Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16
Salar de Uyuni

Salar de Uyuni

Besøg verdens største saltslette og oplev det fantastiske syn af himmel og jord der går i et!

Vi har samlet vores udvalg af rundrejser som tager dig med til det fantastiske landskab.

Hos Lamatours.dk får du en fast pakkepris på din drømmerejse. Alle vores ture er inklusiv fly, overnatning og mange udflugter. Se mere under hver pakkerejse.

Populære rundrejser: Salar de Uyuni

Bolivias højdepunkter

Denne fascinerende rundrejse byder på alle højdepunkterne. Smuk natur, byliv, verdens største saltsø & den røde sø Laguna Colorada.

16 dage, inkl. udflugterBolivia & Machu Picchu

Oplev Bolivia og Perus historiske byer, indianermarkeder, fascinerende natur og slut af ved det fantastiske Inka kompleks Machu Picchu.

18 dage, inkl. udflugterBolivia & Chile

Uforglemmelige oplevelser i smukke Bolivia og Chile med bl.a. flamingoer, farverige søer, gejsere, verdens tørreste ørken og hyggelige byer.

14 dage, inkl. udflugterI Bolivias sydvestlige højland findes verdens største saltslette.

For 40.000 år tilbage lå der en enorm sø af saltvand som gennem årene tørrede ud. I dag skifter sletten mellem at være våd og tør efter sæson.

 

Når sletten er tør, er landskabet blændende hvidt så langt øjet rækker og den krakkelerede saltbund er meget betagende. Men når det er regnsæson er området dækket af et tyndt lag vand, hvilket gør at horisonten nærmest forsvinder, da spejlingen i vandet går i et med himlen. Dette er et fantastisk og næsten uvirkeligt syn, som man bare MÅ opleve.

 

De rigeste mineralforekomster i saltsletten er halit og gips, men saltet indeholder også andet end mineraler. Sletten indeholder også et metal kaldet litium – faktisk findes halvdelen af verdens kendte reserver af litium på sletten.

 

Lidt udenfor Uyuni finder du ”togenes kirkegård”.

Dette navn har hængt ved siden midten af 1900-tallet hvor et mineområde, der blev brugt til udgravning af mineraler, uddøde.

De efterladte togsæt står stadig i ørkenlandskabet, mens de langsomt nedbrydes af rust. ”Kirkegården” ligger i gåafstand fra byen og er bestemt et besøg værd.

 

Kunne du tænke dig at opleve saltsletten i Bolivia? Kig nærmere på vores pakkerejser ovenfor og få tilsendt et gratis tilbud!

Lamatours ønsker dig en god rejse!