Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Sydamerika

Skal din næste ferie være spektakulær? Så anbefaler vi en rejse til Sydamerika! Her bliver man bestemt ikke skuffet og oplevelser er der nok af! Tag til Cuba og dans salsa i gaderne, besøg verdens største vandfald, eller lig på stranden i Rio under palmernes skær. Så tjek vores pakkerejser og find den rejse som tiltaler netop dig!

Populære rundrejser: Sydamerika

Mexicos højdepunkter

Kom med på en fortryllende rejse igennem Mexico, oplev bl.a. Månens Pyramider.

15 dage, inkl. udflugterCuba rundrejse & badeferie i Varadero

Oplev Havanna, den smukke Viñales dal, charmerende Trinidad og afslut med badeferie i strandparadiset Varadero.

14 dage, inkl. udflugterCosta Ricas højdepunkter

Regnskove, vulkaner og vandfald samt et smukt dyreliv og badeferie i Playa Samara.

15 dage, inkl. udflugter3 sydamerikanske perler

3 af Sydamerikas absolutte højdepunkter med smukke Buenos Aires, flotte vandfald og Rio de Janeiro.

14 dage, inkl. udflugterPeru med Inka Trek

Peru gemmer på nogle af Sydamerikas største kulturelle og naturrige oplevelser, hvilket du vil opleve på denne rundrejse kombineret med 4 dages Inka trek.

16 dage, inkl. udflugterBolivia & Chile

Uforglemmelige oplevelser i smukke Bolivia og Chile med bl.a. flamingoer, farverige søer, gejsere, verdens tørreste ørken og hyggelige byer.

14 dage, inkl. udflugterSydamerika

Skal du ud at rejse? Har du overvejet Sydamerika? Vi har sammensat pakkerejser til 11 lande spredt ud over Sydamerika, hvilket giver dig muligheden for at opleve så meget som muligt.

Sydamerika byder på masser af unikke oplevelser og ikke mindst naturoplevelser! Man kan for eksempel besøge Iguazu, beliggende både i Argentina og Brasilien, som er verdens største vandfald bestående af 275 mindre og større vandfald langs en 2,7 km lang strækning på Iguazu-floden, et storslående syn, hvor naturen viser hvor vild og kraftfuld den kan være til det ypperste!

Du kan også tage på Inka trekking i Peru hvor du bliver guidet igennem smukke dale og enestående landsbyer i de frodige bjerge. Her slutter man blandt andet turen af med at besøge det fantastiske ruinkompleks Machu Picchu, som ligger eventyrligt på en grøn stejl højderyg omkranset af tågeskov, grønne bjergtoppe og snedækkede bjergtinder længere ude i horisonten.

Vil man besøge en verden for sig, kan man også drage mod Galapagos, hvor de dragelignende leguaner daser i solen mens de kolossale landskildpadder roligt græsser i skovbundene. Ifører man sig snorkel eller dykkerudstyr kan man hoppe i havet hvor søløver, rokker og hajer ofte er til at få øje på.

Man kan selvfølgelig også kombinerer sin rejse med lidt badeferie hvis man ønsker at slappe af og afkoble fra hverdagen, på en af de mange skønne badestrande man finder i Sydamerika! For eksempel kan man tage til Cubas ferieparadis, Varadero som er en 20 km lang strand med kridhvidt sand og turkisblåt vand beliggende ved den mexicanske golf.

Tjek vores pakkerejser og se hvilken du ønsker at tage på, på din næste ferie!