Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Centralamerika

Rejs til tropiske himmelstrøg og oplev Centralamerikas forunderlige regnskove, betagende badestrande, det farverige dyreliv, samt fortidens imponerende levn i form af pyramider, ruiner og templer for Mayaernes og Aztekernes storhedstid.
 
Tjek vores pakkerejser og find den som tiltaler dig mest!

Populære rundrejser: Centralamerika

Mexico & Guatemala

Oplev Mexicos og Guatemalas imponerende mayaruiner, maleriske natur og slut med badeferie i Playa del Carmen.

21 dage, inkl. udflugterCosta Rica, Nicaragua & Tortuguero Nationalpark

Eventyrlige natur- og dyreoplevelser kombineret med afslappende badeferie på lækre strande.

19 dage inkl. udflugterCosta Rica kør-selv

Oplev Costa Ricas højdepunkter i eget tempo: den fascinerende natur, dyrelivet og vulkaner kombineret med afslappende badeferie.

15 dage, inkl. udflugterMexicos højdepunkter

Kom med på en fortryllende rejse igennem Mexico, oplev bl.a. Månens Pyramider.

15 dage, inkl. udflugterI mayaernes fodspor

Mexicos koloniale perler, de fantastiske mayaruiner ved Monte Alban, Chichen Itza og Palenque samt strandparadiset Playa del Carmen.

16 dage, inkl. udflugterCosta Rica & Nicaragua

Uforglemmelige oplevelser i Costa Rica og Nicaragua med fascinerende natur og dyreliv, vulkaner og afslapning på de hvide sandstrande.

16 dage, inkl. udflugterCentralamerika

Centralamerika, også kaldet Mellemamerika, dækker bl.a. over lande som Costa Rica, Nicaragua & Guatemala. Rent geografisk betragter man ikke Mexico som en del af Centralamerika, men historisk og kulturelt har Mexico faktisk så mange ting til fælles med de mellemamerikanske lande, at man tit siger, at Mexico alligevel også hører til Mellemamerika.
 

Disse lande har utroligt meget at byde på for den eventyrlystne rejsende, samt for dig der ønsker en eksotisk oplevelse, samt fantastiske badestrande og beundrende natur!

 
På Costa Rica kan man for eksempel opleve enorme vulkaner såsom Arenal, som man kan komme helt tæt på i Arenal Volcano Nationalpark, hvor der samtidig er gode chancer for at se farverige fugle, krybdyr og aber eller du kan køre til det kendte vandfald La Catarata de la Fortuna, hvilket er beliggende tæt ved foden af den sovende vulkan Chato.

 
Du kan også rejse til Mexico, som er det ideelle sted for dig, der ønsker at komme på en spændende oplevelsesrundrejse kombineret med badeferie. Landet bæger tydeligt præg af Mayaernes og Aztekernes historie og kultur. Dette kan ses i form af Pyramider, ruiner og templer, hvilket man kan få muligheden for at komme helt tæt på. Yderligere kan du rejse til i Playa del Carmen, hvor du kan slappe af på stranden med udsigt ud over det turkisblå hav.

 
Tjek vores pakkerejser og se hvilken du ønsker at tage på, på din næste ferie!