Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Machu Picchu

Inkaer og ældgamle civilisationer! Er det noget for dig, så kig med her. Vi har specialiseret os i pakkerejser til Peru hvor Machu Picchu naturligvis indgår.

Besøg den velbevarede inkaby i 2.057 meters højde og oplev storslået natur på en guidet rundvisning i inkabyen Machu Picchu. Læs mere om de enkelte ture her og få et tilbud.

Populære rundrejser: Machu Picchu

Perus højdepunkter

Oplev ”Den Hvide By” Arequipa, inkarigets hovedstad Cusco, Titicaca søen og dens indianere, det spektakulære Colca Canyon, Den Hellige Dal og det berømte Machu Picchu.

14 dage, inkl. udflugterPeru med Inka Trek

Peru gemmer på nogle af Sydamerikas største kulturelle og naturrige oplevelser, hvilket du vil opleve på denne rundrejse kombineret med 4 dages Inka trek.

16 dage, inkl. udflugterBallestas, Nazca & inkakultur

Højdepunkterne står i kø på denne rejse; Islas Ballestas, Nazca-linjerne, Machu Picchu, Titicaca søen, Cusco, Den Hellige Dal samt meget meget mere.

16 dage, inkl. udflugterBolivia & Machu Picchu

Oplev Bolivia og Perus historiske byer, indianermarkeder, fascinerende natur og slut af ved det fantastiske Inka kompleks Machu Picchu.

18 dage, inkl. udflugterPeru med Amazonas

Oplev Perus klassiske højdepunkter kombineret med et spændende ophold i den frodige Amazonas regnskov kendt for sit tal- og farverige dyreliv.

16 dage, inkl. udflugterPeru med La Paz, Bolivia

Spændende hovedstæder, velbevarede inkaruiner, smuk natur, charmerende byer, interessante markeder og gæstfrie indianere.

14 dage, inkl. udflugterPakkerejser til Machu Picchu i Peru

Hvis grønne bjergtoppe, stejle højderygge, ældgamle civilisationer og et besøg til et af verdens syv vidundere lyder som noget for dig, så er Machu Picchu lige præcis destinationen. Vi har igennem flere år specialiseret os i pakkerejser til Peru hvor udflugter til Machu Picchu er en fast del af programmet. Netop Machu Picchu skiller sig ud fordi placeringen er så afsides fra alt andet, det betyder også at man skal regne med at bruge benene på et trek til den fascinerende inkaby. Med sine 2.057 højdemeter er du sikret en guddommelig udsigt til de sne dækkede bjergtinder i horisonten.

Guidet rundvisning i Machu Picchu

Efter transport, til Machu Picchu tidligt på dagen, vil du få en guidet rundvisning, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med de smalle terrasser på bjergsiden, begravelsespladser, fængsler og meget mere. Ruinen siges at have været hjemsted for både højstående medlemmer af inkarigets befolkning, men også tjenere, håndværkere og jomfruer, specielt udvalgt til at vie deres liv til Solguden. Efter rundvisningen er der mulighed for at udforske området på egen hånd og der er ligeledes mulighed for at komme helt til tops på bjerget Huayna Picchu, hvis tinde rækker hele 2.380 meter i vejret.

Snyd ikke dig selv for denne enestående oplevelse!

Kombinér din rejse til Peru med udflugter til Machu Picchu og vælg selv hvornår du vil afsted. I vores Machu Picchu tours er du garanteret afrejsedatoen og er dermed ikke afhængig af at flere køber samme tur. Udfyld formularen i højre side og få et uforpligtende tilbud.