Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Amazonas

Rejs til Sydamerika og oplev verdens største regnskov Amazonas. Gå på opdagelse i junglen og kom tæt på det farverige dyreliv i form af sommerfugle, papegøjer og mange andre spændende dyrearter. Når du sejler ned ad floderne, kan du ikke undgå at blive forbløffet over den smukke natur regnskoven har at byde på.

Populære rundrejser: Amazonas

Peru med Amazonas

Oplev Perus klassiske højdepunkter kombineret med et spændende ophold i den frodige Amazonas regnskov kendt for sit tal- og farverige dyreliv.

16 dage, inkl. udflugterDet bedste af Brasilien

Verdens smukkest beliggende storby, verdens største vandfald og verdens største regnskov.

14 dage, inkl. udflugterOplev en verden for sig!

Sejl igennem tropisk regnskov i Sydamerika på en af verdens længste floder. Floden udspringer fra Andesbjergene og slynger sig 6500 km tværs over det sydamerikanske kontinent til sin udmunding i Altanterhavet. På opdagelsestur i junglen vil du lære om og opleve et væld af tropiske træer, medicinske planter, sommerfugle, alligatorer og regnskovens øvrige spændende dyr. Der er også rig mulighed for at spotte tukaner, papegøjer og andre smukke fuglearter.

I Brasilien kan du til og med møde regnskovs-indianere, hvor du besøger en indfødt familie og lærer om deres måde at leve på samt komme på fisketur, hvor du blandt andet kan fange fisk som piranhaer (piratfisk). Du vil også få set det man kalder ”Vandenes Møde”, hvor de to store floder Rio Solimões og Rio Preto smelter sammen. Den ene flod er brun og mudret, mens den anden er sort. Skillelinjen mellem de to floder er tydelig at se.

I Peru sejler du ned af floden og observerer junglens dyreliv og planter samt vandrer til Parrot Clay Lick, hvor flere papegøjearter holder til. Du vil også sejle til Monkey Island, hvor du vil opleve de fascinerende og underholdende aber.

Yderligere besøger du naturreservatet Tambopata Candamo, der byder på en 5 km lang vandretur igennem junglen hvor du kan se aber, fugle, slanger og endda jaguaren, hvis du er heldig.

Så ønsker du en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser, betagende natur og rigt dyreliv så gå ikke glip af en rejse til Amazonas regnskov.