Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16
Rejs til Buenos Aires

Rejser til Buenos Aires

Drømmer du om at opleve Latinamerikas passionerede folkefærd, tangoens sensuelle vibe, det globale køkken med mad lige fra hele verden? Så prøv en rejse til Argentina og besøg hovedstaden Buenos Aires. Her kan du let forelske dig i byens mange perler og tilbringe mange timer langs byens interessante gader.

Populære rundrejser: Rejser til Buenos Aires

Argentinas højdepunkter

Se det bedste af Argentina på denne rundrejse med hovedstaden Buenos Aires, gletsjer, dyreliv og vandfald.

13 dage, inkl. udflugterAndesbjerge, vin og vandfald

Se verdens største vandfald, Andesbjergenes fantastiske farvenuancer, Argentinas vinområder samt de to moderne og hyggelige hovedstæder.

14 dage, inkl. udflugter3 sydamerikanske perler

3 af Sydamerikas absolutte højdepunkter med smukke Buenos Aires, flotte vandfald og Rio de Janeiro.

14 dage, inkl. udflugterAndesbjerge & vandfald

Oplev stemningsfyldte Buenos Aires, de farverige Andesbjerge og de flotte Iguazu vandfald i regnskoven.

12 dage, inkl. udflugterGletsjer & Torres del Paine

Spændende storbyferier samt fantastiske naturoplevelser i Torres del Paine og Los Glaciares med gletsjere, turkisfarvede søer, vulkaner, bjerge og dyreliv.

14 dage, inkl. udflugterGletsjer, søhøjland og hovedstæder

dybgrønne søer, vandfald samt de to landes spændende hovedstæder.

15 dage, inkl. udflugterOplev Buenos Aires’ kulturelle vibes

Buenos Aires er et MUST at opleve når man besøger Argentina! Storbyen har et indbyggertal på over 15 millioner, hvis man tæller provinser med. Den er grundlagt i starten af 1500-tallet og er derfor en af Argentinas ældste byer.

Det er til og med en af Sydamerikas mest attraktive kulturbyer. Byen rummer mere end 43 teaterscener, 22 museer samt utallige cafeer, restauranter og koncerter, så der er meget at opleve, når man befinder sig i hovedstaden. Ikke mindst madoplevelser, da restauranterne stammer fra næsten hele verden.

Her kan man finde mad fra de fleste store køkkener verden over, og vil man prøve en lokal ret kan man for eksempel kaste sig ud i en baby beef grill (højreb) eller empanadas (pies) som tilbydes på en lang række farverige og livlige restauranter i Buenos Aires. Dette kan varmt anbefales specielt siden at oksekød er den nationale fødevare i Argentina og stort set hele dyret anvendes til specialiteter i Argentina.

Glem ikke at du på rejsen befinder dig på tangoens fødested, så lad dig bare rive med af aftenens energiske og forførende energi. Er du på en romantisk rejse finder man en passende stemning i det gamle kvarter fyldt med romantiske restauranter og dansesteder.

 

La Boca

Tag til den farverige bydel La Boca, i det sydøstlige Buenos Aires, hvor husene er malet med malingsrester, og derfor har mange forskellige stærke farver, hvilket gør området ret specielt og virkelig får det til at skille sig ud. Området domineres hovedsageligt arbejderklassen, boheme kunstnere, rabiate fodboldfans og tango kunstnere.

 

Palermo

Palermo er den mere elegante del af byen og placeret centralt i Buenos Aires. De fleste af lejlighederne i området, er overdådigt udsmykket og de små kvarterer i Palermo er elskværdigt imødekommende.

Når du besøger denne del af Buenos Aires, kan du eventuelt tage til brunch hele dagen i Palermo Hollywood, kigge på keramik i Palermo SoHo, eller slappe af og mærke den fredeligt tilbagetrukkethed i Palermo Chico.

 

San Telmo

I hjertet af Buenos Aires finder du charmerende San Telmo, som er det ældste kvarter i byen. Her kan du slentre ned ad de brostensbelagte gader og opleve koloniale ejendomme og forførende tangorytmer. Du kan her tilbringe tiden blandt andet med antikvitetsjagt, kunstpåskønnelse, tango og gademad. Om søndagen holdes til og med open-air marked med tangoshows og mulighed ofr at købe en souvenir med hjem fra Argentina.

 

Microcentro

Byens finanscentrum, Microcentro, er kendetegnet ved skyskrabere i glas og stål og travle businessfolk. Slenter ned ad den moderne havnepromenade, Puerto Madero, og find dig godt tilrette på en af de mange skønne cafeer og gode bøfrestauranter langs vandet.