• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaCubaCuba rundrejse med badeferie på Cayo Santa María
14 dage

Cuba rundrejse med badeferie på Cayo Santa María

Oplev historiske Havanna, den frodige Viñales-dal, musikken og livsglæden i hyggelige Trinidad, og afslut ved kridhvide sandstrande med azurblåt hav på øen Cayo Santa María.

Cuba rundrejse med badeferie på Cayo Santa María Cuba rundrejse med badeferie på Cayo Santa María
14 dage

Cuba rundrejse med badeferie på Cayo Santa María

Oplev historiske Havanna, den frodige Viñales-dal, musikken og livsglæden i hyggelige Trinidad, og afslut ved kridhvide sandstrande med azurblåt hav på øen Cayo Santa María.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Tab dit hjerte til Havannas charmerende gamle bydel, der er fuld af historie og liv
 • Oplev det idylliske liv på landet i den frodige Viñales-dal, hvor oksekærrer og hestevogne fylder vejene
 • Snør vandreskoene, og gå på opdagelse i Trinidads hyggelige brostensbelagte gader med farverige kolonitidsbygninger, kirker og pladser
 • Efter en spændende rundrejse venter badeferieafslutning ved Cayo Santa Marías fantastiske sandstrande med azurblåt hav

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger

Rejsen kort fortalt

På denne rejse kan du se frem til Cubas absolutte højdepunkter kombineret med badeferie. Du oplever hovedstaden Havanna, hvor velbevarede kolonitidsbygninger, gamle amerikanerbiler og pulserende salsarytmer tager dig med tilbage til en forsvunden tid.
I den frodige Viñales-dal venter dig naturskønne oplevelser og bl.a. et besøg ved en tobaksplantage.
Herfra går turen videre til Trinidad. De brostensbelagte gader, farvestrålende huse og den fantastiske live-musik gør Trinidad til noget helt specielt.
Fra Trinidad kører du mod Cubas nordkyst og den smukke ø, Cayo Santa María. Her venter dig et lækkert resort, vild natur og billedskønne strande med azurblåt vand. En dejlig måde at afslutte sin rejse rundt i Cuba.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Havanna med t/r
 • Transfers fra og til lufthavn i Havanna
 • Transfers til og fra busstationerne
 • Bus: Havanna – Viñales – Trinidad – Cayo Santa Maria – Havanna
 • 9 overnatninger i Casa Particulares på rundrejsen inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Meliã Cayo Santa María, Cayo Santa Maria med all inclusive
 • 1 x frokost (dag 4)
 • 2 x middag (dag 4+6)
 • Turistvisum til Cuba
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle bustransporter og udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Byrundtur i Havannas gamle bydel
 • Udflugt i Viñales dalen, bl.a. med besøg på en cigarfabrik og en drypstenshule
 • Byrundtur i Trinidads gamle bydel
 • Entréer til nævnte seværdigheder

 

Er du interesseret i at ændre dine overnatninger fra casa particular til hotel eller ændre transporten fra bus til privat transport, så kontakt os for en tillægspris.

Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Havanna

Afrejse fra Danmark med ankomst til Havanna lufthavn med mellemlanding(er) undervejs. Her bliver du mødt af vores samarbejdspartner i Cuba, som står klar med et skilt med dit navn på. En chauffør kører dig ind til dit overnatningssted i Havanna. En tur på ca. 30 min. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 2: Byrundtur i Havanna

Efter morgenmaden skal du på en byrundtur rundt i Havannas gamle bydel, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Tag dine gode vandresko på og lad dig guide igennem Havannas brostensbelagte gader til imponerende pladser med smukke gamle kolonitidsbygninger. Du oplever kontrasten mellem de nyrenoverede og vedligeholdte gader og bygninger samt de mere forfaldne områder, som gør Havanna så unik. Blandt turens højdepunkter kan nævnes byens ældste plads, Plaza de las Armas, hvor bymuseet og guvernørpaladset ligger. Plaza de San Francisco Asis ved Havannas havn, Plaza Vieja og Plaza de la Catedral med den smukke katedral.

Du har eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

Dag 3: Havanna på egen hånd
Dag 4: Havanna – Viñales-dalen

I dag forlader du Havanna og sætter kurs mod Viñales-dalen, hvor skønne naturoplevelser venter. Du kører fra den farverige hovedstad ud på landet til ro og idyl. På vejen stoppes der ved en lille tobaksplantage og en tobaksfabrik, og her får du et spændende indblik i processen af fremstillingen af de gode cigarer. Cuba er verdensberømt for sine fremragende cigarer, og Viñales-området er kendt for at have nogle af de bedste tobaksplanter i landet. Det er fra dette område, at tobaksbladene til de berømte cigarmærker Cohiba og Montecristo kommer fra.

Bemærk: Cigarfabrikkerne på Cuba har en regel om at man min. skal være 18 år for at komme ind og at cigarfabrikken har lukket i weekenden og på cubanske helligdage.

Det sidste stykke ind i Viñales-dalen går ad snoede veje. Der gøres stop ved udkigspunktet på Hotel Jazmines. Herfra får du en flot panoramaudsigt ned over den eventyragtige dal med sine karakteristiske kalkstensbjerge også kaldet ”mogotes”, der stikker op midt i de frodige marker. Dette udkigspunkt tager virkelig pusten fra dig.

Lidt uden Viñales skal du opleve et gigantisk vægmaleri, Mural de la prehistoria, som symboliserer menneskets evolution. Det er lavet af den lokale kunstner Leovigildo González, og cubanerne er meget stolte af det.

Den sidste oplevelse på dagens tur er den spektakulære dypstenshule, Cueva del Indio, som før i tiden var beboet af indianere. Du kommer både til at gå og sejle igennem den imponerende hule.

Turen inkluderer en frokost på en traditionel cubansk restaurant, inden du bliver kørt til dit overnatningssted i Viñales. Resten af dagen er til fri disposition.

Der er aftensmad inkluderet denne dag på dit casa particular. Glæd dig til en middag lavet af lækre økologiske råvarer fra området.

Dag 5: Viñales på egen hånd
Dag 6: Viñales - Trinidad

Tidligt om morgenen skal du med bussen mod Trinidad. Det er en tur på ca. 8 timer, så læn dig godt tilbage i de bløde sæder og nyd det cubanske landskab, der suser forbi. På Cubas hovedveje møder du ikke blot andre biler og busser. Her færdes fodgængere, cykler, oksekærrer og hestevogne i overraskende harmoni med hinanden.

Ved ankomst bliver du hentet og kørt til dit overnatningssted, og her står din værtsfamilie klar med en lækker aftensmad til dig.

Dag 7: Byrundtur i Trinidad

I dag skal du på en guidet byrundtur i Trinidad smukke gamle bydel. Tag dine gode vandresko på, for Trinidads charmerende gader med toppede brosten er meget ujævne.

Du besøger bl.a. den maleriske plads, Plaza Mayor og byens katedral ”Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad”, der er en af de største kirker i Cuba. Din guide fortæller om byens spændende historie og arkitektur undervejs. Turen inkluderer en drink på en af de hyggelige lokale barer.

Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. Vi kan anbefale, at du om aftenen går en tur ud i byen og oplever den fantastiske stemning, som byen er kendt for. Ved Plaza Mayor finder du det populære dansested ”Casa de la Musica” og blot 100 meter derfra ligger et andet populært dansested ”Casa de la Trova”, som også har live-musik. Kan du ikke selv danse, er her alle muligheder for at lære det! Du kan selvfølgelig også blot nyde synet af de danseglade mennesker omkring dig.

Dag 8: Trinidad på egen hånd
Dag 9: Trinidad – Cayo Santa Maria

Så går turen mod Cubas nordkyst, hvor badeferie ved øen, Cayo Santa Maria venter. Turen derop tager ca.  6 timer med bus.

Fra den lille by Caibarien på Cubas nordkyst forbinder en 48 km lang dæmning øerne Cayo Las Brujas, Cayo Ensenachos og Cayo Santa Maria med fastlandet. Første hotel åbnede herude i 2001, så dette område af Cuba må siges at være en forholdsvis nyopdaget perle. Du finder ikke meget andet end vild natur, lækre resorts og billedskønne strande med azurblåt vand herude. Kan man ønske sig en bedre måde at afslutte sin ferie af på?

Dag 10-11: Afslapning på Cayo Santa Maria

Nyd de næste par dage i smukke tropiske omgivelser med afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpools.

Har du lyst til at være aktiv har hotellet et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Personalet står klar til at forkæle dig med lækker mad, eksotiske drinks og farverig underholdning.

Dag 12: Cayo Santa Maria - Havanna

Du har formiddagen til fri disposition. Over middag bliver du hentet på resortet og turen går tilbage til mod Havanna, en bustur på ca. 6 timer. Du ankommer til Havanna om aftenen.

Dag 13: Hjemrejsen starter

Turen går i dag tilbage til Danmark. Du vil blive hentet på dit overnatningssted og kørt til lufthavnen.

Dag 14: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en spændende rejse i Cuba.

Tillæg for enkeltværelse 5.000 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.