Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist | Man - Fre 9 - 16
Menu
ForsideInfo & KontaktRejsebetingelser

Rejsebetingelser

Tilmelding

Når du laver en forespørgsel på vores hjemmeside modtager du et tilbud fra os.

Dette tilbud er helt uforpligtende.

Først når du indbetaler 1. rate i henhold til tilbuddet er aftalen bindende for dig og for Lamatours.dk.

Ved tilmeldingen bekræfter rejsedeltageren samtidig, at have accepteret priser og vilkår for rejsen nævnt i tilbuddet.

Online booking

Når du booker on-line hos os modtager du en bekræftelse på rejsen lige så snart din booking er håndteret af vores team. Dette vil tage max. 7 arbejdsdage. Når du booker online bekræfter du samtidig at have accepteret priser og vilkår for rejsen.

Depositum for rejsen vil først blive fratrukket dit kreditkort, når rejsen er bekræftet.

Først herefter er du tilmeldt rejsen og aftalen bindende for dig og for Lamatours.dk.

Ændring af bestilling

Efter den bindende tilmelding kan rejsen ikke ændres uden accept fra Lamatours.dk og der må påregnes yderligere omkostninger for evt. ændringer.

Afbestilling

Efter den bindende tilmelding kan rejsen ikke afbestilles uden omkostninger. Ved afbestilling imellem bestillingsdatoen og 60 dage før afrejse, refunderes depositum ikke. Ved afbestilling senere end 60 dage før afrejse refunderes det indbetalte beløb ikke.

Hvis forholdene på rejsemålet indenfor et tidsrum af 14 dage før afrejsen er af en sådan karakter, at der vil være nærliggende fare for rejsedeltagerens liv eller førlighed, dvs. krigshandlinger og naturkatastrofer refunderes rejsens samlede pris. Det vil dog være en betingelse, at danske myndigheder (Udenrigsministeriet) direkte fraråder rejse til det pågældende område.

Dette gælder dog ikke, såfremt rejsedeltageren ved indgåelsen af aftalen var bekendt med forholdene, eller de var alment kendt.

Udeblivelse og lignende

Lamatours.dk kan ikke afkræves godtgørelser for udeblivelser eller ubenyttede ydelser.
Indfinder rejsedeltageren sig ikke på angivet tid og sted for ud- eller hjemrejsen, eller kan deltageren ikke tiltræde eller fuldføre rejsen pga. manglende rejsedokumenter, har Lamatours.dk ret til at beregne sig den totale pris for rejsen.

Hvis deltageren udebliver eller på anden måde undlader at udnytte de ydelser, som er bestilt, kan der ikke kræves godtgørelse.

Overdragelse af rejsen

Rejsen kan overdrages til en anden rejsedeltager end booket, såfremt dette sker senest 4 uger før afrejse. Lamatours.dk forbeholder sig ret til at fakturere alle omkostninger til en sådan overdragelse til enten den oprindelige rejsedeltager eller den rejsedeltager, som rejsen overdrages til.

Lamatours.dk’s ansvar

Lamatours.dk’s er i medfør af pakkerejseloven ansvarlig for at gennemføre rejserne i henhold til program og prisliste.

Lamatours.dk er dog ansvarsfri for mangler, ændringer og aflysninger pga. force majeure eller force majeure- lignende hændelser, dvs. hændelser som Lamatours.dk ved aftalens indgåelse ikke har haft mulighed for at forudse, afbøde eller afværge, (f.eks. aftalebrud, overenskomststridige strejker m.m.)

Lamatours.dk optræder alene som agent for de benyttede flyselskaber og ansvaret for mangler, person- og tingsskader er begrænset til det erstatningsansvar vores leverandører har i henhold til international lovgivning og bestemmelser om rejse med rutefly (Warszawa, Montreal og Athen Konventionerne).

Den rejsendes ansvar

Rejsedokumenter, rejseforsikring og vaccinationer
Det er kundens ansvar at sørge for gyldigt pas, visum, eventuel afbestillings- og rejseforsikring samt obligatoriske vaccinationer. Under vores ”Praktiske info” på www.lamatours.dk findes relevante links, som kan være behjælpelige til at opnå de nødvendige dokumenter og vaccinationer.
Navnet i flybilletten skal være identisk med navnet i passet. Det er kundens ansvar, at de ved tilmeldingen oplyste for- og efternavne på deltagerne er korrekte og i overensstemmelse med alle for- og efternavne i deltagernes pas.

Afgangs- og check-in tider

Kunden forpligter sig til at møde rettidigt på de oplyste mødesteder.

Reklamationer under rejsen

Eventuelle klager over mangler ved rejsen skal meddeles direkte til Lamatours.dk hurtigst muligt efter at manglen er konstateret på rejsemålet. Reklamation til hotel, guider eller andre personer på rejsen anses ikke for gyldig reklamation. Reklamation skal ske direkte til Lamatours.dk, således at Lamatours.dk har mulighed for at hjælpe omgående. Lamatours.dk kan altid kontaktes på de telefonnumre, som fremgår af dokumenterne. Der kan ikke reklameres via SMS.

Hvis der ikke reklameres hurtigst muligt fortabes retten til senere at gøre mangler gældende jvf. Lov om pakkerejser § 26.

Øvrige betingelser

Programændringer/-aflysninger
Overnatningsstederne som er nævnt i programmet er at anse som et udgangspunkt og der kan forekomme ændringer til tilsvarende hotel/overnatning af samme standard.

Ændringer i afgangs- og ankomsttider

Efter billetudstedelsen kan der forekomme ændringer i afgangs- og ankomsttider og det er kundens pligt at holde sig opdateret omkring dette.

Lov om pakkerejser

Pakkerejser solgt af Lamatours.dk er omfattet af ”Lov om pakkerejser”. Der tages forbehold for fejl og mangler.

Rejsegarantifonden

I medfør af § 8 i lov nr. 315 af 14. maj 1997 om en rejsegarantifond er Lamatours.dk medlem af Rejsegarantifonden. Vi har medlemsnummer 1778.

Hvis du har spørgsmål til vores rejsebetingelser er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser
Argentina og Brasilien
Argentina og Brasilien
Oplev bl.a. Buenos Aires, Iguazu vandfaldene og Rio de Janeiro.
 
Perus højdepunkter
Perus højdepunkter
Oplev Cusco med Inka ruiner og det berømte Machu Picchu.
 
Cubas højdepunkter
Cubas højdepunkter
Oplev det bedste af Cuba, bl.a. Havanna, Viñales, Cienfuegos, Trinidad og Santa Clara.
 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.