• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
14 dage

Colombia med Lost City trek

Eventyret venter på en udfordrende trekkingtur ind i Sierra Nevada-bjergenes dybe jungle til den sagnomspundne ruinby Lost City.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Colombia med Lost City trek Colombia med Lost City trek
14 dage

Colombia med Lost City trek

Eventyret venter på en udfordrende trekkingtur ind i Sierra Nevada-bjergenes dybe jungle til den sagnomspundne ruinby Lost City.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Bogotá og retur fra Cartagena med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning mellem Bogotá – Santa Marta
 • Transfers fra og til lufthavnene og mellem Santa Marta og Cartagena (i mindre internationale grupper)
 • 9 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger i primitive jungle-lejre på Lost City trekket inkl. transport fra og til Santa Marta, lokal engelsktalende guide, måltider og guidet rundvisning ved Lost City
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er mulighed for at forlænge turen med en badeferie ved Colombias caribiske kyst

Følgende udflugtspakke:

 • Byrundtur i Bogotá bl.a. med besøg på Guldmuseet og tur til Monserrate-bjerget
 • Street food-tur i Cartagena

Rejsen kort fortalt

Colombia gemmer på én af de mest spændende præcolumbianske ruinbyer i Latinamerika nemlig Ciudad Perdida, måske bedre kendt som Lost City. På et udfordrende trek gennem Sierra Nevada-bjergenes jungle kommer du til at opleve dette storslåede ruinkompleks med egne øjne.

Din spændende rundrejse i Colombia tager dig også forbi den pulserende hovedstad Bogotá, som du både oplever til fods og fra toppen af Monserrate-bjerget.

Turen slutter i eventyrlige Cartagena, der med sine smukke kolonitidsbygninger og unikke stemning er en fantastisk afslutning på din rejse.

Du har mulighed for at forlænge rejsen med badeferie ved den caribiske kyst.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Tag på eventyr i Sierra Nevada-bjergenes tætte jungle på et udfordrende trek til den sagnomspundne ruinby; Lost City
 • Oplev Colombias hovedstad, Bogotá, fra toppen af Monserrate-bjerget i 3.152 meters højde
 • Lad dig fare vild i Cartagenas små snoede brostensbelagte gader omgivet af farverige kolonitidshuse og imponerende kirker og pladser
 • Du har mulighed for at forlænge rejsen med badeferie ved Colombias caribiske kyst, enten på halvøen Barú eller på den lille ø Múcura

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Bogotá

Ved ankomst til El Dorado-lufthavnen i Bogotá vil vores lokale samarbejdspartner stå klar til at tage imod dig. Turen til dit hotel, der er beliggende i den gamle bydel La Candelaria, tager afhængig af trafikken ca. 30-45 min.

Du vil få udleveret lidt praktiske informationer om Colombia generelt og om din egen rejse. Har du nogle spørgsmål, må du endelig ikke holde dig tilbage. Guiden er med for at give dig en god start på din rejse.

Du har aftenen på egen hånd til at slappe af eller gå på opdagelse i den hyggelige gamle bydel. Husk, at Bogotá ligger i 2.600 meters højde, så tag den med ro, og lad din krop vænne sig til højden.

Overnatning:
Dag 2: Byrundtur i Bogotá

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet af en guide, som tager dig med på en gåtur rundt til den gamle bydels højdepunkter.

Du vil med et besøg på Guldmuseet, Plaza Bolívar og Botero-museet få spændende indsigt i hele Colombias historie.

Glæd dig til et af turens højdepunkter, som er udsigten over byen fra toppen af Monserrate-bjerget i 3.152 meters højde. Byrundturen foregår på gåben, men bare rolig, turen op på Monserrate-bjerget er med kabelbane.

Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 3: Bogotá på egen hånd

I dag er der ikke noget planlagt for dig. Du kan udforske byen på egen hånd eller tilkøbe en ekstra tur hjemmefra.

Bogotá har mange ting at byde på. Du kan gå på eventyr i La Candelarias små gader og besøge Paloquemao markedet, som er et af Bogotás ældste markeder, hvor der sælges blomster, eksotiske frugter, grøntsager og meget andet.

Du kan også tage en taxa til den moderne del af Bogotá, hvor du finder stormagasiner og masser af butikker og restauranter. Mulighederne er mange.

Vi kan varmt anbefale at tilkøbe en cykeltur, som er en fantastisk måde at opleve hovedstaden på eller en udflugt til den underjordiske saltkatedral Zipaquirá, som ligger lige nord for Bogotá.

Dag 4: Fly fra Bogotá til Santa Marta

I dag går turen videre til Santa Marta, som ligger smukt ved den caribiske kyst for foden af Sierra Nevada bjergkæden. Du bliver hentet på dit hotel og kørt i lufthavnen. Flyveturen tager ca. 1,5 time.

Santa Marta er en af de ældste spanske byer i Sydamerika. Den blev grundlagt i 1525. Det var i Santa Marta, Simón Bolívar tilbragte sine sidste dage i 1830. I nyere tid har fodboldspilleren Carlos Valderrama, bedre kendt som El Pibe, også sat Santa Marta på verdenskortet.

Santa Marta har et hyggeligt centrum med smukke farverige kolonitidsbygninger, og her finder du gode restauranter og hyggelige cafeer.

Dag 5: Santa Marta – Lost City trek

I dag starter turen til Lost City, og du kan godt finde din indre Indiana Jones frem, for denne tur er en mindre ekspedition til fods igennem Sierra Nevada bjergenes tætte jungle. Der skal krydses floder og vandres i høje temperaturer i høj luftfugtighed. Trekket er ca. 50 km langt og varer 4 dage, og der overnattes i primitive lejre undervejs. Din dygtige guide vil føre dig og din gruppe frem til det imponerende ruinkompleks Ciudad Perdida, bedre kendt som Lost City. Vi garanterer, at det bliver udfordrende, men vi garanterer også, at det er alle kræfterne værd, og det måske bliver det bedste minde, du tager med dig hjem fra Colombia.

Lost City blev bygget af Tayrona-folket omkring 800 e.Kr. Man mener, at Lost City blev forladt ca. på samme tid, som de spanske kolonister ankom til Colombia. Det, der gør Lost City så speciel er, at det først blev genopdaget af skattejægere i 1970’erne.

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet, og med 4-hjulstrækker kører du ad bumpede veje til den lille by Mamey, hvor trekket starter. Turen tager ca. 2,5 time. Der er frokost i Mamey, inden du starter din vandretur igennem den frodige jungle mod den første lejr, som ligger i 520 højdemeter. Der er tid til afslapning inden aftensmaden serveres.

Distance: Ca. 8 km
Vandretid: Ca. 5 timer

Dag 6: Lost City trek

Denne dag er den mest krævende dag på trekket. Du kommer til at krydse Buritaca floden hele 9 gange. Frokosten serveres undervejs, og der er også sørget for snacks og frisk frugt, så du får energi til turen.

Selvom der bliver svedt og prustet, er der masser af tid til at nyde det smukke landskab, du vandrer igennem. Du passerer flere lokale landsbyer på trekket. Husk at have respekt for de mennesker, der bor her og spørg altid om lov, inden du tager billeder.

Ved ankomst til lejren kan du tage en forfriskende dukkert i floden eller slappe af inden aftensmaden serveres. Vi kan næsten garantere, at du falder tidligt i søvn i aften efter en hård dag i junglen.

Distance: Ca. 14 km
Vandretid: Ca. 8 timer

Dag 7: Lost City Trek

Dagens trek starter tidligt med en opstigning på ca. 660 højdemeter. Det sidste stykke vej ind til Lost City foregår ad en stejl trappe med 1.200 trin i forskellige forme og størrelser. Turen op ad trappen er hård, men når du når til toppen, kan du klappe dig selv på skulderen og lade dig betage af det imponerende syn der møder dig. Dette 35 hektar store område består af et komplekst system af bygninger, veje og trapper, der er forbundet af mere end 150 terrasser, pladser og stenveje, som ligger spredt op og ned af bjergsiderne. Fra toppen får du en fantastisk udsigt udover den tætte jungle og det imponerende ruinkompleks.
Din guide vil give dig en spændende indsigt i Lost Citys historie, og der er også tid på egen hånd til at gå på opdagelse på dette magiske sted midt i Sierra Nevadas jungle.

Der er kun 1 vej ind til Lost City og 1 vej ud. Efter ca. 3-4 timer ved ruinerne vender du tilbage ad samme vej som du kom fra og går mod lejren, hvor der overnattes i junglen for sidste gang. Der er ikke noget som at ligge og lytte til junglens lyde, når natten falder på. Junglens dyr og insekter vågner netop op, når solen går ned. Det er fascinerende at ligge og lytte til, inden øjnene glider i efter en lang dag, hvor historiens vingesus har givet dig en oplevelse for livet.

Distance: Ca. 15 km
Vandretid: Ca. 9 timer

Dag 8: Lost City trek – Santa Marta

Efter morgenmaden vandrer du tilbage til den lille by Mamey, hvor der serveres en tiltrængt frokost. Herfra bliver du kørt tilbage til dit hotel i Santa Marta med en 4-hjulstrækker. Her står den nok på en afslappende aften med et langt varmt bad, et godt måltid mad, en velfortjent ”I did it” øl og så venter en blød seng at sove i.

Distance: Ca. 13 km
Vandretid: Ca. 6 timer

Overnatning:
Dag 9: Santa Marta på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Santa Marta. Du kan gå på opdagelse i byen på egen hånd eller tilkøbe en guidet byrundtur hjemmefra. Du kan også tilkøbe en tur til den nærliggende Tayrona Nationalpark, som har en unik flora og fauna og nogle af de smukkeste strande i Colombia.

Dag 10: Santa Marta - Cartagena – street food-tur

Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med Santa Marta. Du bliver hentet på hotellet og kørt til Cartagena, en køretur på ca. 5 timer.

Du skal bo i Cartagenas charmerende gamle historiske bydel, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Bag den tykke bymur bliver du mødt af smukke farverige kolonitidshuse, smilende frugtsælgende damer og et virvar af rejsende til fods eller i hestevogne, der lader sig fare vild i de hyggelige små smalle gader.

Om eftermiddagen skal du på en 2 timers street food-tur i Cartagena. Din guide introducerer dig for de mange lækre specialiteter, der bliver serveret rundt omkring på gader og stræder i byen. Det er specialiteter, du som rejsende ofte vil gå udenom af den simple grund, at du ikke aner, hvad det er. Glæd dig til at opleve og smage på Cartagena som de lokale.

Dag 11: Cartagena på egen hånd

Du har dagen på egen hånd til at opleve Cartagena, som er en sand smeltedigel af kulturer fra både Colombias oprindelige befolkning såvel som spanierne og afrikanerne.

Med en gennemsnitstemperatur på 30 grader året rundt, kan en skyggeplads på en bænk i Bolívar parken, med udsigt til den smukke Santa Catalina katedral, være at foretrække. Eller måske gå på shopping i nogle af de mange eksklusive butikker med aircondition.

Du har også mulighed for at tage på besøg i den lille UNESCO-listede by Palenque de San Basilio, som er den første frie by, der blev grundlagt af de afrikanske slaver, som det lykkedes for at flygte fra den spanske kolonimagt.

Om eftermiddagen kan du tage med på en guidet byrundtur og bla. opleve det imponerende fort Castillo San Felipe de Barajas.

Nyd aftensmaden på en af de mange restauranter på byens store pladser eller på tagterrasserne med udsigt over byens tage.

Dag 12: Cartagena på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Cartagena. Hvis ikke du har fået nok af smukke kolonitidsbygninger, kan vi varmt anbefale en gåtur i bydelen Getsemani. Dette område af Cartagena var for 15-20 år siden et sted, man ikke gik hen. Her boede de fattige, og området tiltrak både ludere og lommetyve. I dag er Getsemani blevet den hippe bydel med små butikker, hvor lokale kunstnere sælger deres kunst, trendy cafeer og kaffebarer. Besøg Plaza Trinidad og nyd den unikke stemning her om eftermiddagen, hvor alt summer af liv.

Dag 13: Afrejse fra Cartagena

Det er blevet tid til at tage afsked med Colombia, så nyd din sidste morgen i Cartagena.
Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår.  Turen til lufthavnen tager ca. 30 min.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Du lander tilbage i Danmark efter en oplevelsesrig rejse rundt i Colombia.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse til Barú, 2 nætter

Efter en rejse rundt i Colombia med mange nye spændende indtryk, kan vi anbefale at slutte af med en afslappende badeferie. Strandene udfor Cartagena er ikke specielt gode, men blot 1,5 times kørsel syd for Cartagena på halvøen Barú, kan du opleve lækre caribiske strande, hvor du kan slappe af og tage en dukkert i det lune turkise havvand.

Decameron er et lækkert all-inclusive resort med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Resortet ligger for sig selv med privat strand og er omgivet af den uspolerede natur.

Det er muligt at tilkøbe ekstra nætter på resortet, hvis du ønsker flere dages afslapning.

 

Overnatning:
Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 3.950 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende) 5.600 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.