Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Badeferie i Sydamerika

Vil du nyde en afslappende ferie med bagende sol, turkisblåt vand, palmer og frodige naturomgivelser? Tag et kig på vores udvalg af badeferier i Sydamerika og oplev en verden for sig! Find den perfekte kombination af afslapning på stranden og oplevelsesrejser i syden.

Populære rundrejser: Badeferie i Sydamerika

Cuba rundrejse & badeferie i Trinidad

Oplev højdepunkterne fra Cuba og afslut med badeferie ved en af Cubas bedste sandstrande.

14 dage, inkl. udflugterRio og badeferie

Oplev en af verdens smukkeste byer Rio de Janeiro og afslut med badeferie i charmerende Buzios.

13 dage, inkl. udflugterHavanna & Varadero

Oplev charmerende Havanna, de gamle amerikanske biler, den cubanske livsglæde og de lækre caribiske sandstrande ved Varadero.

12 dage, inkl. udflugterYucatan & Guatemala

Yucatan og Guatemalas skatte, hvor du bl.a. vil opleve Chichen Itza, Uxmal, Tikal, Lago Atitlan og dejlige Playa del Carmen.

17 dage, inkl. udflugterDe unikke Galapagos øer

Oplev den storslåede natur og det fantastiske dyreliv på det spændende cruise ved Galapagos øerne.

12 dage, inkl. udflugter3 sydamerikanske perler

3 af Sydamerikas absolutte højdepunkter med smukke Buenos Aires, flotte vandfald og Rio de Janeiro.

14 dage, inkl. udflugterSydamerikas små perler

Sydamerika har mange smukke områder at byde på og dets storslåede natur kan tage pusten fra enhver!
 
For eksempel kan du rejse til Rio de Janeiro i Brasilien, som bliver kaldt en af verdens smukkeste byer! Den har for det første en unik beliggenhed og for det andet spreder ”cariocaerne”, som Rios indbyggere kaldes, en fantastisk livsglæde igennem deres musik og dans. Stemningen i Rio er helt speciel og meget afslappet. Så når man alligevel besøger byen kan man i de varmeste timer stille sig med fødderne i havet og nyde udsigten i bugten med de omkringliggende store frodige, grønne bjerge som omkranser byen.
 
Rejser du til Cuba bør du gøre holdt ved Cubas største ferieparadis, Varadero ud til den mexicanske golf! Har kan du slappe af under palmerne på den 20 km lange kridhvide sandstrand, mens man glemmer tid og sted og lader sig dase hen med en iskold Mojito i hånden.
 
Er du til dykning eller snorkling er den ultimative naturoplevelse at finde under havets overflade! Så hop på en tur til eventyrlige Galapagos, hvor du kan svømme med legesyge søløver, dykke med hajer, og hvis du er heldig, få et glip af de enestående hvalhajer som svømmer forbi Galapagosøerne.
 
Så pak badetøj og snorkel og så er du klar til den perfekte drømmerejse i Sydamerikas fantastiske landskaber!