Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaEcuador / GalapagosEcuador & Galapagos
15 dage:

Ecuador & Galapagos

Højdepunkter på denne rejse:

Besøg til en rosenfarm, San Pablo søen, indianerbyen Otavalo, kratersøen Cuicocha, Ækvatormonumentet, Quito, Cotopaxi nationalpark, Cotopaxi vulkanen, Limpiopungo søen, 7 nætters Galapagos cruise med fantastiske dyre- og naturoplevelser.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Quito med flyskift undervejs t/r
 • Indenrigsfly fra Quito til Galapagos t/r
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • 6 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 7 nætters Galapagos cruise inkl. helpension
 • 1 x frokost (dag 2)
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Mulighed for andre afrejsedatoer
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Udflugt til rosenfarm
 • Udflugt til det farverige Otavalo indianermarked og kratersøen Cuicocha
 • Byrundtur i Quito inkl. Ækvatormonumentet
 • Udflugt til Cotopaxi Nationalpark med verdens højeste aktive sneklædte vulkan Cotopaxi
 • Udflugt til Limpiopungo Søen
 • Guidede udflugter på Galapagos
 • Lokale engelsktalende guider på alle udflugter
 • Udflugterne er med privat guide/chauffør, dog vil turene på Galapagos være i mindre internationale grupper
 • Entréer til nævnte seværdigheder, dog ikke entré til Galapagos på 120 USD som betales lokalt
Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 10.800 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende) 16.600 kr.
Rabat gives ved 4 personer eller mere
Vælg denne rejse fordi...

Ecuador er et sandt paradis for natur-, kultur- og dyreelskere. På denne rejse kan du se frem til hovedstaden Quito med velbevarede koloniale- og historiske bygninger samt naturskønne områder med søer og majestætiske vulkaner. Du besøger en af Ecuadors berømte rosenfarme bestående af forskellige arter og farver, da det siges at være verdens smukkeste. I indianerbyen Otavalo og på de farverige markeder møder du den stolte og meget venlige befolkning i deres farvestrålende klæder. Rejsen slutter på de enestående Galapagos øerne, som er kendt for sine kridhvide strande, vulkanske formationer, spændende planteliv samt sit fascinerende og unikke dyreliv på både land og under vand. Her kan du opleve sjove fugle, enorme landskildpadder, pingviner, farverige leguaner, brølende søløver og harmløse hajer.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark og ankomst til Ecuador samme dag. I Quitos internationale lufthavn vil du blive mødt af en guide, som vil bringe dig til hotellet i byen Cayambe, som ligger ved foden af vulkanen med samme navn.  Der er ca. 1 times kørsel fra lufthavnen.

Overnatning Molino San Juan

Dag 2: Rosenfarm og Otavalo
Dag 2: Rosenfarm og Otavalo

Denne morgen skal du besøge en rosenfarm. Ecuadors roser siges at være verdens smukkeste og eksport af roser er derfor også et af Ecuadors vigtigste indtægtsområder. Du kommer her til at se de mange forskellige farverige arter og får et indblik i produktionen.

Tilbage på hotellet lærer du at lave en af Ecuadors mest traditionelle kager, nemlig Bizcocho.

Efter frokost på hotellet kører du til indianerbyen Otavalo. Du kommer forbi søen Lago de San Pablo, hvor der er en fantastisk udsigt over søen med snedækkede vulkaner i baggrunden. Inden du når Otavalo, stoppes der ved Mirador de San Pablo, som er et udsigtspunkt.

Du skal bo på et hotel, som ligger i gåafstand fra Peguche vandfaldet, som betragtes som et helligt sted. Vandfaldet er 18 meter højt og er dannet af floden af samme navn, der starter ved Lago de San Pablo.

Overnatning La Casa Sol

Dag 3: Otavalo og Cuicocha søen
Dag 3: Otavalo og Cuicocha søen

Otavalo er kendt for sit farvestrålende marked og sine imødekommende indbyggere, som ofte er klædt i landsbyens specielle klædedragt og er klar til at lave en god handel. Her kan bl.a. købes lokalt fremstillet håndværk som keramikfigurer, vævede tekstiler som ponchoer, sweatere og tæpper samt frugter og grøntsager.

Herefter besøger du kratersøen Cuicocha, som ligger i en uddød vulkan. Det er en fantastisk naturoplevelse, og udsigten over kratersøen er enestående med små vulkaner stikkende op over vandoverfladen og selve vulkanen, der rejser sig på den anden side af søen.

Om eftermiddagen kører du tilbage til Quito, hvor du besøger det 30 meter høje Ækvatormonument ved verdens midte, også kaldet Mitad del Mundo. Her kan du stå med et ben på den nordlige halvkugle og med et ben på den sydlige halvkugle af Jorden. Dog har det senere vist sig at være placeret 300 meter forkert.

Overnatning Hotel Fuente de Piedra I

Dag 4: Byrundtur i Quito
Dag 4: Byrundtur i Quito

Den smukke by Quito ligger 2.850 meter over havets overflade, hvilket gør det til den næsthøjest beliggende hovedstad i verden. Quito ligger smukt mellem bjerge, og der er derfor flere udsigtspunkter i og omkring byen.

Efter morgenmaden skal du på en guidet byrundtur i Quitos gamle koloniale centrum, som er på UNESCOs liste over verdenskulturarv med de meget velbevarede koloniale og historiske bygninger. Du kommer bl.a. forbi den imponerende La Compania kirke og den centrale plads Plaza de la Independencia, hvor katedralen, ærkebiskoppens og præsidentens palads ligger. Herefter fortsætter du til San Fransisco kirken, som er den ældste kirke i Ecuador. Kirken er bygget i maurisk stil og er kendt for sine guldskulpturer og den imponerende altertavle i det pureste guld.

Du sætter herefter kurs mod nationalparken Cotopaxi, som også lægger navn til parkens vulkan, der med sine 5.897 meter er verdens højeste aktive vulkan.

Overnatning Hacienda El Porvenir

Dag 5: Cotopaxi - Puembo
Dag 5: Cotopaxi - Puembo

Inden nationalparken har du mulighed for, mod tillæg, at udforske området og de forskellige landskaber på hesteryg, hvilket stærkt kan anbefales. Ridning er en af de mest populære aktiviteter i Cotopaxi.

Omkring middagstid kører du ind i nationalparken, hvor du skal opleve verdens højeste aktive sneklædte vulkan Cotopaxi.
Det er en spektakulær oplevelse at køre gennem det Andine landskab til foden af Cotopaxi vulkanen, som dominerer hele området. Nationalparken er desuden hjemsted for den berømte kondor.
Du kører op til parkeringspladsen i 4.600 meters højde. Vores mål er Jose Ribas hytten i 4.800 meters højde. Der er nu 200 anstrengende meter foran dig, og da luften er tynd, er det vigtigt, at du går i et roligt tempo. Det er også muligt blot at nyde udsigten fra parkeringspladsen.

Du forlader nationalparken og kører til Limpiopungo-søen i 3.800 meters højde på sletten mellem Cotopaxi og Verro Ruminahui. Her vandrer du en tur rundt om søen for at observere den specielle fauna og flora. Du kører herefter til Puembo, hvor du skal overnatte.

Overnatning Rincon de Puembo

Dag 6: Galapagos
Dag 6: Galapagos

Du kører efter morgenmaden til lufthavnen og flyver til Galapagos, hvor dit cruise starter. Du lander på øen Baltra nord for den smukke og grønne ø Santa Cruz, som du når efter en kort sejltur. Santa Cruz er Galapagos’ næststørste ø og her findes søløver, skildpadder, havleguaner og fregatfugle.

Du besøger Las Bachas på øens nordlige del. Navnet Las Bachas stammer fra Anden Verdenskrig, hvor den amerikanske hær forlod to pramme. Beboerne kunne ikke udtale det engelske ord ”barges”, hvorfor det kom til at hedde Las Baschas. Las Bachas består af to hvide sandstrande, som har en samlet længde på 1 km. Strandene er et af de vigtigste ynglesteder for havskildpadder. Her er det også muligt at svømme og snorkle, og måske får du øje på havleguaner, krabber og små hajer.

Du går herefter til en lagune, som ligger bag strandene. Her er det muligt at se flamingoer, hejrer, trækfugle og havleguaner.

Programmet for Galapagos dagene er med forbehold, da rækkefølgen af dagene kan ændres og andre øer kan besøges. Det afhænger af vejret og de ecuadorianske myndigheder.

Læs om Galapagos øerne her.

Overnatning Samba, Galapagos cruise

Dag 7: Genovesa
Dag 7: Genovesa

I dag ankommer du til Genovesa. Genovesa er en hesteskoformet ø beliggende i den nordøstlige del af Galapagos øhav. Dens specielle form blev dannet efter udbruddet af en vulkan. Krateret dannede Darwin Bay, som er omgivet af stejle klipper, der er hjemsted for mange havfugle. Øen kaldes fugleøen, da den er hjemsted for tusindvis af fugle. Du går i land ved den hvide Darwin Bay sandstrand, hvor du kan se søløver, som ligger og soler sig. En sti fører dig langs en lagune og op til en bakke, hvor der er udsigt over Darwin Bay. På vejen er der mulighed for at se fregatfugle, Darwins finker, svaler, rødfodede suler, måger og mange andre arter. Der vil herefter blive serveret frisk frugt, juice og snacks på båden, inden du skal ud at snorkle. Her vil der være mulighed for at svømme med farverige fisk, havskildpadder og søløver.

Om eftermiddagen fortsætter du til El Barranco, også kaldet Prince Philips Steps, som er en stejl sti på 1,5 km. Den fører dig gennem en koloni af fugle op til 25 meter høje klipper.

Overnatning Samba, Galapagos cruise

Dag 8: Marchena
Dag 8: Marchena

I dag sejler du til en af de nordligste øer, nemlig Marchena. Øens kendetegn er vulkanen midt på øen som sidst var i udbrud i 1991. Marchena er fredet og det er derfor ikke tilladt at gå i land. Båden har dog tilladelse til at udforske øens kyster. Punta Meija er et af de bedste steder at snorkle, og der er mulighed for at se farverige fisk, rokker, havskildpadder og revhajer.

Du sejler herefter til et sted ud for stranden Negra. Navnet skyldes strandens sorte sand. Her er mulighed for at se delfiner, hvaler og forskellige fugle. Du skal snorkle omkring en lavagrotte, hvor der er mulighed for at se farverige fisk, havskildpadder, havleguaner og sæler. Du sejler herefter vestpå, og jo længere væk fra Marchena, du kommer, desto mere ændrer havbunden sig, idet du kommer ud på dybere hav.

Overnatning Samba, Galapagos cruise

Dag 9: Isabela
Dag 9: Isabela

Du når Galapagos’ største ø Isabela, nærmere betegnet øens nordligste punkt Albemarle. Albemarle var en vigtig radarstation for Nordamerika under Anden Verdenskrig og blev brugt til at forhindre japanske farttøjer i at nærme sig Panamakanalen. En lille gammel bygning er alt, hvad der er tilbage. Albemarle er desuden også hjemsted for en mangrove, hvor du kan se Galapagos’ største havleguaner dase i solen samt skarvens ynglesteder. Galapagos-skarven er den eneste i verden, som ikke kan flyve, da der ikke har været landrovdyr, der har været en trussel mod den. Faktisk er dens vinger kun en tredjedel af dens størrelse, som derfor gør det umuligt for den at flyve.

Du fortsætter til Punta Vicente Roca med de imponerende vulkanske formationer og ynglende fugle. Du skal på panga ride, hvor du bl.a. kan få øje på pingviner, pelikaner, søløver, sæler, havskildpadder og de blå fodede suler. Hvis vandet er stille er snorkling her helt fantastisk med marinelivet og de farverige klippevægge med koraller, alger og hvirvelløse dyr. Man kan her opleve, at vandet er køligere grundet Cromwell strømmen fra vest.

Overnatning Samba, Galapagos cruise

Dag 10: Fernandina og Isabela
Dag 10: Fernandina og Isabela

I dag sejler du til den vestligste ø Fernandina, som er Galapagos’ 3. største ø. Det meste af øen er dækket af lava, og der er derfor ikke megen vegetation. Dog kan man ved Punta Espinosa bredden finde lava-kaktus og et fantastisk dyreliv med leguaner, legesyge søløver, skarver som har travlt med at bygge reder, små pingviner, krabber, havskildpadder og den blå hejre. Det er også her på øen, at man kan spotte Galapagos-slangen og Galapagos- ørnen, som er på jagt efter leguaner.

Båden sejler herefter tilbage til Isabela, hvor du besøger Urvina Bay. Bugten var indtil 1954 havbund, men blev løftet 5 meter over havets overflade og udgør nu en længde på 6 km og en bredde på 1 km. En lang sti fører dig væk fra stranden og ind i det tørre område af øen. Langs stien ses det tydeligt, at dette sted for 60 år siden var havbund. Det er også her, at nogle af de største og mest farverige landleguaner, kæmpeskildpadder og skarver lever. Der er desuden mulighed for at se Darwins finker og gule sangfugle, hoppende rundt på ildkroner og palo santo træer.

Overnatning Samba, Galapagos cruise

Dag 11: Isabela – Elizabeth Bay
Dag 11: Isabela – Elizabeth Bay

I dag skal du udforske området omkring Elizabeth Bay, som vil foregå i gummibåd. Eventyret starter 400 meter vest for Elizabeth Bay nær de små øer Mariela Islets. Når du nærmer dig den indre bugt, slukkes motorerne, så freden ikke blive forstyrret i dette smukke og magiske område. På vej ind mod bugten er der mulighed for at se pingviner, pelikaner, fregatfugle og andre havfugle. Båden sejler gennem en smal kanal med hvide og røde mangrover på begge sider. Høje storslåede træer med luftrødder indikerer, at du er i midten af den tropiske ækvator zone. Dette er det eneste sted i verden, hvor du kan se pingviner og tropiske træer leve samme sted. I dette område lever også havskildpadder, søløver, finker og blå fodede suler. Hvis vandet er klart, kan du måske få øje på rokker og mangrove snappere.

Om eftermiddagen sejler båden til Punta Moreno gennem flere små kanaler omgivet af mangrover og lavestrømme. Afhængig af sæsonen kan man se brune pelikaner med deres unger. Du skal ud på en lille vandring på lavaformationerne, hvor du bl.a. kan se lavakaktuser og scalesia træer vokse direkte på lavaen. Du kommer til nogle sunkne brakvandslaguner omgivet af siv og andre planter. Her kan du opleve lyserøde flamingoer, lappedykkere og lavafirben. Fra Punta Moreno er der en fantastisk panorama udsigt til de tre store aktive vulkaner Cerro Azul og Sierra Negra på Isabela og La Cumbre på øen Fernandina.

Overnatning Samba, Galapagos cruise

Dag 12: Floreana
Dag 12: Floreana

Efter morgenmaden når båden Puerto Velasco Ibarra, hvor du skal på chiva ride til øens højland. En chiva er en gammel amerikansk skolebus lavet om til en farvestrålende bus uden vinduer. På vejen stopper du for at bestige Cerro Alieri (340m). Der er herfra en betagende udsigt til det fantastiske landskab. Du fortsætter til Asilo de la Paz (450m), hvor du besøger pirathulerne. Hulerne var hjemsted for piraten Patrick Watkins, som levede i 1700-tallet. Senere bosatte Heinz og Margaret Wittmer sig her, som fødte sønnen Rolf, som blev den første galapagosianer. Du hører her nogle fantastiske historier om overlevelse på øerne.  Du kommer også forbi vandfaldene for enden af Asilo de la Paz, som leverer vand til befolkningen på øen. Efter frokost sejler båden til stranden La Loberia, som er kendt for sin søløvekoloni samt havleguaner og grønne havskildpadder, som yngler på stranden. Svømning og snorkling her er en god måde at afslutte en fantastisk dag på.

Overnatning Samba, Galapagos cruise

Dag 13: Santa Cruz - Quito
Dag 13: Santa Cruz - Quito

Du skal i dag til Santa Cruz, hvor øens højland skal udforskes. Santa Cruz er en grøn og smuk ø. Den dominerende vegetation af Scalesia træer i højlandet skaber den frodige grønne farve og er hjemsted for finker, fluesnappere, ugler og spændende blomster og planter. Du kommer til at opleve “Gemelos”, som er to kratere, der blev dannet ved et sammenbrud på grund af de lavastrømme, som gik under jorden. Du fortsætter herefter til to ”lava tubes”, som er underjordiske grotter. Det er en meget unik og surrealistisk oplevelse. Båden sejler herefter til Baltra, hvorfra du flyver mod Quito, hvor du overnatter.

Overnatning Hotel Fuente de Piedra I

Dag 14: Hjemrejsen starter
Dag 14: Hjemrejsen starter

Efter en oplevelsesrig rejse er det tid til at sige farvel til Ecuador og Galapagos øerne.

Dag 15: Hjemkomst
Dag 15: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en dejlig ferie.

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.