Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaColombiaColombia med Lost City trek
14 dage:

Colombia med Lost City trek

Højdepunkter på denne rejse:

Byrundtur i Colombias hovedstad Bogotá, Guldmuseet og udsigten fra Monserrate-bjerget, trekkingtur i Sierra Nevada bjergenes jungle til Lost City og afslutning i smukke historiske Cartagena.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Bogotá og retur fra Cartagena med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning mellem Bogotá – Santa Marta
 • Transfers fra og til lufthavnene (i mindre internationale grupper)
 • 9 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger i primitive jungle-lejre på Lost City trekket inkl. transport fra og til Santa Marta, lokal engelsktalende guide, måltider og guidet rundvisning ved Lost City
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er mulighed for at forlænge turen med en badeferie ved Colombias Caribiske kyst

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Byrundtur i Bogotá bl.a. med besøg på Guldmuseet og tur til Monserrate-bjerget
 • Street food-tur i Cartagena
Tillæg for enkeltværelse 3.900 kr.
Vælg denne rejse fordi...

Colombia gemmer på én af de mest spændende præcolumbianske ruinbyer i Latinamerika nemlig Ciudad Perdida, måske bedre kendt som Lost City. På et udfordrende trek gennem Sierra Nevada bjergenes jungle kommer du til at opleve dette storslåede ruinkompleks med egne øjne.

Din spændende rundrejse i Colombia tager dig også forbi den pulserende hovedstad Bogotá, som du både oplever til fods og fra toppen af Monserrate-bjerget.

Turen slutter i eventyrlige Cartagena, der med sine smukke kolonitidsbygninger og unikke stemning er en fantastisk afslutning på din rejse.

Du har mulighed for at forlænge rejsen med badeferie ved den caribiske kyst.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Bogotá
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Bogotá

Ved ankomst til El Dorado lufthavnen i Bogotá vil vores lokale samarbejdspartner stå klar til at tage imod dig. Turen til dit hotel, der er beliggende i den gamle bydel La Candelaria, tager afhængig af trafikken ca. 30-45 min.

Du vil få udleveret lidt praktiske informationer om Colombia generelt og om din egen rejse. Har du nogle spørgsmål, må du endelig ikke holde dig tilbage. Guiden er med for at give dig en god start på din rejse.

Du har aftenen på egen hånd til at slappe af eller gå på opdagelse i den hyggelige gamle bydel. Husk Bogotá ligger i 2.600 meters højde, så tag den med ro og lad din krop vænne sig til højden.

Overnatning Hotel BH Bicentenario

Dag 2: Byrundtur i Bogotá
Dag 2: Byrundtur i Bogotá

Du har formiddagen på egen hånd i Bogotá. Om søndagen og på helligdage bliver næsten 200 km hovedveje lukket af for biler i Bogotás midtby. Det giver plads for cyklister, skatere og andre motionister, og det er en fed måde at se lidt mere af byen på. Du kan vælge at tilkøbe en cykeltur og deltage i denne begivenhed, som kaldes Ciclovia, som oversat fra spansk betyder cykelsti.

Om eftermiddagen tager en guide dig med rundt til byens store seværdigheder. Du vil med et besøg på Guldmuseet, Plaza Bolívar og Botero museet få en spændende indsigt i hele Colombias historie.

Glæd dig til én af turens højdepunkter, som er udsigten over byen fra toppen af Monserrate-bjerget i 3.152 meters højde. Byrundturen foregår på gåben, men bare rolig, turen op på Monserrate-bjerget er med kabelbane.

Du har også mulighed for at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Hotel BH Bicentenario

Dag 3: Bogotá på egen hånd
Dag 3: Bogotá på egen hånd

I dag er der ikke noget planlagt for dig. Du kan udforske byen på egen hånd eller tilkøbe en ekstra tur hjemmefra.

Bogotá har mange ting at byde på. Du kan gå på eventyr i La Candelarias små gader og besøge Paloquemao markedet, som er et af Bogotás ældste markeder, hvor der sælges blomster, eksotiske frugter, grøntsager og meget andet.

Du kan også tage en taxa til den moderne del af Bogotá, hvor du finder stormagasiner og masser af butikker og restauranter. Mulighederne er mange.

Du har også mulighed for at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Hotel BH Bicentenario

Dag 4: Fly fra Bogotá til Santa Marta
Dag 4: Fly fra Bogotá til Santa Marta

I dag går turen videre til Santa Marta, som ligger smukt ved den caribiske kyst for foden af Sierra Nevada bjergkæden. Du bliver hentet på dit hotel og kørt i lufthavnen. Flyveturen tager ca. 1,5 time.

Santa Marta er en af de ældste spanske byer i Sydamerika. Den blev grundlagt i 1525. Det var i Santa Marta, Simón Bolívar tilbragte sine sidste dage i 1830. I nyere tid har fodboldspilleren Carlos Valderrama, bedre kendt som El Pibe, også sat Santa Marta på verdenskortet.

Santa Marta har et hyggeligt centrum med smukke farverige kolonitidsbygninger, og her finder du gode restauranter og hyggelige cafeer.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning La Calzada del Santo

Dag 5: Santa Marta – Lost City trek
Dag 5: Santa Marta – Lost City trek

I dag starten turen til Lost City, og du kan godt finde din indre Indiana Jones frem, for denne tur er en mindre ekspedition til fods igennem Sierra Nevada bjergenes tætte jungle. Der skal krydses floder og vandres i høje temperaturer i høj luftfugtighed. Trekket er ca. 44 km langt og varer 4 dage, og der overnattes i primitive lejre undervejs. Din dygtige guide vil føre dig og din gruppe frem til det imponerende ruinkompleks Ciudad Perdida, bedre kendt som Lost City. Vi garanterer, det bliver udfordrende, men vi garanterer også, at det er alle kræfterne værd, og det måske bliver det bedste minde, du tager med dig hjem fra Colombia.

Lost City blev bygget af Tayronafolket omkring 800 e.Kr. Man mener, at Lost City blev forladt ca. på samme tid, som de spanske kolonister ankom til Colombia. Det, der gør Lost City så speciel er, at det først blev genopdaget af skattejægere i 1970erne.

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet, og med 4-hjulstrækker kører du ad bumpede veje til den lille by Mamey, hvor trekket starter. Turen tager ca. 2,5 time. Der er frokost i Mamey, inden du starter din vandretur igennem den frodige jungle mod den første lejr, som ligger i 520 højdemeter. Der er tid til afslapning inden aftensmaden serveres.

Distance: Ca. 8 km
Vandretid: Ca. 5 timer

Overnatning Jungle-lejr på Lost City trekket

Dag 6: Lost City trek
Dag 6: Lost City trek

Denne dag er den mest krævende dag på trekket. Du kommer til at krydse Buritaca floden hele 9 gange. Frokosten serveres undervejs, og der er også sørget for snacks og frisk frugt, så du får energi til turen.

Selvom der bliver svedt og prustet, er der masser af tid til at nyde det smukke landskab, du vandrer igennem. Du passerer flere lokale landsbyer på trekket. Husk at have respekt for de mennesker, der bor her og spørg altid om lov, inden du tager billeder.

Ved ankomst til lejren kan du tage en forfriskende dukkert i floden eller slappe af inden aftensmaden serveres. Vi kan næsten garantere, at du falder tidligt i søvn i aften efter en hård dag i junglen.

Distance: Ca. 14 km
Vandretid: Ca. 8 timer

Overnatning Jungle-lejr på Lost City trekket

Dag 7: Lost City Trek
Dag 7: Lost City Trek

Dagens trek starter tidligt med en opstigning på ca. 660 højdemeter. Det sidste stykke vej ind til Lost City foregår ad en stejl trappe med 1.200 trin i forskellige forme og størrelser. Turen op ad trappen er hård, men når du når til toppen, kan du klappe dig selv på skulderen og lade dig betage af det imponerende syn der møder dig. Dette 35 hektar store område består af et komplekst system af bygninger, veje og trapper, der er forbundet af mere end 150 terrasser, pladser og stenveje, som ligger spredt op og ned af bjergsiderne. Fra toppen får du en fantastisk udsigt udover den tætte jungle og det imponerende ruinkompleks.
Din guide vil give dig en spændende indsigt i Lost Citys historie, og der er også tid på egen hånd til at gå på opdagelse på dette magiske sted midt i Sierra Nevadas jungle.

Der er kun 1 vej ind til Lost City og 1 vej ud. Efter ca. 3-4 timer ved ruinerne vender du tilbage ad samme vej som du kom fra og går mod lejren, hvor der overnattes i junglen for sidste gang. Der er ikke noget som at ligge og lytte til junglens lyde, når natten falder på. Junglens dyr og insekter vågner netop op, når solen går ned. Det er fascinerende at ligge og lytte til, inden øjnene glider i efter en lang dag, hvor historiens vingesus har givet dig en oplevelse for livet.

Distance: Ca. 15 km
Vandretid: Ca. 9 timer

Overnatning Jungle-lejr på Lost City trekket

Dag 8: Lost City trek – Santa Marta
Dag 8: Lost City trek – Santa Marta

Efter morgenmaden vandrer du tilbage til den lille by Mamey, hvor der serveres en tiltrængt frokost. Herfra bliver du kørt tilbage til dit hotel i Santa Marta med en 4-hjulstrækker. Her står den nok på en afslappende aften med et langt varmt bad, et godt måltid mad, en velfortjent ”I did it” øl og så venter en blød seng at sove i.

Distance: Ca. 13 km
Vandretid: Ca. 6 timer

Overnatning La Calzada del Santo

Dag 9: Santa Marta på egen hånd
Dag 9: Santa Marta på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Santa Marta. Du kan gå på opdagelse i byen på egen hånd eller tilkøbe en guidet byrundtur hjemmefra. Du kan også tilkøbe en tur til den nærliggende Tayrona Nationalpark, som har en unik flora og fauna og nogle af de smukkeste strande i Colombia.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture hjemmefra:

Overnatning La Calzada del Santo

Dag 10: Santa Marta - Cartagena – street food-tur
Dag 10: Santa Marta - Cartagena – street food-tur

Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med Santa Marta. En minibus henter dig på hotellet og kører dig til dit hotel i Cartagena. Der vil være stop ved flere hoteller på vejen. Turen til Cartagena tager ca. 5 timer.

Du skal bo i Cartagenas charmerende gamle historiske bydel, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Bag den tykke bymur bliver du mødt af smukke farverige kolonitidshuse, smilende frugtsælgende damer og et virvar af rejsende til fods eller i hestevogne, der lader sig fare vild i de hyggelige små smalle gader.

Om eftermiddagen skal du på en 2 timers street food-tur i Cartagena. Din guide introducerer dig for de mange lækre specialiteter, der bliver serveret rundt omkring på gader og stræder i byen. Det er specialiteter, du som rejsende ofte vil gå udenom af den simple grund, at du ikke aner, hvad det er. Glæd dig til at opleve og smage på Cartagena som de lokale.

Overnatning Hotel Don Pedro de Heredia

Dag 11: Cartagena på egen hånd
Dag 11: Cartagena på egen hånd

Du har dagen på egen hånd til at opleve Cartagena, som er en sand smeltedigel af kulturer fra både Colombias oprindelige befolkning såvel som spanierne og afrikanerne.

Med en gennemsnitstemperatur på 30 grader året rundt, kan en skyggeplads på en bænk i Bolívar parken, med udsigt til den smukke Santa Catalina katedral, være at foretrække. Eller måske gå på shopping i nogle af de mange eksklusive butikker med aircondition.

Du har også mulighed for at tage på besøg i den lille UNESCO-listede by Palenque de San Basilio, som er den første frie by, der blev grundlagt af de afrikanske slaver, som det lykkedes for at flygte fra den spanske kolonimagt.

Om eftermiddagen kan du tage med på en guidet byrundtur og bla. opleve det imponerende fort Castillo San Felipe de Barajas.

Nyd aftensmaden på en af de mange restauranter på byens store pladser eller på tagterrasserne med udsigt over byens tage.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture hjemmefra:

Overnatning Hotel Don Pedro de Heredia

Dag 12: Cartagena på egen hånd
Dag 12: Cartagena på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Cartagena. Hvis ikke du har fået nok af smukke kolonitidsbygninger, kan vi varmt anbefale en gåtur i bydelen Getsemani. Dette område af Cartagena var for 15-20 år siden et sted, man ikke gik hen. Her boede de fattige, og området tiltrak både ludere og lommetyve. I dag er Getsemani blevet den hippe bydel med små butikker, hvor lokale kunstnere sælger deres kunst, trendy cafeer og kaffebarer. Besøg Plaza Trinidad og nyd den unikke stemning her om eftermiddagen, hvor alt summer af liv.

Du har også mulighed for at tilkøbe følgende ture hjemmefra:

Overnatning Hotel Don Pedro de Heredia

Dag 13: Afrejse fra Cartagena
Dag 13: Afrejse fra Cartagena

Det er blevet tid til at tage afsked med Colombia, så nyd din sidste morgen i Cartagena.
Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår.  Turen til lufthavnen tager ca. 30 min.

Dag 14: Ankomst til Danmark
Dag 14: Ankomst til Danmark

Du lander tilbage i Danmark efter en oplevelsesrig rejse rundt i Colombia.

Kombinationsmuligheder efter rundrejsen
Badeferieforlængelse til Barú 3 dage/2 nætter
Badeferieforlængelse til Barú 3 dage/2 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.575 kr.
Pr. barn u/12 år: + 1.775 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.875 kr.

Efter en rejse rundt i Colombia med mange nye spændende indtryk, kan vi anbefale at slutte af med en afslappende badeferie. Strandene udfor Cartagena er ikke specielt gode, men blot 1,5 times kørsel syd for Cartagena på halvøen Barú, kan du opleve lækre caribiske strande, hvor du kan slappe af og tage en dukkert i det lune turkise havvand.

Decameron er et lækkert all-inclusive resort med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Resortet ligger for sig selv med privat strand og er omgivet af den uspolerede natur.

Det er muligt at tilkøbe ekstra nætter på resortet, hvis du ønsker flere dages afslapning.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 26. december – 12. januar samt i påsken. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Overnatning Decameron Barú

Badeferieforlængelse til øen Mucura 4 dage/3 nætter
Badeferieforlængelse til øen Mucura 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 6.100 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.500 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 5.280 kr.

Ud for Colombias caribiske kyst ligger den lille idylliske koral-ø,  Mucura. Øen er en del af San Bernardo ø-gruppen, som i 1996 blev tilføjet til Rosario Islands Nationalparken, for at beskytte det unikke marineliv og koralerne i området. Det nye navn på nationalparken blev Rosario og San Bernardo Nationalparken og den dækker et areal på ca. 1.200 km2.

Det tager ca. 2 timer at sejle ud til øen fra Cartagena og du vil blive varmt modtaget af personalet på det lille hyggelige hotel Punta Faro.

Punta Faro er ikke helt som andre hoteller. Her er ingen nøgler til værelserne, og der er ingen musik og underholdning, blot lyden fra bølgerne og brisen.

Dette hotel er til dig der gerne vil slappe af og nyde de smukke omgivelser over og under vandet.

Det er muligt at tilkøbe ekstra nætter på hotellet, hvis du ønsker flere dages afslapning.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 26. december – 15. januar samt i påsken. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Overnatning Punta Faro

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.