Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Overnatning: Argentina

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Argentina. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hoteller som er inkluderet i vores rundrejser

Hotel Pioneros Villa Huinid
Bariloche

Dette charmerende 3-stjernede hotel har en naturskøn og smuk beliggenhed ved søen Lago Nahuel Huapi.

Hotellet har 96 moderne og komfortable værelser, som er udstyret med varme, TV, telefon, skrivebord og privat badeværelse med hårtørrer. Der er udsigt til enten haven eller søen.

Hotellets faciliteter inkluderer opvarmet indendørs swimmingpool, restaurant, bar/lounge, sikkerhedsboks, elevator samt gratis WI-FI.

Hotel Merit San Telmo
Buenos Aires

Hotel Merit San Telmo er et 3-stjernet hotel, der ligger i bydelen San Telmo, som er det ældste kvarter i Buenos Aires. Hotellet ligger i gåafstand til mange af byens historiske seværdigheder som bl.a. national- og revolutionsmuseet, Katedral Metropolitana og den centrale plads ”Plaza de Mayo” med den ikoniske regeringsbygning Casa Rosada. I nærheden findes også mange hyggelige fortovscafeer og markeder.

Merit San Telmo har i alt 141 enkelt indrettede værelser, som alle er udstyret med aircondition, TV, Wi-Fi, sikkerhedsboks og minibar.

Hotellet har restaurant og lounge, hvor der serveres forfriskende drinks.

Hotel Two
Buenos Aires

Dette moderne hotel ligger i hjertet af Buenos Aires i nærheden af den centrale plads Plaza de Mayo.

De 147 minimalistiske værelser er udstyret med aircondition, Wi-Fi, safetybox, TV, telefon og minibar. Til dem der ønsker at være aktive, findes der et fitness rum. I restauranten kan du nyde en kontinental morgenmad, og ikke langt fra hotellet findes der både barer og restauranter.

Hotel Waldorf
Buenos Aires

I hjertet af Buenos Aires ligger dette nyrenoverede hotel omgivet af nogle af områdets bedste shopping muligheder og kun en ”blok” fra gågaden Florida. Lige uden for hotellet ligger der også mange restauranter og cafeer.

Værelserne er pæne og er alle udstyret med aircondition, TV, adgang til WI-FI, minibar og hårtørrer. Der er bar og café, hvor der hver morgen serveres morgenmad. Hotellet tilbyder roomservice og tøjvask og det er muligt at leje safetybox. Bemærk at hotellet er røgfrit.

Hotel Koi Aiken
El Calafate

5 minutters gang fra den smukke sø, Lago Argentino, ligger dette charmerende hotel. Koi-Aiken betyder netop ”livets sø”. Der arrangeres gratis ”shuttle bus” indtil centrum af El Calafate. Hotellet har 29 komfortable værelser, der alle er udstyret med TV, safetybox, adgang til WI-FI og hårtørrer. Det er muligt at benytte hotellets restaurant og bar. Fra restauranten er der en pragtfuld udsigt ud over både søen og bjergene. Efter en lang dag på tur er det muligt at benytte hotellets sauna samt at få en gang massage mod betaling.

Los Hielos
El Calafate

Hotellet ligger smukt ved Lago Argentino og er bygget i harmoni med Patagoniens naturlige omgivelser.

Værelserne er rummelige og hyggelige og har alle udsigt til søen. De er udstyret med Wi-Fi, TV, telefon, minibar, safetybox samt hårtørrer. Der er enten adgang til balkon eller terrasse, hvor du kan nyde panorama udsigten over den kæmpe sø. Efter en dag med oplevelser kan du slappe af i hotellets sauna og hotellets udendørs jacuzzi.

I restauranten serveres autentiske retter fra regionen og de berømte argentinske vine.

Hotel La Cantera
Iguazu

Dette lækre hotel ligger i Iguazu junglens fantastiske omgivelser. Det ligger ca. 5 km uden for selve byen og 20 km fra vandfaldet. Det kompenseres dog af beliggenheden i regnskoven, og at der er arrangeret udflugter til vandfaldet.

Der er 24 gode værelser med TV, minibar, aircondition, adgang til WI-FI og terrasse med udsigt ud til junglen. Foruden har hotellet restaurant og bar. Det er også muligt at tage en dukkert i hotellets swimmingpool efter en varm dag.

Hotel Argentino
Mendoza

Hotellet er beliggende i hjertet af Mendoza ved den centrale plads og ikke langt fra butikker, restauranter og cafeer.

Værelserne er komfortable og er udstyret med TV, Wi-Fi, aircondition, minibar og safetybox. Der findes desuden indendørs pool. I restauranten serveres der traditionelle retter.

Hotel Saint George
Puerto Iguazu

Det familiedrevne hotel var et af de første i Puerto Iguazu, men er selvfølgelig blevet renoveret og ombygget til det hotel, det er i dag. Værelserne er komfortable og har udsigt til enten byen eller haven. De er udstyret med hårtørrer, TV, telefon, aircondition, safetybox, minibar og Wi-Fi.

Der findes desuden pool, jacuzzi samt spaafdeling med sauna, massage og forskellige spa-behandlinger til dem der ønsker lidt selvforkælelse. I restauranten serveres der både internationale og traditionelle lokale retter.

Hotel Tolosa
Puerto Madryn

Hotellet er beliggende i centrum af Puerto Madryn og kun to “blokke” fra kysten.

Dets 100 værelser er moderne og lyse indrettede. De er alle udstyret med aircondition, adgang til WI-FI, TV, telefon, safetybox, hårtørrer og lydisolerede vinduer. Der står cykler til rådighed, som man frit kan benytte sig af til en tur rundt i byen.

Hotel Aldaba
Salta

Det kolonial-inspirerede hotel er beliggende i Saltas gamle bydel 8 ”blokke” fra den centrale plads. De hyggelige værelser er udstyret med aircondition, TV, telefon, Internet og safetybox.

Hotellet tilbyder desuden pool, massage og spa-behandlinger til dem der ønsker lidt selvforkælelse. I restauranten kan du nyde en kontinental morgenmad og ikke langt fra hotellet findes der både barer og restauranter.

Hotel Almeria
Salta

Dette hyggelige hotel ligger i centrum af byen Salta, der er beliggende i Lerma-dalen, 1.152 meter over havets overflade og ved foden af Andesbjergene. Der er 3 ”blokke” til den centrale og hyggelige Plaza 9 de Julio.

Værelserne er indrettet i andalusisk stil og er udstyret med TV, telefon, minibar, aircondition og hårtørrer. Der er spa-afdeling på 3. sal, hvor der er en god udsigt ud over byen og Andesbjergene.

Hotel Ghala
Salta

Turistklasse hotellet Ghala ligger i Saltas historiske kvarter blot få hundrede meter fra den hyggelige park San Martin, den centrale plads ”Plaza 9 de Julio”, den smukke San Francisco kirke og byens katedral, som i 1941 blev udnævnt som nationalmonument.

Ghalas 32 værelser er rummelige og indrettet med mørke træmøbler og lyse stengulve. De er alle udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks og privat badeværelse med hårtørrer.

I restauranten serveres både traditionelle og internationale retter.

Hotellets yderligere faciliteter inkluderer indendørspool, fitness rum og på tagterrassen kan du nyde en hyggelig aften med udsigt ud over byen.

Superior hoteller - opgradering

Hotel El Conquistador
Buenos Aires

Dette hotel er beliggende i Buenos Aires centrum tæt på både restauranter, parker og gode shopping muligheder.

Hotellet har 133 flotte værelser i europæisk stil, som alle er udstyret med aircondition, telefon, TV, minibar og hårtørrer. På øverste etage med en god udsigt ud over byen er der mulighed for at benytte restauranten med retter fra det internationale køkken. Hvis kroppen skal holdes i gang i ferien, er der fitness rum og sauna. Derudover tilbyder hotellet 24 timers roomservice, adgang til WI-FI og der er mulighed for leje af safetybox.

Hotel Vista Sol
Buenos Aires

Hotellet er beliggende i hjertet af Buenos Aires og ikke langt fra gode shopping muligheder og  kendte turistattraktioner: katedralen og Avenida Corrientes som er Buenos Aires’ svar på  Broadway.  Hotellets 82 værelser er udstyret med minibar, TV, adgang til WI-FI, telefon, aircondition, hårtørrer og lydisolerede vinduer. Mens man dyrker fitness på øverste etage, kan man nyde den flotte udsigt ud over Buenos Aires. Hotellet har desuden en restaurant, hvis man efter en dags oplevelser ikke orker at gå ud i byen, som ellers ligger lige for døren.

Hotel Calafate Parque
El Calafate

I hjertet af El Calafate ligger dette hyggelige hotel i harmoni med de omkringliggende søer og bjerge.

Hotellet har 50 velindrettede værelser med en unik udsigt over Lago Argentino søen og Andesbjergene. De er alle udstyret med adgang til WI-FI, telefon, TV, minibar, aircondition, hårtørrer og safetybox. Derudover har hotellet et wellness område, fitness rum, bar og en fremragende restaurant med traditionelle argentinske retter.

Hotel Esturion
Iguazu

Dette flotte hotel er beliggende i Iguazus storslåede omgivelser, ikke langt fra Panará floden. Hotellet har 134 pæne værelser, der alle er udstyret med TV, telefon, aircondition, strygejern/strygebræt og hårtørrer.

Der er en dejlig restaurant og bar med lounge område, hvor man bl.a. kan nyde en cocktail mens man nyder den flotte solnedgang. Efter dagens vandfald oplevelser er det muligt at tage en dukkert i den store swimmingpool og derefter en tur i saunaen.

Hotel Peninsula Valdez
Puerto Madryn

Centralt beliggende i Puerto Madryn ligger dette moderne og komfortable hotel med udsigt over bugten. Ikke langt derfra ligger naturreservaterne Peninsula Valdéz og Punta Tomba. Hotellet er omgivet af en bred vifte af restauranter, barer og gode shopping muligheder.

Alle 100 værelser er udstyret med aircondition, TV, minibar og hårtørrer. Derudover har hotellet sauna og spa, fitness rum og restaurant. Der tilbydes roomservice og adgang til WI-FI.

Hotel Alejandro l
Salta

Hotellet ligger i centrum af den flotte koloniale by Salta, og i gåafstand til den centrale plaza, den flotte katedral samt byens to gågader.

Dets 160 fine værelser er udstyret med aircondition, adgang til WI-FI, TV, telefon, minibar, hårtørrer, strygejern/strygebræt og safetybox. Hotellet har en indendørs opvarmet swimmingpool og fitness rum. Der er to restauranter med både internationale og traditionelle retter. Desuden er der også pianobar, hvor man kan nyde en kølig drink.