• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
12 dage

Cubas højdepunkter

Tag med på en fantastisk rundrejse i Cuba, der byder på spændende historie, smuk natur, farverige kolonitidsbyer og et møde med livsglade cubanere, rom, salsa og cigarer.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Cubas højdepunkter Cubas højdepunkter
12 dage

Cubas højdepunkter

Tag med på en fantastisk rundrejse i Cuba, der byder på spændende historie, smuk natur, farverige kolonitidsbyer og et møde med livsglade cubanere, rom, salsa og cigarer.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Havanna med flyskift undervejs t/r
 • Transfers fra og til lufthavn i Havanna
 • Transfers til og fra busstationerne
 • Bus: Havanna – Viñales – Cienfuegos – Trinidad – Havanna
 • 10 overnatninger på Casa Particulares inkl. morgenmad
 • 1 x frokost (dag 4)
 • 3 x middag (dag 4+6+7)
 • Turistvisum til Cuba
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Byrundtur i Havannas gamle bydel
 • Udflugt i Viñales dalen, bl.a. med besøg på en cigarfabrik og en drypstenshule
 • Byrundtur i Trinidads gamle bydel
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Cuba emmer af historie, revolution, musik og dans, og på denne rejse oplever du landets absolutte højdepunkter. Turen starter i Havanna, hvor smukke kolonitidsbygninger, charmerende amerikanerbiler, smil og salsarytmer byder dig velkommen.
Fra den farverige hovedstad går turen ud på landet til den frodige og idylliske Viñales-dal, hvor der bl.a. dyrker tobaksplanter, der bliver til nogle af verdens allerbedste cigarer.
Herfra går turen til Trinidad via charmerende Cienfuegos, der betager med sin imponerende arkitektur.
Du kan næsten ikke andet end at elske Trinidad! De brostensbelagte gader, farvestrålende huse og den skønne live-musik er balsam for både krop og sjæl.
Fra Trinidad går turen tilbage til Havanna, hvor du har en sidste nat, inden hjemrejsen starter.

Du har mulighed for at forlænge din rejse med en badeferie ved én af Cubas smukke sandstrande.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Mærk den specielle stemning i Havannas gamle bydel, hvor maleriske pladser, smukke kirker og gamle amerikanerbiler tager dig med tilbage til fordums tid
 • Oplev den frodige Viñales-dal med sine karakteristiske kalkstensbjerge kaldet ”mogotes”, der stikker op midt i de frodige tobaksmarker
 • Gå en tur i Cienfuegos’ UNESCO-listede gamle bydel med smuk arkitektur fra starten af det 19. århundrede
 • Lad dig forføre af salsarytmerne, der strømmer ud fra de mange små caféer og barer i den hyggelige kolonitidsby Trinidad

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Havanna

Afrejse fra Danmark med ankomst til Havanna lufthavn med mellemlanding(er) undervejs. Her bliver du mødt af vores samarbejdspartner i Cuba, som står klar med et skilt med dit navn på. En chauffør kører dig ind til dit overnatningssted i Havanna. En tur på ca. 30 min. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 2: Byrundtur i Havanna

Efter morgenmaden skal du på en byrundtur rundt i Havannas gamle bydel, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Tag dine gode vandresko på og lad dig guide igennem Havannas brostensbelagte gader til imponerende pladser med smukke gamle kolonitidsbygninger. Du kommer til at opleve kontrasten mellem de nyrenoverede og vedligeholdte gader og bygninger samt de mere forfaldne områder, som gør Havanna så unik. Blandt turens højdepunkter kan nævnes byens ældste plads, Plaza de las Armas, hvor bymuseet og guvernørpaladset ligger. Plaza de San Francisco Asis ved Havannas havn, Plaza Vieja og Plaza de la Catedral med den smukke katedral.

Du har eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

Dag 3: Havanna på egen hånd

Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske fantastiske Havanna på egen hånd eller vælge at tilkøbe en af følgende udflugter hjemmefra.

Dag 4: Havanna – Viñales dalen

I dag forlader du Havanna og sætter kurs mod Viñales-dalen, hvor skønne naturoplevelser venter. På vejen stoppes der ved en lille tobaksplantage og en tobaksfabrik, og her får du et spændende indblik i processen af fremstillingen af de gode cigarer. Cuba er verdensberømt for sine gode cigarer, og Viñales-området er kendt for at have nogle af de bedste tobaksplanter i landet. Det er fra dette område, at tobaksbladene til de berømte cigarmærker Cohiba og Montecristo kommer fra.
Bemærk: Cigarfabrikkerne på Cuba har regel om at man min. skal være 18 år for at komme ind og at cigarfabrikken har lukket i weekenden.

Det sidste stykke vej ind i Viñales-dalen går ad snoede veje. Der gøres stop ved udkigspunktet på Hotel Jazmines. Herfra får du en panoramaudsigt ned over den eventyragtige dal, med sine karakteristiske kalkstensbjerge også kaldet ”mogotes”, der stikker op midt i de frodige marker. Dette udkigspunkt tager virkelig pusten fra dig.

Lidt uden Viñales skal du opleve et gigantisk vægmaleri, Mural de la prehistoria, som symboliserer menneskets evolution. Det er lavet af den lokale kunstner Leovigildo González, og cubanerne er meget stolte af det.
Den sidste oplevelse på dagens tur er den spektakulære dypstenshule, Cueva del Indio, som før i tiden var beboet af Indianere. Du kommer både til at gå og sejle igennem den imponerende hule.

Turen inkluderer en frokost på en traditionel cubansk restaurant, inden du bliver sat af ved dit overnatningssted i Viñales. Resten af dagen er til fri disposition.

Der er aftensmad inkluderet denne dag på dit casa particular. Glæd dig til en middag med lækre økologiske råvarer fra området.

Dag 5: Viñales på egen hånd

Du har dagen på egen hånd til at udforske Viñales, eller du kan vælge at tilkøbe en ekstra udflugt i området.

Dag 6: Viñales - Cienfuegos

Du bliver hentet tidligt om morgenen og kørt til busstationen, hvor bussen mod Cienfuegos afgår. Det er en tur på ca. 8 timer, så læn dig tilbage i de bløde sæder og nyd det cubanske landskab der suser forbi. På Cubas hovedveje møder du ikke blot andre biler og busser. Her færdes fodgængere, cykler, oksekærrer og hestevogne i overraskende harmoni med hinanden. Og ja så kan du selvfølgelig falde lidt i staver over de smukke gamle amerikanerbiler, som er så karakteristiske i det cubanske gadebillede.

Om eftermiddagen ankommer du til Cienfuegos, som også går under navnet ”Sydens Perle”. Du bliver hentet på busstationen og kørt hen til dit indkvarteringssted. Resten af dagen er til fri disposition.

Aftensmad er inkluderet denne aften på dit casa particular.

Dag 7: Cienfuegos – Trinidad

Cienfuegos blev grundlagt i 1819 af en gruppe franske immigranter fra USA. Byen kom i 1957 på det internationale landkort, da en gruppe unge sammen med Fidel Castros guerilla overtog militærbasen. Det blev en kort fornøjelse, og opstanden blev hurtigt nedkæmpet af Batista.

I dag er Cienfuegos en hyggelig by med meget velbevarede bygninger og er af samme årsag kommet på UNESCOS verdensarvsliste. Gå en tur ned til Parque Martí, som er byens centrale plads. Her finder du bl.a. det smukke velbevarede teater ”Tomas Terry” fra 1890 og det flotte borgmesterkontor.

Du kan også gå ad havnepromenaden ud til Punta Gorda, hvor du finder nogle af de fornemmeste bygninger i byen. Nyd en drink på Palacio de Valle, som er en betagende smuk bygning, der er som taget ud af et arabisk eventyr.

Du har formiddagen på egen hånd til at udforske byen. Du kan også vælge at tilkøbe en byrundtur.

Ved middagstid går turen videre til Trinidad, en bustur på ca. 3 timer. Ved ankomst bliver du hentet og kørt til dit overnatningssted. Resten af eftermiddagen er til fri disposition. Aftensmaden er inkluderet på dit casa particular.

Dag 8: Byrundtur i Trinidad

I dag skal du på en guidet byrundtur i Trinidad smukke gamle bydel. Tag dine gode vandresko på, for Trinidads charmerende gader med toppede brosten er meget ujævne.

Du besøger bl.a. den maleriske plads, Plaza Mayor og byens katedral ”Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad”, der er en af de største kirker i Cuba. Din guide fortæller byens spændende historie og arkitektur undervejs. Turen inkluderer selvfølgelig en drink på en af de hyggelige lokale barer.

Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. Vi kan anbefale, at du om aftenen går en tur ud i byen og oplever stemningen. Ved Plaza Mayor finder du det populære dansested ”Casa de la Musica” og blot 100 meter derfra ligger et andet dansested ”Casa de la Trova”, som også altid har live-musik. Kan du ikke selv danse, er her alle muligheder for at lære det. Du kan selvfølgelig også blot nyde synet af de danseglade mennesker omkring dig.

Dag 9: Trinidad på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Trinidad. Ca. 15 km fra Trinidad ligger den dejlige strand, Ancón, hvor du kan tage ud og få en forfriskende dukkert og slappe af ved stranden. Du har også mulighed for at tilkøbe en ekstra udflugt hjemmefra.

Dag 10: Trinidad – Havanna

Det er blevet tid til at tage afsked med Trinidad, og turen går tilbage til Havanna med bus, hvor du ankommer om eftermiddagen. Du har mulighed for at tilkøbe en udflugt, så du i stedet for at køre direkte til Havanna kører via Santa Clara og bl.a. besøger Che Guevaras spændende museum, hvor du lærer om hans liv og ser hans mausoleum.

Efter ankomst i Havanna kan du nyde din sidste aften i Cuba på én af Havannas mange lækre restauranter med god mad og musik.

Dag 11: Hjemrejsen starter

Turen går i dag tilbage til Danmark. Du vil blive hentet på dit overnatningssted og kørt til lufthavnen.

Dag 12: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en spændende rejse i Cuba.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse til Jibacoa, 3 nætter

På den smukke kyststrækning mellem Havanna og Varadero ligger Jibacoa, som en lille perle omgivet af smuk natur. Her kan du afslutte din ferie i rolige omgivelser ved den lækre sandstrand Arroyo Bermejo.

Nyd hotellets mange faciliteter og lækre restauranter og tag en forfriskende dukkert i den store pool eller i det krystalklare hav. Blot få meter fra kysten er et rev, hvor du kan snorkle og opleve det flotte farverige liv under havets overflade.

Trænger du til at være aktiv kan du spille tennis, volleyball og tage på små vandreture i de frodige bakker bag hotellet.

Solnedgangen kan nydes med en kølig mojito i hånden fra én af hotellets all-inclusive barer.

Bemærk at hotellet kun er for gæster over 16 år.

Overnatning:
Badeferieforlængelse til Varadero, 3 nætter

Varadero ligger på Cubas nordkyst ca. 2,5 times kørsel fra Havana. Det er Cubas største og mest populære strandområde og ikke uden grund. Den 20 km lange strandtange byder dig velkommen med kridhvidt sand, azurblåt vand og svajende palmer.

I Varadero finder du masser af resorts, restauranter, souvenirbutikker og turoperatører, der arrangerer ture både over og under vandet. Det er også muligt at spille golf herude.

Slap af i de billedskønne omgivelser ved vandet og lad dig forkæle på all-inclusive hotellet med lækker mad og et stort udvalg af underholdning og aktiviteter.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Tillæg for enkeltværelse 3.925 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.