• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden

Kontakt os


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Lamatours.dk
Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

CVR-nr: 28690924

Tlf.: 89 93 43 84
E-mail: info@lamatours.dk

Åbningstider
Alle hverdage | 09.00 – 16.00

Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 1778.

Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon
eller email. Du kan også benytte dig af vores
kontaktformular til højre.

Vi besvarer alle henvendelser inden 1 arbejdsdag.

Teamet bag Lamatours.dk

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Rejsekonsulent

Tom brænder for Latinamerika. Efter han rejste dertil første gang på en kombineret rejse til Argentina og Brasilien, vidste han, at Latinamerika er hans yndlingsrejsemål. Det er siden blevet til besøg i Peru, Ecuador med Galapagos, Chile, Mexico, Costa Rica og Cuba. Latinamerika har meget at byde på: flotte landskaber, varieret natur, et utroligt dyreliv, spændende kulturer og et imødekommende folk, hvor dans og musik spiller en stor rolle.

Der har været så mange fantastiske oplevelser: den flotte natur i Patagonien, danse en tango i Buenos Aires, opleve strandlivet på Copacabana i Rio de Janeiro, stå ved ”solens port” ved indgangen til Machu Picchu, høre alle lydene i Amazonas regnskov, komme tæt på verdens største vandfald, køre rundt i amerikanerbil i Havanna, opleve Costa Ricas imponerende dyreliv, se de flotte maya ruiner i Mexico osv.

Neil Smith

Neil Smith

Rejsekonsulent

Neil har haft en varieret karriere med job som både politibetjent, autopolstrer og rejsekonsulent. Han har en stærk interesse for nye rejseoplevelser, spændende kulinariske opdagelser og oplevelsesferier med hele familien.

Han har arbejdet og rejst i mange lande, bl.a. Tyskland, Danmark, Holland, Ungarn og USA.

Nogle af hans bedste rejseoplevelser omfatter overnatning i en Serengeti Wild Camp, et besøg til David Sheldrick Elephant Sanctuary i Nairobi, et møde med nogle meget store krokodiller i Costa Rica og solnedgang over Cienfugos Bay i Cuba med en kæmpe mojito i hånden!

Neil har tre børn og kan godt lide at se og spille forskellige former for sport. Han er desuden træner for et lokalt fodboldhold.

Richard Thijssen

Richard Thijssen

Rejsekonsulent

Richard er hollænder og har altid haft en stor interesse for rejsebranchen. Han har udviklet en stor interesse for rejser til Afrika siden han boede i Kenya i næsten et år.

Hans største rejse oplevelse har han så også oplevet i Kenya. Den kombination af den afrikanske kultur, natur, dyreliv og venlige mennesker er helt specielt. Man ved aldrig hvad der gemmer sig om hjørnet. Han elsker at dele sine erfaringer med andre om livet i Kenya.

Uden for jobbet elsker Richard at spille fodbold, men han elsker mest at være samme med sin familie og tage på dagsudflugter med sin søn.

Anne-Sophie Laurent

Anne-Sophie Laurent

Rejsekonsulent

Anne-Sophie er vores franske sælger og har arbejdet i rejsebranchen i mange år. Hun har boet mere end halvdelen af sit liv i udlandet i 6 forskellige lande og taler dagligt 4 forskellige sprog. Det at rejse og være ”expat” er derfor virkeligt blevet en livsstil for hende.

Hendes mest imponerende rejseoplevelse udspillede sig i Atacamaørkenen i det nordlige Chile – den tørreste ørken på jorden. Her var stilheden så øredøvende, at det næsten føltes som om, der ingen luft var. I sine tidlige teenageår flyttede hun til Caribien, hvor hun opdagede en bred vifte af kulturer, sprog og mad. Udover dette har hun været backpacker i Sydamerika, mens hun boede i Chile, og har sammen med sin mand besøgt Mellemøsten, Sydøstasien og Nordamerika. Efter en safari i Tanzania og svømmeturen i Det Indiske Ocean på Zanzibar, ser hun nu frem til at tage begge sine to børn med på en safari, når de bliver gamle nok, da der ikke er noget som at se så mange vilde dyr i deres naturlige omgivelser.

Når Anne-Sophie rejser, foretrækker hun at opleve tingene sammen med lokalbefolkningen. Hun elsker de små tips og tricks, som kommer ud af dette og sørger for at dele denne personlige viden med sine kunder, så de også kan få en uforglemmelig oplevelse – hver gang!

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administration Manager

Lene er ansat som vores administration manager og har været med ombord siden 2015. Lene er uddannet indenfor kommunikation og har tidligere beskæftiget sig med markedsføring og kommunikation, internt såvel som eksternt.  Som administration manager håndterer Lene mange forskellige opgaver, blandt andet styrer hun vores hus med hård hånd, hun arbejder med interne projektopgaver samt håndtering af kundefeedback. Hun synes, at dialogen med kunderne, hvor man hører om de gode og unikke rejsehistorier, som de livligt fortæller om, gør hverdagen sjov og spændende. Det puster nyt liv til hendes egen rejselyst og drømmene omkring næste rejsemål.

Lene kan sætte mange kryds på verdenskortet og har blandt andet rejst i USA, Australien, New Zealand, Singapore, Kina og Afrika. Blandt de største rejseoplevelser hører vandring på Den Kinesiske Mur og bush camping ved Ayers Rock, Australien. I fremtiden frister Cuba og Latin Amerika, men hvem ved, hvad der sniger sig ind i rejseprogrammet inden da.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Salgschef

Med en uddannelse inden for både jura, fransk og medier/kommunikation har Elisabeth en bred vifte af kompetencer. Elisabeth har mange års erfaring inden for rejseverdenen – først i hotelbranchen og siden hos et rejsebureau, og hun har været en del af Afrika-safari/Aclass siden 2009.  Elisabeth har ansvaret for salgsafdelingen, og hendes største drivkraft og motivation er muligheden for at gøre folks rejsedrømme til virkelighed og skabe unikke oplevelser på spændende destinationer.

Hun har selv været været på flere af vores rejsemål, bl.a. safarirejser i Sydafrika, Kenya, Tanzania og Namibia. I årenes løb er det også blevet til rejser til Cape Town, Mauritius, Kina, Indonesien, Peru, Bolivia og Brasilien samt flere destinationer i Mellemøsten.

På det personlige plan holder Elisabeth af at fylde sin fritid med samvær med gode venner og ture i naturen, men synes også, at det er dejligt at fordybe sig i en god bog.

Anja Aagaard Harrig

Anja Aagaard Harrig

Booking Specialist

Anja elsker at rejse og har gjort det hele livet. Hun har heldigvis fundet en mand, som deler denne passion med hende, og de nu har 3 små piger, som de glæder sig til at vise og opleve verden med.

Hendes bedste rejseoplevelser er mange, men hun husker bl.a. da hun og hendes mand skulle ud og se orangutanger i junglen i Sumatra. De skulle overnatte i et primitivt ”shelter”, og om natten åbnede himlen sine sluser, og monsunregn og torden/lyn stod ned – hun sov meget lidt den nat, men alligevel husker hun denne nat som et fantastisk minde. Da hun og hendes mand sad på terrassen i Sydafrika ved deres værelse om aftenen og hører løverne kalde, er bestemt også et af hendes favoritminder.

Lene Løcke

Lene Løcke

Booking Specialist

Lene har altid elsket at rejse ud og opleve verden. Som yngre rejste hun i månedsvis i hhv. Afrika og Latinamerika – dengang i backpacker-dagene havde oplevelserne og friheden langt højere prioritet end komforten. Siden er der kommet børn til, og god planlægning er nu en vigtig ingrediens. Selv om det af og til har ført til noget, der ligner kulturchok, så finder Lene det mest spændende at opleve steder, som er meget forskellige fra vores del af verden. Som fx eventyrlige, farverige og møgbeskidte Indien med hellige køer, turbaner, smukke sarier og de mest eventyrlige paladser – iblandet kaos, larm, mærkværdig hornmusik, dansende kobraer og urgamle hellige ritualer. Rejseerfaringerne førte i 2004 til job i rejsebranchen, hvor Lene nu har den glæde at kunne hjælpe vores gæster ud i verden for at samle rejseminder.

Anja Østermark

Anja Østermark

Booking Specialist

Anja har arbejdet i rejsebranchen i mange år og hos Lamatours siden 2015, hvor hun netop var hjemvendt efter at have boet en længere årrække i Qatar.

Hun har fra helt ung altid rejst meget, og er fortsat med dette også efter at der er kommet børn til.

Anja er til en kombination af natur, storby, strand og aktiv ferie når hun rejser. Hun elsker også at tage på lange road trips, og har blandt andet kørt Australien tyndt, og taget turen fra Qatar til UAE gennem Saudi Arabien.

De seneste rejser har gået til det afrikanske kontinent med en tur til Mozambique kombineret med Sydafrika og safari i Tanzania med badeferie på Zanzibar.

Marie Kønig

Marie Kønig

Booking Specialist

Marie har arbejdet i rejsebranchen siden 2007. Men rejser har været i hendes blod lige fra barnsben. Som datter af en sømand, har hun set næsten hele verden fra de store containerskibe.
Denne lyst til at se verden giver hun videre nu til sine 2 børn, som begge var afsted over Atlanten før de kunne gå.

Den største rejseoplevelse var et rent tilfælde, da turen alligevel gik til USA – et vælgermøde med en ung fremadstormende politiker; Barack Obama. En kæmpe oplevelse at opleve en politisk bevægelse fyldt med håb for fremtiden og hvor drømme blev til virkelighed. Man blev bogstavelig talt en del af historien.

Linda Kjærgaard

Linda Kjærgaard

Booking Specialist

Linda har altid haft en stor passion for at rejse og opleve verden. Hendes mangeårige erfaring som stewardesse for et internationalt flyselskab samt bopæl i Tyskland, USA og Sverige har givet hende fantastiske oplevelser og indsigt i verdens kulturer. Her et udpluk af hendes bedste rejseoplevelser: ” I left my heart” i San Francisco og Californien, var overvældet af menneskemylderet i Tokyo, var betaget af Mexico city, fascineret af Singapore, men også en tur på hesteryg i Kasakhstan, og et besøg på et børnehjem i Etiopien, hvor hun blev mødt af åbenhed og nysgerrighed, gjorde dybt indtryk på hende. At rejse er at leve og lære.

Privat er hun aktiv med sin familie. Desuden har hun en stor interesse for fotografi, inspireret af verdens fascinerende natur, smukke solnedgange og mange flyveture over verdens bjergkæder.

Sofia Andersson

Sofia Andersson

Booking Specialist

Sofia startede i rejsebranchen som bussguide og blev senere destinationschef i lande som Spanien og Bulgarien. Efter seks år på forskellige destinationer startede Sofia som rejsekonsulent ved et dansk/svensk selskab. Efter en pause fra branchen hvor hun har fået to dejlige børn og arbejdet i trykkeribranchen er hun nu tilbage ved sin passion, rejser. Sofia har rejst i store dele af Europa og Asien og har også besøgt Afrika.

I sin fritid løber Sofia meget og elsker at udfordre sig selv ved at løbe hurtigere gennem at deltage i konkurrencer og hele tiden løbe nye distancer.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking Specialist

Tanja har været i rejsebranchen i mere end 15 år. Hun var kortvarigt væk for at tage en uddannelse i ernæring og sundhed, men kunne ikke undvære branchen og er nu stærkt tilbage. Hun er vild med kontakten til leverandørerne og flyselskaberne samt de udfordringer dette også indebærer.

Tanja elsker selv at rejse og har haft nogle af sine bedste rejseoplevelser i Brasilien, Thailand og Tanzania. Sidstnævnte sted måtte Tanja flytte sine egne grænser og sige ja tak til grillet egern, som guiden netop havde nedlagt med bue og pil. Hvem kan sige nej tak til det?

Næste gang Tanja skal afsted, skal hun have familien med, som nu også tæller 2 dejlige børn.

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Booking Specialist

Jude er hollænder og ansvarlig for bookinger af rejser, hoteller og fly.

Hun har rejst rundt som backpacker i et år i Australien og New Zealand og foretrækker et eventyrlig, spontan og basic måde at rejse: med rygsæk og telt. Sammen med hendes danske mand har Jude rejst rundt i Asien i 4 måneder og set skønheden og fremragende kultur af Laos, Cambodja, Thailand, Myanmar og Nepal.

Jude har boet i Aruba i 3 måneder mens hun studerede Sociologi.

Hun har varme minder om hendes trekking til Annapurna Base Camp i Nepal: fantastisk smukt at gå rundt i bjergene og blive udfordret fysisk.

Jude ser det som privilegium at arbejde i rejsebranchen og ser frem til at udvide hendes rejseoplevelse i Sydamerika og Afrika sammen med mand og børn.

Anne Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Booking Specialist

Anne kommer fra Tyskland og har taget en uddannelse indenfor logistik.

Hun holder meget af at rejse og har mange gode minder fra egne rejser rundt i Skandinavien, Grønland, Island, Afrika og USA, hvor Anne boede 6 måneder under sin uddannelse.

En af hendes største rejseoplevelse var, da hun var i Grønland og hørte en vildfaren hvalunge kalde på sin familie og efterfølgende så at de genfandt hinanden.

Anne har 2 små piger, som hun glæder sig til at vise verden, når de er blevet lidt ældre. Hun vil specielt gerne vise dem dyrelivet i Tanzania, som har gjort et stort indtryk på hende selv.

Anne bruger sin fritid på sine islandske heste og skønne rideture i naturen.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Anne Mette fik som barn oplevet Europa fra bagsædet af familiebilen, men i teenageårene begyndte passionen for Latinamerika. Anne Mette har boet i hhv. Ecuadors regnskov, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasiliens sydlige strandparadis Florianópolis og Perus hovedstad Lima. Hun danser salsa og tango, taler spansk og portugisisk. Asien er dog også blevet grundigt udforsket med masser af madlavningskurser, gode dykker oplevelser og tempel besøg i bagagen.

Anne Mette elsker at vandre, opleve naturen og det vilde dyreliv helt tæt på – også under vandoverfladen, da hun elsker at dykke i de varme vande. Kombinationen skal helst være af en masse aktiviteter og så lidt afslapning med en god bog på standen.

Louise Glindtvad

Louise Glindtvad

Booking Specialist

Louise har været i rejsebranchen i snart 10 år og har siddet med både salg, service, på billetkontor og nu som booking specialist.

Louise har altid elsket at rejse, og efter gymnasiet startede backpackerrejserne for alvor, til bl.a. Australien, Asien, Afrika, USA og Europa. Siden er der kommet 2 små drenge til og rejseformen har derfor ændret sig til det lidt mere komfortable, men den ældste var med på sin første flyvetur da han var blot 6 uger gammel.

En af Louises absolut bedste rejseoplevelser er fra Australien, hvor hun arbejdede og rejste alene rundt i knap 1 år. En utrolig spændende og personlig udviklingsrejse. Men efter der er kommet børn til, så er alle familieferier på listen over de bedste rejser. Hun siger, at den unikke tid man får sammen, væk fra hverdagens stres og jag, er guld værd og noget man kan leve længe på.

Rikke Holm

Rikke Holm

Bookingchef

Rikke har mange års erfaring fra rejsebranchen og har været en del af Aclass siden 2010. Hun har ansvaret for bookingafdelingen, hvor kunden altid er i centrum.

At rejse betyder meget for hende, og det er gennem årene blevet til mange rejser rundt i Asien, Australien, USA og det meste af Europa. Hun har rejst meget hele sit liv, for hun elsker muligheden for at opleve nye kulturer og mærke friheden, når man er ude.

Den bedste rejseoplevelse for Rikke er at tage familien med på eventyr og opleve, hvordan det samler familien.  Gode minder er en gave for livet!

I fritiden er Rikke sammen med sin familie og venner. Hun slapper af, når de derhjemme tager en gang ”rundt om bordet” ved familiens fælles bordtennisbord.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har arbejdet i rejsebranchen i over 15 år og de sidste 10 år har hun helliget sig arbejdet med produktionen af rejser. Det er både spændende og udfordrende at arbejde med mennesker fra hele verden og hun elsker at sammensætte rejser, så hun ved vores kunder får en fantastisk oplevelse.

Hun startede sit rejseliv som ung backpacker på en længere rejse og har siden været bidt at se og opleve mere af den store verden. Hun er i dag beriget med to dejlige unger, som heldigvis gerne vil med ud at rejse.

Hun er vild med natur og dyreliv, men det der fascinerer hende mest på rejserne, er hvordan historien bliver vakt til live fx når man står på toppen af en gammel mayaruin i Mexico.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle startede hos os som praktikant i 2012 og fortsatte herefter som studentermedhjælper. Hun blev i 2015 fastansat i vores produktafdeling, hvor hun får lov at arbejde med det, hun elsker, nemlig at dele sine erfaringer i form af sammensætning af nye spændende rejser.

Michelle har besøgt de fleste verdensdele og har altid haft en kæmpe glæde ved at rejse. Også selv om det er anden, tredje eller fjerde gang hun besøger en destination, for hver gang hun kommer hjem, er det med nye oplevelser og eventyr i rygsækken.

At rejse rundt i verden og møde andre kulturer er en øjenåbner for hvor forskelligt, livet kan leves. At rejse er at leve og at lære, og det har især lært Michelle, at det er de små ting i livet, som betyder noget.

Lene Gaardbo

Lene Gaardbo

Product Manager

Lene har arbejdet i rejsebranchen i mange år og har siden ungdomsårene haft en stor passion for at rejse ud i verden og opleve nye lande, områder og kulturer. Det skal helst være et nyt sted hver gang. Denne passion udlever hun både gennem sit arbejde og på flere årlige rejser ud i verden med sin mand og barn. En af hendes største rejseoplevelser var på safari i Tanzania, hvor en løvinde, der havde gemt sig i det høje græs i vejkanten, rejste sig og bevægede sig langsomt hen over savannen, hvorefter der lige pludselig først kom en lille løveunge til syne, derefter 2 og så til sidst minsandten en tredje unge, der var lidt bange af sig, så løvinden måtte tilbage for at hente den sidste unge med sig. Et helt igennem betagende øjeblik.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie er oprindeligt cand.mag. med hovedfag i historie men har rejst det meste af sit liv. Som lille så hun det meste af Europa fra bagsædet af sine forældres bil, og så snart hun var færdig med gymnasiet, pakkede hun rygsækken og satte kurs mod eventyr.

Hendes helt store passion er Australien. Hun elsker Australien og har rejst Down Under mere end 15 gange. Hendes største rejseoplevelse er dog nok dengang, hun snublede over en babygiraf i Afrika. Eller måske synet af solen, der glimter i sneen på toppen af Aconcagua. Et bryllup i Thailand er også højt på listen – eller det totalt uplanlagte roadtrip gennem Texas. Hun er vild med kontraster. Hun elsker at komme ind bag facaderne i de lande, hun besøger!

Louise Rye Jacobsen

Louise Rye Jacobsen

Product Coordinator

Louise er uddannet kontorassistent og har tidligere arbejdet med online salg af VVS-artikler. Hun er hurtigt blevet grebet af rejsebranchen og som hun siger; Det er noget sjovere at beskrive eksotiske destinationer og spændende rejser, end at lave beskrivelser af vandhaner og toiletter.

Hun har en stor forkærlighed for Canada efter utallige ferier og ophold i provinsen Alberta. Svagheden for det store land er en kombination af den betagende natur, den mangfoldige befolkning og ikke mindst de tætte bånd hun har fået med sine canadiske familiemedlemmer.

Nogle af de rejseoplevelser der står klarest i hukommelsen er en hyttetur i de canadiske Rocky Mountains i -35°C og en stille solopgang fra sit enmandstelt i bjergene en smuk sommermorgen.

Derudover har Louise oplevet størstedelen af Europas lande på kør-selv-ferier som barn, hvor hele familien har haft mange sjove stunder med at lære så mange fraser som muligt, i alle de lande de kom igennem.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Økonomichef

Peter er uddannet cand.merc. i management accounting og har bl.a. arbejdet som 7 år som konsulent hos Deloitte. Hos Deloitte var Peter bl.a. udstationeret halvandet år i London og været på opgaver i Australien. Peter har gennem sit konsulentarbejde opbygget en bred erfaring ”in the world of finance”.

Peter har primært rejst i Europa, Amerika og Asien, hvor højdepunktet har været en kør-selv-ferie fra Vancouver til Banff og retur med fantastiske naturoplevelser. Den sjoveste rejseoplevelse er en tur til Borneo, hvor lokalbefolkningen troede, han var professionel badmintonspiller og bad om autografer. ”Jeg sagde høfligt nej, men de insisterede og så måtte jeg jo skrive”

Alex Kasper Granild

Alex Kasper Granild

Business Controller

Alex er uddannet cand.merc.aud og har tidligere arbejdet som revisor. Han har arbejdet flere år i rejsebranchen og er til dagligt involveret i de fleste områder i økonomiafdelingen.

Alex har blandt andet været i Florida med sin familie. Her var et af højdepunkterne da hans dengang 5-årige dreng fik lov at holde en levende alligator. Men også turen til Kennedy Space Center og Magic Kingdom var helt igennem fascinerende oplevelser.

Daniel Lipp Carstensen

Daniel Lipp Carstensen

Controller assistent

Daniel har taget uddannelsen Financial Controller på erhvervsakademiet, hvorefter han startede hos Aclass i sommeren 2016 som økonomielev. Han er utrolig glad for at kunne arbejde i et så høj-professionelt team, som han gør. Dette gør det nemmere for ham at kunne fokusere på at give kunden den rette hjælp, vedkommende brug for.

Han har som barn altid været på charterrejser rundt omkring i Europa og nydt solen. Men den helt store rejseoplevelse var i Thailand, hvor han oplevede den utrolige kulturforskel, der er i forhold til Danmark. Han var især fascineret af, hvor utrolig flot, det kan være rundt omkring i landet. Han var ude og dykke med snorkel, hvor han kunne se hvor rigt livet i vandet er.

Dino Karalic

Dino Karalic

Marketingchef

Dino har arbejdet med markedsføring og kommerciel forretningsudvikling i over 10 år, det meste af tiden i rejsebranchen. Han lægger stor vægt på relevant, effektiv og unik markedsføring – og at vores gæster skal have en oplevelse for livet, hver eneste gang – for bedre markedsføring får man ikke.

Dino har besøgt mange af vores destinationer med en masse fantastiske og enestående oplevelser til følge. Han går meget op i at få en god nattesøvn, og ifølge Dino får man verdens bedste nattesøvn ved at sove i teltlejr i Masai Mara Nationalparken i Kenya.

Meget af sin fritid bruger han med familien, hvor 2 små børn fylder en stor del af hverdagen. Han finder dog også tid til vennerne en gang imellem – og god afslapning er ifølge Dino en tur i fitnesscenteret eller en løbetur ved havet.

Dennis Damsager

Dennis Damsager

PPC Specialist

Dennis er PPC Specialist i vores marketingteam og arbejder med data & analyse med fokus på søgeadfærd. Han er autodidakt i digital markedsføring og har efter handelsskolen arbejdet i mere end 10 år med E-handel i forskellige roller og virksomheder.

Dennis ved overraskende meget om toiletter, vandhaner og tagrender. Det gør han, fordi han i mange år arbejdede med salg af netop VVS artikler. Kollegerne kan altid få gode råd med på vejen, når de har brug for hjælp til et gør-det-selv projekt.

Når tiden ikke går med arbejde så står den på fodbold eller rejser. For Dennis er destinationen ikke så vigtig, så længe det er i godt selskab og temperaturen er omkring de 25-30 grader.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO Specialist

Trine er SEO-specialist og er med til at udvikle indhold til vores hjemmesider og sørge for, at de og søgemaskinerne taler samme sprog.

Den første ”rigtige” rejse Trine var på var 2 ugers interrail i gymnasiet ned igennem Europa. Sidenhen er det blevet til den klassiske jordomrejse, et utal af storby- og charterrejser og et halvt år i Kina i forbindelse med, at hun læste kinesisk på Aarhus Universitet.

Og Kina har en helt speciel plads i Trines hjerte. Opholdet i landet har budt på nogle af hendes største oplevelser men også kulturelle, personlige og sproglige udfordringer. I dag er kærligheden til sproget stadig intakt.

René Pedersen

René Pedersen

Website Manager

René har arbejdet med udvikling af websites i mere end 20 år og arbejder med at få brugervenligheden og hastigheden helt i top på vores hjemmesider.

Han har rejst meget, blandt andet til Thailand, Egypten, Kina, Rusland og store dele af Europa. Interessen for verdenshistorien har en stor plads på rejserne, med pyramiderne i Kairo som den største oplevelse, men det er også blevet til en del fodboldture til England, Tyskland og Italien. Og så er det også altid meget vigtigt at komme ud og smage den lokale mad på rejserne.

I fritiden har René tit grønne fingre med masser af blomster og planter både ude og inde. Og er det for mørkt eller koldt udenfor læser han meget – med Hemingway som yndlingsforfatter. Trænger man til et godt grin har han også den komplette samling af verdens sjoveste tegneserie, “Calvin & Hobbes”.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Adm. Direktør

Claus er uddannet i transport og logistik branchen og har bl.a. boet og arbejdet i udlandet i 8 år i Tyskland, Kina, Japan og Korea. I gennem tiderne har Claus rejst i Asien, Europa, i USA og Canada samt Kenya, Tanzania og Sydafrika.

Claus har fra dag ét brændt for, at Lamatours altid gør sit absolut bedste for at levere fantastiske oplevelser til kunderne. Hans passion er at leve op til mantraet om ”at give vores kunder deres livs oplevelsesrejse” og det skal altid være en central del af det daglige arbejde i Lamatours. Det samme skal respekten for naturen, dyrene og vores samarbejdspartnere på destinationerne.

Fritiden prioriteres med familien, hvor Claus gerne rejser til nogle af Lamatours’ spændende destinationer eller med en runde golf med vennerne.

Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.