Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Latinamerika

Er du til tropiske regnskove, jungler fyldt med eksotisk dyreliv og planter, enorme gletsjere, vandfald i verdensklasse, Vulkaner, indianerkultur og imponerende ruinkomplekser? Så bør du overveje en rejse til Latinamerika!

Find den pakkerejse, som passer til netop dine ønsker.

Populære rundrejser: Latinamerika

Mexicos højdepunkter

Kom med på en fortryllende rejse igennem Mexico, oplev bl.a. Månens Pyramider.

15 dage, inkl. udflugterCuba rundrejse & badeferie i Varadero

Oplev Havanna, den smukke Viñales dal, charmerende Trinidad og afslut med badeferie i strandparadiset Varadero.

14 dage, inkl. udflugterCosta Ricas højdepunkter

Regnskove, vulkaner og vandfald samt et smukt dyreliv og badeferie i Playa Samara.

15 dage, inkl. udflugterPeru med Inka Trek

Peru gemmer på nogle af Sydamerikas største kulturelle og naturrige oplevelser, hvilket du vil opleve på denne rundrejse kombineret med 4 dages Inka trek.

16 dage, inkl. udflugterArgentinas højdepunkter

Se det bedste af Argentina på denne rundrejse med hovedstaden Buenos Aires, gletsjer, dyreliv og vandfald.

13 dage, inkl. udflugterDet bedste af Brasilien

Verdens smukkest beliggende storby, verdens største vandfald og verdens største regnskov.

14 dage, inkl. udflugterLatinamerika har det hele!

Rejs med os til Latinamerika og oplev hvordan den spanke kolonitid af sat sit præg på mange af landene og giver dem visse ligheder, mens de samtidig er vidt forskellige. Latinamerika byder på enestående naturoplevelser, dyreliv i verdensklasse og imponerende ruinkomplekser fra oprindelige indianerkulturer.

I Latinamerika kan man opleve et væld af naturfænomener.

Tag på tur i Andesbjergene hvor udsigten er helt ubeskrivelig! Herfra udspringer en af verdens længste floder, Amazon-floden, som slynger sig 6500 km tværs over Sydamerikas kontinent, blandt andet igennem verdens største regnskov Amazonas.

Udforsk regnskoven i Brasilien eller Peru. Den dækker omkring 5.500.000 km2 med frodige jungleplanter og enorme floder og et rigt dyreliv, blandt andet fyldt med farverige fuglearter, smukke sommerfugle og eksotiske aber.

Du kan også besøge verdens største vandfald, Iguazu, med 275 fald, tage til fx Costa Rica og se vulkaner og kratere helt tæt på, eller flyv til Argentina og oplev enorme gletsjere, søløver og sæler mm.

Yderligere pulserer salsarytmer, musik og tango-dans i de fleste befolkningsgrupper. Restauranterne byder på mad fra hele verden næsten, da der igennem årene har været mange kolonister og forbi rejsende, der har besøgt eller bosat sig i Latinamerika og har påvirket gastronomien.

I Mexico kan du til og med gå på inka trekking og følge Mayaernes fodspor og opleve de fascinerende ruiner og levn fra fortiden da indianerne blomstrede i Sydamerika.

 

Så gå ikke glip af en rejse til Latinamerika og gør dig klar til et væld af oplevelser som du sent vil glemme.