• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Colombia

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Colombia. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hoteller som er inkluderet i vores rundrejser

Hosteria mi Monaco

Armenia (kafferegionen)

Dette hyggelige hotel er en ombygget farm, en såkaldt Finca. Hotellet ligger ca. 12 km fra Armenia i den smukke frodige natur. Der hører et stort grønt område til hotellet, hvor der er fodboldbane, volleybane og legeplads.

Hotellet har 22 farverige og hyggelige værelser. De er simpelt indrettede, men pæne og rene og med eget toilet. Der er gratis wi-fi på hotellet.

Hotellet har en udendørs restaurant, hvor du kan nyde udsigten ned over haven. Der er desuden en swimmingpool, en børne pool og en lille jacuzzi og sauna.


Hotel BH Bicentenario

La Candelaria, Bogotá

Hotellet ligger centralt i den gamle bydel La Candelaria med parken, Parque de los Periodistas, som nærmeste nabo. Du er i gå-afstand til bydelens største seværdigheder som Guldmuseet (Museo del Oro), Plaza Bolívar, Botero museet og Monserrate-bjerget.

Hotellet er moderne indrettet og har 64 store lyse værelser. Alle værelser har tv, pengeskab, minibar og gratis WIFI.

Hotellet har en lille bar og en morgenmadsrestaurant, hvor der serveres lækker morgenmad bestående af frisk frugt, yoghurt, æg, pålæg, brød og kager samt kaffe, te og juice.

Lige ved siden af hotellet ligger kaffe-kæden Juan Valdez, hvor du kan nyde en lækker kop colombiansk kaffe.


Hotel Don Pedro de Heredia

Cartagena

I Cartagenas gamle bydel inde bag den tykke bymur ligger Hotel Don Pedro de Heredia, opkaldt efter Cartagenas spanske grundlægger.

Hotellet er en smukt renoveret kolonitidsbygning med 41 værelser. Værelserne er ikke så store, men de har alle eget bad, aircondition, pengeskab og minibar.

I midten af hotellet er der en lille swimmingpool, hvor du kan tage dig en forfriskende dukkert i Cartagenas middagshede.

Hotellet har en overdækket udendørs restaurant med en fantastisk udsigt over byen.


Acqua Express

El Poblado, Medellín

Hotellet ligger midt i det populære område El Poblado, hvor der er masser af liv med trendy barer og restauranter. El Poblado er ikke kun et populært område for turister. Her går colombianerne også selv i byen.

Hotellets værelser er moderne indrettet og er med aircondition, pengeskab og tv.

Hotellet har desuden en lille morgenmadsrestaurant.


La Calzada del Santo

Santa Marta

I en smuk renoveret kolonitidsbygning i Santa Martas historiske bydel finder du det hyggelige hotel La Calzada del Santo.

Hotellet har 12 værelser alle med gratis wifi, aircondition, tv, pengeskab og køleskab.

På hotellets tag er der en lille pool og hængekøjer, hvor du kan slappe af og nyde udsigten ned over byen og til Sierra Madre bjergene i baggrunden.

Hotellet har desuden en lille morgenmadsrestaurant, der bl.a. serverer friske tropiske frugter.


Jungle-lejr på Lost City trekket

Sierra Nevada de Santa Marta

Der overnattes i 3 forskellige jungle-lejre på Lost City trekket.
Lejrene er primitive med fælles toiletfaciliteter. De har plads til ca. 50 mennesker og deles af flere grupper af gangen. Der overnattes i køjesenge eller hængekøjer med myggenet. Der er lagner og tæpper i lejrene. Temperaturen kan om natten falde til 18-22 grader.
Sengene står under et halvtag, så de er beskyttet mod regn.

Opgraderingshoteller:

Estrella del Monte

Circasia (kafferegionen)

Dette boutiquehotel har en fantastisk beliggenhed midt i kafferegionen omgivet af kaffeplantager, bananplanter og andre eksotiske frugter. Fra hotellets gourmet restaurant kan du nyde et godt glas vin eller en lækker kop kaffe og beundre den billedskønne udsigt.

Hotellet har 16 rummelige og smukt indrettede værelser alle udstyret med eget badeværelse, tv og minibar.

Hotellet har en swimmingpool, børnepool, jacuzzi og et lille fitnesscenter. Du har mulighed for at tilkøbe massage.

Du kan på egen hånd udforske området omkring hotellet via en lille afmærket natursti, hvor du på nært hold kan studere områdets flora og fauna.


Hotel de la Opera

La Candelaria, Bogotá

I Bogotás gamle bydel La Candelaria finder du mange smukke kolonitidsbygninger. Mange af dem er blevet renoveret og lavet til hoteller, og Casa de la Opera er én af dem. Hotellet ligger lige bag ved Plaza Bolívar i centrum af den gamle bydel og i gå-afstand til bydelens store attraktioner.

Hotellet har i alt 42 flotte værelser fordelt i 2 afdelinger, der alle er udstyret med tv, pengeskab, minibar og gratis WIFI.

Hotellet har 2 restauranter, den ene med udsigt over byen. Her serveres både morgenmad, frokost og aftensmad. Der er også 24 timers room service. På hotellet finder du desuden en lille bar, fitnessrum og en spa afdeling med en lille pool.

I bygningen lige overfor hotellet er der et lille vindue med en god historie. Efter sigende reddede Simón Bolívar sit liv ved at stikke af ud af netop dette vindue.


Anandá Hotel Boutique

Cartagena

Anandá Hotel Boutique er en lille oase fra det hektiske liv i de smalle gader indenfor Cartagenas bymur. Og netop bymuren er vigtig for dette hotel. Det er nemlig arkitekten bag bymuren, der boede i denne bygning engang. Hotellet er smukt renoveret med sans for de mindste detaljer.

Hotellet har blot 23 værelser, og de er alle rummelige og flot indrettet med smukke møbler i mørkt træ. Der er aircondition, tv, pengeskab og minibar på værelserne.

Du kan tage dig en forfriskende dukkert i hotellets swimmingpool eller slappe af og nyde udsigten over byen fra en solseng fra hotellets tagterrasse. Heroppe finder du også en jacuzzi og lille bar.

Hotellet har egen gourmet restaurant, der serverer nationale og internationale retter og selvfølgelig en masse fisk og skaldyr.


Viaggio

El Poblado, Medellín

I den trendy bydel, El Poblado finder du Hotel Viaggio. Hotellet er fra 2017 og fremstår nyt og flot.

Hotellet har 130 rummelige værelser. De er alle udstyret med aircondition, minibar, kaffe/te faciliteter, pengeskab og hårtørrer. Værelserne har en fantastisk udsigt ned over byen.

Hotellet har egen restaurant, Artigiano Restaurant, og to barer på henholdsvis 1. og 9. etage.


Casa de Leda

Santa Marta

Casa de Leda er et farverigt boutiquehotel i Santa Martas historiske centrum.

Hotellet har 18 værelser, som alle er forskelligt indrettede i flotte pangfarver. Alle værelser har aircondition, pengeskab og minibar.

Slap af på den hyggelige tagterrasse med en drink i hånden og udsigt til den gamle katedral eller tag en forfriskende dukkert i den lille pool. Hotellets restaurant er også beliggende på tagterrassen.

Hoteller til badeferieforlængelse:

Decameron Barú

Barú

Decameron er et lækkert all-inclusive resort på halvøen Barú blot 1,5 times kørsel syd for Cartagena.

Her kan du glæde dig til at bade i det lune havvand ved hotellets private sandstrand eller slappe af ved en af de 4 store swimmingpools for både voksne og børn.

Resortet har 366 rummelige værelser, der alle er udstyret med aircondition, kabel-tv og køleskab med gratis vand.

Resortet har 1 stor buffet restaurant med mange forskellige lokale og internationale retter, 1 italiensk a la carte restaurant, 1 asiatisk a la carte restaurant og 1 a la carte fiskerestaurant med alt godt fra havet.

Du finder desuden 4 barer på resortet, hvor du kan slukke tørsten i den tropiske varme.

Trænger du til at være aktiv, er der både tennisbaner, fitnessfaciliteter og vandsportscenter. Nogle aktiviteter er mod ekstra betaling.

Resortet har en stor Spa afdeling, hvor du kan tilkøbe forskellige behandlinger.

Hver dag er der et stort udvalg af underholdning og aktiviteter for både børn og voksne. Om aftenen er der desuden forskellige aftenshows og et diskotek.

WIFI er muligt i hotellets lobby og pool-område og kan tilkøbes mod tillæg i receptionen.

Dette resort er meget populært, så vi anbefaler at bestille i meget god tid, hvis du vil være sikker på at få plads.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 26. december – 12. januar samt i påsken. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Opgradering:
Fra standard værelse til deluxe værelse med havudsigt, all-inclusive, 2 nætter Pr. person:  825 kr.
Ekstra overnatning:
Standard værelse med all-inclusive Pr. person:  1.150 kr.
Deluxe værelse med havudsigt og all-inclusive Pr. person:  1.550 kr.

Punta Faro

Isla Mucura

På den lille idylliske ø, Isla Mucura, der ligger ca. 2 timers sejlads fra Cartagena, ligger Punta Faro. Her kan du rigtig slappe af og komme ned i gear efter en oplevelsesrig rejse rundt i Colombia. Hotellet er ikke helt som andre. F.eks. er her ingen nøgler til værelserne, og der er ingen musik og underholdning, blot lyden fra bølgerne og brisen.

De blot 37 værelser er rummelige og rustikt indrettede. De er alle med aircondition, tv, køleskab og pengeskab.

Der er ikke speciel god wifi derude, og deres netværk hedder meget sigende ”disconnected from the world”.

Hotellet har en morgenmads- og frokostrestaurant. Aftensmaden serveres – afhængig af vejret – under åben himmel. Alle måltider er inkluderet i prisen samt drikkevarer uden alkohol (sodavand, limonade og vand) under måltiderne. Andre drikkevarer og drikkevarer uden for måltiderne sælges til fornuftige priser.

Du kan spille tennis og volleyball her eller hoppe i vandet ved den lille idylliske private strand. Der er også rig mulighed for at få læst en bog og slappet af i én af de mange hængekøjer og små oaser med liggestole, der er rundt omkring hotellet.

Der er også en lille spaafdeling, hvor du kan tilkøbe en massage, hvis du vil forkæle dig selv lidt.

Hotellet har et dykkercenter hvor du kan tilkøbe vandsportsaktiviteter såsom snorkling, katamaran- og kajakture.

Bemærk: Hotellet har ingen swimmingpool.

Dette hotel er meget populært, så vi anbefaler at bestille i meget god tid, hvis du vil være sikker på at få plads.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 26. december – 15. januar samt i påsken. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Opgradering:
Fra deluxe værelse til junior suite med havudsigt, helpension, 3 nætter Pr. person:  825 kr.
Ekstra overnatning:
Deluxe værelse med helpension Pr. person:  1.700 kr.
Junior suite med havudsigt og helpension Pr. person:  1.950 kr.
Vores mest populære rejser
Her rejser andre til

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.