Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Mellemamerika

Lækre badestrande med palmer og azurblåt vand, fantastisk natur og et rigt plante- og dyreliv er alt sammen med til at gøre Mellemamerika helt fantastisk og ideelt for dig, som ønsker at komme på oplevelses rundrejse og badeferie.

Populære rundrejser: Mellemamerika

Costa Rica kør-selv med Manuel Antonio Nationalpark

Oplev Costa Ricas frodige natur, magiske landskaber og fantastiske dyreliv på denne kør-selv rejse.

15 dage, inkl. udflugterMexico & Guatemala

Oplev Mexicos og Guatemalas imponerende mayaruiner, maleriske natur og slut med badeferie i Playa del Carmen.

21 dage, inkl. udflugterCosta Rica & Nicaragua

Uforglemmelige oplevelser i Costa Rica og Nicaragua med fascinerende natur og dyreliv, vulkaner og afslapning på de hvide sandstrande.

16 dage, inkl. udflugterCosta Ricas højdepunkter

Regnskove, vulkaner og vandfald samt et smukt dyreliv og badeferie i Playa Samara.

15 dage, inkl. udflugterCosta Rica, Nicaragua & Tortuguero Nationalpark

Eventyrlige natur- og dyreoplevelser kombineret med afslappende badeferie på lækre strande.

19 dage inkl. udflugterYucatan & Guatemala

Yucatan og Guatemalas skatte, hvor du bl.a. vil opleve Chichen Itza, Uxmal, Tikal, Lago Atitlan og dejlige Playa del Carmen.

17 dage, inkl. udflugterMellemamerika giver dig oplevelser for livet!

Mellemamerika dækker over landene mellem den sydlige grænse i Mexico i Nordamerika og den nordvestlige grænse i Columbia i Sydamerika. Det er lande som fx Costa Rica, Nicaragua og Guatemala.

 

Når du rejser i Mellemamerika for at få lidt af det hele, både rundrejse og badeferie, er det oplagt at besøge Costa Rica. Landet byder nemlig på enorme vulkaner såsom Arenal der er 1.657 meter høj, smukke strande med palmer og azurblåt vand, varme kilder og vandfald.

Yderligere kan man tage på tur i frodige regnskove fyldt med floder, jungler og et væld af dyr såsom eksotiske fugle, dovendyr, søkøer, krokodiller, jaguarer, aber og farverige sommerfugle mm.

 

Tag med til Nicaragua og sejl ud på Nicaragua søen, som er Mellemamerikas største sø med 8.150 km2. Her vil du så besøge byen Granada, som er en afslappende kolonitidsby, med farverige markeder, blomstrende kulturliv, flotte pladser og sin helt egen atmosfære. Yderligere kan du opleve Isla Ometepe, som er en ottetalsformet ø beliggende i Nicaraguasøen hvorpå de to imponerende vulkaner, La Concepcion og Madera er at finde.

 

I Guatemala kan du besøge byen Flores i det nordlige Guatemala, som udgangspunktet til Tikal Nationalpark. Her vil du komme ud at se Tikal, som var et af de mest magtfulde kongerier i mayatiden. Området er fyldt med pyramider hvor nogle er op til 60 meter høje, og er til og med optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

 

Så rejs med os og oplev Mellemamerika når det er bedst.