Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Varadero

Hvordan lyder kridhvide sandstrande, turkisblåt hav og palmer? Ikke dårligt vel? På Cuba har du muligheden for at besøge Varadero som er en 20 km lang landtange, der ligger ud til den Mexicanske Golf også kendt som Cubas største ferieparadis. Strandene ved Varadero er endda nogle af Caribiens bedste.

Populære rundrejser: Varadero

Cuba rundrejse & badeferie i Varadero

Oplev Havanna, den smukke Viñales dal, charmerende Trinidad og afslut med badeferie i strandparadiset Varadero.

14 dage, inkl. udflugterHavanna & Varadero

Oplev charmerende Havanna, de gamle amerikanske biler, den cubanske livsglæde og de lækre caribiske sandstrande ved Varadero.

12 dage, inkl. udflugterVaradero

Rejser du til Cuba er Varadero virkelig et besøg værd. Varadero ligger ca. 140 km mod øst fra Cubas hovedstad og er en vidunderlig lille oase i det caribiske øhav med et indbyggertal på lige over 27.000 mennesker. I denne henrivende del af Cuba kan du dase i solen, boltre dig i det turkisblå hav og deltage i forskellige sports- og vandsportsaktiviteter (nogle mod ekstra betaling). Du kan også tage ind til selve byen, hvor der er enkelte butikker og markedsboder.

Varadero er også stedet hvor de rige fra Havanna som oftest vælger at have sommerhus, grundet at det er Cubas mest veludviklede ferieby. Selv den berømte gangster Al Capone var i sin tid hyppig gæst på feriestederne ved kysten, og byen har stadig det glamourøse begær, der historisk har tiltalt storspillere. Nogle af de gamle store palæer er i dag blevet lavet om til museer, og er i dag yndlingsdestinationerne for folk der er nysgerrige om den cubanske historie. Er man mere interesseret i naturen kan man begive sig ud på en eventyrfyldt dag med udforskning af områdets huler, sandsøer og uberørte skove.

 

Klima på Varadero?

På Cuba er klimaet tropisk fugtigt og varmt hele året rundt. Om sommeren kan dagtemperaturen komme op over 30 grader i blandt op til 35 grader. Hvis du skal på badeferie anbefales det at du rejser til Cuba om vinteren og i foråret, da der er mulighed for regn om sommeren og efteråret, hvor det også er orkansæson. Regn-og tordenbyger forekommer og vejret er fugtigt og varmt, hvilket kan virke ubehageligt for nogle.