Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist | Man - Fre 9 - 16
ForsideOvernatningMexico

Overnatning: Mexico

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Mexico. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hoteller som er inkluderet i vores rundrejser

Hotel America
Campeche

Dette hyggelige kolonitids inspirerede hotel er beliggende i Campeches historiske centrum med alle de interessante bygninger. Værelserne er udstyret med TV, telefon, aircondition og hårtørrer.

Der er mulighed for leje af safetybox. Derudover har hotellet en rigtig hyggelig gårdhave og restaurant.

Hotel Baluartes
Campeche

Hotellet er beliggende ved strandpromenaden og kun 2 ”blokke” fra byens historiske centrum, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Værelserne er komfortable og er udstyret med safetybox, aircondition, TV, telefon, Wi-Fi og hårtørrer. Herfra kan du nyde havudsigten eller det historiske centrum med flot kolonial arkitektur.

Hotellet har desuden pool, hvor du kan nyde en forfriskende drink eller et let måltid. I restauranten serveres både internationale og traditionelle retter.

Hotel Plaza Colonial
Campeche

Plaza Colonial har en perfekt beliggenhed i Campeche, indenfor bymuren, og blot to blokke fra den centrale plads “Plaza de la Independencia”.

Hotellet er bygget i traditionel kolonitidsstil i en flot gul farve, der passer til resten af byens huse.

Alle værelser er udstyret med fladskærmstv, aircondition, pengeskab og WIFI.

Hotellet har egen restaurant og en lille swimmingpool.

Hotel Calypso
Cancun

Hotellet ligger mellem Nichupte-lagunen og Det Caribiske Hav. Hotellets 80 komfortable værelser er alle udstyret med aircondition, TV, telefon og balkon.

Derudover har hotellet restaurant og pool. Der er mulighed for leje af safetybox og der tilbydes room service.

Hotel Los Cocos
Chetumal

I centrum af Chetumal finder du Hotel Los Cocos.

Hotellet har 140 værelser alle udstyret med tv, aircondition, minibar, WIFI og badeværelse med hårtørrer.

Hotellet har egen restaurant og swimmingpool, hvor du kan få dig en forfriskende dukkert.

Hotel Marlon
Chetumal

Hotellet er beliggende i hjertet af Chetumal. Værelserne er pæne, rummelige og lyse og er udstyret med aircondition, TV, telefon, Wi-Fi, hårtørrer og safetybox.

Efter en dag med oplevelser kan du slappe af ved hotellets pool. I restauranten serveres både internationale og traditionelle retter.

Hotel Ambassador
Mérida

Dette hyggelige hotel ligger i den centrale del af det historiske område i Merida. Der er kun 4 ”blokke” til hovedtorvet, og der er kort afstand til restauranter og forretningsgaderne.

Der er en swimmingpool, som ligger i en dejlig have. Hotellet har også sin egen restaurant. På værelserne er der aircondition, TV og mulighed for WI-FI.

Hotel del Gobernador
Mérida

Hotel del Gobernador er et 4-stjernet hotel som ligger i Méridas historiske centrum og ikke langt fra byens smukke katadral og den hyggelige park Santa Lucía. I gaderne omkring hotellet kan du beundre den mexicanske arkitektur med de charmerende, farverige huse.

Hotellet har i alt 86 værelser, som alle er udstyret med Wi-Fi, aircondition, TV, telefon og privat badeværelse med hårtørrer.

Efter en oplevelsesrig dag kan du slappe af ved poolen eller læse en god bog i skyggen af et palmetræ.

I restauranten serveres både yucatanske, mexicanske og internationale retter.

Der er adgang til sikkerhedsboks i receptionen.

Hotel Fontan
Mexico City

Hotellet er beliggende i Mexico Citys koloniale centrum på Paseo de la Reforma. Dets 245 værelser er udstyret med aircondition, TV, Internet, minibar og badeværelse med hårtørrer.

Hotellet tilbyder roomservice og leje af safetybox. Derudover er det muligt at benytte hotellets restaurant og bar. På taget er der solvogne og jacuzzi med udsigt udover byen.

Hotel Regente City
Mexico City

Centralt i Mexico City ligger Hotel Regente City. Det er et moderne indrettet hotel med 139 værelser.

Alle værelser er udstyret med aircondition, varme, kabeltv, internet og badeværelse med hårtørrer.

Hotellet har eget fitnessrum, mødelokaler, bar og restaurant Korinto, hvor der både serveres lokale og internationale retter.

Hotel Oaxaca Real
Oaxaca

Dette charmerende hotel i kolonitidsstil er beliggende i hjertet af Oaxaca kun få minutter fra Santo Domingo pladsen.

De 76 rummelige værelser blev renoveret i sommeren 2013 og er udstyret med Wi-Fi, safetybox, TV, telefon og hårtørrer. Faciliteter som strygejern/strygebræt er tilgængelige efter anmodning.

Du kan nyde et traditionelt måltid i restauranten. Der er desuden tagterrasse samt pool.

Natbus i Mexico
Oaxaca - Tuxtla Gutierrez

Bussen er moderne og veludstyret med både toilet, aircondition og tre TV skærme. Sæderne er komfortable med god benplads og med mulighed for at læne sig godt tilbage. Der er endvidere læselys.

Det kan være en god ide at medbringe ørepropper samt en trøje, da det kan trække fra aircondition.

Hotel Maya Tulipanes
Palenque

Dette charmerende hotel ligger i udkanten af Palenque og er et perfekt udgangspunkt for de imponerende mayaruiner i nærheden.

Hotellet har en hyggelig gårdhave og swimmingpool, hvor du kan slappe af efter en dag fyldt med oplevelser. De 74 værelser er rummeligt indrettet i kolonial stil med aircondition, TV, telefon, hårtørrer. Hotellet tilbyder roomservice og der er mulighed for leje af safetybox.

Hotel Hacienda Real
Playa del Carmen

Dette hotel ligger tæt på det hele: den berømte shopping gade Fifth Avenue og den flotte hvide sandstrand med det turkisfarvede vand. Værelserne er rummelige med TV, aircondition og safetybox. Når man bor på dette hotel, har man automatisk adgang til deres private del af stranden, hvor der er liggestole og parasoller.

Desuden har hotellet en dejlig swimmingpool med liggestole og bar service.

Hotel Arrecife de Coral
San Cristobal de las Casas

Hotellet ligger i centrum af San Cristobal de las Casas og kun 2 “blokke” fra katedralen. Der er hyggelige grønne udendørsarealer med have og springvand. Derudover har hotellet restaurant og bar. Værelser er udstyret med aircondition, TV og telefon.

Hotel Diego Mazariegos
San Cristobal de las Casas

Hotellet er beliggende i det historiske centrum af San Cristobal de las Casas bag katedralen og tæt på den centrale plads.

Hotellet er bygget i en kolonitids stil og de 76 komfortable værelser er udstyret med TV, aircondition, telefon og balkon. Hotellet har også to restauranter, bar og en hyggelig patio, hvor du kan slappe af. Derudover er der Internet og safetybokse.

Hotel Rincon del Arco
San Cristobal de las Casas

Hotellet har en utrolig charmerende og hyggelig atmosfære og er beliggende i en smuk hacienda fra det 19. århundrede få minutter fra byens centrale plads. Det er bygget og indrettet i kolonitidsstil og er omgivet af grønne haver og byens farverige bygninger.

Værelserne er rummelige, har udsigt til haverne og er indrettet i hver deres særprægede kolonistil. Værelserne har Wi-Fi, TV, telefon og hårtørrer.  I restauranten serveres både internationale og traditionelle retter.

Opgraderingsmuligheder til andre hoteller
Hotel Holiday Inn Zocalo
Mexico City

Hotellet er beliggende i det historiske centrum af Mexico City direkte ved byens centrale plads, tæt på Metropolitana katedralen og nationalpaladset. Ikke langt derfra finder du også butikker, restauranter, museer samt andre interessante bygninger.

Hotellet har 110 værelser, som alle er udstyret med aircondition, TV, telefon, safetybox og hårtørrer. Derudover har hotellet fitnessrum, bar og restaurant med en pragtfuld tagterrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt over pladsen.

Misión Palenque
Palenque

Hotellet er beliggende tæt på den centrale plads og de fantastiske mayaruiner. Hotellet har 210 komfortable lyse værelser, som er udstyret med aircondition, Internet, safetybox, TV og terrasse med udsigt til haven.

Derudover har hotellet et dejligt pool område, og et mindre spa område, fitness rum til dem der ønsker at være lidt aktive samt restaurant som tilbyder mexicanske retter og bar med snacks og drinks.

Hotel Illusion Boutique
Playa del Carmen

Hotel Illusion Boutique ligger i Playa del Carmen få meter fra stranden og den verdensberømte gade ”Quinta Avenida” med butikker og restauranter. Playa del Carmen var oprindelig en lille fiskerlandsby og er nu vokset sig til at være den mest populære badeby ved Riviera Maya med sine hvide sandstrande, turkisblå hav og svajende palmer.

Hotellet har 45 rummelige værelser, som er udstyret med Wi-Fi, loftsvifte, TV, telefon, sikkerhedsboks, minibar og badeværelse med hårtørrer.

Der er adgang til en tagterrasse med mindre pool, bar og massagerum.

I restauranten serveres traditionelle mexicanske retter.

Obs! Kun for personer over 12 år. Spørg venligst på børnevenlige strandhoteller.

Pris for opgradering:
Mirage balcony værelse med morgenmad, 2 nætter 400 kr. Pr. person
Mirage balcony værelse med morgenmad, 4 nætter 800 kr. Pr. person
Ekstra overnatning 695 kr. Pr. person
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser: 3
Argentina og Brasilien
Argentina og Brasilien
Oplev bl.a. Buenos Aires, Iguazu vandfaldene og Rio de Janeiro.
 
Perus højdepunkter
Perus højdepunkter
Oplev Cusco med Inka ruiner og det berømte Machu Picchu.
 
Cubas højdepunkter
Cubas højdepunkter
Oplev det bedste af Cuba, bl.a. Havanna, Viñales, Cienfuegos, Trinidad og Santa Clara.
 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!