• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
14 dage

Peru med 2-dages inka-trek

Tag med på et 2-dages inkatrek til Machu Picchu igennem Andesbjergenes eventyrlige landskab. På rejsen oplever du også inkahovedstaden Cusco samt Lima, Arequipa, Colca Canyon og Titicaca-søen.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Peru med 2-dages inka-trek Peru med 2-dages inka-trek
14 dage

Peru med 2-dages inka-trek

Tag med på et 2-dages inkatrek til Machu Picchu igennem Andesbjergenes eventyrlige landskab. På rejsen oplever du også inkahovedstaden Cusco samt Lima, Arequipa, Colca Canyon og Titicaca-søen.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Lima med flyskift undervejs
 • Fly fra Cusco til Danmark med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning: Lima – Arequipa
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • Bus: Arequipa – Colca Canyon – Puno – Cusco
 • 12 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 4 x frokost (dag 4, 6, 7, 10)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Halvdagsbyrundtur i Lima inkl. Lima Art Museum
 • Halvdagsbyrundtur i Arequipa inkl. Santa Catalina-klosteret
 • Udflugt til Colca Canyon med termiske bade, gamle landbrugsterrasser og kondorer
 • Heldagstur på Titicaca-søen med øerne Uros og Taquile
 • Halvdagsbyrundtur i Cusco og de nærliggende omgivelser
 • Heldagstur til Den Hellige Dal
 • 2-dages inka-trek inkl. transport fra og til Cusco med engelsktalende guide og rundvisning ved Machu Picchu
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Tag med på en eventyrlig rejse til Peru, hvor fantastiske naturoplevelser, imponerende inkaruiner og smukke perler fra kolonitiden venter dig.

Rejsen starter i Lima, hvor du både ser den moderne bydel og byens UNESCO-listede historiske centrum med San Fransisco-kirken og -klosteret, der er bygget i kolonitiden.

Derefter flyver du til Arequipa, der også er kendt som ”Den Hvide By” på grund af sine smukke, hvide bygninger af vulkanske sten. Her ser du det berømte kolonitidskloster Santa Catalina og nyder udsigten til de tre omkringliggende vulkaner; Misti, Chachani og Pichu Pichu.

Fra Arequipa går turen mod utrolige naturoplevelser i Colca Canyon, der er en af verdens dybeste kløfter. I højlandets golde landskab lever bl.a. alpakaer, lamaer og den majestætiske kondor.

Inden turen går til inkaernes gamle hovedstad, Cusco, besøger du Titicacasøen, hvor traditionelle indianersamfund stadig holder gamle traditioner i hævd.

I Cusco venter der dig et spændende historisk miks af levn fra kolonitiden og ruiner fra inkaerne. Højdepunktet bliver uden tvivl dit 2-dages trekkingeventyr ad gamle inkastier igennem Andesbjergenes fortryllende landskaber til den mest berømte inkaruin af dem alle; Machu Picchu.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • På dette 2-dages inkatrek vandrer du ad oprindelige inkastier til Machu Picchu, men sover komfortabelt på hotel om natten
 • Se de majestætiske kondorer svæve elegant over den dybe Colca Canyon-kløft
 • Besøg historiske kolonitidsbygninger i Lima og Arequipa og gamle inkaruiner i Cusco
 • Oplev de farverige indianersamfunds traditioner på Titicaca-søen og i Den Hellige Dal

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst i Lima

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går til Peru med mellemlanding(er) undervejs.

Ved ankomst i Lima lufthavn bliver du mødt af en repræsentant fra vores samarbejdspartner i Peru, som kører dig til dit hotel. Turen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 1 time, og undervejs vil du få information om din rejse, og du vil desuden kunne få svar på de spørgsmål, du eventuelt måtte have.

Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 2: Byrundtur i Lima

Du skal i dag på en spændende halvdagsbyrundtur i Lima, som både tager dig til den moderne bydel og byens historiske centrum, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Den peruvianske hovedstad blev grundlagt i 1535 af den spanske conquistador Francisco Pizarro efter spaniernes erobring af inkariget, og bygningerne i byens historiske centrum bærer derfor også præg af kolonitiden.

Du bliver hentet på hotellet, hvorfra turen først går til byens livlige centrale plads, Plaza Mayor, som er udsmykket med blomster i røde, hvide og gule farver, høje palmer og et springvand med byens skytsengel placeret øverst. Den historiske plads er omgivet af flotte kolonitidsbygninger, herunder Regeringspaladset, Ærkebispens Palads og Limas imponerende katedral, hvor Pizarros jordiske rester hviler.

Turen fortsætter til San Fransisco-kirken og -klosteret, hvis indgang er prydet med fine mosaikfliser fra Sevilla. Især kirkens bibliotek er verdenskendt med sine mere end 25.000 antikke tekster; nogle fra før erobringen. Under kirken findes imponerende katakomber med kranier og knogler, der er placeret, så de danner geometriske figurer.

Derefter besøger du San Isidro-distriktet med sine flotte parker som den skønne Parque El Olivar og dernæst den moderne bydel Miraflores med sine flotte haver, pladser, boulevarder samt hyggelige caféer og restauranter.

Inden byrundturen slutter, besøger du også Limas kunstmuseum, hvor du får et indblik i Perus historie før spaniernes erobring, da museet har en omfattende samling af præcolumbianske smykker og brugskunst.

Resten af eftermiddagen og aftenen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 3: Fly fra Lima til Arequipa – byrundtur i Arequipa (2.330 meter)

Du bliver hentet på hotellet om morgenen og kørt til Lima lufthavn, hvorfra du flyver til den elegante kolonitidsby Arequipa. Når du ankommer til Arequipa lufthavn, bliver du hentet og kørt til dit hotel.

Byen ligger ved foden af de tre vulkaner Misti (5.822 meter), Chachani (6.057 meter) og Pichu Pichu (5.664 meter), hvilket er med til at give byen sin helt specielle atmosfære. Arequipa kaldes også ”Den Hvide By”, da næsten alle de gamle bygninger udelukkende er bygget af hvide vulkanske sten.

Efter check-in på hotellet skal du på en spændende byrundtur, hvor du vil se byens mange fornemme herskabshuse og kolonitidsbygninger. Du besøger den smukke centrale plads, Plaza de Armas, med dekorative gamle lygtepæle, springvand, palmer og byens mægtige hvide katedral.

Bagefter besøger du det store Santa Catalina-kloster, der er Arequipas mest berømte attraktion. Klosteret blev grundlagt i 1580 af en rig enke ved navn María de Guzmán og senere videreudbygget. Stedet var udelukkende henvendt til byens overklasse, og under kolonitiden var det kutyme, at rige familiers anden ældste datter blev sendt i klosteret, hvorefter de aldrig kom uden for murene igen. På et tidspunkt boede her mere end 400 nonner. Det var først i 1970, at klosteret åbnede sine døre. Nu bor der knap så mange nonner i klosteret, og de kan frit forlade Santa Catalina, som de lyster.

Inden turen går tilbage til hotellet, besøger du også Yanahuara-pladsen, hvor der er gode muligheder for at tage flotte billeder af de imponerende vulkaner.

Overnatning:
Dag 4: Med bus fra Arequipa til Chivay i Colca Canyon (3.650 meter)

Tidligt denne morgen starter du med at tjekke ud af dit hotel, hvorefter turen går mod den fascinerende dybe kløft Colca Canyon. Kløften er en af de dybeste i verden med en dybde på ca. 3.400 meter, hvilket er omtrent dobbelt så dybt som Grand Canyon i USA.

På vejen krydser du den spektakulære højslette kaldet Altiplano, som er kendetegnet ved sit tørre, golde landskab med åbne vidder. Flere steder kører du i over 4.000 meters højde. Du passerer også flere små landsbyer, hvor der vil være mulighed for at se de lokale hyrder med deres lamaer og alpakaer. Efter nogle timers kørsel kommer du til byen Chivay, der ligger i Colca-dalen og fungerer som indgang til Colca Canyon. Landskabet rundt om byen er domineret af smukke bjergsider og vulkanerne Sabancaya (5.976 meter) og Ampato (6.288 meter).

Efter den lange bustur er det blevet tid til lidt forkælelse for kroppen, så dagen rundes af med et besøg ved Chivays varme termiske bade, der er naturligt opvarmet af områdets vulkanske aktivitet.

Dag 5: Med bus fra Colca Canyon til Puno (3.827 meter)

Du starter tidligt denne morgen med at sætte kurs mod Mirador Cruz del Condor, som er et fantastisk udsigtspunkt, hvorfra du kigger ud over et af de dybeste steder i Colca Canyon. Udsigtspunktet er opkaldt efter kondorerne, som gerne svæver over kløften med deres vingefang på op til 3 meter. Det er en ganske ubeskrivelig oplevelse at stå her og kigge ud over den imponerende kløft.

Efter den storslåede naturoplevelse på besøget nær toppen af kløften skal du på en kort gåtur i Colca-dalen. Her vil du kunne se gamle præcolumbianske landbrugsterrasser, der stammer helt tilbage fra det 11. århundrede, og som stadig anvendes den dag i dag.

Bagefter går turen tilbage til Chivay, hvor du spiser frokost, inden du kører videre til byen Puno, som ligger ved bredden af Titicaca-søen, der er en af verdens største og højest beliggende søer.

Titicaca-søen havde en vigtig historisk betydning for inkaerne, da inkarigets grundlægger, Manco Cápac, ifølge legenden var steget op fra søen for at grundlægge inkaernes imperium mod nord i Cusco, hvor han blev inkarigets første hersker. I Puno fejres Manco Cápac og inkarigets grundlæggelse årligt, og du vil også kunne se en statue af Manco Cápac i byen.

Overnatning:
Dag 6: Oplevelser på Titicaca-søen (3.810 meter)

I dag skal du på en heldagstur på Titicaca-søen, der ligger på grænsen mellem Peru og Bolivia. Titicaca-søens bredder og øer er beboet af forskellige indfødte folk, der taler enten quechua eller aymara.

Først sejler du ud til det aymara-talende uro-folk, som lever på flydende siv-øer i Puno-bugten, hvor huse og både er bygget af sivene fra søen. Uro-folket har overlevet på en kombination af jagt og fiskeri, og du vil få et indblik i deres dagligdag samt lære om deres kultur.

Næste stop er på øen Taquile, hvor du tilbringer tid med det lokale quechua-talende folk og også får et indblik i deres dagligdag og kultur. Du vil sandsynligvis opleve, at de to øsamfund har meget forskellige traditioner. Herefter tager guiden dig på en gåtur op til øens højeste punkt, hvorfra der er en storslået udsigt over den enorme Titicaca-sø.

Du bliver sejlet tilbage til Puno midt på eftermiddagen og har resten af dagen til fri disposition.
Puno er kendt for opdræt af lamaer og alpakaer og uldvarer kan derfor med fordel købes her.

Overnatning:
Dag 7: Med bus fra Puno til Cusco (3.400 meter)

Denne dag skal du på en lang, men oplevelsesrig rejse. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til busstationen i Puno, hvor en bus venter på at køre dig til Cusco, som var inkarigets hovedstad og i dag er en blomstrende multikulturel by med imponerende bygninger fra kolonitiden og spændende ruiner fra inkariget.

På vejen krydser du højsletten Altiplano, hvor der vil være mulighed for at se vikunjaer, som tilhører kamelfamilien og er beslægtet med alpakaen og lamaen. Der gøres flere stop undervejs, hvor du vil få guidet rundvisning ved gamle ruiner og monumenter.

Første stop er den imponerende ruin Pucará, som også kaldes Kalasaya, der består af mere end 9 pyramider og blev bygget af Pucarás indbyggere for mere end 2.000 år siden. Du passerer derefter Abra La Raya, som er rutens højeste punkt med sine 4.338 meter. Turen går herefter nedad og gennem en flot dal med masser af afgrøder som kartofler og majs. Næste stop er ved inkaernes tempelkompleks Raqchi, hvor du ser ruinerne af det store Wiracocha-tempel, som er et af de største arkæologiske inka-komplekser. Dagens sidste stop inden Cusco er den berømte kolonitidskirke Andahuaylillas. Kirken er bedre kendt under navnet ”Andesbjergenes Sixtinske Kapel” på grund af kirkens imponerende farverige og detaljerede væg- og loftsmalerier.

Den inkluderede frokost nydes på en restaurant undervejs. Efter ankomst og check-in på dit hotel i Cusco kan du gå ud og nyde din aftensmad på én af byens mange lækre restauranter.

Dag 8: Byrundtur i Cusco

I dag vil der være tid til at slappe af om morgenen og formiddagen, indtil du skal på en spændende halvdagsbyrundtur i og omkring Cusco om eftermiddagen.

På rundturen besøger du byens centrale plads, Plaza de Armas, som i inkatiden blev kaldt Haucaypata eller ”Krigernes Plads”, og hvor mange af de vigtige begivenheder gennem Cuscos historie har fundet sted. Her ligger også Cuscos katedral, der er bygget i kolonitiden med sten fra inkakomplekset Sacsayhuamán oven på det tidligere inkapalads Viracochas Palads og er en fin blanding af inkaernes fine stenarbejde og spansk renæssancearkitektur.

Gaden ved siden af katedralen fører dig til det, der engang var et af inkarigets vigtigste templer: Koricancha. Det tidligere storslåede soltempel er bygget uden hjælp af mørtel, hvor hver enkelt sten i stedet passer perfekt ind. I dag udgør Koricancha fundamentet for Santo Domingo-kirken, der blev bygget oven på templet i kolonitiden.

Herefter fortsætter du til Q’enqo, der er en inka-helligdom, hvis navn betyder ’labyrint’ eller ’zigzag’ og bl.a. er kendetegnet ved sine udskæringer i zigzag-mønster. Stedet er dedikeret til dyrkelsen af Pachamama (inkaernes ’Moder Jord’), og her vil du kunne se et underjordisk rum med altre hugget ind i klippen, vandkanaler udhugget i den massive klippe samt en høj stenblok, som hævdes at ligne en puma.

Længere ude ad samme vej står inka-ruinen Puka Pukara, hvis funktion stadig er uvis. Nogle arkæologer hævder, at stedet har fungeret som en fæstning, der har vogtet vejen til inkaernes Hellige Dal, mens andre mener, at det har fungeret som jagthytte og opbevaringssted for inka-adelen. Stedet har sandsynligvis fungeret som begge dele, for her er der trapper, terrasser, lagerrum, store vægge og en god udsigt over området.

Lidt længere mod nord ankommer du til Tambomachay, som inkaerne byggede for at tilbede vand, der var et vigtigt element for dem. På grund af stedets quechua-navn, der betyder ’hvilested’, mener man også, at det fungerede som et badested, hvor inkarigets adelige kom for at hvile sig. Det er et byggeteknisk mesterværk, som består af en række akvædukter, kanaler og vandfald, der stadig løber gennem klipperne den dag i dag.

Dagens sidste stop er ved det imponerende inka-militærkompleks Sacsayhuamán, som har en smuk beliggenhed med en skøn panoramaudsigt over Cusco. Komplekset er et godt eksempel på inkaernes formidable arkitektoniske evner med dets imponerende dobbeltmure bygget af massive sten på op til 4 meter, der er skåret, så de passer perfekt sammen. Det storslåede militærkompleks er i dag en hel del mindre end det oprindelige, da spanierne efter deres erobring af Cusco ødelagde komplekset og brugte mange af stenene til at opføre nye spanske bygninger i Cusco.

Herefter går turen tilbage til Cusco, hvor du har aftenen til fri disposition.

Dag 9: Udflugt til Den Hellige Dal

Du skal i dag på udflugt til Urubamba-dalen, inkaernes hellige dal. Du besøger først indianermarkedet i Pisac, hvor der vil være mulighed for at købe alt fra peruvianske uldsweatere og farverige tasker til fine dukker og smykker. Pisac er også kendt for sine ruiner, der ligger på et bjerg højt over byen. Ruinerne ligger på toppen af imponerende landbrugsterrasser og er bygget af mindre sten end dem i Sacsayhuamán, men dog med samme præcision – og udsigten fra toppen er helt utrolig.

Efter frokost går turen til den charmerende by Ollantaytambo, som også ligger i Urubamba-dalen. Ollantaytambo er en af de eneste byer i Peru, der har bevaret sine originale inka-vægge og -gadenet med gamle, lange stenmure og smalle brostensbelagte gader. Byen er bedst kendt for sin storslåede inka-fæstning af samme navn, som består af stejle, store terrasser, bade, templer og militære installationer. Det er også her, inkaerne i 1536 formåede at besejre spanierne, om end kun midlertidigt.

Turen går derefter tilbage til Cusco, hvor resten af dagen er til fri disposition. Da der er afgang meget tidligt næste morgen, er det en god idé at gå tidligt i seng og få en god nattesøvn.

Dag 10: Cusco – KM 104 – Wiñay Wayna (2.650 meter) – Aguas Calientes (2.040 meter)

Det er en helt igennem fantastisk oplevelse at vandre i Andesbjergene, og i dag starter dit uforglemmelige 2-dages eventyr i inkaernes fodspor ad de verdensberømte inkastier. Den inkasti, du skal gå på, er en del af det store inkasti-netværk, som går gennem Andesbjergene hele vejen fra Mendoza i Argentina til grænsen mellem Ecuador og Colombia. Du vil vandre på stier, som blev anvendt af inkaerne for flere hundrede år siden, og på din vej kommer du forbi imponerende inkaruiner med hver deres spændende historie. Stien fører dig gennem betagende landskaber omgivet af snedækkede bjergtinder, grønne dale og brusende floder.

Omkring kl.5 om morgenen bliver du hentet på dit hotel og kørt til Ollantaytambo, hvorfra du tager toget til KM 104-stationen, hvor inkatrekket starter. Du vandrer først mod inkaruinen Chachabamba i 2.170 meters højde. Det er en rigtig smuk tur, som krydser Urubamba-floden og gennem dalen af samme navn.

Derefter starter stigningen til Wiñay Wayna i 2.650 meters højde, som er et af de største og bedst bevarede komplekser langs inkastien. Ruinerne ligger på en grøn bjergside og består af gamle huse, tårne og imponerende landbrugsterrasser, der smyger sig op ad bjerget. Det storslåede kompleks er omkranset af den frodige, mørkegrønne tågeskov og har en smuk udsigt til bjergene og Urubamba-floden nede i dalen.

Turen går herefter videre til Solens Port, Inti Punku. Her får du det første glimt af inkabyen Machu Picchu, mens du ser solen gå ned over den sagnomspundne by, Urubamba-dalen og de omkringliggende bjerge. Man fornemmer virkelig områdets mystik og historie, mens man står på dette helt særlige sted.

Turen går derefter til Aguas Calientes, hvor du overnatter. Aguas Calientes er en lille by beliggende ved Urubamba-floden og ikke langt fra ruinkomplekset Machu Picchu. Byen er bl.a. kendt for sine varme kilder, der har været med til at give byen sit navn.

Distance: Ca. 12 km
Vandretid: Ca. 6 timer
Sværhedsgrad: Moderat
Transporttid fra Cusco til KM 104 (bus + tog): Ca. 3,5 time

Overnatning:
Dag 11: Inkabyen Machu Picchu – Cusco

Du bliver hentet på dit hotel tidligt denne morgen og kører med bus tilbage til det legendariske ruinkompleks Machu Picchu, som også er kåret til et af verdens syv nye vidundere. Ruinkomplekset ligger på en stejl, grøn højderyg i Urubamba-dalen og er indrammet af den eventyrlige tågeskov, grønne bjergtoppe og snedækkede bjergtinder længere ude i horisonten. Her skal du på en guidet rundvisning, hvor du vil opleve de smalle terrasser på bjergets stejle sider og områder med templer, små huse, fængsler og begravelsespladser samt få et indblik i inkaernes spændende kultur og historie.

Det siges, at den amerikanske opdagelsesrejsende Hiram Bingham den 24. juli 1911 var den første, der opdagede Machu Picchu. Dette er dog ikke helt sandt, men han var i hvert fald årsag til, at verden fik kendskab til den eventyrlige inkaby. Spanierne opdagede og udplyndrede aldrig Machu Picchu, og komplekset har derfor en særlig kulturel betydning og bliver betragtet som hellig.

Machu Picchu blev bygget i midten af det 15. århundrede i inkarigets storhedstid og blev forladt mindre end 100 år senere, formodentlig på grund af en epidemi af skoldkopper. Før inkabyen blev forladt, husede den højtstående funktionærer, præster, tjenere og jomfruer, som var udvalgt til at vie deres liv til Solguden. Det var en storslået by med templer, boliger, gader, fontæner og akvædukter, som der stadig løber vand igennem ned til de mange landbrugsterrasser på begge sider af bjerget.

Der vil være tid til at udforske området på egen hånd efter den guidede rundvisning.

Derefter kører en bus dig tilbage til Aguas Calientes, hvor du har tid på egen hånd, inden du skal tilbage til Cusco. Du kan f.eks. nyde din frokost i byen og eventuelt slappe af i byens varme kilder, også kaldet hot springs. Husk badetøj.

Om eftermiddagen kører du med tog tilbage til Cusco. Du får det præcise afgangstidspunkt at vide af din guide efter rundvisningen ved Machu Picchu. Ved ankomst til Cusco bliver du kørt til dit hotel.

Distance: Ca. 4 km
Vandretid: Ca. 2 timer
Sværhedsgrad: Let – Moderat
Transporttid fra Aguas Calientes tilbage til Cusco (tog + bus): Ca. 3,5 time

Dag 12: Cusco på egen hånd

I dag er der ingen udflugter planlagt, og dagen er til fri disposition. Det kan være, du skal ud og have købt de sidste souvenirs eller bare har vil slentre rundt i den smukke historiske by.

Har du lyst til at opleve endnu mere af de magiske Andesbjerge, så kan vi anbefale at tilkøbe en udflugt til det storslåede Rainbow Mountain. Bjerget er blot ét af de mange smukke regnbuefarvede bjerge lidt uden for Cusco, hvis farver skyldes bjergenes kombination af farverige mineraler. Det er en helt unik oplevelse at se et bjerg med så mange flotte farver.

Dag 13: Hjemrejsen starter

Det er blevet tid til at tage afsked med Peru. I dag bliver du hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 14: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark med uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Tillæg for enkeltværelse 3.150 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.