• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
15 dage

Ecuador & Galapagos

Uforglemmelige oplevelser i Ecuador med indianermarked i Otavalo og den smukke Cotopaxi-vulkan, kombineret med et 8-dages krydstogt ved Galapagos-øerne.

Ecuador & Galapagos Ecuador & Galapagos
15 dage

Ecuador & Galapagos

Uforglemmelige oplevelser i Ecuador med indianermarked i Otavalo og den smukke Cotopaxi-vulkan, kombineret med et 8-dages krydstogt ved Galapagos-øerne.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Glæd dig til at opleve Galapagos-øernes usammenlignelige dyreliv på et 8-dages cruise
 • Nyd den smukke natur i Cotopaxi Nationalpark, hvor den 5.897 meter høje sneklædte Cotopaxi-vulkan troner op i landskabet
 • Oplev Quitos unikke beliggenhed i de majestætiske Andesbjerge, og glæd dig til en spændende byrundtur i den gamle bydel med smukke kolonitidsbygninger og katedraler
 • Besøg den hyggelige by Otavalo med sit farvestrålende indianermarked, hvor du bl.a. kan finde smukke vævede tæpper og ponchoer

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger

Rejsen kort fortalt

Ecuador er et sandt paradis for natur-, kultur- og dyreelskere. På denne rejse kan du se frem til hovedstaden Quito med velbevarede koloniale- og historiske bygninger samt naturskønne områder med søer og majestætiske vulkaner. Du besøger en af Ecuadors berømte rosenfarme bestående af forskellige arter og farver, da det siges at være verdens smukkeste. I indianerbyen Otavalo og på de farverige markeder møder du den stolte og meget venlige befolkning i deres farvestrålende klæder. Rejsen slutter på de enestående Galapagos øerne, som er kendt for sine kridhvide strande, vulkanske formationer, spændende planteliv samt sit fascinerende og unikke dyreliv på både land og under vand. Her kan du opleve sjove fugle, enorme landskildpadder, pingviner, farverige leguaner, brølende søløver og harmløse hajer.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Quito med flyskift undervejs t/r
 • Indenrigsfly fra Quito til Galapagos t/r
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • 6 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 7 overnatninger ombord på båden Golondrina ved Galapagosøerne inkl. helpension
 • 1 x frokost (dag 2)
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Mulighed for andre afrejsedatoer
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Udflugt til rosenfarm
 • Udflugt til det farverige Otavalo indianermarked og kratersøen Cuicocha
 • Byrundtur i Quito inkl. Ækvatormonumentet
 • Udflugt til Cotopaxi Nationalpark med verdens højeste aktive sneklædte vulkan Cotopaxi
 • Udflugt til Limpiopungo Søen
 • Guidede udflugter på Galapagos
 • Lokale engelsktalende guider på alle udflugter
 • Udflugterne er med privat guide/chauffør, dog vil turene på Galapagos være i mindre internationale grupper
 • Entréer til nævnte seværdigheder, dog ikke entré til Galapagos på 120 USD som betales lokalt

 

Denne tur har afgang søndag hver 14.dag. Turen kan godt gennemføres hver søndag, men så vil der være et andet program på Galapagos. Du kan se programmet og hvilke øer, der besøges, på vores tur De unikke Galapagos øer.

Det er muligt at opgradere båden på Galapagos-cruiset. Ønsker du dette, så kontakt vores rejsekonsulenter for priser. Bemærk, at der højst sandsynligt vil være andre afgangsdage og et andet program på Galapagos.

Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark og ankomst til Ecuador samme dag. I Quitos internationale lufthavn vil du blive mødt af en guide, som vil bringe dig til hotellet i byen Cayambe, som ligger ved foden af vulkanen med samme navn.  Der er ca. 1 times kørsel fra lufthavnen.

Dag 2: Rosenfarm og Otavalo

Denne morgen skal du besøge en rosenfarm. Ecuadors roser siges at være verdens smukkeste og eksport af roser er derfor også et af Ecuadors vigtigste indtægtsområder. Du kommer her til at se de mange forskellige farverige arter og får et indblik i produktionen.

Tilbage på hotellet lærer du at lave en af Ecuadors mest traditionelle kager, nemlig Bizcocho.

Efter frokost på hotellet kører du til indianerbyen Otavalo. Du kommer forbi søen Lago de San Pablo, hvor der er en fantastisk udsigt over søen med snedækkede vulkaner i baggrunden. Inden du når Otavalo, stoppes der ved Mirador de San Pablo, som er et udsigtspunkt.

Du skal bo på et hotel, som ligger i gåafstand fra Peguche vandfaldet, som betragtes som et helligt sted. Vandfaldet er 18 meter højt og er dannet af floden af samme navn, der starter ved Lago de San Pablo.

Dag 3: Otavalo og Cuicocha søen

Otavalo er kendt for sit farvestrålende marked og sine imødekommende indbyggere, som ofte er klædt i landsbyens specielle klædedragt og er klar til at lave en god handel. Her kan bl.a. købes lokalt fremstillet håndværk som keramikfigurer, vævede tekstiler som ponchoer, sweatere og tæpper samt frugter og grøntsager.

Herefter besøger du kratersøen Cuicocha, som ligger i en uddød vulkan. Det er en fantastisk naturoplevelse, og udsigten over kratersøen er enestående med små vulkaner stikkende op over vandoverfladen og selve vulkanen, der rejser sig på den anden side af søen.

Om eftermiddagen kører du tilbage til Quito, hvor du besøger det 30 meter høje Ækvatormonument ved verdens midte, også kaldet Mitad del Mundo. Her kan du stå med et ben på den nordlige halvkugle og med et ben på den sydlige halvkugle af Jorden. Dog har det senere vist sig at være placeret 300 meter forkert.

Dag 4: Byrundtur i Quito

Den smukke by Quito ligger 2.850 meter over havets overflade, hvilket gør det til den næsthøjest beliggende hovedstad i verden. Quito ligger smukt mellem bjerge, og der er derfor flere udsigtspunkter i og omkring byen.

Efter morgenmaden skal du på en guidet byrundtur i Quitos gamle koloniale centrum, som er på UNESCOs liste over verdenskulturarv med de meget velbevarede koloniale og historiske bygninger. Du kommer bl.a. forbi den imponerende La Compania kirke og den centrale plads Plaza de la Independencia, hvor katedralen, ærkebiskoppens og præsidentens palads ligger. Herefter fortsætter du til San Fransisco kirken, som er den ældste kirke i Ecuador. Kirken er bygget i maurisk stil og er kendt for sine guldskulpturer og den imponerende altertavle i det pureste guld.

Du sætter herefter kurs mod nationalparken Cotopaxi, som også lægger navn til parkens vulkan, der med sine 5.897 meter er verdens højeste aktive vulkan.

Dag 5: Cotopaxi - Puembo

Inden nationalparken har du mulighed for, mod tillæg, at udforske området og de forskellige landskaber på hesteryg, hvilket stærkt kan anbefales. Ridning er en af de mest populære aktiviteter i Cotopaxi.

Omkring middagstid kører du ind i nationalparken, hvor du skal opleve verdens højeste aktive sneklædte vulkan Cotopaxi.
Det er en spektakulær oplevelse at køre gennem det Andine landskab til foden af Cotopaxi vulkanen, som dominerer hele området. Nationalparken er desuden hjemsted for den berømte kondor.
Du kører op til parkeringspladsen i 4.600 meters højde. Vores mål er Jose Ribas hytten i 4.800 meters højde. Der er nu 200 anstrengende meter foran dig, og da luften er tynd, er det vigtigt, at du går i et roligt tempo. Det er også muligt blot at nyde udsigten fra parkeringspladsen.

Du forlader nationalparken og kører til Limpiopungo-søen i 3.800 meters højde på sletten mellem Cotopaxi og Verro Ruminahui. Her vandrer du en tur rundt om søen for at observere den specielle fauna og flora. Du kører herefter til Puembo, hvor du skal overnatte.

Dag 6: Quito – fly til øen Baltra - Galapagos-cruiset starter

I dag starter dit Galapagos-cruise, og du skal den næste uges tid sejle med Golondrina, som har plads til 16 passagerer. Hver kahyt er udstyret med køjesenge, aircondition samt privat badeværelse. Om bord er der restaurant med buffet, solterrasse og område med bar, tv m.m. Derudover er der snorkeludstyr og våddragter til rådighed mod et mindre beløb.

Efter morgenmaden kører du til lufthavnen og flyver til Galapagos, hvor dit cruise starter. Du lander på øen Baltra, som var et vigtigt strategisk punkt under Anden Verdenskrig, hvor amerikanerne etablerede en militærbase på øen for at beskytte Panamakanalen mod fjendtlig adgang. Her bliver du mødt af din guide, og sammen går I ombord på Golondrina, hvor du bliver indlogeret i din kahyt. Efterfølgende vil der være et orienteringsmøde om dit forestående cruise, hvor du kan få svar på de spørgsmål, du måtte have.

Efter frokost sejler du mod øen Santa Cruz, som er Galapagos’ næststørste ø. Her besøger du den hvide sandstrand Las Bachas, hvor havskildpadderne ynder at gå i land for at lægge æg. Cariberflamingoer, røde klippekrabber, havleguaner og trækfugle besøger også gerne denne strand.

Programmet for Galapagos-dagene er med forbehold, da rækkefølgen af dagene kan ændres, og andre øer kan besøges. Det afhænger af vejret og de ecuadorianske myndigheder.

Dag 7: Genovesa

I dag sejler du til øen Genovesa, som ligger nordøst for Santa Cruz og er formet som et skildpaddehoved med åben mund. Øens særskilte form skyldes en sammenbrudt caldera fra en skjoldvulkan, som har efterladt et stort krater, der i dag udgør bugten Darwin Bay.

Genovesa er også kendt som ”Fugleøen”, da den er hjemsted for mange forskellige fuglearter. Faktisk er øen et af de få steder i Galapagos, hvor den rødfodede sule findes i massevis. Udover at være hjemsted for den rødfodede sule, huser øen også fregatfugle, nazcasuler, svalehalemåger, mosehornugler, Darwins finker, galapagosduer, rødnæbbede tropikfugle og stormsvaler, der yngler i øens lavahuler.

Du klatrer ca. 25 meter op ad stejle klippetrin, også kaldet Prince Philip’s Steps, til klippens top. På vej op ad klippetrinnene og fra toppen af klippen kan du nyde udsigten over Darwin Bay og se nogle af de mange fuglearter, som holder til i klipperne.

Efter frokost besøger du den hvide sandkoralstrand, som udgør Darwin Bay. Her vil der også være mulighed for at se masser af havfugle som f.eks. svalehalemåger, lavamåger og de berømte fregatfugle med deres karakteristiske røde strubeposer. Bugten er også hjemsted for en af Galapagosøernes mindste havleguaner, der er nærmest helt sort.

Dag 8: Bartolomé – Santiago

I dag kan du glæde dig til at opleve spændende vulkanøer. Du sejler først til den lille vulkanø Bartolomé, der især er kendt for sit imponerende landskab med asketoppe i røde, orange, grønne og sorte farver. Her går du først op til et udsigtspunkt, hvorfra du kan nyde den smukke panoramaudsigt over det vulkanprægede landskab, naboøen Santiago og den berømte spidse vulkandannede klippe ved navn Pinnacle Rock. Efter vandreturen er der mulighed for at snorkle, hvor du kan nyde det fantastiske marineliv og måske endda spotte galapagospingvinen, der er den næstmindste pingvin i verden, og som kun holder til på Galapagos.

Senere på dagen sejler du til naboøen Santiago, der også er en vulkanpræget ø. Her besøger du bugten Sullivan Bay, hvor du kan se, hvordan lavaen er strømmet ned gennem landskabet og har efterladt en månelignende bølget sort overflade. Du går i land på en hvid sandstrand, hvorfra du kan udforske det fængslende landskab eller svømme og snorkle i bugten. På land vil du kunne se havleguaner, lavafirben og røde klippekrabber, og i vandet kan du være heldig at se pelssæler, søløver og pingviner svømme forbi.

Dag 9: South Plaza – Santa Fe

I dag sejler du til øen South Plaza, som ligger på den østlige side af Santa Cruz og er en af de mindste øer i Galapagos. På trods af øens lille størrelse er den hjemsted for et stort antal dyrearter og kendt for sit enestående planteliv.

På South Plaza vil du stort set overalt kunne se figenkaktusser og planten sesuvium edmonstonei, som kun findes på Galapagos. Når det er sommer på Galapagos og vinter i Danmark har planten gerne grønne og gule nuancer, mens den bliver nærmest knaldrød i øernes vinterhalvår, hvor tørsæsonen er indtruffet. Øen er også hjemsted for landleguaner, og du vil måske kunne spotte én, der venter i skyggen fra en figenkaktus på, at dens frugt falder ned på jorden. Ved vandkanten vil der være mulighed for at opleve søløver og havfugle som f.eks. svalehalemåger og rødnæbbede tropikfugle.

Efter frokost sejler du sydpå til øen Santa Fe. Landskabet her er også dækket af figenkaktusser og sesuvium edmonstonei, og du vil desuden kunne se det grålige træ palo santo, hvis spanske navn betyder ’helligt træ’. På strandene i bugten ses ofte legesyge søløver, og rundt omkring på øen vil du kunne opleve svalehalemåger, galapagosspottedrosler, risrotter, lavafirben og landleguaner. Der vil også være mulighed for at svømme og snorkle, hvor du kan se søløver, havskildpadder, rokker og farverige fisk.

Dag 10: San Cristóbal – Lobos

I dag sætter du først kurs mod øen San Cristóbal, som er den østligste af Galapagosøerne. Først skal du se en todelt vulkanskabt klippe midt i vandet ved navn León Dormido, som betyder ’sovende løve’ på dansk. Klippen har fået navnet på grund af sin facon, og med lidt fantasi vil du også kunne se en løve, der hviler på vandets overflade. Her vil du fra båden have mulighed for at se blåfodede suler, nazcasuler og fregatfugle, ligesom en søløvekoloni også holder til på klippen. Hvis du kigger ned i vandet, kan du være heldig også at spotte en hvidtippet revhaj.

Bagefter sejler du til stranden Cerro Brujo, der ligger på den nordvestlige del af San Cristóbal, og som siges at være en af de smukkeste strande på Galapagos med sit pulveragtige hvide sand. Herfra kan du se León Dormido i horisonten. Udover at være hjemsted for søløver, sølvhejrer, store blåhejrer og pelikaner, er Cerro Brujo det eneste område på Galapagos, hvor rødfodede suler, nazcasuler og blåfodede suler kan findes på ét og samme sted.

Om eftermiddagen sejler du til den lille naboø ved navn Lobos, der er opkaldt efter sit store antal søløver, som hedder ’lobos marinos’ på spansk. Udover de mange søløver kan du også opleve pelssæler, fregatfugle og blåfodede suler her. Havet mellem Lobos og San Cristóbal et godt sted at svømme og snorkle, da den korte afstand mellem de to øer gør vandet roligt.

Dag 11: Española

Dit første stop i dag er øen Española, der ligger syd for San Cristóbal. Her starter du med at se Punta Suarez på øens vestkyst, hvor du bliver budt velkommen af en flok søløver, der slikker sol. Du går langs en sti, hvorfra du vil kunne se blåfodede suler, nazcasuler, store fregatfugle, store kaktusfinker og masser af andre spændende fugle. Det er også det eneste sted i verden, hvor du vil kunne opleve en storslået koloni af galapagosalbatrosser, der kan bestå af mere end 20.000 voksne fugle i deres parringssæson.

Efter frokost sejler du til bugten Gardner Bay på den nordlige del af Española. Den store hvide sandstrand tiltrækker mange søløver, og her vil du desuden kunne opleve Darwins finker og españolaspottedrosler. Det lave vand nær stranden er et godt sted at svømme og snorkle, og du kan måske endda være heldig at se suppeskildpadder.

Bagefter sejler du til den lille ø Gardner ud for Gardner Bay. Under vandet vil der være mulighed for at se gule dværgmoræner, koloniål, slangeål, skorpionfisk, kejserfisk og galapagos-ranglefisk, som især er kendt for sine røde læber.

Dagens sidste stop er den lille halvø Osborn, som ligger sydøst for Gardner. Her vil der være tid til at snorkle og svømme i det rolige vand, som er rigt på dyreliv. Nogle af de dyr, som holder til her, er koraller, grønne søpindsvin, papegøjefisk, fanefisk og mange andre farverige fisk.

Dag 12: Floreana – Santa Cruz

I dag sejler du først til øen Floreana, som ligger vest for Española. Du skal se Punta Cormorant på den nordlige del af øen. Her passerer du en grøn sandstrand, der har fået sin farve på grund af små olivinkrystaller, og du kommer forbi en lagune, som er hjemsted for flamingoer, stylteløbere, petreller, rokker, havskildpadder og røde klippekrabber. Du kommer også forbi en strand, hvor suppeskildpadder gerne går i land for at lægge æg, og mange rokker svømmer i det lave vand tæt på stranden.

Du sejler herefter ud til Devil’s Crown, der er et imponerende vulkankrater med spidse klipper, som rager op over vandet og danner en halvcirkel. Dyrelivet inde i krateret er imponerende på grund af en undersøisk oase af koralrev, som tiltrækker skildpadder, kuglefisk, falkefisk, ørnerokker, hvidtippede hajer og hammerhajer samt mange andre interessante dyr.

Efter frokost sejler du igen til Santa Cruz. Her besøger du Charles Darwin Research Station i Santa Cruz’ største by Puerto Ayora, som er et forskningscenter, der blev oprettet i 1964 for at fremme forskning og uddannelse på Galapagosøerne. Der arbejdes konstant på forskning og projekter for bevarelse af Galapagos’ økosystemer. Her vil du kunne lære mere om historien om øerne og de nuværende bevaringsindsatser. Centeret er desuden hjemsted for Darwins finker og 11 forskellige skildpaddearter, heriblandt store landskildpadder, som skønnes at være mellem 100 og 150 år gamle.

Dag 13: North Seymour

I dag rundes dit spændende Galapagos-cruise af med en tur til North Seymour, der er en lille ø nord for Santa Cruz. Her vil du igen kunne se det spøjse palo santo-træ og opleve søløver, hav- og landleguaner, blåfodede suler, svalehalemåger og pelikaner. Det er også her, en af Galapagosøernes største kolonier af fregatfugle findes, og hvis du er heldig, ser du en han-fregatfugl puste sin røde strubepose op for at imponere hunnerne.

Herefter er det blevet tid til at sige farvel til Galapagos. Du skal en sidste gang med Golondrina, som sejler dig til Baltra. Herfra flyver du til Quito, hvor du overnatter.

Dag 14: Hjemrejsen starter

Efter en oplevelsesrig rejse er det tid til at sige farvel til Ecuador og Galapagos øerne.

Dag 15: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en dejlig ferie.

Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 18.200 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved én rejsende) 22.000 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.