• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideThe Reef Coco Beach Resort
The Reef Coco Beach Resort
Playa del Carmen
Pris for opgradering:
Dobbeltværelse med all inclusive, 2 nætter Pr. person:  780 kr.
Dobbeltværelse med all inclusive, 4 nætter Pr. person:  1.560 kr.
Dobbeltværelse med all inclusive, 5 nætter Pr. person:  1.950 kr.
Ekstra overnatning:
Dobbeltværelse med all inclusive Pr. person:  875 kr.

I yderkanten af den populære ferieby Playa del Carmen og helt ned til vandet ligger all-inclusive resortet The Reef Coco Beach.

Her kan du slappe af ved én af de store swimmingpools, nyde de komfortable liggestole på den private stand eller deltage i en af resortets mange spændende aktiviteter, der foregår fra morgen til aften.

Resortets værelser er indrettet i lyse farver smukt komplimenteret af stilfulde træmøbler. Alle værelserne har enten en privat balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten til de frodige omgivelser og svajende palmetræer, der omkranser hele resortet.  De 196 værelser er alle udstyret med aircondition, TV, minibar, værdiboks samt et privat badeværelse med hårtørrer, make-up spejl og toiletartikler.

Skulle du trænge til lidt afveksling fra dasetiden ved poolen eller stranden, kan du udnytte resortets fitnesscenter eller tage den korte gåtur hen til 5th Avenue, som er Playa del Carmens trendy hovedgade, der har et stort udvalg af butikker, cafeer og restauranter.

Inkluderet i dit all-inclusive ophold er alle måltider, snacks, drikkevarer og lokale cocktails. Derudover har du ubegrænset adgang til cykeludlejning, særlige vandsportsaktiviteter som f.eks. leje af havkajakker og snorkeludstyr, samt de mange aktiviteter der ellers foregår på resortet.

Udvid dit ophold med tilkøbsmuligheder som f.eks. dykning, spansk-/danseundervisning, holdtræning i fitnesscentret, spabehandlinger eller hvad med en romantisk middag på stranden?

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 24. december – 2. januar. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.