Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaCubaCubas højdepunkter
12 dage:

Cubas højdepunkter

Højdepunkter på denne rejse:

Havanna, Viñales, Cienfuegos, Trinidad og Che Guevaras museum og mausoleum i Santa Clara.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Havanna med flyskift undervejs t/r
 • Transfers fra og til lufthavn i Havanna
 • Transfers til og fra busstationerne
 • Bus: Havanna – Viñales – Cienfuegos – Trinidad – Santa Clara – Havanna
 • 10 overnatninger på Casa Particulares inkl. morgenmad
 • 2 x frokost (dag 4+10)
 • 3 x middag (dag 4+6+7)
 • Turistvisum til Cuba
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er mulighed for daglig afgang

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Byrundtur i Havannas gamle bydel
 • Udflugt i Viñales dalen, bl.a. med besøg på en cigarfabrik og en drypstenshule
 • Byrundtur i Trinidads gamle bydel
 • Byrundtur i Santa Clara, bl.a. med besøg til Che Guevaras museum og mausoleum
 • Entréer til nævnte seværdigheder

 

Er du interesseret i at ændre dine overnatninger fra casa particular til hotel eller ændre transporten fra bus til privat transport, så kontakt os for en tillægspris.

Du har mulighed for at forlænge turen med en badeferie ved én af Cubas smukke sandstrande.

Tillæg for enkeltværelse 3.800 kr.
Rabat gives ved 4 personer eller mere
Vælg denne rejse fordi...

Cuba emmer af historie, revolution, musik og dans, og på denne rejse oplever du landets absolutte højdepunkter. Turen starter i Havanna, hvor smukke kolonitidsbygninger, charmerende amerikanerbiler, smil og salsarytmer byder dig velkommen.
Fra den farverige hovedstad går turen ud på landet til den frodige og idylliske Viñales-dal, hvor der bl.a. dyrker tobaksplanter, der bliver til nogle af verdens allerbedste cigarer.
Herfra går turen via charmerende Cienfuegos også kendt som sydens perle, til Trinidad. Du kan næsten ikke andet end at elske Trinidad! De brostensbelagte gader, farvestrålende huse og den skønne live-musik er balsam for både krop og sjæl.
Fra Trinidad går turen tilbage til Havanna med stop i Santa Clara, hvor du kan opleve Che Guevaras grav og mausoleum.

Du har mulighed for at forlænge turen med en badeferie ved én af Cubas smukke sandstrande.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Havanna
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Havanna

Afrejse fra Danmark med ankomst til Havanna lufthavn med mellemlanding(er) undervejs. Her bliver du mødt af vores samarbejdspartner i Cuba, som står klar med et skilt med dit navn på. En chauffør kører dig ind til dit overnatningssted i Havanna. En tur på ca. 30 min. Resten af dagen er på egen hånd.

Overnatning Casa Particular - Havanna

Dag 2: Byrundtur i Havanna
Dag 2: Byrundtur i Havanna

Efter morgenmaden skal du på en byrundtur rundt i Havannas gamle bydel, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Tag dine gode vandresko på og lad dig guide igennem Havannas brostensbelagte gader til imponerende pladser med smukke gamle kolonitidsbygninger. Du kommer til at opleve kontrasten mellem de nyrenoverede og vedligeholdte gader og bygninger samt de mere forfaldne områder, som gør Havanna så unik. Blandt turens højdepunkter kan nævnes byens ældste plads, Plaza de las Armas, hvor bymuseet og guvernørpaladset ligger. Plaza de San Francisco Asis ved Havannas havn, Plaza Vieja og Plaza de la Catedral med den smukke katedral.

Du har eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

Overnatning Casa Particular - Havanna

Dag 3: Havanna på egen hånd
Dag 3: Havanna på egen hånd

Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske fantastiske Havanna på egen hånd eller vælge at tilkøbe en af følgende udflugter hjemmefra.

Her er et udvalg af ture i Havanna som kan tilkøbes hjemmefra:

Overnatning Casa Particular - Havanna

Dag 4: Havanna – Viñales dalen
Dag 4: Havanna – Viñales dalen

I dag forlader du Havanna og sætter kurs mod Viñales-dalen, hvor skønne naturoplevelser venter. På vejen stoppes der ved en lille tobaksplantage og en tobaksfabrik, og her får du et spændende indblik i processen af fremstillingen af de gode cigarer. Cuba er verdensberømt for sine gode cigarer, og Viñales-området er kendt for at have nogle af de bedste tobaksplanter i landet. Det er fra dette område, at tobaksbladene til de berømte cigarmærker Cohiba og Montecristo kommer fra.
Bemærk: Cigarfabrikkerne på Cuba har regel om at man min. skal være 18 år for at komme ind og at cigarfabrikken har lukket i weekenden.

Det sidste stykke vej ind i Viñales-dalen går ad snoede veje. Der gøres stop ved udkigspunktet på Hotel Jazmines. Herfra får du en panoramaudsigt ned over den eventyragtige dal, med sine karakteristiske kalkstensbjerge også kaldet ”mogotes”, der stikker op midt i de frodige marker. Dette udkigspunkt tager virkelig pusten fra dig.

Lidt uden Viñales skal du opleve et gigantisk vægmaleri, Mural de la prehistoria, som symboliserer menneskets evolution. Det er lavet af den lokale kunstner Leovigildo González, og cubanerne er meget stolte af det.
Den sidste oplevelse på dagens tur er den spektakulære dypstenshule, Cueva del Indio, som før i tiden var beboet af Indianere. Du kommer både til at gå og sejle igennem den imponerende hule.

Turen inkluderer en frokost på en traditionel cubansk restaurant, inden du bliver sat af ved dit overnatningssted i Viñales. Resten af dagen er til fri disposition.

Der er aftensmad inkluderet denne dag på dit casa particular. Glæd dig til en middag med lækre økologiske råvarer fra området.

Overnatning Casa Particular - Viñales

Dag 5: Viñales på egen hånd
Dag 5: Viñales på egen hånd

Du har dagen på egen hånd til at udforske Viñales, eller du kan vælge at tilkøbe en ekstra udflugt i området.

Her er et udvalg af ture i Viñales som kan tilkøbes hjemmefra:

Overnatning Casa Particular - Viñales

Dag 6: Viñales - Cienfuegos
Dag 6: Viñales - Cienfuegos

Du bliver hentet tidligt om morgenen og kørt til busstationen, hvor bussen mod Cienfuegos afgår. Det er en tur på ca. 8 timer, så læn dig tilbage i de bløde sæder og nyd det cubanske landskab der suser forbi. På Cubas hovedveje møder du ikke blot andre biler og busser. Her færdes fodgængere, cykler, oksekærrer og hestevogne i overraskende harmoni med hinanden. Og ja så kan du selvfølgelig falde lidt i staver over de smukke gamle amerikanerbiler, som er så karakteristiske i det cubanske gadebillede.

Om eftermiddagen ankommer du til Cienfuegos, som også går under navnet ”Sydens Perle”. Du bliver hentet på busstationen og kørt hen til dit indkvarteringssted. Resten af dagen er til fri disposition.

Aftensmad er inkluderet denne aften på dit pasa particular.

Overnatning Casa Particular - Cienfuegos

Dag 7: Cienfuegos – Trinidad
Dag 7: Cienfuegos – Trinidad

Cienfuegos blev grundlagt i 1819 af en gruppe franske immigranter fra USA. Byen kom i 1957 på det internationale landkort, da en gruppe unge sammen med Fidel Castros guerilla overtog militærbasen. Det blev en kort fornøjelse, og opstanden blev hurtigt nedkæmpet af Batista.

I dag er Cienfuegos en hyggelig by med meget velbevarede bygninger og er af samme årsag kommet på UNESCOS verdensarvsliste. Gå en tur ned til Parque Martí, som er byens centrale plads. Her finder du bl.a. det smukke velbevarede teater ”Tomas Terry” fra 1890 og det flotte borgmesterkontor.

Du kan også gå ad havnepromenaden ud til Punta Gorda, hvor du finder nogle af de fornemmeste bygninger i byen. Nyd en frokost eller en drink på Palacio de Valle, som er en betagende smuk bygning, der er som taget ud af et arabisk eventyr.

Du har formiddagen på egen hånd til at udforske byen. Du kan også vælge at tilkøbe en byrundtur.

Om eftermiddagen går turen videre til Trinidad. En tur på ca. 1,5 time. Ved ankomst bliver du hentet og kørt til dit overnatningssted, og her står din værtsfamilie klar med en lækker aftensmad til dig.

I Cienfuegos er det muligt at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Casa Particular - Trinidad

Dag 8: Byrundtur i Trinidad
Dag 8: Byrundtur i Trinidad

I dag skal du på en guidet byrundtur i Trinidad smukke gamle bydel. Tag dine gode vandresko på, for Trinidads charmerende gader med toppede brosten er meget ujævne.

Du besøger bl.a. den maleriske plads, Plaza Mayor og byens katedral ”Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad”, der er en af de største kirker i Cuba. Din guide fortæller byens spændende historie og arkitektur undervejs. Turen inkluderer selvfølgelig en drink på en af de hyggelige lokale barer.

Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. Vi kan anbefale, at du om aftenen går en tur ud i byen og oplever stemningen. Ved Plaza Mayor finder du det populære dansested ”Casa de la Musica” og blot 100 meter derfra ligger et andet dansested ”Casa de la Trova”, som også altid har live-musik. Kan du ikke selv danse, er her alle muligheder for at lære det. Du kan selvfølgelig også blot nyde synet af de danseglade mennesker omkring dig.

Overnatning Casa Particular - Trinidad

Dag 9: Trinidad på egen hånd
Dag 9: Trinidad på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Trinidad. Ca. 15 km fra Trinidad ligger den dejlige strand, Ancón, hvor du kan tage ud og få en forfriskende dukkert og slappe af ved stranden. Du har også mulighed for at tilkøbe en ekstra udflugt hjemmefra.

Her er et udvalg af ture i Trinidad som kan tilkøbes hjemmefra:

Overnatning Casa Particular - Trinidad

Dag 10: Trinidad – Santa Clara - Havanna
Dag 10: Trinidad – Santa Clara - Havanna

I dag går turen tilbage til Havanna via Santa Clara, hvor Che Guevara ligger begravet. Overalt, hvor du er i Cuba, bliver du mindet om revolutionen med store skilte med slagord samt billeder af Fidel og Che Guevara. På revolutionspladsen står en stor bronzestatue af Che Guevara med den berømte tekst ”Hasta la victoria siempre”. Bagved statuen ligger hans mausoleum og et spændende museum om hans liv.
Bemærk: Che Guevaras mausoleum og museum er lukket om mandagen og på Cubanske helligdage.

Du besøger også Santa Claras centrale park ”Leoncio Vidal Park” og Togmuseet, som fortæller historien om Che Guevara og hans mænd, der i 1958 fik afsporet et stærk bevogtet tog fyldt med ammunition. En vigtig sejr i kampen om at indtage Santa Clara.

Turen fra Trinidad til Santa Clara tager ca. 3 timer, og turen fra Santa Clara til Havanna tager ca. 4 timer.

Du ankommer i Havanna om aftenen.

Overnatning Casa Particular - Havanna

Dag 11: Hjemrejsen starter
Dag 11: Hjemrejsen starter

Turen går i dag tilbage til Danmark. Du vil blive hentet på dit overnatningssted og kørt til lufthavnen.

Dag 12: Hjemkomst
Dag 12: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en spændende rejse i Cuba.

Kombinationsmuligheder efter rundrejsen
Badeferieforlængelse til Jibacoa 4 dage/3 nætter
Badeferieforlængelse til Jibacoa 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.200 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 900 kr.

På den smukke kyststrækning mellem Havanna og Varadero ligger Jibacoa, som en lille perle omgivet af smuk natur. Her kan du afslutte din ferie i rolige omgivelser ved den lækre sandstrand Arroyo Bermejo.

Nyd hotellets mange faciliteter og lækre restauranter og tag en forfriskende dukkert i den store pool eller i det krystalklare hav. Blot få meter fra kysten er et rev, hvor du kan snorkle og opleve det flotte farverige liv under havets overflade.

Trænger du til at være aktiv kan du spille tennis, volleyball og tage på små vandreture i de frodige bakker bag hotellet.

Solnedgangen kan nydes med en kølig mojito i hånden fra én af hotellets all-inclusive barer.

Bemærk at hotellet kun er for gæster over 16 år.

Overnatning Memories Jibacoa

Badeferieforlængelse til Varadero 4 dage/3 nætter
Badeferieforlængelse til Varadero 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.950 kr.
Pr. barn u/12 år: + 2.975 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 750 kr.

Varadero ligger på Cubas nordkyst ca. 2,5 times kørsel fra Havana. Det er Cubas største og mest populære strandområde og ikke uden grund. Den 20 km lange strandtange byder dig velkommen med kridhvidt sand, azurblåt vand og svajende palmer.

I Varadero finder du masser af resorts, restauranter, souvenirbutikker og turoperatører, der arrangerer ture både over og under vandet. Det er også muligt at spille golf herude.

Slap af i de billedskønne omgivelser ved vandet og lad dig forkæle på all-inclusive hotellet med lækker mad og et stort udvalg af underholdning og aktiviteter.

Overnatning Hotel Iberostar Tainos

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
INDHENT TILBUD
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af sydamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.