Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaColombiaEt strejf af Colombia
10 dage:

Et strejf af Colombia

Højdepunkter på denne rejse:

Byrundtur i Bogotá bl.a. med besøg på landets Guldmuseum og Monserrate-bjerget med en storslået udsigt over hovedstaden, samt besøg i de smukke kolonitidsperler Santa Marta og Cartagena ved den caribiske kyst.

Følgende er inkluderet i rejsen:

  • Fly fra Danmark til Bogotá og retur fra Cartagena med flyskift undervejs
  • 1 indenrigsflyvning mellem Bogotá – Santa Marta
  • Transfers fra og til lufthavnene (i mindre internationale grupper)
  • 8 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
  • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
  • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
  • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
  • Der er mulighed for at forlænge turen med en badeferie ved Colombias caribiske kyst

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

  • Byrundtur i Bogotá bl.a. med besøg på Guldmuseet og tur til Monserrate-bjerget
  • Street food-tur i Cartagena
Tillæg for enkeltværelse 3.600 kr.
Vælg denne rejse fordi...

Få en smagsprøve på Colombia og landets fantastiske diversitet. Du skal opleve landets hovedstad Bogotá, som er smukt beliggende i Andesbjergene i 2.600 meters højde. Her kommer du på en guidet byrundtur og får en spændende indsigt i byen og landets historie både før og efter spaniernes ankomst.

Herfra flyver du til Santa Marta og varmere temperaturer ved den caribiske kyst. Santa Marta er et godt udgangspunkt for ture til Tayrona Nationalpark, hvor du kan opleve den tropiske jungle, smukke caribiske strande og den lille hyggelige bjerglandsby Minca, hvor du kan besøge en kaffeplantage.

Rejsen sluttes af i smukke, historiske Cartagena. Her skal du smage på byens specialiteter, og opleve byen som de lokale, på en street food-tur rundt i de hyggelige smalle brostensbelagte gader.

På denne rejse har du frihed til at opleve byerne på egen hånd eller du kan vælge at tilkøbe ekstra ture på de dage, hvor der ingen aktiviteter er planlagt.

Rejsen kan forlænges med en afslappende badeferie.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Bogotá
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Bogotá

Nyd indflyvningen over Colombias hovedstad Bogotá, som er smukt beliggende i 2.600 meters højde i Andesbjergene.

Når du kommer ud af lufthavnen, El Dorado, bliver du modtaget af vores lokale samarbejdspartner, som kører dig til dit hotel i den gamle hyggelige bydel, La Candelaria. Turen tager ca. 30-45 min. afhængig af trafikken.

Guiden vil udlevere lidt materiale om din rejse og står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have vedr. din rejse eller om Colombia.

Du har resten af eftermiddagen og aftenen til at opleve bydelen La Candelaria på egen hånd.

Overnatning Hotel BH Bicentenario

Dag 2: Byrundtur i Bogotá
Dag 2: Byrundtur i Bogotá

Tag dine gode vandresko på for efter morgenmaden skal du på en spændende guidet byrundtur i Bogotás historiske bydel.

Du besøger bl.a. det imponerende Guldmuseum, hvor du får et unikt indblik i de indfødte stammers kultur og levevis. Herefter går turen til Botero-museet, som er en stor samling af Colombias mest berømte maler og billedhugger Fernando Boteros værker, samt en række andre berømte maleres værker. Du skal selvfølgelig også besøge den store flotte plads, Plaza Bolívar, hvor smukke katedraler, regeringsbygninger og justitsministeriet ligger. Turen afsluttes med en panoramaudsigt over Bogotá fra toppen af Monserrate-bjerget, som ligger i 3.152 meters højde.

Resten af dagen er til fri disposition.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Hotel BH Bicentenario

Dag 3: Bogotá på egen hånd – Santa Marta
Dag 3: Bogotá på egen hånd – Santa Marta

Bogotá er en spændende storby, der har mange ting at byde på. Du har dagen på egen hånd. Måske er du ikke mættet af at gå rundt og nyde de smukke farverige huse og kirker i La Candelaria. Besøg også Paloquemao-markedet, hvor der sælges blomster, eksotiske frugter, grøntsager og meget andet.

Du kan også tage en taxa ud til den 400 hektar store Simón Bolívar park. Det er en stor grøn oase midt i byen, med legepladser, søer og store grønne områder, hvor de lokale tager ud for at slappe af eller motionere.
Har du lyst til selv at være aktiv, har du mulighed for at tilkøbe en cykeltur i Bogotá.

Om eftermiddagen bliver du kørt i lufthavnen, og du flyver videre til Santa Marta ved den caribiske kyst. Flyveturen tager ca. 1,5 time.

Du kan vælge at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning La Calzada del Santo

Dag 4: Santa Marta på egen hånd
Dag 4: Santa Marta på egen hånd

Santa Marta er smukt beliggende for foden af bjergkæden Sierra Nevada. Det er en hyggelig by med et farverigt centrum med kolonitidsbygninger og en smuk hvidkalket katedral. Byen er en af de ældste spanske byer i Sydamerika, og den blev grundlagt i 1525 af spanieren Rodrigo de Bastidas.
Det var også i Santa Marta, at Colombias frihedshelt Simón Bolívar endte sine dage i 1830.

Du har dagen til at gå på opdagelse på egen hånd i Santa Marta.

Du har også mulighed for at tilkøbe en guidet byrundtur om formiddagen og en udflugt om eftermiddagen til en kaffefarm ved den lille hyggelige by Minca.

Om aftenen kan du gå ned i det hyggelige centrum omkring parken, Parque Santander o de Los Novios, hvor der er mange lækre restauranter og hyggelige barer.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture hjemmefra:

Overnatning La Calzada del Santo

Dag 5: Santa Marta på egen hånd
Dag 5: Santa Marta på egen hånd

Omkring Santa Marta ligger der flere lækre strande. Den mest populære er El Rodadero, og den ligger blot 15 minutter i taxa fra centrum.

Du kan også tage med på en udflugt til Tayrona Nationalpark, som er kendt for at have en hel unik flora og fauna og nogle af de smukkeste strande i Colombia.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning La Calzada del Santo

Dag 6: Santa Marta - Cartagena – street food-tur
Dag 6: Santa Marta - Cartagena – street food-tur

Efter nogle dejlige dage i Santa Marta går turen videre mod Cartagena. Efter morgenmaden bliver du hentet af en minibus, som er en slags shuttle-service, der kører rejsende fra hoteller i Santa Marta til hoteller i Cartagena. Turen til Cartagena tager ca. 5 timer.

Cartagena blev grundlagt af spanieren Pedro de Heredia i 1533. Byen blev hurtig meget rig, da den havde landets vigtigste havn, og det var her alt gods og slaver blev sejlet til. Denne rigdom tiltrak mange pirater, og spanierne besluttede hurtigt at bygge en beskyttende bymur omkring byens centrum for at beskytte byens velhavende borgere. Der blev også bygget et stort fort, Castillo San Felipe de Barajas, til at holde ubudne gæster væk.
Glæd dig til at se denne kolonitidsperle, som ikke uden grund er på UNESCOs verdensarvsliste.

Ved ankomst har du et par timer til at slappe af, hvorefter du bliver hentet på hotellet af en lokal guide, som tager dig med ud for at smage på Cartagenas lokale retter og snacks på en ca. 2 timers street food-tur.

Overnatning Hotel Don Pedro de Heredia

Dag 7: Cartagena på egen hånd
Dag 7: Cartagena på egen hånd

Cartagena har alt hvad hjertet begærer. Her er smukt og varmt, og der er masser af lækre butikker, restauranter og tagterrasse-barer, hvor du kan nyde en kølig drink med udsigt over byen. Befolkningen er en smeltedigel af forskellige kulturer både fra Colombias oprindelige befolkning, spaniere og afrikanere.

Du har dagen på egen hånd til at gå på opdagelse i Cartagenas hyggelige gader og stræder.

Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra ture og tage på besøg i den lille UNESCO-listede by Palenque de San Basilio. Byen er den første frie by, der blev grundlagt af de afrikanske slaver, som flygtede fra den spanske kolonimagt.

Om eftermiddagen kan du tilkøbe en guidet byrundtur og bl.a. opleve La Popa-klostret og det imponerende fort Castillo San Felipe de Barajas.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture hjemmefra:

Overnatning Hotel Don Pedro de Heredia

Dag 8: Cartagena på egen hånd
Dag 8: Cartagena på egen hånd

Du har endnu en dag på egen hånd i Cartagena. Hvis du er vild med Colombias graffiti og farverige kolonitidshuse, kan vi anbefale at gå en tur over til bydelen Getsemani, som ligger 5 minutters gang fra den historiske bydel.
Getsemani var få år tilbage et fattigt område af Cartagena, hvor rejsende ikke kom. Det har ændret sig i de senere år, og i dag er Getsemani en sprudlende og farverig bydel, som tiltrækker lokale kunstnere og rejsende fra hele verden. Om aftenen summer området af liv, især ved Plaza Trinidad, som bestemt er et besøg værd.

Du har også mulighed for at tilkøbe følgende ture hjemmefra:

Overnatning Hotel Don Pedro de Heredia

Dag 9: Afrejse fra Cartagena
Dag 9: Afrejse fra Cartagena

Det er blevet tid til at få købt de sidste souvenirs og tage afsked med Cartagena. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår.

Dag 10: Ankomst til Danmark
Dag 10: Ankomst til Danmark

Ankomst til Danmark efter en spændende rejse rundt i Colombia.

Kombinationsmuligheder efter rundrejsen
Badeferieforlængelse til Barú 3 dage/2 nætter
Badeferieforlængelse til Barú 3 dage/2 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.575 kr.
Pr. barn u/12 år: + 1.775 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.875 kr.

Efter en rejse rundt i Colombia med mange nye spændende indtryk, kan vi anbefale at slutte af med en afslappende badeferie. Strandene udfor Cartagena er ikke specielt gode, men blot 1,5 times kørsel syd for Cartagena på halvøen Barú, kan du opleve lækre caribiske strande, hvor du kan slappe af og tage en dukkert i det lune turkise havvand.

Decameron er et lækkert all-inclusive resort med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Resortet ligger for sig selv med privat strand og er omgivet af den uspolerede natur.

Det er muligt at tilkøbe ekstra nætter på resortet, hvis du ønsker flere dages afslapning.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 26. december – 12. januar samt i påsken. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Overnatning Decameron Barú

Badeferieforlængelse til øen Mucura 4 dage/3 nætter
Badeferieforlængelse til øen Mucura 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 6.100 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.500 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 5.280 kr.

Ud for Colombias caribiske kyst ligger den lille idylliske koral-ø,  Mucura. Øen er en del af San Bernardo ø-gruppen, som i 1996 blev tilføjet til Rosario Islands Nationalparken, for at beskytte det unikke marineliv og koralerne i området. Det nye navn på nationalparken blev Rosario og San Bernardo Nationalparken og den dækker et areal på ca. 1.200 km2.

Det tager ca. 2 timer at sejle ud til øen fra Cartagena og du vil blive varmt modtaget af personalet på det lille hyggelige hotel Punta Faro.

Punta Faro er ikke helt som andre hoteller. Her er ingen nøgler til værelserne, og der er ingen musik og underholdning, blot lyden fra bølgerne og brisen.

Dette hotel er til dig der gerne vil slappe af og nyde de smukke omgivelser over og under vandet.

Det er muligt at tilkøbe ekstra nætter på hotellet, hvis du ønsker flere dages afslapning.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 26. december – 15. januar samt i påsken. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Overnatning Punta Faro

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.