• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
16 dage

Peru rundrejse med Amazonas

Oplev verdens største regnskov med sin unikke natur og fascinerende dyreliv, kombineret med Perus andre højdepunkter; Machu Picchu, Cusco, Titicaca-søen, Colca Canyon, Arequipa og Lima.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Peru rundrejse med Amazonas Peru rundrejse med Amazonas
16 dage

Peru rundrejse med Amazonas

Oplev verdens største regnskov med sin unikke natur og fascinerende dyreliv, kombineret med Perus andre højdepunkter; Machu Picchu, Cusco, Titicaca-søen, Colca Canyon, Arequipa og Lima.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Lima med flyskift undervejs t/r
 • 3 indenrigsflyvninger: Lima – Arequipa & Cusco – Puerto Maldonado – Lima
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • Bus: Arequipa – Colca Canyon – Puno – Cusco
 • Tog: Cusco – Aguas Calientes t/r
 • 12 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger i Amazonas junglen inkl. helpension
 • 3 x frokost (dag 4, 6, 7)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Halvdagsbyrundtur i Lima inkl. Lima-Art Museum
 • Halvdagsbyrundtur i Arequipa inkl. Santa Catalina klosteret
 • Udflugt til Colca Canyon med termiske bade, gamle landbrugsterrasser og kondorer
 • Heldagsudflugt på Titicaca søen med øerne Uros og Taquile
 • Halvdagsbyrundtur i Cusco og de nærliggende omgivelser
 • Heldagsudflugt til Den Hellige Dal
 • Guidet rundvisning ved Machu Picchu
 • Guidede udflugter i Amazonas junglen
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Peru er et utroligt smukt og spændende land. Denne rejse tager dig med på et eventyr du sent vil glemme. Du kan se frem til at opleve byerne Lima og Arequipa, som begge er præget af flotte kolonitidsbygninger. Omgivet af storslåede vulkaner finder du den dybe dal Colca Canyon med hyggelige landsbyer, ældgamle landbrugsterrasser og et spændende dyreliv bestående af lamaer, alpakaer og kondorer. Ved den højtbeliggende Titicaca sø får du indblik i indianernes kultur og dagligdag. Du besøger Inkarigets gamle hovedstad Cusco med beundringsværdigt stenhuggerkunst, Den Hellige Dal med imponerende terrassesystemer, charmerende landsbyer og farverige markeder samt det berømte Machu Picchu, som er et af Verdens nye vidundere. Rejsen slutter i den frodige Amazonas regnskov med farverige sommerfugle, frøer, papegøjer, aber og et væld af grønne planter.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev Amazonjunglens unikke dyre- og planteliv på nært hold i verdens største regnskov
 • Tag med på en rejse tilbage i tiden, og oplev inkaernes imponerende bygningsværker omkring Cusco, herunder den mest berømte af dem alle; Machu Picchu
 • Mærk Andesbjergenes magi ved den dybe kløft Colca Canyon, der er hjem for den majestætiske kondor
 • Gå på opdagelse i den smukke hvide by Arequipa, som er omgivet af høje vulkaner

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst i Lima

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Peru med mellemlanding(er) undervejs. Du ankommer i Lima lufthavn, hvor du bliver mødt af en repræsentant fra vores samarbejdspartner i Peru, som vil bringe dig til dit hotel. Turen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 1 time og undervejs vil du få svar på spørgsmål du eventuelt måtte have vedrørende din rejse. Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 2: Byrundtur i Lima

Du skal i dag på en halvdags byrundtur i den peruvianske hovedstad, som blev grundlagt i 1535 af Francisco Pizarro. Du besøger byens flotte og livlige centrale plads, Plaza Mayor, prydet med rosenhaver, høje palmer og springvand med byens skytsengel på toppen. Pladsen er omgivet af smukke kolonitidsbygninger bl.a. Præsidentpaladset, Ærkebispens Palads og byens mægtige katedral fra 1555, hvor Pizarros jordiske rester findes. Herefter besøger du San Fransisco klosteret og dets kirke fra 1674, som er byens flotteste barokkirke. Klosteret indeholder nogle fine mosaikfliser fra Sevilla og freskomalerier, der blev opdaget, da et jordskælv ødelagde dele af ydermuren. Bemærkelsesværdigt er dens museum for religiøst kunst, biblioteket med mere end 25.000 bøger og katakomberne under kirken.

Turen fortsætter til San Isidro distriktet med attraktive parker og den moderne bydel Miraflores med strande, flotte haver, pladser samt hyggelige cafeer og restauranter. Inden byrundturen slutter besøger du Limas kunstmuseum, som er kendt for dens omfattende samlinger af præcolombiansk smykker og brugskunst.

Den sene eftermiddag og aften er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 3: Fly fra Lima til Arequipa

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og kørt til Lima lufthavn, hvorfra du flyver til den elegante, koloniale by Arequipa, som er beliggende 2.400 m.o.h. Byen er omgivet af de snedækkede vulkaner Misti (5822 m), Chachani (6057 m) og Pichu-Pichu (5669 m), som giver byen en helt speciel atmosfære. Ved ankomst til Arequipa lufthavn bliver du hentet og kørt til dit hotel.

Herefter skal du på byrundtur, hvor du ser de mange fornemme herskabshuse og kolonitidsbygninger fra 1700-tallet med udskårne døre, franske vinduer med gitre omkring rummelige gårdhaver. Byen er næsten udelukkende bygget af hvide vulkanske sten og kaldes derfor også ”Den Hvide By”. Du besøger den smukke centrale plads Plaza de Armas med palmer, gamle gaslygter, springvand og byens enorme katedral.

Dernæst besøger du Arequipas mest berømte attraktion, Santa Catalina klosteret, hvor mere end 400 nonner engang boede. Santa Catalina blev grundlagt i 1580 af den rige enke Maria de Guzmán og videreudbygget i 1600-tallet. Stedet henvendte sig udelukkende til den lokale overklasse og under kolonitiden var det sædvane, at rige familiers anden datter skulle være nonne. Pigerne blev bragt til klosteret allerede i tre års alderen og kom aldrig uden for murene. Først i 1970 blev portene åbnet og godt 20 nonner lever der stadig den dag i dag og kan nu frit modtage besøg og forlade Santa Catalina som de vil.

Før du vender tilbage til hotellet besøger du Yanahuara pladsen, hvor der er gode muligheder for at tage billeder af byens vulkanske omgivelser.

Overnatning:
Dag 4: Med bus fra Arequipa til Colca Canyon

Du starter tidligt denne morgen med at tjekke ud af dit hotel, hvorefter turen går mod det fascinerende Colca Canyon, som er 3.191 meter dyb, altså mere end dobbelt så dyb som Grand Canyon i USA, og kun overgået med 150 meter af den nærliggende Cotahuasi Canyon.

Du krydser det spektakulære Altiplano, et tørt og goldt landskab med åbne vidder, og passerer flere små landsbyer på vejen, hvor der er mulighed for at se de lokale hyrder med deres lamaer og alpakaer. Efter nogle timers kørsel når du byen Chivay, der fungerer som indgangen til Colca Canyon. Her dominerer de to vulkaner Sabancaya (5.976 m) og Ampato (6.288 m) landskabet rundt om byen.

Efter en lang bustur er det tid til lidt forkælelse og du besøger derfor Chivays varme termiske bade for at blødgøre ømme muskler.

Dag 5: Med bus fra Colca Canyon til Puno

Tidligt denne morgen sætter du kurs mod Mirador Cruz del Condor, et storslået udsigtspunkt over en af de dybeste dele af Colca Canyon. Det er en hel fantastisk oplevelse at stå her og kigge ned og ud over kløften. Hvis du er heldig kan du se kondorer, som er verdens største flyvende fugle med et vingefang på op til 3 meter, svæve på de varme luftstrømme.

Efter denne betagende naturoplevelse skal du på en kort gåtur i dalen, hvor du kan iagttage de gamle landbrugsterrasser, som har været i brug i flere århundreder.

Du vender herefter tilbage til Chivay for at spise frokost og kører så videre til Puno, som er beliggende ved bredden af verdens største og højst beliggende sø, Titicaca, i 4.000 meters højde. Puno havde en vigtig historisk betydning for inkaerne, da det var her, at den først inka, Manco Capac, gik op af Titicacas vande, hvorfra han startede inkaernes imperium og blev den første konge i Cusco. I dag er Puno en landbrugsby med især opdræt af lamaer og alpakaer og derfor kan uldvarer med fordel købes her.

Overnatning:
Dag 6: Titicaca søen

I dag skal du på en heldagstur på Titicaca søen, som Bolivia og Peru deles fredeligt om. I dag bebor quechua- og aymara-talende indfødte hver deres strækning langs Titicaca-søen. Du besøger først Uros-folket, som har overlevet på en kombination af jagt og fiskeri og som lever på gyngende siv-øer i Puno-bugten, hvor huse og både er bygget af sivene fra øerne. Her lærer du om deres kultur og får et indblik i deres dagligdag.

Dernæst sejler du videre og ankommer til den fredelige ø Taquile, hvor du ligeledes tilbringer tid med de lokale og her oplever du, at det er to meget forskellige øsamfund. Guiden tager dig herefter med på en gåtur op på det højeste punkt på øen, hvorfra der er en betagende udsigt over den enorme Titicaca sø, som har en længde på 174 km og en bredde på 64 km.

Midt på eftermiddagen bliver du sejlet tilbage til Puno og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 7: Med bus fra Puno til Cusco

I dag har du en lang, men oplevelsesrig rejse foran dig. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til busstationen, hvor en bus venter på at køre dig til Cusco, som er den formelle hovedstad i Inkariget og i dag en elegant, blomstrende multi-kulturel by.

Du krydser Altiplano, hvor der er mulighed for at se vicuñas, som er i familie med kamelen, men som kan minde om lamaen og alpakaen. Undervejs gøres der flere stop og du vil få guidet rundvisning ved gamle ruiner og monumenter. Det første stop er den 3.500 år gamle og imponerende trappe-pyramide Pukara, som blev bygget af Pukaras indbyggere. Dernæst passerer du La Raya, som er det højeste punkt på ruten med sine 4.319 meter. Herfra går det nedad og gennem en flot dal med masser af afgrøder som majs og kartofler. Du når Raqchi, hvor du ser ruinerne af templet Viracocha, som er en af inkaernes mest hellige steder. Sidste stop inden Cusco er den berømte kolonitidskirke Andahuaylillas, bedre kendt under navnet ”Sixtine Chapel of the Americas” grundet dens flotte loftsmalerier og andet flot kunst.

Ved ankomst til Cusco tjekker du ind på dit hotel og om aftenen kan du vælge at udforske byen og dens gode restauranter.

Dag 8: Cusco

Denne morgen/formiddag kan du frit slappe af, indtil du om eftermiddagen skal på byrundtur i og omkring Cusco. Du besøger byens centrale plads, Plaza de Armas, som i inkatiden blev kaldt Hucaypata eller ”Krigernes Plads”, og her har mange vigtige begivenheder i Cuscos historie fundet sted. Det er også her, du kan finde Cuscos katedral, der er bygget med sten fra inkakomplekset Sacsayhuamán oven på inkapaladset Viracochas Palads i kolonitiden. Katedralen er dermed en fin blanding af spansk renæssancearkitektur og inkaernes mesterlige arbejde med sten. Gaden ved siden af katedralen fører til Santo Domingo-kirken, som er bygget oven på det, der engang var et af inkarigets vigtigste templer, Koricancha. Det tidligere storslåede soltempel udgør kirkens fundament og er bygget uden hjælp af mørtel, hvor hver enkelt sten i stedet passer perfekt ind.

Du fortsætter til Kenko, en inka-helligdom med en fem meter høj stenblok, som hævdes at ligne en puma. Dette sted er tilegnet dyrkelsen af Moder Jord og her findes vandkanaler udhugget i massiv klippe og et underjordisk rum. Længere ude af vejen står en mindre fæstning, Puka Pukara, som man mener, har vogtet vejen og inkaernes Hellige Dal. Her findes terrasser udhugget i bjergsiden, trapper, tunneler og tårne. Mod nord findes Tambomachay, et helligt badested for inkaernes herskere og kongelige kvinder. Systemet er et byggeteknisk mesterstykke og det er stadig i stand til at levere vand.

Til sidst besøger du militærkomplekset Sacsayhuaman, som har en smuk beliggenhed med udsigt over Cusco. Sacsayhuaman er et spændende eksempel på inkaernes arkitektoniske kunnen og er ganske imponerende med dens dobbeltmure bygget af udskårne granitsten, hvoraf den største vejer mere end 125 tons. Herefter tager du tilbage til Cusco, hvor aftenen er til fri disposition.

Dag 9: Den Hellige Dal

I dag skal du på udflugt til Urubamba dalen, inkaernes Hellige Dal. Første besøg er Pisac, som især er kendt for sine indianermarkeder, hvor der er mulighed for at købe alt fra peruvianske uldsweatere og musikinstrumenter til malerier, vævninger og smykker. Byen er også kendt for sine imponerende ruiner oven for byen. De er bygget af mindre sten end dem i Sacsayhuaman, men den præcision, hvormed de er udhugget og tilpasset, er helt utrolig – præcis ligesom udsigten.

Efter frokost fortsætter du til Ollantaytambo, en anden charmerende landsby i hjertet af dalen, som anses for en åben museumsby, idet alle indbyggere fastholder gamle traditioner og love, som er overleveret gennem deres forfædre. Byen er kendt for komplekset af samme navn, som består af templer, bade og imponerende militære installationer.

Herefter går turen tilbage til Cusco, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Dag 10: Med tog fra Cusco til Aguas Calientes

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og kørt til stationen, hvorfra du skal med tog til Aguas Calientes – en tur på ca. 3 timer. Aguas Calientes er en lille by beliggende ved tågeskoven tæt ved ruinkomplekset Machu Picchu. Ved ankomst vil en bus køre dig til dit hotel og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 11: Inkabyen Machu Picchu - Cusco

Tidligt denne morgen vil du blive hentet og kørt til et af verdens syv vidundere og turens højdepunkt, det fantastiske ruinkompleks Machu Picchu, som ligger eventyrligt på en grøn stejl højderyg i Urubamba dalen omkranset af tågeskov, grønne bjergtoppe og snedækkede bjergtinder længere ude i horisonten. Her venter dig en guidet rundvisning, hvor du vil opleve de smalle terrasser på stejle sider af bjerget og områder med begravelsespladser, fængsler, små beboelser og templer.

Det siges at være den amerikanske opdagelsesrejsende Hiram Bingham, der den 24. juli 1911 opdagede Machu Picchu, hvilket ikke er helt sandt, men han var i hvert fald grunden til, at verden fik kendskab til dette fantastiske sted. Inkabyen blev bygget omkring år 1462 i Inkarigets storhedstid og blev forladt mindre end 100 år efter formentligt pga. en skoldkoppeepidemi. Machu Picchu blev aldrig opdaget og udplyndret af spanierne og derfor har den særlig stor kulturel betydning og betragtes som hellig. Machu Picchu var hjemsted for præster, højtstående funktionærer, håndværkere, tjenere og jomfruer udvalgt til at vie deres liv til Solguden. Det var en by med gader, akvædukter hvor der stadig løber vand, fontæner og gange, som havde religiøse funktioner.

Efter en guidet rundvisning får du tid til at udforske området på egen hånd.

Du har eftermiddagen på egen hånd i Aguas Calientes, hvor du kan nyde din frokost og evt. besøge de termale bade også kaldet hot springs og slappe af i det naturligt opvarmede vand. Husk badetøj. Det er disse hot springs der har givet byen sit navn Aguas Calientes, som betyder varmt vand.

Dit tog tilbage til Cusco afgår sent om eftermiddagen. Det præcise tidspunkt får du anvist af din guide efter rundvisningen ved Machu Picchu.

Ved ankomst til Cusco bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Dag 12: Cusco – Puerto Maldonado

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Puerto Maldonado – en flyvetur på ca. 40 min. Det er en utroligt flot flyvetur, hvor der er udsigt til de snedækkede Andesbjerge og den grønne Amazonas-regnskov. Ved ankomst bliver du hentet af en repræsentant fra Corto Maltes Amazonia-lodgen, som vil bringe dig til din lodge via Madre de Dios-floden – en sejltur på ca. 40 min.

Ved ankomst bliver du budt velkommen med en forfriskning og får en introduktion til lodgen samt de næste dages spændende jungleprogram.

Efter en lækker frokost venter den første tur i junglen, hvor du lærer om regnskovens tropiske træer og planter og deres medicinske anvendelsesmuligheder. Du besøger også en shiringuero-lejr, som er en lejr, hvor du kan se, hvordan de lokale høster naturgummi, også kaldet latex, og anvender det til forskellige produkter. Naturgummi er en af Madre de Dios-regionens vigtigste indtægtskilder.

Tilbage på lodgen kan du slappe af i en hængekøje, tage en dukkert i swimmingpoolen, nyde en cocktail i baren eller sætte dig ned til floden og nyde den magiske solnedgang over regnskoven.

Senere denne aften skal du på en guidet sejltur ned ad floden for at spotte kaimaner, der lever ved flodbredderne. Når kaimanerne bliver blændet af lyset fra guidens lommelygte, vil deres øjne blive røde, hvilket gør det lettere for dig at få øje på dem.

Efter dagens mange oplevelser sejler du tilbage til lodgen og spiser aftensmad i lodgens restaurant ved siden af floden.

Bemærk: Programmet i Amazon-junglen er med forbehold for ændringer. Det kan være ændrede vejrforhold eller dyrenes adfærd, der gør, at programmet af sikkerhedsmæssige hensyn bliver ændret en smule. Følg altid din guides anvisninger.

Overnatning:
Dag 13: Tambopata-naturreservatet - Sandoval-søen

Tidligt denne morgen går turen mod Sandoval-søen. Efter 20 minutters sejltur på Madre de Dios-floden skal du på en ca. 3 kilometers vandretur i Tambopata-naturreservatet. I reservatets tropiske regnskov vil du bl.a. kunne opleve gigantiske træer, slanger, dødningehovedaber, brøleaber og forskellige fuglearter, som f.eks. hoatzin-fuglen, der også er kendt som ”stinkfuglen” på grund af dens lugt.

Ved ankomst til den smukke Sandoval-sø stiger du ombord i en lille robåd og sejler ud på søen for at lede efter brasilianske kæmpeoddere. På bådturen vil der også være gode chancer for at spotte kaimaner, piratfisk og isfugle. Når guiden finder et godt sted at holde pause, kan du nyde naturen omkring dig, mens du spiser din medbragte morgenmad.

Tilbage på lodgen er der tid til lidt afslapning og frokost inden dagens næste udflugt.

Om eftermiddagen går turen til et af lodgens udkigstårne på henholdsvis 20 eller 42 meter, som er bygget til at kigge efter fugle og andre dyr, som lever oppe i højderne. Heroppefra får du også en formidabel udsigt over regnskoven, og du kan se frem til en smuk solnedgang. Har du ikke lyst til at komme op i udkigstårnene, kan programmet tilpasses lokalt.

På vej tilbage til lodgen besøger du en lejr, hvor paranød-høsterne holder til. Paranødder er ligesom naturgummi en af regionens vigtigste indtægtskilder.

Inden aftensmaden kan du tage en svømmetur i lodgens swimmingpool under den klare stjernenat eller slappe af i hængekøjen på terrassen, mens du lytter til regnskovens mange lyde.

Overnatning:
Dag 14: Parrot Clay Lick – Puerto Maldonado – Lima

Tidligt denne morgen skal du på en 20 minutters vandretur til lervæggen Parrot Clay Lick, hvor flere papegøjearter holder til. Papegøjerne lever normalt af frugter, frø, nødder, blomster og blade, men nogle af disse indeholder gift og ætsende stoffer, og det siges, at papegøjerne spiser leret for at neutralisere disse.

Efter besøget ved Parrot Clay Lick er der morgenmad tilbage på lodgen, hvorefter det er blevet tid til at sige farvel til Amazonas-regnskoven. Du sejles tilbage til Puerto Maldonado, hvor der er et kort besøg på det lokale marked, inden du skal mod lufthavnen og flyver til Lima. Her har du en sidste overnatning, inden turen går tilbage til Danmark. Tiden kan du bruge på at nyde Miraflores, gøre de sidste indkøb eller bare slappe af på en café og nyde udsigten ud over Stillehavet.

Overnatning:
Dag 15: Hjemrejse

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 16: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

Tillæg for enkeltværelse 3.700 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.