• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Ecuador

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Ecuador og Galapagos øerne. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hoteller som er inkluderet i vores rundrejser

La Floresta Hotel

Baños

La Floresta har en god beliggenhed i rolige omgivelser, men stadig i centrum af Baños, blot få minutters gang fra byens livlige hovedgade og hyggelige parker.

Det farverige hotel er i to etager og har 29 værelser, som ligger rundt om den frodige gårdhave. Her er mange hyggelige fællesområder, hvor du kan slappe af i en hængekøje og få en snak med andre rejsende.

Værelserne er udstyret med aircondition, tv, wi-fi og eget badeværelse med hårtørrer.

Hotellet har desuden egen souvenirbutik, rejsebureau, bar og lille restaurant, som har åbent hele dagen.


Molino San Juan

Cayambe

Hotellet er beliggende i grønne omgivelser. Det er oprindelig en gammel vandmølle bygget i det 19. århundrede, hvilket stedet stadig bærer præg af.  Hotellet fungerer desuden som museum.

Hotellet er bygget i ecuadoriansk stil, hvilket også ses i de komfortable værelser, som er udstyret med det nødvendige. I restauranten serveres der traditionelle retter, hvor mange af retterne stammer fra gamle familieopskrifter.


Golondrina I (Galapagos-cruise)

Galapagosøerne

Glæd dig til at opleve Galapagosøernes fantastiske natur og dyreliv ombord på motorbåden Golondrina I, som bliver dit hjem på Galapagos-cruiset.

Båden har blot 8 kahytter med plads til 16 passagerer fordelt på 3 dæk. Kahytterne er små med køjesenge, men har alle eget toilet og aircondition. Vi benytter de kahytter, der ligger på mellemste og øvre dæk, hvor der er mindst motorstøj.

Der er flere hyggelige fællesområder og et soldæk, hvor du kan slappe af og snakke med andre rejsende om dagens oplevelser. Generelt er der en hyggelig og familiær stemning ombord på båden, og både din guide og besætningen gør alt, for at du skal få et uforglemmeligt ophold på Golondrina I.

I restauranten serveres alle dagens måltider som buffet. Her er der også vand, kaffe og te til fri afbenyttelse hele dagen. Båden har desuden en lille bar, hvor du kan tilkøbe drikkevarer.

Snorkeludstyr (maske og finner) kan lejes på båden.
Prisen for leje på 5-dages-cruise er ca. 30 USD pr. person
Prisen for leje på 8-dages-cruise er ca. 40 USD pr. person

Det er også muligt at leje en våddragt, hvis du har brug for det. Prisen er den samme som for leje af snorkeludstyr.


Grand Hotel Guayaquil

Guayaquil

Grand Hotel Guayaquil er centralt beliggende i Guayaquil blot 10 minutters gang fra den hyggelige havnepromenade Malecón 2000 og 5 minutters gang fra Parque de las Iguanas, hvor du kan opleve en masse af de flotte farverige leguaner.

Hotellet har 181 rummelige værelser. De er moderne indrettet med komfortable senge, tv, køleskab, aircondition, kaffemaskine, værdiboks og wi-fi. Badeværelset er fuldt udstyret med shampoo m.m. og hårtørrer.

Den lækre inkluderede morgenmad serveres som buffet i hotellets eget Cafeteria La Pepa De Oro med et stort udvalg af kolde og varme retter. Restauranten har også åbent til frokost og aftensmad.

Hotellet har en dejlig tagterrasse, hvor du kan slappe af eller tage et spil pool. Du kan også tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen i den frodige have eller nyde en lækker cocktail i bar La Tortuga.

Der er desuden et stort fitnesscenter, og det er muligt at tilkøbe en massage.


La Casa Sol

Otavalo

Det karakteristiske farverige hotel er beliggende i gåafstand til Pequche vandfaldet og ligger i afslappede og rolige omgivelser. Der er en smuk udsigt til Otavalo dalen og Andesbjergene.

Hotellets værelser er udstyret med pejs og altan med adgang til haverne. Hotellet har flere hyggelige områder perfekt til afslapning. Der er restaurant med stor terrasse, hvor der serveres traditionelle retter. Frugterne der serveres er fra egen have.


Hacienda El Porvenir

Pedregal (ved Cotopaxi Nationalpark)

Lige uden for Cotopaxi Nationalpark ligger Hacienda El Porvenir i et naturskønt område i 3.600 meters højde, omgivet af fire vulkaner, hvoraf den ene er Cotopaxi.

Haciendaens historie går helt tilbage til kolonitiden, men fra 1999 besluttede ejerne at åbne gården op for gæster og dele den unikke atmosfære og skønne beliggenhed med andre. Det er en såkaldt ”working farm” med heste og kvæg, og de producerer selv deres egne krydderier, grøntsager, mælk og ost.

Haciendaen er bygget i traditionel stil med lokale materialer, og alle 22 værelser er unikt indrettet. Alle værelser har varmeapparat til de kølige nætter og eget badeværelse med varmt vand. Der er også wi-fi.

Der er to store opholdsrum til fri afbenyttelse, hvor du kan hygge dig med en god bog ved ildstederne eller spille forskellige spil og møde andre rejsende.

I restauranten serveres lækre lokale og internationale retter i hyggelige omgivelser.

Du kan også forkæle dig selv med tilkøb af adgang til hotellets egen spa, APU Mountain SPA. Her kan du i fredelige omgivelser lade dine ømme muskler løsne op i de varme bade og jacuzzier.

På haciendaen tilbydes forskellige aktiviteter, som betales lokalt; f.eks. rideture, mountainbiketure, madlavningskurser og ”high rope climbing” for de eventyrlystne. Det foregår med spanske guider, men f.eks. instruktion i ridning bliver givet på engelsk inden afgang, så spanskkundskaber er ingen nødvendighed.

Forkæl dig selv med opgradering til haciendaens suite-værelser. Disse værelser er større og har eget ildsted, som de ansatte tænder op i om aftenen, så der er dejligt lunt, når du skal i seng. Desuden er adgang til APU Mountain SPA inkluderet, men behandlingerne i spaen skal du dog selv tilkøbe.

Pris for opgradering:
Fra standardværelse til suite, 2 nætter: Pr. person:  350 kr.

Rincon de Puembo

Puembo

Dette charmerende hotel ligger i fantastiske omgivelser med smukke grønne haver, vandbassiner og fontæner. De rummelige komfortable værelser er udstyret med TV, telefon, wifi, minibar og hårtørrer.

Hotellet har også swimmingpool, jacuzzi, fitness rum og område med billard og bordfodbold. I restauranterne serveres både internationale og traditionelle retter.


Hotel Ninfa Galapagos

Puerto Ayora, Santa Cruz

Hotel Ninfa har en fantastisk beliggenhed i hjertet af Puerto Ayora, blot 2 minutters gang fra molen og Avenida Charles Darwin, hvor du finder supermarkeder, restauranter, caféer og butikker.

Selvom hotellet er tæt på alting, så ligger det alligevel så tilpas tilbagetrukket, at her er dejligt roligt, og du kan få en god nattesøvn.

Hotellet er i to etager og har 40 værelser, som ligger omkring gårdhaven, hvor der er en hyggelig bar og restaurant, som har åbent hele dagen. Her serveres din inkluderede morgenmad som buffet.

Værelserne har alle aircondition, wi-fi, tv og et lille køleskab. Du kan opbevare dine værdier i en værdiboks i receptionen.

Hotellet har også en lille jacuzzi samt en swimmingpool, hvor du kan tage en forfriskende dukkert efter en varm dag med oplevelser på øen.

Hvis du skal besøge Tortuga Bay på dit ophold i Puerto Ayora, så ligger indgangen til stien blot 5 minutters gang fra hotellet. Hotellet har også cykler til fri afbenyttelse, som du kan bruge til at komme rundt i byen med.


Hotel San Vicente Galapagos

Puerto Villamil, Isabela

San Vicente er et lille hyggeligt hotel centralt beliggende i Puerto Villamil, ca. 5 minutters gang fra stranden.

Hotellet har 21 værelser, der ligger rundt om den frodige gårdhave, hvor du kan sidde og slappe af og læse en god bog. Her er der også en lille jacuzzi.

Værelserne er enkelt indrettet, men har alle eget badeværelse, aircondition og tv. Der er gratis wi-fi i restauranten og gårdhaven.

Din inkluderede morgenmad serveres som buffet i hotellets restaurant. På grund af det dejlige klima på øen kan du vælge at sidde både ude og inde. Restauranten har også åbent til frokost og aftensmad, hvor du kan bestille lækre ecuadorianske retter.

Der er hele dagen kaffe og te til fri afbenyttelse.


Casa Hotel Las Plazas

Quito

Casa Hotel Las Plazas har en fantastisk beliggenhed i Quitos hyggelige gamle bydel, blot 200 meter fra Ecuadors Uafhængighedsplads, Plaza de la Independencia.

Hotellet har 14 værelser, som alle er enkelt indrettet, men har alt, hvad du har brug for med eget badeværelse, tv, værdiboks, varmeapparat og wi-fi.

Den inkluderede morgenmad nydes i hotellets lille morgenmadsrestaurant.

Efter en spændende dag i Quito kan du slappe af i hotellets lille loungeområde eller på den udendørs terrasse, hvor du kan se solen gå ned bag bjergene.

Casa Hotel Las Plazas har en fantastisk beliggenhed i Quitos hyggelige gamle bydel, blot 200 meter fra Ecuadors Uafhængighedsplads, Plaza de la Independencia.

Hotellet har 14 værelser, som alle er enkelt indrettet, men har alt, hvad du har brug for med eget badeværelse, tv, værdiboks, varmeapparat og wi-fi.

Den inkluderede morgenmad nydes i hotellets lille morgenmadsrestaurant.

Efter en spændende dag i Quito kan du slappe af i hotellets lille loungeområde eller på den udendørs terrasse, hvor du kan se solen gå ned bag bjergene.


Hacienda La Carriona

Quito

Denne hyggelige hacienda er over 200 år gammel og er beliggende i en smuk dal uden for Quito, men stadig kun en halv time fra lufthavnen.

Hotellet har 25 værelser hver med deres unikke særpræg. Værelserne har moderne faciliteter med bla. TV og mulighed for WI-FI. Der er elegante stuer og en flot restaurant og bar. Man kan nyde en tur i den flotte have med roser, orkidéer, bourgainvilleaer og der er mulighed for at se kolibrier eller tage en dukkert i den udendørs swimmingpool.


Hotel Boutique Portal de Cantuña

Quito

Dette hyggelige hotel er beliggende tæt på San Fransicso pladsen og Independencia pladsen i hjertet af Quitos koloniale centrum. De 12 charmerende værelser er udstyret med TV, telefon, internet og safetybox og er indrettet til at give dig en autentisk oplevelse med en blanding af kolonial udsmykning og moderne faciliteter.

Hotellet har en hyggelig restaurant, som tilbyder typiske ecuadorianske retter samt internationale retter.
Derudover byder hotellet på en lille hyggelig patio samt jacuzzi, hvor du kan slappe af efter en dag med mange oplevelser.


Hotel Ikala (Hotel Fuente de Piedra I)

Quito

Hotel Ikala ligger i et roligt kvarter ikke langt fra det populære område La Mariscal.

Hotellet ligger i en flot kolonial bygning med 18 værelser, som er indrettet med stenvægge, trælofter og mørke træmøbler. De er alle udstyret med Wi-Fi, TV, telefon og sikkerhedsboks.

I restauranten serveres både traditionelle og internationale retter.

Der findes desuden en hyggelig patio, hvor du kan slappe af og nyde en forfriskning.


Hostería Airport Garden

Tababela (ved Quito lufthavn)

I smukke, rolige omgivelser i Tababela-dalen ligger Hostería Airport Garden. Hotellet har en perfekt beliggenhed, hvis du skal med et morgenfly ud af Quito. Quitos internationale lufthavn, Mariscal Sucre, ligger nemlig blot 10 minutters kørsel derfra.

Hotellet har 22 værelser, som alle er udstyret med tv, minibar, gratis wi-fi og eget badeværelse.

I hotellets store, hyggelige have kan du slappe af og nyde den friske luft. Hvis du skulle have lyst til at bevæge dig lidt, kan du spille tennis, basketball, fodbold eller volleyball på hotellets multifunktionelle sportsbane, eller du kan tage dig en svømmetur i den overdækkede swimmingpool.

Den inkluderede morgenmad nydes i hotellets egen restaurant, som også serverer frokost og aftensmad, med et udvalg af ecuadorianske retter.


Posada Mirolindo

Tababela (ved Quito lufthavn)

Dette hyggelige familiedrevne hotel ligger i landlige omgivelser blot 15 minutter fra Quitos internationale lufthavn, Mariscal Sucre.

Her kan du nyde den friske luft ved at gå en tur i den økologiske urtehave og hilse på familiens græssende lamaer. På en klar dag kan man endda se Cotopaxi-vulkanen i det fjerne.

Værelserne er enkelt indrettet, men har komfortable senge, tv og eget badeværelse.

Ved check in kan du bestille dagens ret til aftensmad, som serveres i den lille restaurant. Pga. hotellets størrelse har de ikke mulighed for at have et menukort med et stort udvalg af retter. På denne måde sikrer de at maden altid er frisk tilberedt med lækre økologiske råvarer fra deres egen have.

Ved check in bestiller du aftensmad, som tilberedes specielt til dig. Der er ingen a la carte-restaurant på grund af hotellets størrelse. Den inkluderede morgenmad serveres også i den lille hjemlige restaurant.


La Casa del Suizo

Tena (Amazonas)

Dit Amazonas-eventyr starter allerede ved ankomst til La Casa del Suizo. Du skal nemlig sejle i ca. 15 minutter på Napo-floden, inden du ankommer til jungle-lodgen.

Lodgen har 74 rummelige rustikke værelser, som alle har vifte, privat badeværelse og egen terrasse med en hængekøje, hvor du kan slappe af og nyde de frodige omgivelser. Der er blot myggenet for vinduerne, så du får en naturlig brise i værelset, og samtidig kan du ligge og lytte til junglens lyde og den brusende flod. Om natten vil vi dog anbefale at bruge ørepropper, da regnskovens lyde godt kan larme mere, end du måske regner med.
Der er værdibokse og wi-fi i receptionsområdet.

I lodgens store fællesområde er der swimmingpool med børnepool, en bar med loungeområde og en stor restaurant, hvor alle måltider serveres som en lækker overdådig buffet. Vi lover, at du ikke kommer til at gå sulten herfra.

Over restauranten er der et fællesområde med spil og tv, og herfra kan du klatre videre op i et lille udkigstårn og få en flot panoramaudsigt over regnskoven og lodgen. På en klar dag kan du se Andesbjergene og den smukke kegleformede Tungurahua-vulkan i horisonten.

Opholdet inkluderer forskellige udflugter som en gåtur i regnskoven, sejltur på floden og et besøg i et lille lokalsamfund, hvor gamle traditioner stadig holdes i live. Her kan du bl.a. se, hvordan kvinderne laver smukke potter og skåle i hånden. Alle ture er med en dygtig lokal guide, der giver dig en spændende indsigt i, hvordan livet foregår i regnskoven.

Lodgen har gratis udlån af gummistøvler til dine udflugter.

Opgraderingshoteller:

Fragata (Galapagos-cruise)

Galapagosøerne

Tag med på en uforglemmelig sejltur rundt mellem Galapagosøernes fascinerende landskaber og unikke dyreliv ombord på motorbåden Fragata.

Båden har 9 kahytter med plads til 16 passagerer fordelt på 2 dæk. Kahytterne har enten to enkeltmands- eller en dobbeltseng og er udstyret med eget toilet og aircondition. Vi benytter de kahytter, der ligger på øvre dæk, hvor der er mindst motorstøj.

På båden er der et hyggeligt fællesområde med tv og dvd-afspiller. Det er også her, der om aftenen er informationsmøde om næste dags program. Her er der også en lille bar, hvor du kan tilkøbe drikkevarer.

I restauranten serveres alle dagens måltider som buffet. Her er der også vand, kaffe og te til fri afbenyttelse hele dagen.

I løbet af dagen kan du slappe af og nyde det dejlige vejr på det store soldæk. Her kan du også lægge dig op om aftenen og kigge efter stjerneskud på den smukke nattehimmel, der ikke bliver forstyrret af lysforurening.

Det er en unik oplevelse at sejle rundt ved Galapagosøerne ombord på en båd, og du kommer til at få et tæt og venskabeligt forhold til både besætningen og de andre medrejsende.

Snorkeludstyr (maske og finner) kan lejes på båden.
Prisen for leje på 5-dages-cruise er ca. 30 USD pr. person
Prisen for leje på 8-dages-cruise er ca. 40 USD pr. person

Det er også muligt at leje en våddragt, hvis du har brug for det. Prisen er den samme som for leje af snorkeludstyr.

Pris for opgradering:
Fra Golondrina I til Fragata, 5 dage/4 nætters cruise Pr. person:  5.350 kr.
Fra Golondrina I til Fragata, 8 dage/7 nætters cruise Pr. person:  8.300 kr.

Hotel Patio Andaluz

Quito

Glæd dig til at træde indenfor i dette smukke boutiquehotel i kolonitidsstil beliggende lige i centrum af Quitos historiske bydel. Hotellet ligger blot 200 meter fra Plaza de la Independencia (Uafhængighedspladsen), der omkranses af præsidentpaladset, regeringsbygningen, ærkebiskoppens palads og Quitos katedral.

Hotellet er i to etager, og værelserne er bygget rundt om to glasoverdækkede gårdhaver, som giver et dejligt lys og en helt unik charme. De 32 rummelige værelser er indrettet med smukke mørke træmøbler og har alle aircondition, værdiboks, wi-fi og et fuldt udstyret badeværelse med hårtørrer.

Hotellets restaurant forkæler dig med en overdådig morgenmadsbuffet, selvfølgelig med alt det du kender, men også med spændende ecuadorianske frugter og specialiteter. Det er også muligt at bestille frokost og aftensmad a la carte i restauranten.

Der er flere områder, hvor du kan slappe af med en kop kaffe eller et spil skak. Hotellet har også sin egen butik, der sælger smukke farverige souvenirs fra Ecuador.

Personalet er meget søde og hjælpsomme og gør alt, hvad de kan, for at du får et uforglemmeligt ophold på Hotel Patio Andaluz.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.