Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaEcuador / GalapagosDe unikke Galapagos øer
12 dage:

De unikke Galapagos øer

Højdepunkter på denne rejse:

Quito, Ækvatormonumentet, 7 nætters Galapagos cruise med fantastiske dyre- og naturoplevelser.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Quito med flyskift undervejs t/r
 • Indenrigsfly fra Quito til Galapagos t/r
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • 3 overnatninger på gode hoteller i Quito inkl. morgenmad
 • 7 overnatninger ombord på båden Golondrina ved Galapagosøerne inkl. helpension
 • 1 x frokost (dag 2)
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Mulighed for andre afrejsedatoer
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Byrundtur i Quito inkl. Ækvatormonumentet
 • Guidede udflugter på Galapagos
 • Lokale engelsktalende guider på alle udflugter
 • Udflugterne er med privat guide/chauffør, dog vil turene på Galapagos være i mindre internationale grupper
 • Entréer til omtalte seværdigheder, dog ikke éntre til Galapagos på 120 USD som betales lokalt
Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 16.900 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved én rejsende) 18.000 kr.
Rabat gives ved 4 personer eller mere
Vælg denne rejse fordi...

Ecuador er et af Sydamerikas mindste lande, men gemmer på nogle imponerende skatte og et enestående dyreliv. På denne rejse oplever du den højtbeliggende hovedstad Quito med velbevarede kolonitidsbygninger og historiske monumenter. Du besøger ækvatormonumentet ved verdens midte, hvor du kan opleve at stå med et ben på hver halvkugle. Rejsens højdepunkt er de fantastiske Galapagos øer, som er kendt for sine kridhvide strande, vulkanske formationer, spændende planteliv samt sit fascinerende og unikke dyreliv på både land og under vand. Her vil du opleve de enorme og ældgamle landskildpadder, pingviner, farverige leguaner og sjove fugle. Du kan endda opleve at snorkle med harmløse hajer, farverige fisk og legesyge søløver.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark og ankomst til Ecuadors smukke hovedstad Quito med mellemlanding undervejs. I Quitos internationale lufthavn vil du blive mødt af en guide, som vil bringe dig til hotellet.

Overnatning Hotel Boutique Portal de Cantuña

Dag 2: Byrundtur i Quito
Dag 2: Byrundtur i Quito

Quito ligger 2.850 meter over havets overflade, hvilket gør det til den næsthøjest beliggende hovedstad i verden. Quito ligger smukt mellem bjerge og der er derfor flere udsigtspunkter i og omkring byen.

Efter morgenmaden skal du på en guidet byrundtur i Quitos gamle koloniale centrum, som er på UNESCOs liste over verdenskulturarv med de flotte og velbevarede historiske bygninger. Du ser bl.a. den imponerende La Compania kirke og den centrale plads Plaza de la Independencia, hvor katedralen samt ærkebiskoppens og præsidentens palads ligger. Du fortsætter til San Francisco kirken, som er den ældste kirke i Ecuador. Kirken er bygget i maurisk stil og er kendt for sine guldskulpturer og den imponerende altertavle i det pureste guld.

Quito ligger kun 22 km syd for ækvator og du besøger derfor det 30 meter høje Ækvatormonument ved verdens midte, hvor du kan stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og med det andet på den sydlige halvkugle.

Overnatning Hotel Boutique Portal de Cantuña

Dag 3: Galapagos cruiset starter
Dag 3: Galapagos cruiset starter

I dag starter dit Galapagos cruise og du skal den næste uges tid sejle med Golondrina, som har plads til 16 passagerer. Hver kahyt er udstyret med køjesenge, aircondition samt privat badeværelse. Om bord er der restaurant med buffet, solterrasse og område med bar, TV mm. Derudover er der snorkeludstyr og våddragter til rådighed.

Efter morgenmaden kører du til lufthavnen og flyver til Galapagos, hvor dit cruise starter. Du lander på øen Baltra, som var et vigtigt strategisk punkt under Anden Verdenskrig. Her vil du blive mødt af din guide, som vil bringe dig om bord på Golondrina og orientere dig om dit cruise.

Efter frokost sejler du mod den flade ø Mosquera, som ligger mellem North Seymour og Baltra. Øen består hovedsagligt af hvide sandstrande og klipper. Her findes også en af de største bestande af søløver og vadefugle.

Programmet for Galapagos dagene er med forbehold, da rækkefølgen af dagene kan ændres og andre øer kan besøges. Det afhænger af vejret og de ecuadorianske myndigheder.

Overnatning Golondrina, Galapagos cruise

Dag 4: Isabela – Fernandina
Dag 4: Isabela – Fernandina

I dag sejler du til Isabela, som er Galapagos’ største ø, hvor du besøger Punta Vicente Roca med de imponerende vulkanske formationer. Du skal på panga ride, hvor du bl.a. kan opleve pingviner, pelikaner, søløver, sæler, havskildpadder og de blåfodede suler. Hvis vandet er roligt, er snorkling her helt fantastisk med marinelivet og de farverige klippevægge med koraller, alger og hvirvelløse dyr. Man kan opleve, at vandet her er køligere grundet Cromwell strømmen fra vest.

Om eftermiddagen sejler du til den vestligste ø Fernandina, som er Galapagos’ tredje største ø. Det meste af øen er dækket af lava og der er derfor ikke megen vegetation. Du besøger Punta Espinosa, hvor man kan se lavakaktus og et fantastisk dyreliv med legesyge søløver, skarver, pingviner, pelikaner og havleguaner. Hvis man kommer i perioden januar til juni, kan man se havleguanerne bygge reder og ligge på æg.

Overnatning Golondrina, Galapagos cruise

Dag 5: Isabela
Dag 5: Isabela

I dag sejler du tilbage til Isabela, hvor du besøger Urvina Bay ved foden af Alcedo vulkanen. Bugten var indtil 1954 havbund, hvorefter den blev løftet 5 meter over havets overflade. Bugten udgør nu en længde på 6 km og en bredde på 1 km. Du går i land på stranden, hvor en sti fører dig ind i det tørre område af øen. Langs stien ses det tydeligt, at bugten for 60 år siden var havbund. Det er også her, du kan opleve nogle af de største bestande af farverige landleguaner samt Darwins finker, kæmpeskildpadder og skarver. Galapagos-skarven er den eneste i verden, som ikke kan flyve. Dette skyldes dens tilpasningsforhold, da der aldrig har været landrovdyr, der har været en trussel mod den. Faktisk er dens vinger kun en tredjedel af dens størrelse, som derfor gør det umuligt for den at flyve. Efter vandreturen er der mulighed for snorkling langs kysten, hvor du kan se pingviner og nyde det fantastiske marineliv.

Om eftermiddagen ligger båden til et andet sted på øen, hvor du går i land. Du vandrer gennem palo santo skov til Darwin Lake, som er en 9 meter dyb rund saltsø. Du går rundt om søen gennem den tørre vegetation, hvor du kan se forskellige fuglearter og vulkanerne Darwin og Wolf.

Du skal herefter på panga ride, hvor du besøger Tagus Cove. Det var et populært sted for pirater og hvalfangere i 1800 tallet, hvor mange af dem tegnede eller skrev deres skibs navn på klipperne. Du sejler mellem klipperne, hvor du kan se de historiske artefakter, den ældste er fra 1836. Her er også god mulighed for at se pingviner, pelikaner og krabber.

Overnatning Golondrina, Galapagos cruise

Dag 6: Santiago – Sombrero Chino
Dag 6: Santiago – Sombrero Chino

I dag sejler du til den vulkanprægede ø Santiago. Du besøger Egas Port, som er kendt for at have en af de to eneste pelssøløve kolonier og som er hjemsted for Darwins finker, havleguaner, lavafirben og krabber. Du går i land på den mørke sandstrand og fortsætter til et saltminekrater, hvor der i 1920’erne og 30’erne blev udvundet salt. Minen er en lille vulkansk kegle, hvis krater har en sæsonbestemt saltvandslagune, hvor flamingoer og andre fugle kan opleves. Galapagoshøgen er også ofte observeret i området.  Der bliver herefter tid til at svømme og snorkle langs kysten.

Efter frokost sejler du til den lille ø Sombrero Chino, med den særprægede form, ud for Santiagos sydspids med lavatunneler og lavakaktus. Her vil ligeledes være mulighed for at svømme og snorkle, hvor du kan se pingviner, søløver og havleguaner.

Overnatning Golondrina, Galapagos cruise

Dag 7: Santa Cruz
Dag 7: Santa Cruz

Du sejler til Santa Cruz, som er Galapagos’ næststørste ø, hvor du besøger Charles Darwin Research Center i Santa Cruz’ største by Puerto Ayora. Centeret blev oprettet i 1960 med henblik på at fremme forskning og uddannelse på Galapagos øerne. Der arbejdes konstant på forskning og projekter for bevarelse af Galapagos’ økosystemer. De ansatte i centeret er klar til at besvare spørgsmål om øerne og der kører et diasshow, som beskriver historien om øerne og de nuværende bevaringsindsatser. Derudover er centeret hjemsted for Darwins finker og 11 forskellige skildpaddearter, som kan blive helt op til 4 meter. Her findes også de store landskildpadder, som skønnes til at være mellem 100 og 150 år gamle.

Herefter besøger du Hacienda Primicias, for at se de berømte kæmpeskildpadder i deres naturlige omgivelser. De er lette at spotte, mens de kluntet går rundt og spiser græs og blade. Her kan du også opleve forskellige fuglearter som finker, fluesnabbere, mockingbirds og kohejrer.

Overnatning Golondrina, Galapagos cruise

Dag 8: Isabela
Dag 8: Isabela

I dag har du endnu en spændende dag på programmet. Du besøger Las Tintoreras, som er en lille lavaø ud for Isabelas kyst. Øen er omgivet af turkisklart vand med søløver, havskildpadder, havleguaner og rokker. Du går på land, hvor du følger Tintoreras stien. Her er gode chancer for at se pingviner, blåfodede suler og leguaner. Du når til en lavakanal langs kysten, hvor du kan se hvidtippede hajer ligge og hvile sig på havbunden mens fisk og søløver svømmer omkring.

Om eftermiddagen besøger du avlscenteret Arnaldo Tupiza med landskildpadder fra det sydlige Isabela. Centeret sikrer skildpaddernes overlevelse og her findes ca. 330 unge og voksne skildpadder i alle størrelser, nogle helt op til 200 kg.
Du fortsætter til vådområdet Los Humedales, som er præget af sandstrande, klippekyst og fire forskellige slags mangrover, hvor adskillige trækfugle og fisk lever.

Til sidst besøger du den 25 meter høje Wall of Tears, som er en sørgelig påmindelse om Isabelas historie. Muren blev bygget mellem 1946 og 1959 af fanger i straffekolonien på øen, som blev oprettet af præsident José Maria Velasco Ibarra i 1944. Muren blev bygget ved hjælp af materialer efterladt af den amerikanske hær efter Anden Verdenskrig. Navnet ”Wall of Tears ” opstod, da det hårde arbejde, fik fangere til at græde af smerte.

Overnatning Golondrina, Galapagos cruise

Dag 9: Rabida – Santa Cruz
Dag 9: Rabida – Santa Cruz

I dag sejler du til øen Rabida, som er en af de mest farverige og vulkansk varierede øer i øgruppen. Den er kendt for sin rødbrune sandstrand og fantastiske udkigsposter til de vidunderlige landskaber. Øen har et rigt fugleliv med ni forskellige finkearter, fluesnabbere, galapagoshøgen og brune pelikaner. Der findes desuden også pingviner og søløver.

Efter frokost sejler du tilbage til Santa Cruz. Du skal på vandretur til en saltvandslagune, som er mere salt end havet. Her kan ofte observeres flamingoer, stylteløbere, spidsænder og andre fuglearter. Du fortsætter til Dragon Hill, hvor du kan opleve de berømte og endemiske landleguaner i røde-, gule-, og brune nuancer. De kan blive helt op til halvanden meter lange og veje op til 13-15 kg. Mange af leguanerne kommer fra Charles Darwin Research Center. I 1975 blev en stor del af Santa Cruzs landleguaner dræbt af vilde hunde og derfor påbegyndte man et avlsprogram, hvor man flyttede 38 leguaner til Venecia og skabte et kunstigt yngleområde. Alvsprogrammet har været utrolig vellykket og antallet af leguaner fortsætter med at vokse og ca. hver tredje år flytter man leguaner til Santa Cruz.

Overnatning Golondrina, Galapagos cruise

Dag 10: Santa Cruz
Dag 10: Santa Cruz

I dag skal du på panga ride til det fredfyldte Black Turtle Cove, som er omgivet af mangrover. Her er mulighed for at se sorte- og hvidtippede hajer, rokker, pelikaner, hejrer og selvfølgelig skildpadder.

Herefter er det blevet tid til at sige farvel til Galapagos. Golondrina sejler dig til Baltra, hvorfra du flyver til Quito. Du overnatter i den smukke dal Valle de los Chillos.

Overnatning Hacienda La Carriona

Dag 11: Hjemrejse
Dag 11: Hjemrejse

Om morgenen er der transport til den internationale lufthavn i Quito, hvor hjemrejsen starter.

Dag 12: Hjemkomst
Dag 12: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Relaterede rejser
Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
INDHENT TILBUD
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af sydamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.