Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16
12 dage:

Cubas højdepunkter

VI MATCHER PRISEN OG GIVER 1000 KR.Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni. Rejsen skal være sammenlignelig med safariprogram, hotelstandard, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.
I RABAT PR. PERSON
Vi er 100% sikre på at vi har markedets bedste pris på denne pakkerejse.

Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni.

Rejsen skal være sammenlignelig med program, overnatninger, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.

Højdepunkter på denne rejse:

Havanna, Viñales, Cienfuegos, Trinidad og Che Guevaras museum og mausoleum i Santa Clara.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Havanna med flyskift undervejs t/r
 • Private transfers fra og til lufthavn i Havanna
 • Transfers til og fra busstationerne
 • VIAZUL bus: Havanna – Viñales – Cienfuegos – Trinidad – Santa Clara – Havanna
 • 10 overnatninger på Casa Particulares inkl. morgenmad
 • 2 x frokost (dag 4+10)
 • 3 x middag (dag 4+6+7)
 • Turistvisum til Cuba
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Byrundtur i Havannas gamle bydel
 • Udflugt i Viñales dalen, bl.a. med besøg på en cigarfabrik og en drypstenshule
 • Byrundtur i Trinidads gamle bydel
 • Byrundtur i Santa Clara, bl.a. med besøg til Che Guevaras museum og mausoleum
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Du har mulighed for at ændre dine overnatninger i Havanna, Viñales, Cienfuegos og Trinidad fra Casa Particulares til hotel mod en tillægspris fra 4.300 kr. pr. person


Tillæg for enkeltværelse: 4.200 kr.
Rabat gives ved 4 personer eller mere

Vælg denne rejse fordi...

Cuba emmer af historie, revolution, musik og dans, og på denne rejse oplever du landets absolutte højdepunkter. Turen starter i Havanna, hvor smukke kolonitidsbygninger, charmerende amerikanerbiler, smil og salsarytmer byder dig velkommen.

Fra den farverige hovedstad går turen ud på landet til den frodige og idylliske Viñales-dal, hvor der bl.a. dyrker tobaksplanter, der bliver til nogle af verdens allerbedste cigarer.

Herfra går turen via charmerende Cienfuegos også kendt som sydens perle, til Trinidad. Du kan næsten ikke andet end at elske Trinidad! De brostensbelagte gader, farvestrålende huse og den skønne live-musik er balsam for både krop og sjæl.

Fra Trinidad går turen tilbage til Havanna med stop i Santa Clara, hvor du kan opleve den ikoniske frihedshelt Che Guevaras grav og mausoleum.

Detaljeret dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Havanna

Afrejse fra Danmark med ankomst til Havanna lufthavn med mellemlanding(er) undervejs. Her bliver du mødt af vores samarbejdspartner i Cuba, som står klar med et skilt med dit navn på. En chauffør kører dig ind til dit overnatningssted i Havanna. En tur på ca. 30 min. Resten af dagen er på egen hånd.

Overnatning Casa Particular - Havanna

Dag 2: Byrundtur i Havanna

Efter morgenmaden skal du på en byrundtur rundt i Havannas gamle bydel, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Tag dine gode vandresko på og lad dig guide igennem Havannas brostensbelagte gader til imponerende pladser med smukke gamle kolonitidsbygninger. Du kommer til at opleve kontrasten mellem de nyrenoverede og vedligeholdte gader og bygninger samt de mere forfaldne områder, som gør Havanna så unik. Blandt turens højdepunkter kan nævnes byens ældste plads, Plaza de las Armas, hvor bymuseet og guvernørpaladset ligger. Plaza de San Francisco Asis ved Havannas havn, Plaza Vieja og Plaza de la Catedral med den smukke katedral.

Du har eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

Overnatning Casa Particular - Havanna

Dag 3: Havanna på egen hånd

Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske fantastiske Havanna på egen hånd eller vælge at tilkøbe en af følgende udflugter hjemmefra.

Her er et udvalg af ture i Havanna som kan tilkøbes hjemmefra:

Overnatning Casa Particular - Havanna

Dag 4: Havanna – Viñales dalen

I dag forlader du Havanna og sætter kurs mod Viñales-dalen, hvor skønne naturoplevelser venter. Du bliver hentet på dit overnatningssted og kører fra den farverige hovedstad ud på landet til ro og idyl. På vejen stoppes der ved en lille tobaksplantage og en tobaksfabrik, og her får du et spændende indblik i processen af fremstillingen af de gode cigarer. Cuba er verdensberømt for sine gode cigarer, og Viñales-området er kendt for at have nogle af de bedste tobaksplanter i landet. Det er fra dette område, at tobaksbladene til de berømte cigarmærker Cohiba og Montecristo kommer fra.
Bemærk cigarfabrikken har lukket i weekenden.

Det sidste stykke vej ind i Viñales-dalen går ad snoede veje. Der gøres stop ved udkigspunktet på Hotel Jazmines. Herfra får du en panoramaudsigt ned over den eventyragtige dal, med sine karakteristiske kalkstensbjerge også kaldet ”mogotes”, der stikker op midt i de frodige marker. Dette udkigspunkt tager virkelig pusten fra dig.

Lidt uden Viñales skal du opleve et gigantisk vægmaleri, Mural de la prehistoria, som symboliserer menneskets evolution. Det er lavet af den lokale kunstner Leovigildo González, og cubanerne er meget stolte af det.
Den sidste oplevelse på dagens tur er den spektakulære dypstenshule, Cueva del Indio, som før i tiden var beboet af Indianere. Du kommer både til at gå og sejle igennem den imponerende hule.

Turen inkluderer en frokost på en traditionel cubansk restaurant, inden du bliver sat af ved dit overnatningssted i Viñales. Resten af dagen er til fri disposition.

Der er aftensmad inkluderet denne dag på dit casa particular. Glæd dig til en middag med lækre økologiske råvarer fra området.

Overnatning Casa Particular - Viñales

Dag 5: Viñales på egen hånd

Du har dagen på egen hånd til at udforske Viñales, eller du kan vælge at tilkøbe en ekstra udflugt i området.

Her er et udvalg af ture i Viñales som kan tilkøbes hjemmefra:

Overnatning Casa Particular - Viñales

Dag 6: Viñales - Cienfuegos

Du bliver hentet tidligt om morgenen og kørt til busstationen, hvor bussen mod Cienfuegos afgår. Det er en tur på ca. 8 timer, så læn dig tilbage i de bløde sæder og nyd det cubanske landskab der suser forbi. På Cubas hovedveje møder du ikke blot andre biler og busser. Her færdes fodgængere, cykler, oksekærrer og hestevogne i overraskende harmoni med hinanden. Og ja så kan du selvfølgelig falde lidt i staver over de smukke gamle amerikanerbiler, som er så karakteristiske i det cubanske gadebillede.

Om eftermiddagen ankommer du til Cienfuegos, som også går under navnet ”Sydens Perle”. Du bliver hentet på busstationen og kørt hen til dit indkvarteringssted. Resten af dagen er til fri disposition.

Aftensmad er inkluderet denne aften på dit pasa particular.

Overnatning Casa Particular - Cienfuegos

Dag 7: Cienfuegos – Trinidad

Cienfuegos blev grundlagt i 1819 af en gruppe franske immigranter fra USA. Byen kom i 1957 på det internationale landkort, da en gruppe unge sammen med Fidel Castros guerilla overtog militærbasen. Det blev en kort fornøjelse, og opstanden blev hurtigt nedkæmpet af Batista.

I dag er Cienfuegos en hyggelig by med meget velbevarede bygninger og er af samme årsag kommet på UNESCOS verdensarvsliste. Gå en tur ned til Parque Martí, som er byens centrale plads. Her finder du bl.a. det smukke velbevarede teater ”Tomas Terry” fra 1890 og det flotte borgmesterkontor.

Du kan også gå ad havnepromenaden ud til Punta Gorda, hvor du finder nogle af de fornemmeste bygninger i byen. Nyd en frokost eller en drink på Palacio de Valle, som er en betagende smuk bygning, der er som taget ud af et arabisk eventyr.

Du har formiddagen på egen hånd til at udforske byen. Du kan også vælge at tilkøbe en byrundtur.

Om eftermiddagen går turen videre til Trinidad. En tur på ca. 1,5 time. Ved ankomst bliver du hentet og kørt til dit overnatningssted, og her står din værtsfamilie klar med en lækker aftensmad til dig.

I Cienfuegos er det muligt at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Casa Particular - Trinidad

Dag 8: Byrundtur i Trinidad

I dag skal du på en guidet byrundtur i Trinidad smukke gamle bydel. Tag dine gode vandresko på, for Trinidads charmerende gader med toppede brosten er meget ujævne.

Du besøger bl.a. den maleriske plads, Plaza Mayor og byens katedral ”Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad”, der er en af de største kirker i Cuba. Din guide fortæller byens spændende historie og arkitektur undervejs. Turen inkluderer selvfølgelig en drink på en af de hyggelige lokale barer.

Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. Vi kan anbefale, at du om aftenen går en tur ud i byen og oplever stemningen. Ved Plaza Mayor finder du det populære dansested ”Casa de la Musica” og blot 100 meter derfra ligger et andet dansested ”Casa de la Trova”, som også altid har live-musik. Kan du ikke selv danse, er her alle muligheder for at lære det. Du kan selvfølgelig også blot nyde synet af de danseglade mennesker omkring dig.

Overnatning Casa Particular - Trinidad

Dag 9: Trinidad på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Trinidad. Ca. 15 km fra Trinidad ligger den dejlige strand, Ancón, hvor du kan tage ud og få en forfriskende dukkert og slappe af ved stranden. Du har også mulighed for at tilkøbe en ekstra udflugt hjemmefra.

Her er et udvalg af ture i Trinidad som kan tilkøbes hjemmefra:

Overnatning Casa Particular - Trinidad

Dag 10: Trinidad – Santa Clara - Havanna

I dag går turen tilbage til Havanna via Santa Clara, hvor Che Guevara ligger begravet. Overalt, hvor du er i Cuba, bliver du mindet om revolutionen med store skilte med slagord samt billeder af Fidel og Che Guevara. Det er historien om Davids kamp mod Goliat, og det er svært ikke at blive fascineret af den cubanske revolution og ikke mindst den ikoniske og modige frihedskæmper Che Guevara. På revolutionspladsen står en stor bronzestatue af Che Guevara med den berømte tekst ”Hasta la victoria siempre”. Bagved statuen ligger hans mausoleum og et spændende museum om hans liv.
Bemærk: Che Guevaras mausoleum og museum er lukket om mandagen.

Du besøger også Santa Claras centrale park ”Leoncio Vidal Park” og Togmuseet, som fortæller historien om Che Guevara og hans mænd, der i 1958 fik afsporet et stærk bevogtet tog fyldt med ammunition. En vigtig sejr i kampen om at indtage Santa Clara.

Turen fra Trinidad til Santa Clara tager ca. 3 timer, og turen fra Santa Clara til Havanna tager ca. 4 timer.

Du ankommer i Havanna om aftenen.

Overnatning Casa Particular - Havanna

Dag 11: Hjemrejsen starter

Turen går i dag tilbage til Danmark. Du vil blive hentet på dit overnatningssted og kørt til lufthavnen.

Dag 12: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en spændende rejse i Cuba.

VI MATCHER PRISEN OG GIVER 1000 KR.Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni. Rejsen skal være sammenlignelig med safariprogram, hotelstandard, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.
I RABAT PR. PERSON
Vi er 100% sikre på at vi har markedets bedste pris på denne pakkerejse.

Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni.

Rejsen skal være sammenlignelig med program, overnatninger, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.

Højdepunkter på denne rejse:

Havanna, Viñales, Cienfuegos, Trinidad og Che Guevaras museum og mausoleum i Santa Clara.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Havanna med flyskift undervejs t/r
 • Private transfers fra og til lufthavn i Havanna
 • Transfers til og fra busstationerne
 • VIAZUL bus: Havanna – Viñales – Cienfuegos – Trinidad – Santa Clara – Havanna
 • 10 overnatninger på Casa Particulares inkl. morgenmad
 • 2 x frokost (dag 4+10)
 • 3 x middag (dag 4+6+7)
 • Turistvisum til Cuba
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Byrundtur i Havannas gamle bydel
 • Udflugt i Viñales dalen, bl.a. med besøg på en cigarfabrik og en drypstenshule
 • Byrundtur i Trinidads gamle bydel
 • Byrundtur i Santa Clara, bl.a. med besøg til Che Guevaras museum og mausoleum
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Du har mulighed for at ændre dine overnatninger i Havanna, Viñales, Cienfuegos og Trinidad fra Casa Particulares til hotel mod en tillægspris fra 4.300 kr. pr. person


Tillæg for enkeltværelse: 4.200 kr.
Rabat gives ved 4 personer eller mere