• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
17 dage

Den store Cuba rundrejse

Uforglemmelige oplevelser venter dig i Cuba på denne spændende rundrejse, hvor du kommer hele øen rundt og får en spændende indsigt i den cubanske historie, musik og livsglæde.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Den store Cuba rundrejse Den store Cuba rundrejse
17 dage

Den store Cuba rundrejse

Uforglemmelige oplevelser venter dig i Cuba på denne spændende rundrejse, hvor du kommer hele øen rundt og får en spændende indsigt i den cubanske historie, musik og livsglæde.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Havanna med flyskift undervejs t/r
 • Indenrigsflyvning: Havanna – Baracoa
 • Transfers fra og til lufthavnen i Havanna
 • Bus: Havanna – Viñales – Havanna //Baracoa – Santiago de Cuba – Bayamo – Camagüey// Cienfuegos – Havanna
 • Transfers: Camagüey – Trinidad – Cienfuegos
 • 15 overnatninger på gode hoteller og casa particulares inkl. morgenmad
 • 3 x frokost (dag 4+13+15)
 • 2 x middag (dag 3+12)
 • Turistvisum til Cuba
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti

Omfattende udflugtspakke:

 • Byrundtur i Havannas gamle bydel
 • Udflugt i Viñales-dalen
 • Byrundtur i Baracoa
 • Byrundtur i Santiago de Cuba
 • Byrundtur i Bayamo
 • Byrundtur i Camagüey
 • Besøg på spillested i Trinidad med livemusik og dans
 • Byrundtur i Trinidad inkl. udflugt til Sukkermølledalen
 • Byrundtur i Cienfuegos
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Cuba er et enestående og unikt land på mange måder. For de fleste er Cuba lig med revolution, farverige amerikaner biler, store cigarer og rom. Men Cuba er også fantastisk arkitektur, spændende historie, dejlige strande og frodig natur. Her er pulserende salsarytmer og en afslappet og imødekommende befolkning, som har en hel utrolig smittende livsglæde.

På denne rejse oplever du alle øens højdepunkter: Havanna, Viñales-dalen, Baracoa, Santiago de Cuba, Bayamo, Camagüey, Trinidad og Cienfuegos.

Du har mulighed for at forlænge turen med en badeferie ved én af Cubas smukke sandstrande.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Kom et lag dybere i cubansk historie og kultur på vores længste rundrejse, der tager dig hele øen rundt
 • Glæd dig til guidede byrundture i de maleriske kolonitidsbyer med en spændende historie
 • Besøg Santiago de Cuba, som er berømt for sin afro-caribiske musik, mad og ikke mindst fantastiske rom
 • Du har mulighed for at forlænge rejsen med en badeferie i Varadero eller Jibacoa

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med ankomst samme dag i Havanna lufthavn med mellemlanding(er) undervejs. Her bliver du mødt af vores samarbejdspartner i Cuba, som står klar med et skilt med dit navn på. En chauffør kører dig ind til dit overnatningssted i Havanna. En tur på ca. 30 min.

Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 2: Byrundtur i Havanna

Efter morgenmaden skal du på en byrundtur i Havannas gamle bydel, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Tag dine gode vandresko på og lad dig guide igennem Havannas brostensbelagte gader til imponerende pladser med smukke gamle kolonitidsbygninger.

Du kommer til at opleve kontrasten mellem de nyrenoverede og vedligeholdte gader og bygninger, samt de mere forfaldne områder, som gør Havanna så unik. Blandt turens højdepunkter kan nævnes byens ældste plads, Plaza de las Armas, hvor bymuseet og guvernørpaladset ligger. Plaza de San Francisco Asis ved Havannas havn, Plaza Vieja og Plaza de la Cathedral med den smukke gamle katedral.

Du har eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

Dag 3: Havanna – Viñales-dalen

I dag forlader du Havanna og sætter kurs mod Viñales-dalen, hvor skønne naturoplevelser venter. Du kører med bus igennem de flotte landskaber – en køretur på ca. 4 timer.

Du har eftermiddagen på egen hånd til at opleve den lille hyggelige by. Byens centrum er koncentreret om hovedgaden, og du kan gå fra den ene ende til den anden på under 10 min. Her finder du små butikker, cafeer og restauranter og et lille marked, der sælger souvenirs.

Aftensmaden er inkluderet på dit casa particular. Her vil dine værter forkæle dig med en lækker middag tilberedt af økologiske råvarer fra området.

Dag 4: Sightseeing i Viñales-dalen

Efter morgenmaden skal du på rundtur i Viñales-dalen, som er et af Cubas smukkeste naturområder. Landskabet domineres af frugtbare dale med bananpalmer, mangotræer, tobaksmarker og enorme bjerge i kalksten, også kaldet ”mogotes”.

Første stop på turen er udkigspunktet ved Hotel Jazmines, som ligger på kanten af Viñales-dalen. Herfra får du en fantastisk udsigt ned over dalen med sit eventyrlige landskab.
Cuba er verdensberømt for sine gode cigarer, og Viñales-området er kendt for at have nogle af de bedste tobaksplanter i landet. Det er fra dette område at bladene, som senere rulles på Havannas cigarfabrikker, bliver til de kendte cigarmærker Cohiba og Montecristo. Du besøger en lille tobaksplantage og får et spændende indblik i processen af fremstillingen af de gode cigarer.

Du skal også se det gigantiske vægmaleri, Mural de la prehistoria, som symboliserer menneskets evolution. Det er lavet af den lokale kunstner Leovigildo González, og cubanerne er meget stolte af det.
Turen sluttes af med et besøg i dypstenshulen, Cueva del Indio, som før i tiden var beboet af Indianere. Du kommer både til at vandre lidt og sejle igennem den imponerende hule.

Turen inkluderer en frokost på en traditionel cubansk restaurant.

Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 5: Viñales dalen - Havanna

Du har formiddagen på egen hånd i Viñales, inden turen om eftermiddagen går tilbage mod Havanna.

Du har aftenen til fri disposition i Havanna, men vi anbefaler at du går tidligt i seng, da flyet til Baracoa afgår meget tidligt næste morgen.

Dag 6: Havanna – Baracoa - byrundtur

Tidligt denne morgen bliver du hentet på dit overnatningssted og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Baracoa. Flyveturen tager ca. 2 timer.
Baracoa blev grundlagt i 1512, og byen ligger smukt i en bugt omkranset af bjerge fyldt med kokospalmer. Klimaet her er perfekt til dyrkning af kakao, og byen står for 80 % af Cubas samlede kakaoproduktion. Det er også her, at øens eneste chokoladefabrik ligger.

Efter du har stillet din bagage på hotellet, skal du på en byrundtur til fods. Din guide vil tage dig med forbi de smukke gamle kolonitidsbygninger og de tre fort, som blev opført mellem år 1639 og 1742 for at beskytte byen. El Castillo er det ældste af de tre og er nu ombygget til hotel, Fuerte la Punta fungerer som restaurant og Fuerte Matachín er omdannet til museum over byens historie.
Derudover kommer du forbi de store tårne Joa og Centerio, som blev bygget for at holde øje med, hvem der kom ind i byen.

Eftermiddagen og aftenen er til fri disposition. Hvis du har lyst til at komme ud og danse og høre livemusik, kan du besøge det hyggelige spillested Casa de la Trova.

Overnatning:
Dag 7: Baracoa på egen hånd

Der er ingen udflugter planlagt i dag, og du har dagen på egen hånd i byen.
Du kan evt. besøge det 560 meter høje fladtoppede bjerg, El Yunque, eller tage på sejltur på Toa floden, som er den bredeste flod i Cuba. Her findes mange vandfald, hvor det største er 17 meter højt.

Overnatning:
Dag 8: Baracoa - Santiago de Cuba

I dag kører du til Cubas næststørste by Santiago de Cuba, som er omgivet af Sierra Maestra bjergene og Cauto floden, som er den længste flod på øen. Byen blev grundlagt i 1515 og er kendt som den mest caribiskprægede by i Cuba. Musik er en vigtig del for mange af beboerne i Santiago de Cuba, og byen har været fødested for flere musikere og musikgenrer og er berømt for sine karnevaler og Caribiske Festival.

Turen til Santiago de Cuba tager ca. 5 timer.

Dag 9: Byrundtur i Santiago de Cuba

Efter morgenmaden skal du på en guidet tur rundt til Santiago de Cubas højdepunkter. Byen emmer af historie og du kommer til at besøge mange historiske steder på denne byrundtur.

Du besøger bl.a. Revolutionspladsen og La Loma de San Juan, hvor et berømte slag i den spansk-amerikanske krig fandt sted i 1898 Herefter besøger du Moncada barakkerne, som i 1953 blev angrebet af en flok revolutionære ledet af Fidel Castro, og som anses for at være starten på den cubanske revolution.

Du kommer også forbi Santa Ifigenia kirkegården, hvor mange af oprørsheltene fra uafhængigheds-krigene mod Spanien, heltene fra Castros revolution og Fidel Castro selv ligger begravet.

Der gøres stop på en rom-bar, hvor du har mulighed for at smage noget lækkert lokalt brygget rom.

Turen sluttes af ved Cespedes parken, som er omgivet af gamle bygninger, monumenter og den smukke katedral fra 1522.

Dag 10: Santiago de Cuba – Bayamo - Byrundtur

I dag forlader du Santiago de Cuba tidligt om morgenen og kører til den lille idylliske provinsby Bayamo, som blev grundlagt i 1513. Det er en af de ældste byer på øen og er et nationalt monument. Bayamo var centrum for en oprørsk bevægelse mod den spanske dominans. I forbindelse med Uafhængighedskrigen i 1869 valgte byens indbyggere at brænde Bayamo ned i stedet for at overgive byen til spanierne. Derfor findes der i dag ikke megen kolonial arkitektur, dog findes der mange krigsmonumenter.
Byen spillede også en vigtig rolle i den Cubanske Revolution, hvilket tydeligt ses flere steder.

På byrundturen vil du høre om Uafhængighedskrigen og besøge flere interessante steder såsom revolutionspladsen og Parque Cespedes, som er byens hjerte. Her findes en bronze statue af krigshelten Carlos Manuel de Cespedes, som har lagt navn til parken.
Derudover skal du besøge Plaza del Himno Nacional, hvor der findes et monument til ære for Perucho Figueredo, som er manden bag Cubas nationalsang.

Turen afsluttes med et besøg på voksmuseet, hvor du bl.a. kan se øens nationalhelt José Marti og den amerikanske forfatter Ernest Hemingway udstillet.
Bemærk: voksmuseet holder lukket om mandagen og på nationale helligdage.

Turen til Bayamo tager ca. 2 timer.

Overnatning:
Dag 11: Bayamo - Camagüey

I dag kører du til Camagüey, som er den 3. største by på Cuba. Turen tager 5-6 timer, så du kan roligt læne dig tilbage i de bløde sæder og nyde landskabet, der suser forbi.

Du ankommer om eftermiddagen og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 12: Byrundtur i Camagüey - Trinidad

I dag skal du på byrundtur i Camagüeys historiske centrum, som også er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Før revolutionen blev byen rig på kvægavl, og dens gader og bygninger bærer stadig præg af fortidens rigdom. Byen er kendt for sine mange kirker, smukke pladser og krogede gader, som næsten kan ligne et edderkoppespind.
Blandt nogle af seværdighederne på byrundturen kan nævnes Agramonte Park med sit majestætiske bronze monument dedikeret til en af Cubas vigtigste uafhængighedsledere Ignacio Agramonte, den trekantede plads Plaza de los Trabajadores, hvor du finder katedralen Nuestra Señora de la Merced, som er et interessant sted med katakomber og San Juan de Dios Plaza, som er en af de smukkeste pladser på øen.
Efter byrundturen kører du videre til smukke Trinidad, som også er at finde på UNESCOS verdensarvsliste, og som er et absolut højdepunkt på rejsen rundt i Cuba. Turen til Trinidad tager ca. 4,5 time.

Aftensmaden er inkluderet på dit casa particular. Glæd dig til at smage på Trinidads specialiteter.

Om aftenen vil en lokal guide tage dig med rundt til de bedste spillesteder i byen. Trinidad er lig med dans og musik, og det er svært at holder fødderne i ro, når live-musikken spiller, og smilende cubanere og andre rejsende indtager dansegulvet til en forførende salsa.

Dag 13: Byrundtur i Trinidad

I dag skal du på en guidet byrundtur i Trinidad smukke gamle bydel. Tag dine gode vandresko på, for Trinidads charmerende gader med toppede brosten er meget ujævne.

Du besøger bl.a. den maleriske plads, Plaza Mayor og byens katedral ”Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad”, der er en af de største kirker i Cuba. Din guide fortæller om byens spændende historie og arkitektur undervejs. Turen sluttes af med en frokost i byen.

Efter frokost besøger du Sukkermølledalen, som ligger lidt udenfor Trinidad. Den er erklæret verdenskulturarv af UNESCO. I den frodige dal, som er omgivet af grønne bjerge, ligger der gamle haciendaer, slaveboliger og sukkermøller. I 1800-tallet blev der bygget mere end 50 sukkermøller i dalen. Det var spanierne, der i kolonitiden hentede slaver fra Afrika og skabte sukkerproduktion, hvilket hurtigt gjorde Trinidad til en af Cubas rigeste byer. Du besøger haciendaen Manaca Iznaga, som i 1750 blev grundlagt af Pedro Iznaga – en af Cubas rigeste mænd. Her står et 44 meter højt tårn, hvorfra der blev holdt øje med slaverne, så de ikke stak af fra deres hårde arbejde i sukkermarkerne.

Dag 14: Trinidad på egen hånd

Dagen er til fri disposition. Du kan evt. besøge den lækre sandstrand Playa Ancón, som ligger ca. 14 km fra Trinidad. Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra ture hjemmefra.
Her er et udvalg af ture som kan tilkøbes:

Dag 15: Trinidad – Byrundtur i Cienfuegos – Havanna

I dag forlader du Trinidad og kører til Cienfuegos, som går under kælenavnet ”Sydens Perle”.
Cienfuegos blev grundlagt i 1819 af en gruppe franske immigranter fra USA. Byen kom i 1957 på det internationale landkort, da en gruppe unge sammen med Fidel Castros guerilla overtog militærbasen. Det blev en kort fornøjelse, og opstanden blev hurtigt nedkæmpet af Batista.
I dag er Cienfuegos en hyggelig by med meget velbevarede bygninger og er af samme årsag kommet på UNESCOS verdensarvsliste.

På den ca. 3 timer lange byrundtur får du en spændende indsigt i byens historie og oplever den smukke franske og spanske arkitektur, som byen er så kendt for.
Du besøger bl.a. byens centrale plads Park Marti, hvor det smukke Tomás Terry teater ligger samt byens katedral og gågade. Herefter går turen via strandpromenaden til Punta Gorda området, hvor du kan nyde en cocktail på den betagende restaurant El Palacio de Valle.
Turen afsluttes med en frokost inden turen går tilbage til Havanna.

Turen fra Cienfuegos til Havanna tager ca. 5 timer

Dag 16: Hjemrejsen starter

Turen går i dag tilbage til Danmark. Du vil blive hentet på dit overnatningssted og kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen starter.

Dag 17: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en oplevelsesrig rejse rundt i Cuba.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse til Jibacoa, 3 nætter

På den smukke kyststrækning mellem Havanna og Varadero ligger Jibacoa, som en lille perle omgivet af smuk natur. Her kan du afslutte din ferie i rolige omgivelser ved den lækre sandstrand Arroyo Bermejo.

Nyd hotellets mange faciliteter og lækre restauranter og tag en forfriskende dukkert i den store pool eller i det krystalklare hav. Blot få meter fra kysten er et rev, hvor du kan snorkle og opleve det flotte farverige liv under havets overflade.

Trænger du til at være aktiv kan du spille tennis, volleyball og tage på små vandreture i de frodige bakker bag hotellet.

Solnedgangen kan nydes med en kølig mojito i hånden fra én af hotellets all-inclusive barer.

Bemærk at hotellet kun er for gæster over 16 år.

Overnatning:
Badeferieforlængelse til Varadero, 3 nætter

Varadero ligger på Cubas nordkyst ca. 2,5 times kørsel fra Havana. Det er Cubas største og mest populære strandområde og ikke uden grund. Den 20 km lange strandtange byder dig velkommen med kridhvidt sand, azurblåt vand og svajende palmer.

I Varadero finder du masser af resorts, restauranter, souvenirbutikker og turoperatører, der arrangerer ture både over og under vandet. Det er også muligt at spille golf herude.

Slap af i de billedskønne omgivelser ved vandet og lad dig forkæle på all-inclusive hotellet med lækker mad og et stort udvalg af underholdning og aktiviteter.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 4.750 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende) 8.900 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.