• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden

Rejser til Ecuador

En rejse til Ecuador og Galapagos er i sandhed en oplevelse af en anden verden for naturentusiasterne og andre der gerne vil opleve enestående natur, spændende historie og lokalbefolkningens traditionsrige kultur.

På vores rejser kan du opleve Ecuadors højdepunkter kombineret med Galapagos-krydstogt.

Se alle vores rejser til Ecuador og Galapagos herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 84.

Ecuador / Galapagos Ecuador / Galapagos

Rejser til Ecuador

En rejse til Ecuador og Galapagos er i sandhed en oplevelse af en anden verden for naturentusiasterne og andre der gerne vil opleve enestående natur, spændende historie og lokalbefolkningens traditionsrige kultur.

På vores rejser kan du opleve Ecuadors højdepunkter kombineret med Galapagos-krydstogt.

Se alle vores rejser til Ecuador og Galapagos herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 84.

Hvorfor skal du rejse til Galapagos og Ecuador?

Det kan godt være at Ecuador er det mindste af landene i Andes, men landets dyrerige og natur er et af de mest verdens mest varierede. Her kan du opleve eventyrlige landskaber, varme kilder, hvide sandstrande, bjerge, vulkaner og ikke mindst unikke biologiske økosystemer og dyrearter på Galapagos-øerne.

Derudover byder Ecuador på historiske oplevelser og levn fra den spanske kolonitid, traditionsrige indianerkulturer og smukke byer.

Vores rundrejser til Ecuador

Vores rejser til Ecuador starter på fastlandet efterfulgt at et krydstogt til udvalgte Galapagos-øer.

Læs mere herunder om, hvad du kan opleve på en rundrejse i Ecuador.

Quito

Quito er Ecuadors hovedstad, og med sin placering 2.850 meter over havets overflade er det den næsthøjeste beliggende hovedstad i verden.

Byen ligger smukt mellem bjergene og byens perle er det historiske centrum, der i 1978 kom UNESCOs liste over verdenskulturarv. Området er fyldt med kolonitidsbygninger og arkitektoniske skatte fra 1600-tallet, f.eks. den smukke kirke La Compañia de Jesus og den centrale plads Plaza de la Independencia, hvor du kan se katedralen, ærkebiskoppens og præsidentens palads.

Quito ligger kun cirka 20 km syd for ækvator og når du er i byen er Ækvatormonumentet (La Mitad del Mundo) et must-see. Monumentet er 30 meter højt og markerer ækvator, eller verdens midte, og det er populært at få taget sit billede med et ben på hver side af ækvator.

Cotopaxi

Få timer fra Quito, i Cotopaxi National Park, finder du en af verdens højeste aktive sneklædte vulkaner, Cotopaxi, der er beliggende i 5.897 meters højde. Vulkanen var sidst i udbrud i 2006, men det sidste voldsomme udbrud var tilbage i 1940. Oplev vulkanen og den fantastiske udsigt i 4600-4800 meters højde.

Selve parken er hjemsted for mange forskellige plante- og dyrearte. Parken er især en perfekt destination for fugleinteresseret, da parken bl.a. rummer kondorer og kolibrier.

Indianerbyen Otavalo

Cirka 100 km nord for Quito finder du Otovalo, der er en gammel indianerby.

Byen er især kendt for sit farvestrålende marked der i hundredvis af år var et af de vigtigste markeder i Andes.
De imødekommende indbyggere er ofte klædt i landsbyens specielle klædedragt. Her kan du finde nogle af de lokalt fremstillede håndværk, f.eks. keramikfigurer, tekstiler samt frugt og grønsager.

Galapagos-øerne

Cirka 1000 km fra Ecuadors kyst finder du Galapagos-øerne, der består af større og mindre øer. Øerne udgør toppen af en lang vulkansk kæde, der rejser sig 2-3.000 meter over havets overflade.
Galapagos blev især kendte efter Charles Darwin brugte dem som udgangspunkt for sin bog om arternes oprindelse og naturlig selektion, der fulgte hans besøg i 1835.

Øerne, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er et af de mest unikke og biologisk enestående områder i verden. Hver ø har noget unikt at byde på med sit eget skrøbelige økosystem.
Man mener, at en af årsagerne til det unikke økosystem er, at øerne er opstået som vulkanøer og derfor aldrig har været en del af fastlandet.

Livet på øerne er sandsynligvis oprindeligt kommet til øen enten via vand eller luften, hvorfra arterne sidenhen har videreudviklet sig. Faktisk er Galapagos dét sted i verden der er hjem til flest arter, der ikke findes andre steder i verden, f.eks. Galápagos-skildpadden, der også har lagt navn til øerne.

Vores to rejser tager dig med på to forskellige, men begge uforglemmelige krydstogt mellem Galapagos’ smukke øer.

Læs mere om, hvad du kan opleve på udvalgte øer herunder. Én ting er dog sikkert. Uanset hvilke øer du besøger, er du garanteret unikke natur- og dyreoplevelser.

Isabela

Isabela er Galapagos’ største ø.

Her kan du besøge Tagus cove, som var populært for pirater og hvalfangere i 1800-tallet. Mange skrev skibenes navne på klipperne som du kan se i Tagus, den ældste fra 1836. Her er der desuden god mulighed for at se pingviner, pelikaner og krabber.

Urvina Bay ligger ved foden af Alcedo-vulkanen, og indtil 1954 var bugten havbund, hvorefter den blev løftet 5 meter over havets overfladet. Oplev nogle af de største bestande af landleguaner, Darwinfinker, kæmpeskildpadder og Galápagos-skarven, som er den eneste skarv, der ikke kan flyve.

Ud for Isabelas kyst kan du besøge den lille lavaø, Las Tintoreras, der er omgivet af smukt, turkisblå vand og beboet af søløver, havskildpadder, havleguaner, pingviner og rokker.

Santa Cruz

Santa Cruz er den næststørste ø i øgruppen.

I byen Puerto Ayora, den største by på øen, ligger Charles Darwin Research Center, som er et af øens højdepunkter.

Centret, der har eksisteret siden 1960 arbejder på at bevare Galapagos’ unikke økosystemer. Centret er også hjemsted for Darwinfinker og 11 forskellige skildpaddearter. Du kan også opleve store landskildpadder, man skønner er mellem 100 og 150 år gamle.

På øens nordlige del finder du Las Bachas, en hvid sandstrand der er et af de vigtigste ynglesteder for havskildpadderne. Her får du også mulighed for at svømme og snorkle.

Rábida

Rábida er en af de mest farverige og vulkansk-varierede af øerne.

Det meste af øen består af klipper, og Rábida er især kendt for sin rødbrune sandstrand på den nordøstlige side af øen. Her findes nogle fantastiske udkigsposter til øens vidunderlige landskaber.

Øen har et rigt fugleliv, og her bor bl.a. ni forskellige finkearter, galápagos-høgen og brune pelikaner. Faktisk er Rábida et af de bedste steder at opleve den brune pelikan yngle.

Genovesa

Genovesa er en hesteskoformet ø i den nordøstlige del af Galapagos.

Øen fik sin specielle form efter et vulkanudbrud, der også skabte Darwin Bay, der er omgivet af stejle klipper. Darwin Bay huser et utal af forskellige fugle, f.eks. fregatfugle, Darwinfinker, svaler, rødfodet suler og mange andre. Også derfor at øen fået tilnavnet ”Fugleøen”.

Du kommer i land på Darwin Bays sandstrand, hvor du kan opleve søløver, der ligger og soler sig. Her er det også muligt at svømme i vandet mellem de farverige fisk, havskildpadder og søløver.

Har du spørgsmål?

Vi har samlet al rejserelevant information om Ecuador og Galapagos på vores side Praktisk information om Ecuador.

Derudover er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter som ved alt om vores rejser til Mellem- og Sydamerika.

Vi glæder os til at sende dig på dit livs rejse.

Lamatours.dk – Drømmerejser til Latinamerika

Vejret i Ecuador / Galapagos måned for måned

Vejrstatistik for Quito: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 21 20 20 20 20 20 21 21 21 21 21 21
Gennemsnitlig min. temp. 10 11 10 10 10 10 10 9 9 10 10 10
Nedbør mm 104 120 155 179 122 52 38 31 59 112 128 111
Vejrstatistik for Guayaquil: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 31 31 32 32 31 30 29 30 30 30 31 32
Gennemsnitlig min. temp. 24 24 24 24 23 22 21 21 21 21 22 23
Nedbør mm 167 266 227 142 51 23 10 1 1 4 16 41
Vejrstatistik for Galapagos: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 29 30 31 30 29 28 26 26 26 26 27 28
Gennemsnitlig min. temp. 23 23 23 23 23 22 21 20 20 20 21 22
Nedbør mm 83 107 106 95 42 33 19 10 8 11 13 52

Læs mere om Galapagos’ og Ecuadors klima her.

Se et udvalg af billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på Lamatours.dk

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Latinamerika.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.