Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaArgentinaAndesbjerge, vin & vandfald
14 dage:

Andesbjerge, vin & vandfald

Højdepunkter på denne rejse:

Santiago de Chile, Andesbjergene, Mendoza, vinområderne Lujan de Cuyo og Maipu, Salta, Humahuaca kløften, “Bjerget med de syv farver”, “Malerens Palette”, Cafayate, Iguazu vandfaldene, Buenos Aires.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Santiago de Chile med flyskift undervejs
 • Fly fra Buenos Aires til Danmark med flyskift undervejs
 • 3 indenrigsflyvninger i Argentina: Mendoza – Salta – Puerto Iguazu  – Buenos Aires
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • 11 overnatninger på gode hoteller
 • 11 x morgenmad (dag 3-13)
 • 1 x frokost (dag 5)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Byrundtur i Santiago de Chile
 • Udflugt til vinområderne Lujan de Cuyo og Maipu
 • Heldagsudflugt til Andesbjergene med bl.a. ”Bjerget med de Syv Farver”
 • Udflugt til vingårde i Cafayate
 • Udflugt til verdens største vandfald Iguazu
 • Halvdagsbyrundtur i Buenos Aires
 • Entréer til nævnte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 6.200 kr.
Rabat gives ved 6 personer eller mere
Vælg denne rejse fordi...

Denne rejse byder på skønne byer og fantastisk varieret natur med de farverige Andesbjerge, duftende vinmarker og kæmpe vandfald. Du starter i den chilenske hovedstad Santiago de Chile med skyskrabere og moderne arkitektur, som står i kontrast til de flotte historiske bygninger. Herefter fortsætter du til Argentina, hvor du besøger de berømte vinområder Mendoza og Cafayate, hvor du får indblik i hele vinprocessen. Du oplever den hyggelige by Salta med velbevarede kolonitidsbygninger samt kløfterne Humahuaca og Conchas med sine geologiske klippeformationer i alverdens farver. Et af turens højdepunkter er verdens største vandfald Iguazu omgivet af regnskov bestående af et fantastisk plante- og dyreliv. Rejsen slutter i den argentinske hovedstad Buenos Aires, som er Sydamerikas svar på Paris. Her ser du byens traditionelle seværdigheder og der er mulighed for at opleve et vaskeægte argentinsk tangoshow, inden rejsen går tilbage til Danmark.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Chile
Dag 1: Flyrejsen til Chile

Afrejse fra Danmark med mellemlanding undervejs til Santiago de Chile.

Dag 2: Ankomst i Santiago de Chile
Dag 2: Ankomst i Santiago de Chile

I ankomsthallen i Santiago de Chile lufthavn vil der stå en chauffør, som vil køre dig til hotellet.

Af Chiles 16 millioner indbyggere bor 6 millioner i Santiago. Den chilenske hovedstad ligger smukt omgivet af de sneklædte Andesbjerge mod øst og kystbjergkæden mod vest. Santiago er en moderne og indbydende storby med skyskrabere, spændende og charmerende kvarterer og så ligger nogle af verdens bedste vinmarker lige uden for byen.

Overnatning Hotel Diego Velazquez

Dag 3: Byrundtur i Santiago
Dag 3: Byrundtur i Santiago

Du skal i dag på byrundtur, hvor du ser byens vigtigste seværdigheder. Under turen vil der være panoramaudsigt over Bellavista kvarteret, som er Santiagos kulturelle hjerte med farverige bygninger, cafeer, restauranter, kunstgallerier samt musikere og teatergrupper der optræder i gaderne. Du besøger det centrale marked med friske madvarer, den tidligere banegård Estación Mapocho som nu er et kulturcenter, kunstmuseet Museo de Bellas Artes som er en kopi af Petit Palais i Paris og Santa Lucia bakken med en utrolig flot udsigt over byen, som menes at være det sted hvor Santiago de Chile blev grundlagt af Valdivia. Herefter besøger du den centrale plads Plaza de Armas, Cerreo Central som huser Sydamerikas mest effektive postvæsen, landets største katedral som er bygget i barokstil, det historiske museum som skildrer Chiles historie, kongressen hvor Chiles lovgivende samling holdt til indtil det blev lukket i 1973 samt præsidentpaladset Palacio de la Mondea, hvor præsident Allende begik selvmord under militærkuppet i 1973.

Du oplever også Santiago de Chiles moderne bydel, også kendt som Sanhattan opkaldt efter Manhattan i New York med flotte skyskrabere og grønne områder. Inden dagens byrundtur slutter, besøger du kunsthåndværkbutikken Faba, som har specialiseret sig i at lave smykker ud af den blå og sjældne sten lapis lazuli, som kun findes i Chile og Afghanistan.

Overnatning Hotel Diego Velazquez

Dag 4: Med bus tværs over Andesbjergene, Santiago de Chile – Mendoza
Dag 4: Med bus tværs over Andesbjergene, Santiago de Chile – Mendoza

I dag krydser du Andesbjergene med bus og turen vil vare det meste af dagen. Du bliver kørt gennem forskellige landskaber, først frodige dale og siden mere vilde bjergegne. Turens højeste punkt er 2.720 meter ved grænsen til Argentina. Sidst på dagen kan du skimte de første vinmarker, som et tegn på, at Mendoza er tæt på.

Mendoza blev grundlagt i 1560’erne af spanierne og er dermed en af Argentinas ældste byer. Du vil opleve, at byen har en forkærlighed til springvand, træer og grønne områder. I slutningen af 1800-tallet tiltrak Mendoza sig franske og italienske bosættere, som opførte vandingsanlæg med støtte fra provinsregeringen, hvilket resulterede i, at området udviklede sig til et af landets førende landbrugsområder. Mendoza er kendt som solens og vinens land og står for 70 % af Argentinas vinproduktion og er dermed landets vigtigste vinområde. Mendoza er bl.a. den største Malbec-producent i landet. Malbec betyder ”dårlig mund” og giver sur og ringe vin næsten alle andre steder på kloden, mens den i Mendoza giver en af verdens bedste rødvine, fordi kombinationen af højden over havet, jordens kemiske sammensætning og klimaets tørhed er ideel for denne drue.

Overnatning Hotel Argentino

Dag 5: Vintur
Dag 5: Vintur

I dag besøger du vinområderne Lujan de Cuyo og Maipu, hvor du får et indblik i de tidligere immigranters arbejdsteknikker, herunder kunstvandingsteknikkerne, der formåede at ændre den enorme ørken til en produktiv oase. Du besøger to vingårde som bruger traditionelle metoder, men også den nyeste teknologi indenfor fremstilling af vin. Her lærer du om metoderne og hele processen – lige fra høsten til flaskerne står klar og er mærket. Der vil også være mulighed for en lille smagsprøve.

Overnatning Hotel Argentino

Dag 6: Fly til Salta
Dag 6: Fly til Salta

I dag flyver du til byen Salta i det nordlige Argentina. Når du ankommer til Salta, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel.

Salta ligger omgivet af bjerge og er en utrolig hyggelig by fra 1582 med velbevarede spanskprægede bygninger fra kolonitiden, lave huse og smalle brostensbelagte gader omkring den grønne plaza.

Overnatning Hotel Almeria

Dag 7: Humahuaca
Dag 7: Humahuaca

I dag skal du på heldagstur til den dybe kløft Quebrada de Humahuaca, hvor floden Rio Grande løber igennem. Du kører til landsbyen Purmamarca, hvor du går langs byens smalle gader og besøger den lokale kirke, det lokale marked med kunsthåndværk samt turens højdepunkt ”Bjerget med de syv farver”, hvor mineraler, sol og vind har gjort, at bjerget har syv forskellige farvenuancer.

Du fortsætter herefter til byen Tilcara, hvor du besøger de gamle Pucara ruiner, det arkæologiske museum og monumentet for Stenbukkens vendekreds i Huacalera, som er en betegnelse for solens sydlige vendekreds. Du besøger også den lille by Uquia og den lokale kirke, hvor der findes malerier af Arcabuceros engle.

Du ankommer til Humahuaca by ved middagstid, hvor du besøger byens kirke og uafhængighedsmonumentet. Herefter vil du opleve ”Malerens Palette”, som er klippeformationer i alverdens farver og som indrammer byen Maimara. Du fortsætter til San Salvador de Jujuy, hvor du besøger katedralen og det gamle rådhus. Herefter vender du tilbage til Salta via route N° 9 gennem frodig subtropisk vegetation.

Overnatning Hotel Almeria

Dag 8: Cafayate
Dag 8: Cafayate

I dag går turen til Cafayate. Turen går langs rute 68 gennem Lerma dalen og dens historiske byer. Du kommer til Quebrada de las Conchas, hvor vind og vand har skabt forskellige geologiske og forunderlige formationer i klipperne. I Cafayate besøger du vingårde, som er kendt for deres produktion af Torrontes vinen. Efter frokost vender du tilbage til Salta og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Hotel Almeria

Dag 9: Fly fra Salta til Puerto Iguazu
Dag 9: Fly fra Salta til Puerto Iguazu

Du forlader nu Andesbjergene og sætter kurs mod Puerto Iguazu, som ligger tæt ved grænserne til Paraguay og Brasilien. Her venter store naturoplevelser som vandfald og regnskov.

Overnatning La Cantera Lodge de Selva by DON

Dag 10: Iguazu-vandfaldene på den argentinske side
Dag 10: Iguazu-vandfaldene på den argentinske side

Iguazu-vandfaldene er verdens største og består af 275 mindre og større vandfald langs en 2,7 km lang strækning på Iguazu-floden. De er desuden opført på UNESCOs liste over særlige bevaringsværdige seværdigheder. Vandfaldene løber ofte sammen og vælter i støjende kaskader udover de op til 85 meter høje klipper, som er formet som en hestesko. Sammenlignet med et andet berømt vandfald, Niagara i Nordamerika, er Iguazu både langt større og mere imponerende. Niagara har en årlig gennemstrømning på 2,8 mio. liter vand pr. sekund, hvorimod gennemstrømningen ved Iguazu er på 6,5 mio. liter vand pr. sekund. Ved synet af Iguazu skulle den tidligere amerikanske førstedame, Eleanor Roosevelt, angiveligt have udbrudt: ”Niagara er jo blot en dryppende vandhane”.

I dag skal du besøge den argentinske side af Iguazu-vandfaldene. Her spadserer du ad gangbroer ud til den mest imponerende del af vandfaldene, hvor du bl.a. kan kigge ned på Garganta del Diablo, Djævelens Gab. Du fortsætter ad de øvre og nedre gangbroer, hvor du ser de fantastiske vandfald ovenfra og nedefra. Regnskoven omkring vandfaldene rummer et enestående vildt- og planteliv med orkideer, bregner, begonier, talrige fugle- og sommerfuglearter samt kæmpefirben.

Overnatning La Cantera Lodge de Selva by DON

Dag 11: Iguazu-vandfaldene på den brasilianske side og fly til Buenos Aires
Dag 11: Iguazu-vandfaldene på den brasilianske side og fly til Buenos Aires

I dag er der tur til den brasilianske side af vandfaldene. Du krydser broen, som forener de to byer og efter check ved toldmyndighederne, kan du fortsætte ind i nationalparken. Der skal derfor medbringes pas.

De fleste af vandfaldene ligger på den argentinske side, men det er på den brasilianske side, man opnår den bedste udsigt. Du spadserer ad gangstier og –broer og får set vandfaldene fra forskellige vinkler. Du kan se små næsebjørne, som nysgerrigt følger med. Via elevator er der adgang til en platform til Djævelens Gab, hvor du bliver indhyllet af disen fra vandfaldet og nyder den fantastiske udsigt med permanente regnbuer.

Om eftermiddagen er der afgang til lufthavnen i Puerto Iguazu, hvorfra du flyver til Buenos Aires. I lufthavnen vil der stå en chauffør, som vil køre dig til dit hotel.

Overnatning Hotel Waldorf

Opgraderingsmulighed:

Dag 12: Byrundtur i Buenos Aires
Dag 12: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og vil få en spændende introduktion til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøger bl.a. de historiske kvarterer La Boca og San Telmo. I det gamle arbejderkvarter La Boca finder du de smukt malede huse i en palette af stærke farver. San Telmo er den ældste bydel og i dag et spændende kunstnerkvarter. Du besøger også Palermo og Recoleta bydelenene og det mere moderne områder Puerto Madero, som er det nyere havneområde med masser af cafeer og restauranter
Byrundturen fortsætter med verdens bredeste boulevard, 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegn Obelisco og Corrientes Avenida, som er her byens teatre og biografer er samlet bl.a. Teatro Colón – det flotte operahus.
Du ser også mange af byens storslåede pladser bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Resten af dagen er på egen hånd.

Argentinsk middag og tangoshow kan tilkøbes:

Overnatning Hotel Waldorf

Dag 13: Hjemrejse
Dag 13: Hjemrejse

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen starter.

Dag 14: Hjemkomst
Dag 14: Hjemkomst

Ankomst i Danmark efter en dejlig ferie.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
INDHENT TILBUD
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af sydamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.