Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeOvernatningPeru

Overnatning: Peru

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Peru. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hoteller som er inkluderet i vores rundrejser

Flower’s House
Aguas Calientes

Det lille hotel ligger centralt i Aguas Calientes blot 100 meter fra togstationen.

Hotellet har 20 værelser og alle værelser er udstyret med WIFI, kabeltv, hårtørrer og pengeskab.

Hotellet har egen bar og restaurant. I restauranten serveres buffet morgenmad.

Green Nature Machu Picchu
Aguas Calientes

Green Nature Machu Picchu er en hel ny hotelkæde i Peru inspireret af Andesregionens grønne og eksotiske planteliv samt det livlige dyreliv. Det er bygget i naturlige materialer i harmoni med omgivelserne og har en fantastisk udsigt til Wilkamayo floden og bjerge. Det er desuden beliggende 7 minutters gang fra det centrale torv med butikker og restauranter og ca. 10 km fra verdensvidunderet Machu Picchu og Huayna Picchu. Hotellet har 25 værelser, som er udstyret med TV, telefon samt badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Der findes desuden kaffebar samt restaurant.

Hotel Inti Wiñaywayna
Aguas Calientes

Dette hotel ligger i Wiñaywayna i udkanten af skoven med en fantastisk udsigt over byen og Machu Picchus smukke bjerge.

Hotellet har 16 komfortable værelser, som alle er udstyret med badeværelse og telefon. Derudover har hotellet safetyboxe til rådighed og der er mulighed for at benytte hotellets restaurant og vaskerum.

Hotel Killa Inn
Aguas Calientes

Killa Inn er et hyggeligt hotel som ligger centralt og ikke langt fra byens plads. Værelserne er fine med TV, telefon WI-FI, centralvarme og eget bad.

Hotel Muyurina
Aguas Calientes

Hotellet er beliggende med en fantastisk udsigt og er omgivet af regnskov. Der findes restauranter og butikker lige udenfor døren. Der er 20 enkelt indrettede værelser, som er udstyret med badeværelse, telefon, radio, safetybox, minibar, TV og varme til de kølige aftener og nætter. Hotellet har restaurant, der serverer snacks, lette måltider og forfriskninger i løbet af dagen. Ekstra faciliteter er bibliotek, vaskeri og terrasse.

Marco Wasi Hotel
Aguas Calientes

Den sidste nat på Salkantay-trekket overnatter du på Marco Wasi Hotel, som ligger centralt i Aguas Calientes, tæt på byens hovedgade med masser af restauranter og cafeer og byens termiske bade.

Værelserne er simpelt indrettede, men har alle radiatorer, kabeltv, wi-fi og eget badeværelse, hvor du kan få dig et fortjent langt varmt bad efter 2 dages trekking i Andesbjergene.

Aguas Calientes ligger for foden af Machu Picchu og det tager ca. 30 min. at køre derop med bus næste morgen. Selvom der er tidlig afgang mod Machu Picchu, kan du nå at få en god morgenmad, der serveres som buffet og indeholder et udvalg af brød, frugt, yoghurt og müsli.

Homestay Amantaní
Amantani

På Amantani bliver du indlogeret hos en lokal familie i et homestay. Du får dit eget værelse, men deler ofte toiletfaciliteterne med resten af familien. Forholdene er primitive, men det opvejes af en fantastisk autentisk oplevelse, hvor du kommer helt tæt på de lokale og på nærmeste hånd kan opleve deres levevis.

Corto Maltez Amazon Lodge
Amazonas

Midt i Amazonas ved floden Madre de Dios ligger denne lodge med fantastiske omgivelser. Corto Maltes Amazon Lodge har 27 komfortable bungalows, som bygget i træ. Hver bungalow har et privat badeværelse med varmt vand 24 timer, safetybox og stor terrasse med hængekøjer, hvor man kan nyde den fremragende udsigt over Madre de Dios floden og junglen omkring os. I haven er der mulighed for se tropiske blomster og træer, samt papegøjer og aber. Lodgen har bar, restaurant og swimmingpool.

Hotel La Casa De Mi Abuela
Arequipa

Dette kolonial inspireret hotel er beliggende kun 5-10 min fra byens centrale plads. Værelserne er  udstyret med TV, telefon og minibar.

Hotellet har en dejlig stor have, hvor man kan slappe af og nyde sin morgenmad til fuglenes kvidren. Derudover har hotellet også swimmingpool, hvor man på en skyfri dag kan nyde den imponerende udsigt til de omkringliggende vulkaner.  Med til hotellet hører også restaurant, café og bar.

Hotel Tierra Sur
Arequipa

Dette hotel ligger kun to ”blokke” fra Plaza de Armas i hjertet af Arequipa. Hotellet er tæt på banker, butikker og byens seværdigheder.

Alle værelser er udstyret med TV, WI-FI adgang, telefon og badeværelse. Derudover tilbyder hotellet roomservice og det er muligt at benytte hotellets hyggelige have, restaurant, bar, fitness rum, sauna og vaskerum.

Maison du Soleil
Arequipa

Maison du Soleil er beliggende 15 minutters gang fra Santa Catalina klosteret og ikke langt fra Arequipa katedralen og byens centrale plads, Plaza de Armas.

Hotellet har 20 værelser som er udstyret med Wi-Fi, telefon, tv, sikkerhedsboks og privat badeværelse med hårtørrer.

Faciliteterne inkluderer en restaurant som serverer peruvianske og internationale retter samt en tagterrasse hvor du kan slappe af og nyde udsigten til de omkringliggende vulkaner med sneklædte toppe.

Casa Andina Colca
Chivay

Casa Andina Colca er et hyggeligt og rustikt hotel i Chivay.

Hotellet har 51 værelser som alle har eget toilet og bad og er udstyret med pengeskab og varmeapparat, da der bliver koldt herude om natten pga. af højden. Chivay ligger i ca. 3.600 meters højde.

Hotellet har en lille restaurant, hvor der båder serveres morgenmad, frokost og aftensmad.

Hotellet har desuden et lille planetarium, hvor du kan blive klogere på de smukke stjerner på nattehimlen.

Hotel Casa Andina Classic
Colca Canyon

Casa Andina Classic ligger i Colca dalen, ca. 3 timer fra Arequipa. Hotellet er hyggeligt med 52 værelser og egen restaurant. De fleste af bygningerne er lavet af sten med stråtag og flisegulv.

Der er daglige forestillinger i deres planetarium, som viser den fantastiske stjernehimmel i Colca dalen. Derudover er det muligt at få en afslappende massage efter en lang dag. Værelserne er udstyret med WI-FI, safety box og varmelamper på de kolde dage.

Hotel Colca Llagta
Colca Canyon

Dette hotel er beliggende i Chivay i skønne naturlige omgivelser. Hotellet er inspireret af den omkringliggende natur og er derfor bygget af sten, mudder og strå. Hotellets panoramaudsigt gør det muligt at nyde den storslåede natur og se de enorme stenmonumenter.

Alle værelser er udstyret med badeværelse og varmt vand, hårtørrer, TV og varme til de kølige aftener og nætter.

Hotel Amerindia
Cusco

Hotellet ligger i det traditionelle San Pedro – det historiske centrum af Cusco og kun 5 ”blokke” fra den centrale plads og 50 m fra det lokale marked.

Hotellet er kolonial inspireret og bygget af materialer fra kolonitiden. Hotellet har 21 komfortable værelser, der alle er udstyret med TV, telefon, hårtørrer og klimaanlæg. Nogle af værelserne har en smuk udsigt til San Pedro kirken og de omkringliggende bjerge.  Hotellet har desuden safetybox, Internet, bar og restaurant.

Hotel Tiki Wasi
Cusco

Dette charmerende hotel er beliggende i hjertet af San Blas, som ligger med udsigt udover Cusco. Der er 5 ”blokke” til centrum af Cusco.

Hotellet har 24 værelser og de er alle udstyret med Internet, varme, telefon, TV, køleskab og badeværelse. Derudover tilbyder hotellet 24-timers reception med safetybox, tøjvask og roomservice. Hotellet har også cafeteria og et lækkert udendørs område med hængekøjer.

Maytaq Wasin Boutique Hotel
Cusco

Maytaq Wasin Boutique har en central beliggenhed tæt ved pladsen Plaza de Armas, Santa Catalina klosteret, spændende museer samt butikker og restauranter.

Hotellets 24 værelser er komfortable og moderne indrettet. De er alle udstyret med tv, Wi-Fi, telefon, sikkerhedsboks samt privat badeværelse med hårtørrer.

Der findes restaurant samt tagterrasse med en fantastisk udsigt over byen og de gamle bygninger.

Hotel Villa Jazmin
Ica

Villa Jazmin er et miljøvenligt hotel beliggende i et roligt villakvarter kun 8 minutter fra Huacachina Oasen og 5 minutter fra byens centrum. Det er omgivet af storslåede sandklitter, hvilket giver en helt fantastisk udsigt. Hotellet har 30 rummelige værelser, som er udstyret med Wi-Fi, TV, telefon, loftsvifte og privat badeværelse. Samtlige værelser har udsigt over haven eller sandklitterne. Der findes desuden restaurant samt opvarmet pool og poolbar.

Teltlejr på inkastien
Inkastien

På inkastien til Machu Picchu overnattes der tre nætter i telt. Du sover på gode liggeunderlag i 4-mands telte. To personer deler et telt, så der er god plads til bagagen. Toiletforholdene er primitive og der ikke er rindende vand tilgængeligt undervejs. Eneste undtagelse er den sidste nat, hvor alle grupper sover i den samme lejr. Her kan du tilkøbe dig et dig et varmt tiltrængt bad. I den sidste lejr er der også en lille butik, hvor du kan købe drikkevarer og snacks.

Glæd dig til at opleve en stjernehimmel uden lys-støj og ikke mindst stå op til udsigten udover de smukke Andesbjerge.

Hotel Andina Private Collection
Lima

I hjertet af det eksklusive Miraflores og kun få minutter fra det enorme Stillehav ligger dette skønne hotel. Det er omgivet af nogle af områdets bedste restauranter og shopping muligheder. Hotellet har 148 elegante værelser, som alle er udstyret med TV, telefon, Internet, aircondition, kaffemaskine, hårtørrer og safetybox.

Derudover er værelserne lydisoleret. Hotellet har overdækket og opvarmet swimmingpool, sauna, massagerum, fitnessrum, frisørsalon, bar og en fantastisk gourmet restaurant.

Hotel Britania Miraflores
Lima

Hotel Britannia er beliggende i Miraflores området i Lima i kort afstand til restauranter og shopping muligheder. Ikke langt derfra ligger også et marked for kunsthåndværk.

Værelserne er udstyret med aircondition, hårtørrer, tv, minibar og gratis WI-FI.

Hotellet har restaurant, hvor man kan få både lokale og internationale retter.

Hotel San Agustin Colonial
Lima

Hotellet er beliggende tæt på strand, præcolumbianske ruiner samt gode indkøbsmuligheder. Det er et charmerende kolonial inspireret hotel dekoreret med materialer fra kolonitiden.

Hotellets 34 værelser er udstyret med TV, telefon, safetybox og hårtørrer. I restauranten serveres både traditionelle og internationale retter.

Hotel Sol de Oro & Suites
Lima

Hotellet er beliggende tæt på strand, Kennedy parken, gode indkøbsmuligheder og hyggelige cafeer. De 112 værelser har udsigt over havet og byen og er alle udstyret med aircondition, Internet, safetybox, minibar, TV, telefon, tekøkken med separat spiseområde samt hårtørrer. Der er desuden strygejern/strygebræt til rådighed.

Med til hotellet hører også swimmingpool, sauna, spa, fitness rum. Hotellet har også café, bar/lounge og restaurant med traditionelle og internationale retter.

Virreynal Hotel
Lima, Miraflores

Centralt i bydelen Miraflores og blot 10 minutters gang fra Stillehavskysten ligger Virreynal Hotel. Det er et charmerede og hyggeligt hotel, der elegant kombinerer nyt og gammelt. En marmortrappe fører dig ind i receptionen, hvor du bliver mødt af imponerende lysekroner, malerier og smukke gamle guldfarvede møbler. Hotellets 33 værelser er dog moderne indrettede, alle med eget badeværelse, kabeltv, aircondition og WIFI.

Hotellet har en lille bar og restaurant, hvor der serveres lokale og internationale retter.

Casa Andina Nazca
Nazca

Casa Andina ligger centralt i Nazca i gåafstand til den hyggelige plads, Plaza del Armas, og byens restauranter og cafeer.

De 61 værelser er alle udstyret med tv, aircondition, sikkerhedsboks og gratis wi-fi. De er bygget omkring den lille gårdhave med grønne planter og en lille swimmingpool, hvor du kan slappe af og tage en forfriskende dukkert.

Hotellet har egen restaurant, hvor den inkluderede morgenmad serveres som buffet. Restauranten har også åbent til både frokost og aftensmad.

Hotellet ligger blot 5 minutters kørsel fra Nazcas lufthavn, hvorfra de små Nazca-sightseeing fly letter fra.

Miranda Hotel
Ollantaytambo

Miranda Hotel ligger i hjertet af inkabyen Ollantaytambo med en betagende udsigt til Patacancha floden og de omkringliggende bjerge.

Hotellet er bygget i harmoni med omgivelserne og består af 16 rummelige værelser med udsigt til en lille have. Værelserne er indrettet i peruviansk stil med varme farver og trægulve. De har alle Wi-Fi, telefon, varmeanlæg og privat badeværelse.

I restauranten serveres peruvianske retter.

Hotel Ollantaytambo Lodge
Ollantaytambo

Ollantaytambo Lodge er beliggende i hjertet af Den Hellige Dal, ikke langt fra de historiske seværdigheder. Der er udsigt til de omkringliggende bjerge, de smukke inkaterrasser samt Ollantaytambo komplekset bestående af templer, bade og militære installationer. Værelserne er udstyret med telefon og det mest nødvendige for et komfortabelt ophold. I fællesarealerne tilbydes Wi-Fi. Der findes kaffebar samt restaurant, hvor der både serveres traditionelle og internationale retter. Efter en dag med oplevelser kan du med fordel slappe af i hotellets dejlige have.

Hotel Hacienda Puno
Puno

Hotellet ligger kun 1 blok fra hovedgaden i Puno. Fra restauranten kan du nyde udsigten over Titicaca søen. Restauranten serverer lokal peruviansk mad, og ifølge hotellet har de byens bedste bar!

De 58 værelser er udstyret med TV, telefon, eget bad og føntørrer.

Hotel Sol Plaza
Puno

Hotel Sol Plaza ligger i hjertet af Puno og blot 1 km fra den enorme sø Titicaca. I nærheden findes også museer, koloniale kirker, indkøbscentre, pengeautomater og den centrale plads Plaza de Armas.

Værelserne er komfortable og er udstyret med varme, Wi-Fi, TV, telefon, sikkerhedsboks, minibar samt privat badeværelse med hårtørrer.

 

Qelqatani Hotel
Puno

Det hyggelige familieejede Qelqatani Hotel ligger tæt ved det centrale plads, Plaza de Armas, i Puno.

Byens helt store trækplaster er Titicaca-søen, som er verdens højeste navigerbare sø og den ligger i 3.812 meters højde.

Hotellet har 42 værelser der alle er udstyret med tv, telefon, varme, pengeskab og wifi.

Hotellets faciliteter inkluderer desuden egen restaurant, bar og cafe.

Hotel Amaru Valle
Urubamba

Amaru Valle er et hyggeligt hotel beliggende i hjertet af Den Hellige Dal og kun 4 ”blokke” fra Urubambas centrale torv. Hotellet består af hytter, der hver er delt op i to lejligheder.

Hver hytte er med trægulv og bjælker, hvor man i stuen har pejs og på 1. sal har balkon og højt til loft. Der er have til hver hytte. Der tilbydes gratis adgang til WIFI. Hotellet har restaurant, hvor man om morgenen kan nyde sin morgenmad med udsigt udover haven og bjergene.

Teltlejr på Salkantay-trekket
Salkantay-trekket

Under Salkantay-trekket overnatter du i telt i Andesbjergene i nærheden af traditionelle peruvianske landsbyer. Du sover på medbragte madrasser i rummelige telte. Toiletforholdene er primitive, og der er ikke rindende vand tilgængeligt undervejs på selve trekket.

Du skal ikke selv tænke på at fragte telte og madrasser mellem overnatningsstederne – det klarer din guide og bærere med hjælp fra de transportheste, I har med på turen. De sørger også for transport af al mad til måltiderne, spisetelt og dertilhørende borde og stole, samt din personlige bagage, der må veje op til 6 kg.

Glæd dig til at opleve den imponerende og uforstyrrede natur i Andesbjergene og en magisk stjernehimmel om aftenen.

Eco Inn Colca
Yanque

Eco Inn er et øko-venligt hotel beliggende i den karismatiske by Yanque omgivet af bjerge, floder og gamle landbrugsterrasser i Colca dalen.

Hotellet består af 21 værelser, alle med en fantastisk udsigt over dalen. De er indrettet med naturlige træmøbler samt balkon eller terrasse og er udstyret med tv og privat badeværelse med hårtørrer.

Faciliteterne inkluderer gratis trådløs internetadgang på fælles arealerne, tv-rum samt restaurant med panorama udsigt over Colca dalen.

Superior hoteller - opgradering
Hotel El Mapi
Aguas Calientes

Hotel El Mapi er et øko-venligt hotel, som ligger i Aguas Calientes centrum i kort afstand til byens centrum og museer.

Hotellets restaurant serverer sunde, økologiske og lokale råvarer. Det er muligt både at få morgenmad, frokost og middag. Værelserne er udstyret med WI-FI, TV, safetybox og telefon.

Hotel La Cabaña
Aguas Calientes

Hotellet ligger ikke langt fra Machu Picchu. Det består af 20 komfortable værelser med klinkegulv og bjælker, som giver værelserne et rustikt look. Der er udsigt over bjergene. Værelserne har vaskemaskine/tørretumbler, badeværelse, WIFI adgang, TV, telefon, safetybox og minibar. Rengøring tilbydes dagligt. Derudover har hotellet restaurant.

Hotel Pozo Del Cielo
Colca Canyon

Omgivet af den spektakulære Andes natur i Colca Canyon ligger dette charmerende og rustikke hotel. Det er ikke langt fra byen Chivay. Den bekvemme beliggenhed lidt uden for byen giver en god mulighed for at udforske de omkringliggende landsbyer og den smukke natur, der har gjort Colca Canyon så berømt. Hotellet har 20 værelser, der er indrettet med malerier af den lokale natur, stengulve og træmøbler. Værelserne er enkelt indrettede og de er alle udstyret med badeværelse med varmt vand og varme. Der tilbydes roomservice og der er mulighed for tøjvask og for at benytte hotellets restaurant og bar.

Hotel Casa Andina Private Collection
Cusco

I hjertet af det koloniale Cusco ligger dette hotel med udsigt til Limacpampa torv. Det er beliggende tæt ved shopping muligheder og restauranter. Derudover ligger Cuscos top seværdigheder heller ikke langt derfra, bl.a. den mest berømte, Koricancha, inkaernes berømte Soltempel. Hotellet har 94 værelser og de er alle udstyret med iltapparat mod højdesyge, varme, telefon, internet, kaffemaskine og safetybox. Derudover tilbyder hotellet roomservice, tøjvask og det er muligt at benytte hotellets gourmetrestaurant med specialiteter fra Andes-regionen.

Hotel Jose Antonio
Cusco

Hotel José Antonio ligger i centrum af Cusco, som er en af Sydamerikas ældste byer. Hotellet er ganske nyt og bygget i moderne arkitektur, men også præget af detaljer fra kolonitiden.

Hotellets restaurant og bar serverer både lokale og internationale retter. Alle 126 værelser er udstyret med TV, safetybox, telefon, minibar, eget bad og føntørrer.

Hotel Sonesta Posada del Inca
Lake Titicaca, Puno

Dette hotel ligger på bredden af Titicaca-søen med en fantastisk udsigt fra restauranten. Her møder du en varm og traditionel peruviansk gæstfrihed.

Hotellet har 62 værelser, som alle er udstyret med TV, klimaanlæg, telefon, safetybox og badeværelse med hårtørrer. Fra værelserne har du panoramaudsigt over verdens højest beliggende sø, som er omgivet af snedækkede bjerge.

Restauranten serverer både lokale og internationale retter, og efterfølgende er det muligt at sætte sig i den hyggelige bar.

Jose Antonio Executive Hotel
Lima

I det eksklusive Miraflores og bare 20 minutter fra Limas historiske centrum ligger dette dejlige hotel. Det ligger i et godt kvarter med restauranter og gode shopping muligheder.

Hotellet har 84 komfortable værelser, der alle er udstyret med TV, telefon, radio, safetybox, minibar og hårtørrer. Derudover tilbyder hotellet roomservice, tøjvask, internetadgang og det er muligt at benytte baren og restauranten med udsøgte peruvianske og internationale retter.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser
Cubas højdepunkter
Cubas højdepunkter
Oplev det bedste af Cuba, bl.a. Havanna, Viñales, Cienfuegos, Trinidad og Santa Clara.
 
Perus højdepunkter
Perus højdepunkter
Oplev Cusco med Inka ruiner og det berømte Machu Picchu.
 
Argentina og Brasilien
Argentina og Brasilien
Oplev bl.a. Buenos Aires, Iguazu vandfaldene og Rio de Janeiro.
 
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af sydamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.