Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Rejsetemasider - Få inspiration til din næste rejse

granada i nicaragua

Rejser til Nicaragua

I Nicaragua kan du slentre i Granadas koloniale gader, lytte til reggae-musik, købe flot kunsthåndværk og sejle på Centralamerikas største sø mellem 365 småøer, mens du holder udkig efter verdens eneste ferskvandshaj. Se vores rejser til Nicaragua her.

Torres del Paine, Chile

Rejser til Chile

Chile byder på fantastiske og varierede naturoplevelser: Tatios skoldhede gejsere i nord, Santiago de Chile i den centrale del og Torres del Paine med sneklædte bjergtoppe, vandfald, frodige dale og spejlblanke søer i Syd. Se vores rejser til Chile her.

marked i guatemala

Rejser til Guatemala

I Guatemala, syd for Mexico omgivet af Stillehavet og det Caribiske Hav, står den på masser af oplevelser. Her kan du f.eks. møde efterkommere af mayaerne i deres traditionelle klædedragter, beundre den billedskønne natur ved søen Atitlan og meget andet. Se vores rejser til Guatemala her.

Salar de Uyuni

Salar de Uyuni

Tæt på grænsen mellem Chile og Bolivia finder du Salar de Uyuni, verdens største saltslette. Læs mere om Salar de Uyuni og se hvilke rejser, der tager dig med til det vidunderlige naturfænomen.

Rejs til Buenos Aires

Rejser til Buenos Aires

Besøg Buenos Aires, Argentinas hovedstad, kendt som Sydamerikas Paris med sine brede boulevarder og smukke arkitektur. Byen er kendt for at være tangoens fødested og er fyldt med charmerende bydele, fodboldfeber og kulinariske oplevelser. Se vores rejser her.