• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Peru

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Peru. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hoteller som er inkluderet i vores rundrejser

Flower’s House

Aguas Calientes

Det lille hotel ligger centralt i Aguas Calientes blot 100 meter fra togstationen.

Hotellet har 20 værelser og alle værelser er udstyret med WIFI, kabeltv, badeværelse, hårtørrer og pengeskab.

Hotellet har egen bar og restaurant. I restauranten serveres buffet morgenmad.


Marco Wasi Hotel

Aguas Calientes

Den sidste nat på Salkantay-trekket overnatter du på Marco Wasi Hotel, som ligger centralt i Aguas Calientes, tæt på byens hovedgade med masser af restauranter og cafeer og byens termiske bade.

Værelserne er simpelt indrettede, men har alle radiatorer, kabeltv, wi-fi og eget badeværelse, hvor du kan få dig et fortjent langt varmt bad efter 2 dages trekking i Andesbjergene.

Aguas Calientes ligger for foden af Machu Picchu og det tager ca. 30 min. at køre derop med bus næste morgen. Selvom der er tidlig afgang mod Machu Picchu, kan du nå at få en god morgenmad, der serveres som buffet og indeholder et udvalg af brød, frugt, yoghurt og müsli.


Homestay Amantaní

Amantani

På Amantani bliver du indlogeret hos en lokal familie i et homestay. Du får dit eget værelse, men deler ofte toiletfaciliteterne med resten af familien. Forholdene er primitive, men det opvejes af en fantastisk autentisk oplevelse, hvor du kommer helt tæt på de lokale og på nærmeste hånd kan opleve deres levevis.


Corto Maltes Amazonia

Amazonas

Midt i Amazonas ved floden Madre de Dios ligger denne lodge med fantastiske omgivelser. Corto Maltes Amazonia har 27 komfortable bungalows, som bygget i træ. Hver bungalow har et privat badeværelse med varmt vand 24 timer, safetybox og stor terrasse med hængekøjer, hvor man kan nyde den fremragende udsigt over Madre de Dios floden og junglen omkring os. I haven er der mulighed for se tropiske blomster og træer, samt papegøjer og aber. Lodgen har bar, restaurant og swimmingpool.


Maison du Soleil

Arequipa

Maison du Soleil er beliggende 15 minutters gang fra Santa Catalina klosteret og ikke langt fra Arequipa katedralen og byens centrale plads, Plaza de Armas.

Hotellet har 20 værelser som er udstyret med Wi-Fi, telefon, tv, sikkerhedsboks og privat badeværelse med hårtørrer.

Faciliteterne inkluderer en restaurant som serverer peruvianske og internationale retter samt en tagterrasse hvor du kan slappe af og nyde udsigten til de omkringliggende vulkaner med sneklædte toppe.


Casa Andina Standard Colca

Chivay

Casa Andina Standard Colca er et hyggeligt og rustikt hotel i Chivay.

Hotellet har 51 værelser som alle har eget toilet og bad og er udstyret med pengeskab og varmeapparat, da der bliver koldt herude om natten pga. af højden. Chivay ligger i ca. 3.600 meters højde.

Hotellet har en lille restaurant, hvor der både serveres morgenmad, frokost og aftensmad.

Hotellet har desuden et lille planetarium, hvor du kan blive klogere på de smukke stjerner på nattehimlen.


Hotel Amerindia

Cusco

Hotellet ligger i det traditionelle San Pedro – det historiske centrum af Cusco og kun 5 ”blokke” fra den centrale plads og 50 m fra det lokale marked.

Hotellet er kolonial inspireret og bygget af materialer fra kolonitiden. Hotellet har 21 komfortable værelser, der alle er udstyret med TV, telefon, badeværelse, hårtørrer og klimaanlæg. Nogle af værelserne har en smuk udsigt til San Pedro kirken og de omkringliggende bjerge.  Hotellet har desuden safetybox, Internet, bar og restaurant.


Maytaq Wasin Boutique Hotel

Cusco

Maytaq Wasin Boutique har en central beliggenhed tæt ved pladsen Plaza de Armas, Santa Catalina klosteret, spændende museer samt butikker og restauranter.

Hotellets 24 værelser er komfortable og moderne indrettet. De er alle udstyret med tv, Wi-Fi, telefon, sikkerhedsboks samt privat badeværelse med hårtørrer.

Der findes restaurant samt tagterrasse med en fantastisk udsigt over byen og de gamle bygninger.


Hotel Villa Jazmin

Ica

Villa Jazmin er et miljøvenligt hotel beliggende i et roligt villakvarter kun 8 minutter fra Huacachina Oasen og 5 minutter fra byens centrum. Det er omgivet af storslåede sandklitter, hvilket giver en helt fantastisk udsigt. Hotellet har 30 rummelige værelser, som er udstyret med Wi-Fi, TV, telefon, loftsvifte og privat badeværelse. Samtlige værelser har udsigt over haven eller sandklitterne. Der findes desuden restaurant samt opvarmet pool og poolbar.


Teltlejr på inkastien

Inkastien

På inkastien til Machu Picchu overnattes der tre nætter i telt. Du sover på gode liggeunderlag i 4-mands telte. To personer deler et telt, så der er god plads til bagagen. Toiletforholdene er primitive og der ikke er rindende vand tilgængeligt undervejs. Eneste undtagelse er den sidste nat, hvor alle grupper sover i den samme lejr. Her kan du tilkøbe dig et dig et varmt tiltrængt bad. I den sidste lejr er der også en lille butik, hvor du kan købe drikkevarer og snacks.

Glæd dig til at opleve en stjernehimmel uden lys-støj og ikke mindst stå op til udsigten udover de smukke Andesbjerge.

Bemærk, at der kan forekomme ændringer i lejrpladserne på Inkatrekket, alt afhængigt af ledighed og vejrsituationen.


Allpa Hotel & Suites

Lima, Miraflores

Det elegante Allpa Hotel & Suites ligger i hjertet af Limas moderne bydel, Miraflores, og er blot få minutters gang fra kvarterets fine parker, restauranter og caféer.

Alle hotellets 38 værelser er moderne indrettet og udstyret med seng, skrivebord, kabel-tv, wi-fi, minibar, aircondition, varme, pengeskab og telefon. Til hvert værelse hører desuden eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler.

Hotellet har sin egen bar og japansk-inspirerede restaurant ved navn Tanuki, hvor din inkluderede morgenmad serveres som buffet. Over buffetbordet hænger en stime af koi-fisk i forskellige farver, som er med til at give restauranten sit asiatiske islæt. I restauranten kan du også smage på japanske retter som teishoku og ramen samt retter fra det peruviansk-japanske fusionskøkken.


Virreynal Hotel

Lima, Miraflores

Centralt i bydelen Miraflores og blot 10 minutters gang fra Stillehavskysten ligger Virreynal Hotel. Det er et charmerede og hyggeligt hotel, der elegant kombinerer nyt og gammelt. En marmortrappe fører dig ind i receptionen, hvor du bliver mødt af imponerende lysekroner, malerier og smukke gamle guldfarvede møbler. Hotellets 33 værelser er dog moderne indrettede, alle med eget badeværelse, kabeltv, aircondition og WIFI.

Hotellet har en lille bar og restaurant, hvor der serveres lokale og internationale retter.


Casa Andina Standard Nasca

Nazca

Casa Andina ligger centralt i Nazca i gåafstand til den hyggelige plads, Plaza del Armas, og byens restauranter og cafeer.

De 61 værelser er alle udstyret med tv, badeværelse, aircondition, sikkerhedsboks og gratis wi-fi. De er bygget omkring den lille gårdhave med grønne planter og en lille swimmingpool, hvor du kan slappe af og tage en forfriskende dukkert.

Hotellet har egen restaurant, hvor den inkluderede morgenmad serveres som buffet. Restauranten har også åbent til både frokost og aftensmad.

Hotellet ligger blot 5 minutters kørsel fra Nazcas lufthavn, hvorfra de små Nazca-sightseeing fly letter fra.


Miranda Hotel

Ollantaytambo

Miranda Hotel ligger i hjertet af inkabyen Ollantaytambo med en betagende udsigt til Patacancha floden og de omkringliggende bjerge.

Hotellet er bygget i harmoni med omgivelserne og består af 16 rummelige værelser med udsigt til en lille have. Værelserne er indrettet i peruviansk stil med varme farver og trægulve. De har alle Wi-Fi, telefon, varmeanlæg og privat badeværelse.

I restauranten serveres peruvianske retter.


Hotel Hacienda Puno

Puno

Hotellet ligger kun 1 blok fra hovedgaden i Puno. Fra restauranten kan du nyde udsigten over Titicaca søen. Restauranten serverer lokal peruviansk mad, og ifølge hotellet har de byens bedste bar!

De 58 værelser er udstyret med TV, telefon, eget bad og føntørrer.


Qelqatani Hotel

Puno

Det hyggelige familieejede Qelqatani Hotel ligger tæt ved det centrale plads, Plaza de Armas, i Puno.

Byens helt store trækplaster er Titicaca-søen, som er verdens højeste navigerbare sø og den ligger i 3.812 meters højde.

Hotellet har 42 værelser der alle er udstyret med tv, badeværelse, telefon, varme, pengeskab og wifi.

Hotellets faciliteter inkluderer desuden egen restaurant, bar og cafe.


Teltlejr på Salkantay-trekket

Salkantay-trekket

Under Salkantay-trekket overnatter du i telt i Andesbjergene i nærheden af traditionelle peruvianske landsbyer. Du sover på medbragte madrasser i rummelige telte. Toiletforholdene er primitive, og der er ikke rindende vand tilgængeligt undervejs på selve trekket.

Du skal ikke selv tænke på at fragte telte og madrasser mellem overnatningsstederne – det klarer din guide og bærere med hjælp fra de transportheste, I har med på turen. De sørger også for transport af al mad til måltiderne, spisetelt og dertilhørende borde og stole, samt din personlige bagage, der må veje op til 6 kg.

Glæd dig til at opleve den imponerende og uforstyrrede natur i Andesbjergene og en magisk stjernehimmel om aftenen.

Superior hoteller - opgradering

Hotel El Mapi

Aguas Calientes

Hotel El Mapi er et øko-venligt hotel, som ligger i Aguas Calientes centrum i kort afstand til byens centrum og museer.

Hotellets restaurant serverer sunde, økologiske og lokale råvarer. Det er muligt både at få morgenmad, frokost og middag. Værelserne er udstyret med WI-FI, TV, badeværelse, safetybox og telefon.


Hotel La Cabaña

Aguas Calientes

Hotellet ligger ikke langt fra Machu Picchu. Det består af 20 komfortable værelser med klinkegulv og bjælker, som giver værelserne et rustikt look. Der er udsigt over bjergene. Værelserne har vaskemaskine/tørretumbler, badeværelse, WIFI adgang, TV, telefon, safetybox og minibar. Rengøring tilbydes dagligt. Derudover har hotellet restaurant.


Hotel Pozo Del Cielo

Colca Canyon

Omgivet af den spektakulære Andes natur i Colca Canyon ligger dette charmerende og rustikke hotel. Det er ikke langt fra byen Chivay. Den bekvemme beliggenhed lidt uden for byen giver en god mulighed for at udforske de omkringliggende landsbyer og den smukke natur, der har gjort Colca Canyon så berømt. Hotellet har 20 værelser, der er indrettet med malerier af den lokale natur, stengulve og træmøbler. Værelserne er enkelt indrettede og de er alle udstyret med badeværelse med varmt vand og varme. Der tilbydes roomservice og der er mulighed for tøjvask og for at benytte hotellets restaurant og bar.


Casa Andina Premium Cusco

Cusco

I hjertet af det koloniale Cusco ligger dette hotel med udsigt til Limacpampa torv. Det er beliggende tæt ved shopping muligheder og restauranter. Derudover ligger Cuscos topseværdigheder heller ikke langt derfra, bl.a. den mest berømte, Koricancha, inkaernes berømte Soltempel. Hotellet har 94 værelser og de er alle udstyret med iltapparat mod højdesyge, varme, telefon, badeværelse, internet, kaffemaskine og safetybox. Derudover tilbyder hotellet roomservice, tøjvask og det er muligt at benytte hotellets gourmetrestaurant med specialiteter fra Andes-regionen.


Hotel Jose Antonio

Cusco

Hotel José Antonio ligger i centrum af Cusco, som er en af Sydamerikas ældste byer. Hotellet er ganske nyt og bygget i moderne arkitektur, men også præget af detaljer fra kolonitiden.

Hotellets restaurant og bar serverer både lokale og internationale retter. Alle 126 værelser er udstyret med TV, safetybox, telefon, minibar, eget bad og føntørrer.


Hotel Sonesta Posada del Inca

Lake Titicaca, Puno

Dette hotel ligger på bredden af Titicaca-søen med en fantastisk udsigt fra restauranten. Her møder du en varm og traditionel peruviansk gæstfrihed.

Hotellet har 62 værelser, som alle er udstyret med TV, klimaanlæg, telefon, safetybox og badeværelse med hårtørrer. Fra værelserne har du panoramaudsigt over verdens højest beliggende sø, som er omgivet af snedækkede bjerge.

Restauranten serverer både lokale og internationale retter, og efterfølgende er det muligt at sætte sig i den hyggelige bar.


Jose Antonio Executive Hotel

Lima

I det eksklusive Miraflores og bare 20 minutter fra Limas historiske centrum ligger dette dejlige hotel. Det ligger i et godt kvarter med restauranter og gode shopping muligheder.

Hotellet har 84 komfortable værelser, der alle er udstyret med TV, telefon, badeværelse, radio, safetybox, minibar og hårtørrer. Derudover tilbyder hotellet roomservice, tøjvask, internetadgang og det er muligt at benytte baren og restauranten med udsøgte peruvianske og internationale retter.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.