Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeOvernatningCuba

Overnatning: Cuba

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Cuba. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hoteller som er inkluderet i vores rundrejser

Hotel El Castillo
Baracoa

Hotellet har en spændende historie,  idet det oprindeligt er et gammel fort bygget i 1739 med henblik på at forsvare området mod den engelske flåde.

Fra hotellet er der en flot udsigt over byen, bugten og det berømte El Yunque bjerg.  El Castillo har i alt 34 værelser indrettet i kolonitidsstil. De er udstyret med aircondition, minibar, TV, telefon og safetybox og er beliggende ud til det dejlige poolområde. Hotellet har desuden bar, hvorfra man kan nyde udsigten over bugten og Miel floden, snackbar og restaurant.

Hotel Royalton
Bayamo

Hotellet er fra 1940’erne og ligger i hjertet af det historiske centrum af byen.
De 33 værelser er udstyret med aircondition, TV, telefon og minibar. Hotellet har desuden bar, snackbar samt restaurant.

Gran Hotel
Camagüey

Dette koloniale hotel fra 1939 er beliggende i det historiske kvarter med små hyggelige gader og pladser.

De 72 værelser er udstyret med aircondition, TV, telefon og safetybox. Der er desuden swimmingpool samt bar og restaurant, hvor der serveres internationale retter.

Hotel Camagüey
Camagüey

Hotellet er beliggende ca. 4 km fra det historiske centrum i Camaguëy. Værelserne er udstyret med alle de nødvendige ting for at tilbyde et komfortabelt ophold: Aircondition, minibar, telefon, TV og balkon/terrasse. Der er mulighed for leje af safetybox og der tilbydes room service.

Det er muligt at benytte hotellets restauranter, som serverer både internationale og italienske retter. Derudover har hotellet bar, pianobar samt pool med snackbar.

Iberostar Ensenachos
Cayo Ensenachos

Glæd dig til at afslutte din rejse i idylliske og luksuriøse omgivelser på øen Cayo Ensenachos, der er en del af den smukke øgruppe Jardines del Rey. Her venter dig azurblåt vand og kridhvide sandstrande – nogle af de smukkeste i Cuba!

Resortet har 506 værelser, der alle er udstyret med aircondition, TV, minibar, elkedel til kaffe/te, værdiboks, hårtørrer og strygefaciliteter. Værelserne har enten balkon eller terrasse med udsigt til haven, hvor du kan slappe af og nyde den tropiske brise.

Iberostar Ensenachos er et all inclusive resort, så alle dine måltider og udvalgte drikkevarer er inkluderet i opholdet, og vi tør derfor godt love, at du ikke kommer til at gå sulten i seng. Resortet har ikke mindre end 6 restauranter, der tilbyder alt fra lokale cubanske retter til italienske og japanske specialiteter.
Der findes også en 24-timers snackbar ved poolen, hvor du kan få stillet den lille sult hele døgnet rundt.

Et hold af professionelle entertainere står hver dag for underholdning og et stort udvalg af gratis aktiviteter for både voksne og børn. Der er desuden en børneklub for børn i alderen 4-12 år.

Du kan på resortet også prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter som kajak, snorkling og dykning. Nogle af aktiviteterne er mod ekstra betaling.

Resortet har fitnesscenter og et dejligt spa-område, hvor du kan tilkøbe lækre behandlinger, hvis du trænger til at forkæle dig selv lidt.

Wi-fi kan tilkøbes.

Pris for opgradering:
Park suite med all inclusive, 3 nætter Pr. person:  950 kr.
Royalton
Cayo Santa Maria

På øen Cayo Santa Maria, ved én af Cubas smukkeste strande, finder du det moderne all-inclusive resort Royalton.

Resortet har blot 122 værelser, som alle er udstyret med aircondition, TV, minibar, elkedel til kaffe/te, værdiboks, loftsvifte og et stort og lækkert badeværelse. Værelserne har enten balkon eller terrasse, hvor du kan slappe af og nyde den varme tropiske brise.

Hotellet byder på 3 restauranter med et bredt udvalg af retter fra hele verden, samt intet mindre end hele 4 forskellige barer.

Slap af ved én af de 2 lækre swimmingpools eller på den næsten uforstyrrede private strand, hvor kridhvidt sand og et azurblåt hav velkommer dig. Har du lyst til en omgang afslappende massage kan dette tilkøbes i resortets spa, The Royal Spa.

Hvis du trænger til at være aktiv under dit ophold, kan du benytte resortets fitnesscenter eller tilkøbe spændende vandsportsoplevelser.

Resortets rolige og romantiske atmosfære danner perfekt baggrund for en mindeværdig ferieoplevelse.

Bemærk at hotellet kun er for gæster over 18 år.

Pris for opgradering:
Junior suite ocean view, 3 nætter Pr. person:  2.550 kr.
Starfish
Cayo Santa Maria

Starfish er et lækkert all-inclusive resort på Cayo Santa Maria. Det har en fantastisk beliggenhed ved én af de smukkeste strande i Cuba.

Alle værelser har aircondition, loftventilator, kabel-tv, minibar, pengeskab, stryge faciliteter og elkedel til at lave kaffe/te. Værelserne har enten terrasse eller altan med udsigt til haven eller poolen. Mod tillæg kan du opgradere værelset til havudsigt.

Resortet har 1.368 værelser og her findes aktiviteter for hele familien. Resortet er delt op i 2 afdelinger og der hører en stor swimmingpool til hver afdeling. Der findes 4 a la carte restauranter og 2 buffet-restauranter samt 5 forskellige barer

Hver dag er der et stort udvalg af underholdning og aktiviteter for både børn og voksne du kan deltage i. Om aftenen er der desuden forskellige aftenshows og diskotek.

Hotellet har egen Spa-afdeling, hvor du kan tilkøbe massage og lækre behandlinger.

WIFI er muligt i hotellet lobby og pool-område. Der kan købes WIFI kort mod tillæg i receptionen.

Casa Particular - Cienfuegos
Cienfuegos

Casa particular, eller casa, betyder ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer, er det en privat form for indkvartering, hvor du bor hjemme hos en cubanske familie eller i et ekstra hus familien ejer, hvor de lejer værelserne ud.

Værelserne er simpelt indrettede, men altid rene og pæne og udstyret med eget badeværelse og aircondition. Der er et spiseområde, hvor morgen- og evt. aftensmad bliver serveret. Der er daglig rengøring og 24 timers opsyn, præcis som du kender det fra et hotelophold.

Læs mere om at bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruger er centralt beliggende i Cienfuegos.

Hotel La Unión
Cienfuegos

Hotel La Unión ligger i centrum af Cienfuegos, også kaldet Sydens perle. I gåafstand fra hotellet ligger byens centrale park, José Martí, med det berømte Tomás Terry Teater og katedralen.

La Union blev bygget i 1869 i neoklassisk stil og er dermed et af Cienfuegos ældste og mest charmerende hoteller.

Hotellet har 38 rummelige værelser indrettet i klassisk stil. De er alle udstyret med TV, radio, telefon, sikkerhedsboks, minibar og privat badeværelse med hårtørrer. Hvert værelse har desuden balkon.

Efter en dag med oplevelser kan du slappe af ved swimmingpoolen eller nyde udsigten over byen og bugten fra hotellets tagterrasse.

Yderligere faciliteter inkluderer bar og restaurant.

Hotel Palacio Azul
Cienfuegos

Dette charmerende hotel fra 1920 er beliggende direkte ud til Cienfuegos marina med restauranter og barer.

Det ligger i gåafstand fra byens centrale plads og historiske centrum. Hotellet er ikke så stort og har 7 hyggelige værelser der er udstyret med aircondition, telefon, TV og balkon.

Hotel Brisas Guardalavaca
Guardalavaca

Dette 4-stjernede all-inclusive hotel ligger i Guardalavaca i Holguin provinsen. Det er omgivet af palmer og grønne frodige haver direkte ned til den hvide sandstrand, som er kendt for at være en af Cubas bedste strande.

Hotellet er indrettet i cubansk stil og består af 437 værelser, som alle er udstyret med aircondition, Wi-Fi, minibar, TV, sikkerhedsboks samt eget badeværelse med hårtørrer. Fra din balkon eller terrasse kan du nyde de dejlige aftenener.

Med hele 6 restauranter er der rig mulighed for at tilfredsstille ganen. Her er alt fra italienske og traditionelle cubanske retter til grill og alt godt fra havet.

Hotellet har desuden jacuzzi og 4 swimmingpools, hvoraf 2 er børne pools.

For dig som ønsker at være aktiv, findes der et hav af aktiviteter. Her kan bl.a. nævnes fitness, tennis, beach volley, basketball samt vandsportsaktiviteter som vindsurfing, snorkling og kayakroning. Der er også mulighed for leje af cykler.

Om aftenen er der underholdning med liveband, musicals, kabaret shows og caribiske aftener med dans og musik.

Hotel Club Amigo Atlantico
Guardalavaca

Dette hotel er beliggende lige ned til Guadalavaca strand. Hotellets værelser er alle udstyret med aircondition, telefon, TV og safetybox. Derudover har hotellet også restaurant med internationale retter, bar samt et stort pool område.

Det er også muligt at slappe af i saunaen eller med en omgang massage (mod betaling) eller være aktiv i hotellets fitness rum. I “All Inklusive” konceptet indgår alle måltider samt lokale drikkevarer til måltiderne.

Casa Particular - Havanna
Havanna

Casa particular, eller casa, betyder ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer, er det en privat form for indkvartering, hvor du bor hjemme hos en cubanske familie eller i et ekstra hus familien ejer, hvor de lejer værelserne ud.

Værelserne er simpelt indrettede, men altid rene og pæne og udstyret med eget badeværelse og aircondition. Der er et spiseområde, hvor morgen- og evt. aftensmad bliver serveret. Der er daglig rengøring og 24 timers opsyn, præcis som du kender det fra et hotelophold.

Læs mere om at bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruger i Havanna ligger altid i den gamle bydel.

Hotel Beltran de Santa Cruz
Havanna

Hotellet er en elegant bygning fra det 18. århundrede beliggende i Havanas gamle bydel tæt på den gamle centrale plads.

Hotellets 11 værelser er udstyret med eget badeværelse, TV, telefon, safetybox, minibar samt aircondition.

Hotellet har også bar og en lille restaurant samt en hyggelig lille patio, hvor du kan slappe af efter en dag med masser af oplevelser.

Hotel Sevilla
Havanna

Dette berømte lyserøde hotel ligger meget tæt ved det gamle kvarter i Havanna og den berømte promenade Prado med restauranter og butikker. Hotellet åbnede i 1908 og berømtheder som Al Capone og sangerinden Josephine Baker har boet her.

Hotellet har en stor lobby, og som et af de få hoteller i Havanna er der en stor swimmingpool med strandstole og parasoller.  Der er en fin tagterrasse, restaurant og bar. Værelserne er gode med aircondition, TV, minibar og safety box.

Hotel Encanto Caballeriza
Holguin

Turistklassehotellet Encanto Caballeriza ligger i Holguins historiske centrum i en charmerende bygning fra i det 19. århundrede. Overalt på hotellet kan du fornemme den antikke charme med håndværk fra den spanske kolonitid, mørke træmøbler, lysekroner og en hyggelig lille patio.

Hotellet har i alt 21 værelser, som er udstyret med aircondition, minibar, kaffe- og te faciliteter, TV, telefon og privat badeværelse med hårtørrer. Fra hotellets computere er der internetadgang.

I restauranten serveres der dagligt morgenmad.

Memories Jibacoa
Jibacoa

På den smukke kyststrækning mellem Havanna og Varadero på Cubas nordkyst ligger Hotel Memories Jibacoa. Hotellet er omgivet af skøn natur og ligger helt ned til den hvide sandstrand Arroyo Bermejo.

Hotellet har 250 værelser og er et all-inclusive resort. Alle værelser har aircondition, kabel-tv, minibar, pengeskab, stryge-faciliteter og elkedel til at lave kaffe/te. Værelserne har enten terrasse eller altan. Værelserne har udsigt til den frodige have, men kan mod tillæg opgraderes til udsigt til havet eller poolen.

Resortets har en stor swimmingpool, fitnessrum, tennis- og volleybane, underholdningsprogram, 5 barer, 3 a la carte restauranter og 1 buffetrestaurant, der serverer lokale- og internationale retter for enhver smag.

Blot få meter fra kysten ligger et lille rev, hvor du kan snorkle og nyde det farverige undervandsliv.

Mod tillæg kan du benytte hotellets SPA faciliteter eller vandaktiviteter som dykning, katamaran- og kajakture.

WIFI er muligt i hotellet lobby og pool-område. Der kan købes WIFI kort mod tillæg i receptionen.

Bemærk at hotellet kun er for gæster over 16 år.

Opgradering:
Standard værelse med havudsigt, all-inclusive, 3 nætter Pr. person:  450 kr.
Ekstra overnatning:
Standard værelse inkl. all-inclusive Pr. person:  850 kr.
Standard værelse med havudsigt inkl. all-inclusive Pr. person:  975 kr.
Iberostar Casa Granda Hotel
Santiago de Cuba

Iberostar Casa Granda Hotel ligger på hjørnet af Parque Cespedes i hjertet af Santiago de Cuba. Omkring hotellet ligger byens katedral, museer og andre betydningsfulde bygninger.

Casa Granda blev bygget i begyndelsen af det 20. århundrede og er et af byens mest charmerende koloniale hoteller.

Hotellet har i alt 58 værelser, som alle er udstyret med aircondition, telefon, TV, sikkerhedsboks, minibar og privat badeværelse med hårtørrer.

I restauranten kan du nyde både kreolske og internationale retter. Herfra er desuden en fantastisk udsigt over byen og bjergene.

Hotel Las Americas
Santiago de Cuba

Hotellet er beliggende tæt på det historiske centrum. Værelserne er udstyret med aircondition, minibar, telefon og TV.

Desuden har hotellet restaurant, bar og pool. Der er mulighed for leje af safetybox.

Hotel San Basilio
Santiago de Cuba

Kun et par meter fra den populære Cespedes park i hjertet af Santiago ligger dette hyggelige og charmerende hotel. Det har otte værelser udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar og safetybox.
Derudover er der en restaurant, der både serverer internationale og traditionelle retter.

Casa Particular – Svinebugten
Svinebugten

Casa particulares, eller casas, betyder ”private hjem” på spansk, og som navnet indikerer, er det en privat form for indkvartering, hvor du bor hjemme hos en cubanske familie eller i et ekstra hus familien ejer, hvor de lejer værelserne ud.

Værelserne er simpelt indrettede, men altid rene og pæne og udstyret med eget badeværelse og aircondition. Der er et spiseområde, hvor morgen- og evt. aftensmad bliver serveret. Der er daglig rengøring og 24 timers opsyn, præcis som du kender det fra et hotelophold.

Læs mere om at bo på casa particular her.

Dit casa particular ved Svinebugten ligger enten ved Playa Larga eller Playa Girón afhængig af, hvor der er ledig plads.

Casa Particular - Trinidad
Trinidad

Casa particular, eller casa, betyder ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer, er det en privat form for indkvartering, hvor du bor hjemme hos en cubanske familie eller i et ekstra hus familien ejer, hvor de lejer værelserne ud.

Værelserne er simpelt indrettede, men altid rene og pæne og udstyret med eget badeværelse og aircondition. Der er et spiseområde, hvor morgen- og evt. aftensmad bliver serveret. Der er daglig rengøring og 24 timers opsyn, præcis som du kender det fra et hotelophold.

Læs mere om at bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruger er centralt beliggende i Trinidad.

Hotel Brisas Trinidad del Mar
Trinidad

Hotellet er beliggende ved den flotte hvide sandstrand Playa Ancon og er omgivet af Escambray-bjergene. Hotellet har 241 komfortable værelser som alle er udstyret med aircondition, telefon, TV, minibar, hårtørrer og balkon eller terrasse.

Hotellet har en bred vifte af underholdnig, både i løbet af dagen og om aftenen. Der er også mulighed for at være aktiv i hotellets fitness rum og på en af tennisbanerne, samt mulighed for at slappe af ved poolen, i jacuzzien eller saunaen.

Brisas tilbyder buffet restaurant, a la carte restaurant og 3 barer og hvis man skulle blive sulten midt om natten er 24 timers snackbaren åben. Ved stranden er der forskellige vandsportsaktiviteter som windsurfing, en tur i cykelbåd eller kajak samt snorkling.

Hotellet er all-inclusive.

Ekstra overnatning:
Standard Garden View Pr. person:  825 kr.
Hotel Las Cuevas
Trinidad

Hotel Las Cuevas ligger op af en bjergskråning, hvorfra der er en smuk udsigt over Trinidad og det caribiske hav. Alle værelser har eget toilet/bad, safetyboks, telefon, TV og aircondition.

På hotellet er der en restaurant, bar, swimmingpool, souvenirbutik, tennisbane samt et mindre lokalt turistbureau, som kan hjælpe med at arrangere diverse ture. Der kan veksles penge på hotellet og der er også mulighed for at købe internet. Det tager ca. 15-20 minutter at gå til den historiske del af Trinidad.

Hotel Iberostar Tainos
Varadero

Dette skønne 4* all-inclusive hotel ligger på den smukke strand ved Varadero. Hotellet er bygget I typisk caribisk stil og er velegnet til par og familier med børn.

De 272 værelser er omgivet af en tropisk have, swimmingpools og de forskellige sportsaktiviteter. Der er 4 restauranter bl.a. en berømt asiatisk restaurant og en restaurant med lokale traditionelle cubanske retter. Der er også 4 barer, bl.a. en pool bar. Af øvrige faciliteter kan nævnes fitnessrum, sauna, børnepool, børneklub, strandstole og parasoller, internet café, wellness center med massage og spa behandlinger samt vandsportsaktiviteter.

På værelset er der air-condition, telefon, TV og balkon til enten have eller mod tillæg havudsigt.

Opgradering:
Bungalow inkl. all-inclusive, 3 nætter Pr. person:  225 kr.
Bungalow inkl. all-inclusive, 4 nætter Pr. person:  300 kr.
Ekstra overnatning:
Standard værelse inkl. all-inclusive Pr. person:  900 kr.
Bungalow inkl. all-inclusive Pr. person:  975 kr.
Casa Particular - Viñales
Viñales

Casa particular, eller casa, betyder ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer, er det en privat form for indkvartering, hvor du bor hjemme hos en cubanske familie eller i et ekstra hus familien ejer, hvor de lejer værelserne ud.

Værelserne er simpelt indrettede, men altid rene og pæne og udstyret med eget badeværelse og aircondition. Der er et spiseområde, hvor morgen- og evt. aftensmad bliver serveret. Der er daglig rengøring og 24 timers opsyn, præcis som du kender det fra et hotelophold.

Læs mere om at bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruger er centralt beliggende i Viñales.

 

Hotel Los Jazmines
Viñales dalen

Viñales er kendt for sine flotte naturomgivelser og Hotel Jazmines’ beliggenhed kunne ikke blive bedre.

Hotellet ligger med en fantastisk udsigt over hele Viñales dalen, hvor man kan nyde panoramaudsigten over tobaksmarkerne og de storslåede mogotes. De i alt 78 værelser er udstyret med aircondition, safetybox, TV og telefon. Hotellet har foruden restaurant, bar og swimmingpool, hvorfra der også er udsigt til Viñales dalen.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser
Cubas højdepunkter
Cubas højdepunkter
Oplev det bedste af Cuba, bl.a. Havanna, Viñales, Cienfuegos, Trinidad og Santa Clara.
 
Perus højdepunkter
Perus højdepunkter
Oplev Cusco med Inka ruiner og det berømte Machu Picchu.
 
Argentina og Brasilien
Argentina og Brasilien
Oplev bl.a. Buenos Aires, Iguazu vandfaldene og Rio de Janeiro.
 
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af sydamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.