• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaMexicoMexicos højdepunkter med badeferie i Tulum
15 dage

Mexicos højdepunkter med badeferie i Tulum

Oplev Mexicos højdepunkter på en spændende rejse med imponerende mayaruiner, storslået natur, farverige kolonitidsbyer og indianersamfund og afslutning med badeferie i hyggelige Tulum.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Mexicos højdepunkter med badeferie i Tulum Mexicos højdepunkter med badeferie i Tulum
15 dage

Mexicos højdepunkter med badeferie i Tulum

Oplev Mexicos højdepunkter på en spændende rejse med imponerende mayaruiner, storslået natur, farverige kolonitidsbyer og indianersamfund og afslutning med badeferie i hyggelige Tulum.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Mexico City med flyskift undervejs
 • Fly fra Cancún til Danmark med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning: Mexico City – Tuxtla Gutiérrez
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • Bus: San Cristóbal de las Casas – Palenque
 • Førsteklasses bus: Palenque – Mérida
 • Bus: Mérida – Tulum
 • 13 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 1 x frokost (dag 10)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Byrundtur i Mexico City inkl. det Antropologiske Museum
 • Heldagsudflugt til tempelbyen Teotihuacán, Guadalupe kirken og De 3 kultures Plads
 • Sejltur i Sumidero kløften
 • Udflugt til indianerlandsbyerne Chamula og Zinacantán
 • Udflugt til Agua Azul og Misol-Há-vandfaldene
 • Udflugt til mayakomplekset Palenque
 • Udflugt til et af verdens nye vidundere Chichen Itza
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Glæd dig til at opleve Mexicos alsidighed. Landet har alle ingredienser til en perfekt ferie og byder både på en spændende historie, fantastiske ruinkomplekser, spændende kulturer, lækker mad, betagende natur og hvide sandstrande med svajende palmer.

Rejsen starter i Mexicos pulserende hovedstad, hvor du oplever det bedste af byen på en spændende byrundtur inkl. besøg til ruinerne Teotihuacán. Herfra fortsætter rejsen via den betagende Sumidero kløft til den smukke kolonitidsby San Cristóbal. I dette område af Mexico lever mange af mayaindianerne stadig efter gamle skikke og traditioner, hvilket opleves helt tæt på med besøg i mayalandsbyerne San Juan Chamula og Zinacantán.

Du kommer til at opleve flere imponerende ruinkomplekser både i Palenques tætte jungle og ved det verdensberømte Chichen Itza.

Rejsen afsluttes i strandbyen Tulum, der tryllebinder sine besøgende med fantastiske strande og en helt unik stemning.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Tag på en spændende byrundtur i Mexico City med smukke kolonitidspladser og katedraler, og besøg den største præ-colombianske ruinby i Latinamerika, Teotihuacán
 • Oplev skøn natur på en speedbådtur i Sumidero-kløften og ved de betagende vandfald Agua Azul og Misol-Há
 • Besøg den fantastiske mayaruin Chichen Itza, som er kåret til et af verdens 7 nye vidundere
 • Få sand mellem tæerne, og nyd den afslappende stemning i strandbyen Tulum ved Mexicos berømte caribiske kyst; Riviera Maya

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse og ankomst til Mexico City

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Mexico med mellemlanding undervejs. I Mexico City lufthavn vil du blive mødt af en chauffør, som vil køre dig til dit hotel.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 2: Byrundtur i Mexico City

I dag skal du på byrundtur i Mexico City, som er en af verdens største byer. Den ligger i 2240 meters højde og er således en af verdens højst beliggende storbyer og er omgivet af vulkaner. Du skal besøge Mexicos koloniale centrum, hvor du kommer forbi den centrale plads, Zocalo. I nationalpaladset skal du se den kendte Diego Riveras fantastiske vægmalerier, som viser Mexicos historie.

Omkring pladsen ligger også Mexicos største katedral, et imponerende bygningsværk som blev bygget af sten fra aztekernes templer. Herfra fortsætter du til Palacio de Bellas Artes, landets nationalscene, hvor der opføres opera, ballet, skuespil og koncerter. Du fortsætter ad den smukke La Reforma Avenue til Chapultepec parken. Her ligger det imponerende antropologiske museum, hvor du får et indblik i landets historie og mange kulturer.

Dag 3: Teotihuacán, Basilica og De 3 kultures plads

I dag skal du besøge tempel byen Teotihuacán, som betyder Stedet hvor mennesker blev guder og som er et af Latinamerikas største ruinkomplekser. Når du går ned langs den 3 km lange Avenida de los Muertos (Dødens Avenue) ser du de enorme templer og pyramider, som kan dateres tilbage til 200 år f.Kr., men som er bygget over en lang periode; Quetzalcoatl-templet, hvor flere end 200 ofrede krigsfanger er fundet, Quetzalpapalotl-paladset og de kendte pyramider Månepyramiden (60 m) og Solpyramiden (70 m) som er bygget i centrum af byen over en ca. 100 m lang hule, hvor det siges at menneskeheden blev skabt.

Herefter besøger du Basilica de Nuestra de Guadalupe kirken, som har plads til 10.000 mennesker, og som hvert år besøges af ca. 20 millioner pilgrimme. Kirken har lagt navn til Jomfruen af Guadalupe, som er Mexicos og hele Mellemamerikas skytshelgen.

Til sidst besøger du Plaza de las Tres Culturas, De 3 kultures Plads, som symboliserer Mexicos tre historiske perioder. Her ses resterne af de præcolumbianske aztekiske ruiner, en spansk kirke fra kolonitiden samt de mexicanske mestizers moderne bygning, som huser udenrigsministeriet.

Dag 4: Mexico City - Sumidero kløften – San Cristóbal de las Casas

Du forlader i dag Mexico City og flyver til Tuxtla. Her bliver du hentet og kørt til Sumidero kløften, hvor du skal på en betagende 2 timers speedbådtur ind i kløften, hvor bjergsiderne tårner sig op på begge sider af dig. Nyd naturen og det spændende dyreliv. Hvis du er heldig kan du opleve aber, krokodiller og forskellige slags fugle.

Herefter fortsætter du i bus til San Cristóbal de las Casas, som ligger i ca. 2100 meters højde og er en af de smukkeste byer i Mexico. Den charmerende by var tidligere kendt som kun “San Cristóbal”, “de las Casas” blev tilføjet til ære for Bartolomé de las Casas, en spansk præst der kæmpede for indianernes rettigheder. Byen er kendt for sin smukke arkitektur fra kolonitiden. Ved siden af den centrale Plaza 31 de Marzo ligger den smukkeste af byens kirker, nemlig Templo de Santo Domingo.

Derudover er følgende steder bestemt et besøg værd: Templo del Carmen med det karakteristiske tårn, det lokale marked med madvarer og kunstværk samt den danske opdagelsesrejsende og arkæolog Frans Bloms hjem, Na Bolom. Na Bolom er nu lavet til hotel og museum med udstillinger af hans livslange arbejde med studiet af indianerstammer.

Det er desværre ikke muligt med engelsktalende guide denne dag (hvilket heller ikke er nødvendigt).

Overnatning:
Dag 5: Indianerlandsbyerne San Juan Chamula og Zinacantán

San Juan Chamula bebos af 50.000 oprindelige mayaer, primært Tzotzil og Tzeltals. Det er vigtigt for mayaerne at bevare deres særpræg og kulturarv, det ses bl.a. ved at de har deres eget sprog, og byen har eget politi og egne regler. Du skal besøge den særprægede kirke ved byens centrale plads, som absolut er et besøg værd. Kirken er et godt eksempel på sammensmeltningen af den oprindelige mayaindianske tro og den katolske tro. Indianerne beder til den mayagud eller helgen, som er relevant for den sygdom eller det ønske, der er baggrund for deres besøg. Der er ingen bænke i kirken, så man knæler og beder på gulvet blandt de mange tændte stearinlys. Luften er tyk af røgelse og langs væggene står træfigurer af deres helgener og Johannes Døberen, som er byens skytsengel.

Både San Juan Chamula og Zinacantán er kendt for deres vævningsteknikker og hver landsby har sine egne særlige dragter med nøje udtænkte mønstre og farver. På markederne kommer indianerne i deres farvestrålende dragter for at sælge keramik og tøj lavet af uld og bomuld.

Overnatning:
Dag 6: San Cristóbal de las Casas – Palenque

I dag skal du til Palenque. På vejen besøger du det flotte vandfald Agua Azul, som er omgivet af tropisk regnskov. Med det turkise vand, de intense farver og den konstante brise og brummen er dette sted en af de smukkeste og uforglemmelige naturoplevelser i Mexico. Der er flere end 500 mindre og større vandfald i højderne 3 til 30 meter. Herefter skal du besøge det 35 meter høje vandfald Misol-Há, som er kendt for sin skønhed. Dette smukke landskab befinder sig i midten af den tropiske vegetation og er dækket af mahogni og sapotetræer. Du ankommer til Palenque by sidst på dagen.

Det er desværre ikke muligt med engelsktalende guide denne dag (hvilket heller ikke er nødvendigt).

Overnatning:
Dag 7: Palenque

Palenque er omgivet af tropisk regnskov og er kendt for sin skønhed og fantastiske beliggenhed med udsigt over det flade Yucatán. Palenque var en af mayaernes største byer og lægger også navn til de nærliggende mayaruiner, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Gemt dybt inde i den tætte regnskov i Mexicos Chiapas-provins finder du disse smukke mayaruiner. Du skal bl.a. se nærmere på Inskriptionstemplet, som er et begravelsesmonument for kong Pacal den Store.

Overnatning:
Dag 8: Palenque - Mérida

I dag venter en lang transport dag, men du skal køre med førsteklasses bus til Mérida, så det er bare at læne dig tilbage i de bløde sæder og nyde landskabet der suser forbi. Du skal selv gå fra hotellet hen til busstationen i Palenque eller tage en taxa (for egen regning). Ved ankomst i Mérida venter en taxa på dig og kører dig til hotellet.

Køreturen tager ca. 8 timer.

Overnatning:
Dag 9: Mérida

Der er ingen udflugter planlagt og du kan udforske byen på egen hånd.

Denne hyggelige by blev grundlagt i 1542 på resterne af den tidligere maya-by Tihó. Mérida kaldes både Den Hvide By pga. de mange hvidkalkede huse og Mexicos Paris blandt de lokale, da det er den mest europæiske by på Yucatán halvøen. Det er også muligt at tage på tur uden for byen, enten ved besøg ved flamingokolonien i Celestun eller de flotte maya ruiner ved Uxmal.

Overnatning:
Dag 10: Mérida – Chichen Itza - Tulum

I dag fortsætter turen til Tulum, men inden besøger du endnu et højdepunkt på rejsen; ruinbyen Chichen Itza, som både er på UNESCOs verdensarvsliste og udnævnt til et af verdens syv nye vidundere.

Ruinerne har spor af to forskellige kulturepoker, en maya- og en itza-epoke. Du får en spændende indsigt i historien på en rundvisning i de mange ruiner i området. Du oplever selvfølgelig også den ikoniske pyramide El Castillo, som er 25 meter høj.

Herefter venter en skøn afslutning på din rejse i den hyggelige strandby Tulum. Glæd dig til kilometervis af smukke strande, azurblåt vand og svajende palmer. Tempoet i Tulum er en helt anderledes og meget mere roligt, end du har oplevet andre steder i Mexico. Både de lokale og turisterne bruger cyklen som transportmiddel her.

Overnatning:
Dag 11-13: Tulum

Dagene i Tulum er til fri disposition. Du kan slappe af og bade i det lune havvand eller nyde en kold drink i skyggen fra et palmetræ med havets svalende brise i ansigtet.

Har du lyst til at være aktiv, kan du leje en cykel og besøge de nærliggende Tulum maya-ruiner eller tage på udflugt til Sian Ka’an reservatet, som har et helt unikt dyre- og planteliv og som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Yucatán-halvøen er kendt for sine ”cenotes” som er naturlige ferskvandsbrønde eller grotter, hvori du kan bade og dykke. Flere af disse ”cenotes” ligger tæt på Tulum og kan besøges på en halvdagstur.

Overnatning:
Dag 14: Hjemrejsen starter

Det er blevet tid til at sige farvel til Mexico. Du vil blive kørt til lufthavnen i Cancún, hvorfra din hjemrejse starter.

Dag 15: Hjemkomst

Ankomst i Danmark efter en spændende rejse i Mexico.

Tillæg for enkeltværelse 7.500 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.