Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Overnatning: Chile

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under opholdet i Chile. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hoteller som er inkluderet i vores rundrejser

Hotel Lago Tyndall
Paine

Hotellet er bygget i harmoni med dens omgivelser og har en smuk beliggenhed i Torres Del Paine nationalpark ved søen Lago Tyndall og Paine massivet. Ikke langt derfra ligger også søerne Lago Pehoé og Lago Grey.

Værelserne er simple og er udstyret med det mest nødvendige samt varme. Der findes desuden Wi-Fi i fællesområderne. I restauranten serveres både internationale og traditionelle chilenske retter og de kendte chilenske vine. På terrassen kan du nyde den smukke udsigt og om aftenen den smukke solnedgang.

Hotel Peulla
Peulla

Dette schweizisk inspirerede hotel blev bygget i 1896 og var oprindeligt et pensionat for opdagelsesrejsende, hvor de kunne hvile sig efter en lang rejse. Det er smukt beliggende på den vestlige bred af søen Todos los Santos omkranset af grønne bjerge.

Værelserne er udstyret med TV, telefon og varme. Wi-Fi er også tilgængelig. I restauranten serveres der både internationale og traditionelle lokale retter.

Hotel Glaciares
Puerto Natales

Hotellet er beliggende tæt ved sundet Untima Esperanza (Det sidste håb) 5 ”blokke” fra byens centrale plads.

Værelserne er komfortable og er udstyret med TV, telefon, Wi-Fi, minibar, varme og safetybox. I restaurant serveres der både internationale og traditionelle chilenske retter.

Hotel Cabaña del Lago
Puerto Varas

Hotellet har en utrolig flot beliggenhed omgivet af grønne bakker lige ned til Llaquihue søen og med udsigt til vulkanerne Osorno og Calbuco.

Værelserne er komfortable og har alle udsigt over søen. De er udstyret med TV, Wi-Fi, safetybox, minibar og hårtørrer. Der findes restaurant, bar og en overdækket terrasse, hvor du kan nyde et lækkert måltid og drinks mens du nyder den betagende udsigt.

Hotellet har desuden en spa afdeling med pool, sauna og dampbad. Her tilbydes bl.a. zone- og aromaterapi, massage og diverse ansigtsbehandlinger. Til de aktive har hotellet også et fitness rum. Du kan slappe af på den ene af de to panorama terrasser ”Natura Spa” som er beliggende ved siden af poolen, hvor du kan nyde solen og udsigten over byen og om aftenen kan du slappe af på hotellets anden panorama terrasse ”Los Ponchos” med gyngestole, ponchoer og ildsteder.

Hotel Don Raul
San Pedro de Atacama Chile

Don Raul ligger midt i gågaden i San Pedro de Atacama og kun få skridt fra markeder og attraktioner.

Værelserne er bygget efter den lokale tradition med jord fra Atacama ørkenen. Dette gør, at de er kølige om sommeren og varme om vinteren. Hotellet har en restaurant til morgenmad, gratis WI-FI og TV i receptionen.

Hotel Principado
Santiago de Chile

Hotellet ligger i hjertet af Santiago de Chile, ikke langt fra attraktioner, restauranter, barer, caféer.

Hotellets restaurant serverer god morgenmad og har buffet om aftenen. Værelserne er udstyret med eget bad, opvarmning, minibar, tv, WI-FI, telefon og aircondition.

Hotel Diego Velazquez
Santiago de Chile

Hotellet er centralt beliggende i Santiago de Chile kun 2 minutters gang fra butikker, cafeer og restauranter. Værelserne er moderne og rummelige og er udstyret med Wi-Fi, aircondition, safetybox, minibar, TV og telefon.

Hotellet har indendørs pool og fitness rum til dem, der ønsker at være aktive. I restauranten serveres der både internationale og traditionelle lokale retter og til lettere måltider er der en snackbar.

Superior hoteller **** - Opgradering

Hotel Don Tomas
San Pedro

La Casa de Don Tomas ligger i centrum af San Pedro de Atacama. Hotellet har egen swimmingpool og restaurant, kaffebar, snackbar og flere hyggelige terrasser med en god udsigt.

Værelserne er fine og lyse med flot udsigt.

Hotel Galerias
Santiago de Chile

Fint hotel som ligger i centrum af Santiago. Restauranten serverer morgenmad, frokost og middag med god chilensk tradition. Der er også egen vinkælder med landets bedste vine.

Alle værelser er udstyret med aircondition, TV, WI-FI, safetybox og minibar.