• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Ecuador

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Ecuador og Galapagos øerne. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hoteller som er inkluderet i vores rundrejser

Molino San Juan

Cayambe

Hotellet er beliggende i grønne omgivelser. Det er oprindelig en gammel vandmølle bygget i det 19. århundrede, hvilket stedet stadig bærer præg af.  Hotellet fungerer desuden som museum.

Hotellet er bygget i ecuadoriansk stil, hvilket også ses i de komfortable værelser, som er udstyret med det nødvendige. I restauranten serveres der traditionelle retter, hvor mange af retterne stammer fra gamle familieopskrifter.


Hacienda El Porvenir

Cotopaxi

Haciendaen er beliggende i et naturskønt område i 3.600 meters højde omgivet af fire vulkaner, hvoraf den ene er Cotopaxi. Det er bygget i traditionel stil og med lokale materialer.

De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og varme til de kølige nætter. I restauranten serveres der både internationale og traditionelle retter med grøntsager fra de omkringliggende dale.


Golondrina, Galapagos cruise

Galapagos øerne

På Golondrina kan du se frem til en afslappende atmosfære. Båden vil sejle dig rundt og se de unikke dyr, uberørte levesteder og den frodige flora. Golondrina har plads til 16 passagerer og hver kahyt er udstyret med køjesenge, aircondition samt privat badeværelse.

Om bord er der restaurant med buffet, solterrasse og område med bar, TV mm. Snorkeludstyr og våddragter kan lejes.


La Casa Sol

Otavalo

Det karakteristiske farverige hotel er beliggende i gåafstand til Pequche vandfaldet og ligger i afslappede og rolige omgivelser. Der er en smuk udsigt til Otavalo dalen og Andesbjergene.

Hotellets værelser er udstyret med pejs og altan med adgang til haverne. Hotellet har flere hyggelige områder perfekt til afslapning. Der er restaurant med stor terrasse, hvor der serveres traditionelle retter. Frugterne der serveres er fra egen have.


Rincon de Puembo

Puembo

Dette charmerende hotel ligger i fantastiske omgivelser med smukke grønne haver, vandbassiner og fontæner. De rummelige komfortable værelser er udstyret med TV, telefon, wifi, minibar og hårtørrer.

Hotellet har også swimmingpool, jacuzzi, fitness rum og område med billard og bordfodbold. I restauranterne serveres både internationale og traditionelle retter.


Hacienda La Carriona

Quito

Denne hyggelige hacienda er over 200 år gammel og er beliggende i en smuk dal uden for Quito, men stadig kun en halv time fra lufthavnen.

Hotellet har 25 værelser hver med deres unikke særpræg. Værelserne har moderne faciliteter med bla. TV og mulighed for WI-FI. Der er elegante stuer og en flot restaurant og bar. Man kan nyde en tur i den flotte have med roser, orkidéer, bourgainvilleaer og der er mulighed for at se kolibrier eller tage en dukkert i den udendørs swimmingpool.


Hotel Boutique Portal de Cantuña

Quito

Dette hyggelige hotel er beliggende tæt på San Fransicso pladsen og Independencia pladsen i hjertet af Quitos koloniale centrum. De 12 charmerende værelser er udstyret med TV, telefon, internet og safetybox og er indrettet til at give dig en autentisk oplevelse med en blanding af kolonial udsmykning og moderne faciliteter.

Hotellet har en hyggelig restaurant, som tilbyder typiske ecuadorianske retter samt internationale retter.
Derudover byder hotellet på en lille hyggelig patio samt jacuzzi, hvor du kan slappe af efter en dag med mange oplevelser.


Hotel Fuente de Piedra I

Quito

Fuente de Piedra I ligger i et roligt kvarter ikke langt fra det populære område La Mariscal.

Hotellet ligger i en flot kolonial bygning med 18 værelser, som er indrettet med stenvægge, trælofter og mørke træmøbler. De er alle udstyret med Wi-Fi, TV, telefon og sikkerhedsboks.

I restauranten serveres både traditionelle og internationale retter.

Der findes desuden en hyggelig patio, hvor du kan slappe af og nyde en forfriskning.

Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.