Tlf. 89 93 43 84
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Rejser til Cuba

Rejs til Cuba og oplev et land med en fantastisk historie, en fængende kultur og skønne naturoplevelser.

Østaten, som er hjemsted for salsaen, cubanske cigarer og billedskønne caribiske strande, er et skønt rejsemål for store oplevelser.

Hvis du har spørgsmål om Cuba, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 84.

Populære rejser: Cuba

Cubas højdepunkter

Tag med på en fantastisk rundrejse i Cuba og oplev Havanna, Viñales-dalen, Cienfuegos, Trinidad og Santa Clara med Che Guevaras mausoleum.

12 dage, inkl. udflugterEt strejf af Cuba

Oplev essensen af Cuba på denne rejse der tager dig forbi Havanna, Viñales-dalen og Trinidad.

12 dage, inkl. flyCuba rundrejse & Cayo Santa Maria

Oplev Cubas højdepunkter og afslut ferien med et strandophold på Cayo Santa Maria, som har én af Cubas smukkeste strande.

14 dage, inkl. udflugterCuba rundrejse & badeferie i Varadero

Oplev Havanna, den smukke Viñales dal, charmerende Trinidad og afslut med badeferie i strandparadiset Varadero.

14 dage, inkl. udflugterCuba kør-selv-ferie

Udforsk Cubas seværdigheder på egen hånd. Oplev bl.a. Havanna, den smukke Viñales dal og hyggelige Trinidad og den flotte strand, Ancón.

16 dage, inkl. udflugterDen store Cuba rundrejse

Uforglemmelige oplevelser i Cuba med spændende kultur og byliv, varieret natur og kridhvide sandstrande.

17 dage, inkl. udflugterHavanna & Varadero

Oplev charmerende Havanna, de gamle amerikanske biler, den cubanske livsglæde og de lækre caribiske sandstrande ved Varadero.

12 dage, inkl. udflugterHvorfor skal du rejse til Cuba?

Der findes ikke et land som Cuba andre steder i verden. Østaten – den største ø i Caribien – er et rejseland med en unik politisk historie, der også kommer til udtryk når man rejser i landet.

 

Unik historie – unikt rejseland

Alligevel, eller måske netop derfor, er Cuba et fantastisk rejsemål.

Levn fra den spanske kolonitid og et kommunistisk dømme præget af revolutioner har sat sine spor på landet. Helt konkret siges Cuba ofte at være frosset fast i tiden, da meget lidt har ændret sig siden slutningen af 1950’erne, hvor Fidel Castro kom til magten.

I dag står Cuba over for forandringer, så det er ikke usandsynligt at Cuba om få år byder på en helt anden oplevelse, end det man oplever, når man rejser i landet i dag: pulserende salsarytmer, gamle amerikanerbiler, kolonitidsbygninger, billedskøn natur og caribiske strande i én skøn forening.

Vælg en rejse til Cuba og oplev både øens og lokalbefolkningens utrolige varme og gæstfrihed.

 

Hvad kan du opleve i Cuba?

I øjeblikket tilbyder vi syv forskellige rejser til Cuba, herunder seks rundrejser og én kør-selv-rejse.

På vores rundrejser kan du opleve en kombination af gamle kolonitidsbyer, enestående natur og lækre strande på badeferie på de skønne caribiske strande.

Hvis du gerne vil opleve Cuba på egen hånd, kan du vælge vores kør-selv rejse, som er en populær og anderledes måde at opleve øen på.

Cuba har noget for alle. Herunder kan du læse om nogle af de højdepunkter, du kan opleve på vores rejser.

 

Højdepunkter i Cuba

Lige meget hvilken af vores rejser, du vælger, er du garanteret oplevelser for livet.

 

Pulserende byliv og gammel arkitektur i Havanna

Cuba er synonym med gamle amerikanerbiler (også kendt som Dollargrin), salsa og kolonitidsbygninger. Og i Havanna kan du møde alle tre.

Havanna (eller ”La Habana” på spansk) er Cubas hovedstad og en charmerende by, der er et absolut must-see på din rejse. Byen er alt det, du har set på billederne, og meget mere.

Her kan du bl.a.:

 • Opleve den historiske bydel, som er på UNESCO’s liste over bevaringsværdige steder.
  Bydelen er præget af landets spanske kulturarv og arkitektur fra kolonitiden.
 • Gå i Hemingways fodspor på en af vores ekstra ture.
  Hemingway opholdte sig i Havanna en stor del af sit liv og skrev nogle af sine største værker her.
 • Begive dig ud i nattelivet, hvor der er rig mulighed for at lytte til salsa, jazz og blues på en af Havannas mange barer. Det er også i Havanna, at du kan opleve det verdenskendte Tropicana Caberet Show

Du besøger Havanna på alle rejser.

 

Viñales-dalen

I Viñales-dalen får du fantastiske naturoplevelser. Landskabet er domineret af frugtbare dale med mangotræer, bananpalmer og bjerge i kalksten (Mogotoes).

Området er også kendt for sine tobaksplanter, der er nogle af verdens bedste. Du kommer på besøg på en cigarfabrik, hvor du kan, hvor cigarerne bliver produceret.

I Viñales har du på flere af vores rejser en dag til fri disposition. Her kan du opleve det smukke område på egen hånd eller tilvælge én af vores ekstra ture, f.eks. en 3 timers vandretur i området.

 

Cienfuegos

Cienfuegos er en charmerende by, også kendt som ”Sydens perle”.

Byen blev grundlagt i 1819 af franske immigranter fra USA. I dag er den på UNESCOs verdensarvsliste for sine velbevarede bygninger. Oplev f.eks. byens centrale plads, Parque Martí, hvor du kan se det velbevarede teater ”Tomas Terry”.

Byen er måske mest kendt for at være det sted, hvor en gruppe unge i 1957, sammen med Fidel Castros guerilla, overtog militærbasen, hvilket dog hurtigt blev nedkæmpet af Batista.

 

Santa Clara

I Santa Clara kan du virkelig få et indblik i den cubanske revolution.

Overalt hvor du går i byen, bliver du mindet om revolutionen. Der er store skilte med slagord og billeder af Fidel Castro og Che Guevara. På revolutionspladsen kan du se den store bronzestatue af Che Guevara, hvor den berømte tekst ”Hasta la victoria siempre” står.

Lær mere om revolutionen i parken ” Leoncio Vidal Park” og på togmuseet. Her kan du høre historien om Che og hans mænd, der fik afsporet et tog fyldt med ammunition i 1958 – en vigtig sejr i kampen om at indtage byen.

 

Badeferie i Trinidad eller Varadero

Udvalgte rejser til Cuba kan kombineres med badeferie på én af Cubas fantastiske strande; Varadero uden for Havanna eller Playa Ancón i Trinidad.

Varadero – Caribiens største ferieresort
2 timer fra Havanna ligger Varadero, som er et af de største ferieresorts i Caribien. Her får du mere end 20 km lækre, hvide sandstrande og et utal af muligheder for aktiviteter i og uden for vandet.

Rygterne siger også, at det var i Varadero, at Al Capone havde sit sommerhus. I dag er huset en restaurant, og om rygterne er sande, må vi lade stå hen i uvished.

Trinidad – Kolonial skønhed og lækre strande
Byen Trinidad blev grundlagt af spanierne i 1514 og har siden 1988 været på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Her kan du opleve en af de bedst bevarede og måske smukkeste koloniale byer på øen. Besøg den maleriske plads, Plaza Mayor, en af de mange museer eller gå rundt i byen og kig på den smukke, pastelfarvede arkitektur.

Fra Trinidad er der cirka 10 km til Playa Ancón, som er mindre besøgt end andre cubanske strande, f.eks. Varadero. Besøg stranden mens du er i Trinidad eller afslut din rejse med en badeferie.

 

Vil du vide mere om vores rejser til Cuba?

Øverst på siden kan du få overblik over alle rejserne til Cuba. Tryk på ”læs mere” for at få mere information omkring hver rejses:

 • Højdepunkter
 • Aktuelle priser
 • Hvad er inkluderet i prisen
 • Dagsprogram

Du kan desuden nemt og helt uforpligtende indhente et individuelt tilbud på rejsen.
Prisen på rejsen afhænger nemlig af:

 • Hvor mange I rejser
 • Hvornår I rejser
 • Hvor I vil rejse fra

Udfyld informationerne under ”INDHENT TILBUD”, så sender vi dig et tilbud med en pris, der passer på dine informationer.

Hvis du herefter vil acceptere tilbuddet, skal du blot følge instruktionerne som er beskrevet i tilbuddet.

 

Har du spørgsmål?

Vi har samlet al praktisk information om at rejse til Cuba på vores side ”Praktisk information om Cuba”.

Vores rejsekonsulenter sidder derudover klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål om Cuba, bestilling eller om vores andre rundrejser i Mellem- og Sydamerika.

Kontakt os mandag til fredag (undtagen helligdage) mellem 9-16 på tlf. 89 93 43 84 eller via mail på info@lamatours.dk.

 

Vi ser frem til at hjælpe dig på dit livs rejse. Lamatours.dk – Drømmerejser til Latinamerika