande og den lille hyggelige bjerglandsby Minca, hvor du kan besøge en kaffeplantage.

Rejsen sluttes af i smukke, historiske Cartagena. Her skal du smage på byens specialiteter, og opleve byen som de lokale, på en street food-tur rundt i de hyggelige smalle brostensbelagte gader.

På denne rejse har du frihed til at opleve byerne på egen hånd eller du kan vælge at tilkøbe ekstra ture på de dage, hvor der ingen aktiviteter er planlagt.

Rejsen kan forlænges med en afslappende badeferie.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Få en smagsprøve på vidunderlige Colombia på denne rejse med frihed til selv at vælge dine aktiviteter undervejs
 • Besøg historiske Santa Marta ved den caribiske kyst, hvor Sydamerikas berømte frihedshelt Simón Bolívar endte sine dage
 • Tag på eventyr bag kolonitidsperlen Cartagenas tykke bymure, hvor farverige huse, smukke kirker og pladser venter dig
 • Du har mulighed for at forlænge rejsen med badeferie ved Colombias caribiske kyst, enten på halvøen Barú eller på den lille ø Múcura

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Bogotá

Nyd indflyvningen over Colombias hovedstad Bogotá, som er smukt beliggende i 2.600 meters højde i Andesbjergene.

Når du kommer ud af lufthavnen, El Dorado, bliver du modtaget af vores lokale samarbejdspartner, som kører dig til dit hotel i den gamle hyggelige bydel, La Candelaria. Turen tager ca. 30-45 min. afhængig af trafikken.

Guiden vil udlevere lidt materiale om din rejse og står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have vedr. din rejse eller om Colombia.

Du har resten af eftermiddagen og aftenen til at opleve bydelen La Candelaria på egen hånd.

Overnatning:
Dag 2: Byrundtur i Bogotá

Tag dine gode vandresko på for efter morgenmaden skal du på en spændende guidet byrundtur i Bogotás historiske bydel.

Du besøger bl.a. det imponerende Guldmuseum, hvor du får et unikt indblik i de indfødte stammers kultur og levevis. Herefter går turen til Botero-museet, som er en stor samling af Colombias mest berømte maler og billedhugger Fernando Boteros værker, samt en række andre berømte maleres værker. Du skal selvfølgelig også besøge den store flotte plads, Plaza Bolívar, hvor smukke katedraler, regeringsbygninger og justitsministeriet ligger. Turen afsluttes med en panoramaudsigt over Bogotá fra toppen af Monserrate-bjerget, som ligger i 3.152 meters højde.

Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 3: Bogotá på egen hånd – Santa Marta

Bogotá er en spændende storby, der har mange ting at byde på. Du har dagen på egen hånd. Måske er du ikke mættet af at gå rundt og nyde de smukke farverige huse og kirker i La Candelaria. Besøg også Paloquemao-markedet, hvor der sælges blomster, eksotiske frugter, grøntsager og meget andet.

Du kan også tage en taxa ud til den 400 hektar store Simón Bolívar park. Det er en stor grøn oase midt i byen, med legepladser, søer og store grønne områder, hvor de lokale tager ud for at slappe af eller motionere.
Har du lyst til selv at være aktiv, har du mulighed for at tilkøbe en cykeltur i Bogotá.

Om eftermiddagen bliver du kørt i lufthavnen, og du flyver videre til Santa Marta ved den caribiske kyst. Flyveturen tager ca. 1,5 time.

Dag 4: Santa Marta på egen hånd

Santa Marta er smukt beliggende for foden af bjergkæden Sierra Nevada. Det er en hyggelig by med et farverigt centrum med kolonitidsbygninger og en smuk hvidkalket katedral. Byen er en af de ældste spanske byer i Sydamerika, og den blev grundlagt i 1525 af spanieren Rodrigo de Bastidas.
Det var også i Santa Marta, at Colombias frihedshelt Simón Bolívar endte sine dage i 1830.

Du har dagen til at gå på opdagelse på egen hånd i Santa Marta.

Du har også mulighed for at tilkøbe en guidet byrundtur om formiddagen og en udflugt om eftermiddagen til en kaffefarm ved den lille hyggelige by Minca.

Om aftenen kan du gå ned i det hyggelige centrum omkring parken, Parque Santander o de Los Novios, hvor der er mange lækre restauranter og hyggelige barer.

Dag 5: Santa Marta på egen hånd

Omkring Santa Marta ligger der flere lækre strande. Den mest populære er El Rodadero, og den ligger blot 15 minutter i taxa fra centrum.

Du kan også tage med på en udflugt til Tayrona Nationalpark, som er kendt for at have en hel unik flora og fauna og nogle af de smukkeste strande i Colombia.

Dag 6: Santa Marta - Cartagena – street food-tur

Efter nogle dejlige dage i Santa Marta går turen videre mod Cartagena. Du bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kørt til Cartagena, en køretur på ca. 5 timer.

Cartagena blev grundlagt af spanieren Pedro de Heredia i 1533. Byen blev hurtig meget rig, da den havde landets vigtigste havn, og det var her alt gods og slaver blev sejlet til. Denne rigdom tiltrak mange pirater, og spanierne besluttede hurtigt at bygge en beskyttende bymur omkring byens centrum for at beskytte byens velhavende borgere. Der blev også bygget et stort fort, Castillo San Felipe de Barajas, til at holde ubudne gæster væk.
Glæd dig til at se denne kolonitidsperle, som ikke uden grund er på UNESCOs verdensarvsliste.

Ved ankomst har du et par timer til at slappe af, hvorefter du bliver hentet på hotellet af en lokal guide, som tager dig med ud for at smage på Cartagenas lokale retter og snacks på en ca. 2 timers street food-tur.

Dag 7: Cartagena på egen hånd

Cartagena har alt hvad hjertet begærer. Her er smukt og varmt, og der er masser af lækre butikker, restauranter og tagterrasse-barer, hvor du kan nyde en kølig drink med udsigt over byen. Befolkningen er en smeltedigel af forskellige kulturer både fra Colombias oprindelige befolkning, spaniere og afrikanere.

Du har dagen på egen hånd til at gå på opdagelse i Cartagenas hyggelige gader og stræder.

Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra ture og tage på besøg i den lille UNESCO-listede by Palenque de San Basilio. Byen er den første frie by, der blev grundlagt af de afrikanske slaver, som flygtede fra den spanske kolonimagt.

Om eftermiddagen kan du tilkøbe en guidet byrundtur og bl.a. opleve La Popa-klostret og det imponerende fort Castillo San Felipe de Barajas.

Dag 8: Cartagena på egen hånd

Du har endnu en dag på egen hånd i Cartagena. Hvis du er vild med Colombias graffiti og farverige kolonitidshuse, kan vi anbefale at gå en tur over til bydelen Getsemani, som ligger 5 minutters gang fra den historiske bydel.
Getsemani var få år tilbage et fattigt område af Cartagena, hvor rejsende ikke kom. Det har ændret sig i de senere år, og i dag er Getsemani en sprudlende og farverig bydel, som tiltrækker lokale kunstnere og rejsende fra hele verden. Om aftenen summer området af liv, især ved Plaza Trinidad, som bestemt er et besøg værd.

Dag 9: Afrejse fra Cartagena

Det er blevet tid til at få købt de sidste souvenirs og tage afsked med Cartagena. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår.

Dag 10: Ankomst til Danmark

Ankomst til Danmark efter en spændende rejse rundt i Colombia.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse til Barú, 2 nætter

Efter en rejse rundt i Colombia med mange nye spændende indtryk, kan vi anbefale at slutte af med en afslappende badeferie. Strandene udfor Cartagena er ikke specielt gode, men blot 1,5 times kørsel syd for Cartagena på halvøen Barú, kan du opleve lækre caribiske strande, hvor du kan slappe af og tage en dukkert i det lune turkise havvand.

Decameron er et lækkert all-inclusive resort med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Resortet ligger for sig selv med privat strand og er omgivet af den uspolerede natur.

Det er muligt at tilkøbe ekstra nætter på resortet, hvis du ønsker flere dages afslapning.

 

Overnatning:
Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 3.950 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende) 5.400 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.