Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist | Man - Fre 9 - 16
ForsideInfo & KontaktRejsetemasiderRejser til Nicaragua

Rejser til Nicaragua

Tag på en uforglemmelig rejse til Nicaragua og udforsk landets smukke sandstrande, spændende historie og latinamerikanske kultur.

Nicaragua er det perfekte valg for dig, der vil opleve Mellemamerikas fængende kultur, flotte naturomgivelser og venlige lokalbefolkning.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til vores rejsekonsulenter på telefon 89 93 43 84.

Populære rundrejser: Rejser til Nicaragua

Hvorfor skal du rejse til Nicaragua?

Selvom Nicaragua er det største land i Mellemamerika, er det stadig forholdsvis uberørt af turister. Derfor kalder mange Nicaragua for det ”ægte” Mellemamerika, hvor rejsende i fred og ro kan opleve de mange skatte, som Nicaragua gemmer på.

Nicaragua er en unik rejsedestination for dig, der drømmer om en ferie med plads til både afslapning og store oplevelser. Nicaragua byder på fantastiske landskaber, autentisk latinamerikansk kultur og en fascinerende historie.

 

Hvad kan du opleve på vores rejser til Nicaragua?

I øjeblikket tilbyder vi to forskellige rejser til Nicaragua, som begge er kombineret med fantastiske naturoplevelser i nabolandet Costa Rica.

Når du vælger en af vores Nicaragua-rejser, kommer du derfor både til at opleve den gribende latinamerikanske kultur i Nicaragua og den eksotiske natur i Costa Rica.

Så pak kufferten og slap af under de svajende palmer langs de eksotiske sandstrande. Gå en tur gennem Granadas farverige gader og smag på den fantastiske lokale rom. Udforsk landets spændende historie og mød den venlige, spansktalende lokalbefolkning på et af de mange markeder.

 

Nicaraguas højdepunkter

Nicaragua har noget for enhver smag. Herunder kan du læse om nogle af de højdepunkter, du kan opleve på vores rejser.

Granada – udforsk den farverige koloniby

Du må ikke rejse til Nicaragua uden at besøge den smukke by Granada, som menes at være den ældste by i hele Mellemamerika.

Byen blev allerede grundlagt i 1524 af den spanske opdagelsesrejsende Francisco Hernández de Córdoba og blev hurtigt et handelscentrum for Spaniens koloni i Nicaragua.

I dag kan man stadig opleve den charmerende spanske kolonistemning i Granada. Byen har farverige huse, hyggelige gader og et blomstrende kulturliv med udendørskoncerter og små kunstgallerier, koloniale kirker, flotte pladser og unikke markeder.

Du vil hurtigt mærke, at byen har sin helt egen atmosfære, som afspejler den koloniale fortid.

Isla Ometepe – Nicaraguas smukkeste ø

Isla Ometepe er en vulkanø midt i den enorme Nicaragua-sø. Øen består af to store vulkaner og er formet som et ottetal.

Øen har en fantastisk ø-stemning med en venlig lokalbefolkning, vidunderlige regnskove, smukke strande, brusende vandfald og krystalklare laguner.

Den højeste af de to vulkaner, La Concepcion på 1.613 meter, er stadig aktiv, mens den mindre, Madera på 1.394 meter, har været stille i mere end 1.000 år. Det unikke vulkanlandskab danner de perfekte rammer for eventyrlige oplevelser og afslapning i den frodige natur.

Nicaragua-søen – Centralamerikas største sø

Tag på sejltur for livet og oplev den enorme Nicaragua-sø, som er større end hele Sjælland! Søen byder på udsigt i verdensklasse, hvor du kan spotte nogle af søens hele 365 små vulkanøer.

Nicaragua-søen byder også på et fantastisk dyreliv med sjældne ferskvandshajer og et rigt fugleliv. Så find kameraet frem og forevig den unikke udsigt fra Centralamerikas største sø!

 

Kombiner Nicaragua og Costa Rica

Begge vores rejser til Nicaragua er kombineret med eventyrlige oplevelser på en rejse til Costa Rica.

Costa Rica er et af verdens smukkeste lande og byder på nogle fantastiske naturoplevelser, herunder:

  • Costa Ricas mest kendte vulkan, Arenal, hvor det er muligt at slappe af i de omkringliggende varme kilder eller gå tur i den smukke nationalpark Arenal Volcano.
  • Den fantastiske Tortuguero Nationalpark, hvor du kan udforske det vilde dyreliv, strande, vandfald og floder. Parken er desuden kendt for at være et af de vigtigste steder i verden, hvor havskildpadderne lægger deres æg.
  • Afslapning på én af Costa Ricas smukke strande, den eksotiske sandstrand Playa Samara, som er omringet af palmer og et frodigt planteliv.

 

Vil du vide mere om vores rejser til Nicaragua?

Øverst på siden kan du få overblik over alle vores rejser til Nicaragua. Tryk på ”læs mere” under de enkelte rejser for at få mere information omkring hver rejses:

  • Højdepunkter
  • Aktuelle priser
  • Hvad er inkluderet i prisen
  • Dagsprogram

Du kan desuden nemt og uforpligtende indhente et individuelt tilbud på rejsen. Priserne på vores Nicaragua-rejser afhænger af, hvornår I vil rejse, hvor mange personer I rejser sammen samt hvor I ønsker at rejse fra.

Udfyld informationerne under ”INDHENT TILBUD”, så sender vi dig et tilbud med en pris, der passer på dine informationer.

Hvis du herefter vil acceptere tilbuddet, skal du blot følge instruktionerne som er forklaret i tilbuddet.

 

Hvis du har spørgsmål til vores rundrejser i Nicaragua

Vi har samlet al praktisk information om at rejse til Nicaragua på vores side ”Praktisk information om Nicaragua”.

Vores rejsekonsulenter sidder derudover klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål om Nicaragua, hvordan man bestiller eller om vores andre rejser til Latinamerika.

Kontakt os mandag til fredag mellem 9-16 på tlf. 89 93 43 84 eller via mail på info@lamatours.dk.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse. Lamatours.dk – Drømmerejser til Latinamerika.

Trustpilot

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Google

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!