Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Kør-selv i Latin Amerika

Er der noget bedre end total frihed? Vi har sammensat pakkerejser, som inkluderer billeje, hvilket giver dig friheden at kører hvorhen du vil og tage ferien i dit helt eget tempo. Cruise igennem Havannas gader eller stop ved foden af Den sovende vulkan Chato på Costa Rica og se den storslående natur som omkranser vulkanen. Mulighederne er mange når man er på kør-selv ferie i Latin Amerika.

Populære rundrejser: Kør-selv i Latin Amerika

Cuba kør-selv-ferie

Udforsk Cubas seværdigheder på egen hånd. Oplev bl.a. Havanna, den smukke Viñales dal og hyggelige Trinidad og den flotte strand, Ancón.

16 dage, inkl. udflugterCosta Rica kør-selv

Oplev Costa Ricas højdepunkter i eget tempo: den fascinerende natur, dyrelivet og vulkaner kombineret med afslappende badeferie.

15 dage, inkl. udflugterCosta Rica kør-selv med Manuel Antonio Nationalpark

Oplev Costa Ricas frodige natur, magiske landskaber og fantastiske dyreliv på denne kør-selv rejse.

15 dage, inkl. udflugterBilleje inkluderet i vores kør-selv rejser til Latin Amerika

Er busser ikke lige dig når du rejser på ferie? Så kan du vælge en af vores pakkerejser som inkluderer leje af bil. Dette giver dig muligheden for selv at vælge hvilket tempo du vil kører i og om der skal være stop på vejen fra og til de udvalgte udflugter.

 

Cuba

For eksempel kan du tage det stille og roligt mens kører langs havet for at nå frem til Guardalavaca stranden på Cuba. Her kan du så nyde en afslappende dag i det kridhvide sand med udsigt ud over det smukke turkisblå hav.

Du kan også vælge at cruise ind igennem Havannas gader, stoppe ved en lille cubansk Cafe hvor et must-do madoplevelse på Cuba er at smage en ”Langosta”, hvilket er den cubanske hummer. Du kan få den tilberedt på forskellig vis, fx grillet, i enchilada-stil eller med bechamelsauce, og det er forholdsvist billigt sammenlignet med priserne i Danmark og Europa. Det samme gælder for krabbeklør.

 

Costa Rica

Vi tilbyder også Kør-selv rejser til Costa Rica og her kan du blandt andet kører til den nordvestlige del af Arenal vulkanen for at tage på vandretur i Arenal Volcano Nationalpark, hvor der er gode chancer for at se farverige fugle, krybdyr og aber eller du kan køre til det kendte vandfald La Catarata de la Fortuna, som er beliggende tæt ved foden af den sovende vulkan Chato.