• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
18 dage

Det bedste af Costa Rica

Nyd Costa Ricas unikke natur og mangfoldige dyreliv i Tortuguero, ved Arenal-vulkanen, i Rincón de la Vieja og i Monteverdes tågeregnskov. Oplev skønne strande i Sámara og Manuel Antonio.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Det bedste af Costa Rica Det bedste af Costa Rica
18 dage

Det bedste af Costa Rica

Nyd Costa Ricas unikke natur og mangfoldige dyreliv i Tortuguero, ved Arenal-vulkanen, i Rincón de la Vieja og i Monteverdes tågeregnskov. Oplev skønne strande i Sámara og Manuel Antonio.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til San José t/r med flyskift undervejs
 • Transfer fra San José lufthavn til dit hotel
 • Minibus: San José – Tortuguero – La Fortuna – Rincón de la Vieja – Playa Sámara – Monteverde – Manuel Antonio – San José lufthavn
 • 14 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på lodge i Tortuguero inkl. helpension
 • 2 x frokost (dag 5+9)
 • 1 x aftensmad (dag 6)
 • Velkomstmøde i San José
 • Individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider. Transfers foregår også i mindre internationale grupper
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Byrundtur til fods i San José
 • Udflugter i Tortuguero Nationalpark
 • Arenal-vulkanen og de varme kilder
 • Vandretur i Rincón de la Vieja Nationalpark
 • Gåtur blandt trætoppene i Monteverdes tågeregnskov
 • Entréer til nævnte seværdigheder, dog ikke entré til Tortuguero, som betales lokalt

Rejsen kort fortalt

Costa Rica er én af verdens mest miljøvenlige og bæredygtige destinationer, og du kan glæde dig til en rejse med unik natur, et rigt og mangfoldigt dyreliv, smukke strande og en livsglad imødekommende befolkning.

Rejsen starter i Costa Ricas hovedstad, San José, hvor du får en blød start med et velkomstmøde og møder vores lokale samarbejdspartner.
Herefter står oplevelserne i kø, startende med et lodgeophold i Tortuguero Nationalpark med regnskov og et mangfoldigt dyreliv med bl.a. kaimaner, dovendyr, leguaner, skildpadder og aber. Fra Tortuguero kører du til La Fortuna og Rincón de la Vieja Nationalpark, hvor smukke og majestætiske vulkaner præger landskabet.
Halvvejs på turen er der dømt afslapning ved Playa Sámaras skønne strand på Stillehavskysten, inden du skal på en spændende vandretur blandt trætoppene i Monteverdes tågeregnskov beliggende i ca. 1.400 meters højde.
Rejsen afsluttes i Manuel Antonio, som udover dejlige strande også er hjem for den berømte nationalpark af samme navn.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Tag med på en lidt længere Costa Rica-rejse, som giver dig endnu flere fantastiske natur- og dyreoplevelser
 • Se den populære slumrende Arenal-vulkan og den aktive Rincón de la Vieja-vulkan
 • Oplev dyrelivet i Tortugueros regnskov på en sejltur i kanalerne med en dygtig guide
 • Slap af ved de dejlige palmeklædte sandstrande ved Sámara og i Manuel Antonio

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José

Fra Danmark går turen med fly mod Costa Rica med mellemlanding(er) undervejs. Ved ankomst til hovedstaden San José bliver du hentet og kørt ind til dit hotel. Turen fra lufthavnen tager ca. 30 min. Der er ikke planlagt nogen aktiviteter efter ankomst, og du kan slappe af efter den lange flyrejse eller gå en lille tur rundt i byen på egen hånd.

Dag 2: Velkomstmøde i San José – byrundtur til fods

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt hen til vores lokale samarbejdspartners kontor. Her bliver du varmt modtaget og får et lille informationsmøde, hvor I sammen gennemgår din rejse og de spørgsmål, du evt. måtte have.

Efter velkomstmødet tager en lokal guide dig med på en spændende byrundtur til fods, hvor du lærer om landets historie og ser nogle af hovedstadens vigtigste historiske bygninger og monumenter.

Turen afsluttes på byens største marked, Mercado Central, som startede helt tilbage i 1880. Markedet består af mere end 200 butikker, boder, caféer og restauranter, og her kan du købe alt fra kød og frugt til costaricansk kaffe og lokalt håndværk. Du vælger selv, om du vil blive og spise frokost her og shoppe lidt souvenirs, eller om du vil tilbage til hotellet. Inden guiden tager afsted, forklarer han, hvordan du nemt selv finder tilbage til hotellet, som ligger ca. 10-15 min gang derfra (transporten tilbage til hotellet er ikke inkluderet).

Eftermiddagen er på egen hånd. Vi kan anbefale et besøg til nogle af byens spændende museer eller en gåtur i den populære park; Parque Metropolitano La Sabana, som er San Josés største bypark. Her kan du slappe af på en bænk og iagttage de lokale costaricanere, kaldet ”ticos”, der ivrigt motionerer eller holder skovtur med familie og venner.

Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark

Tidligt næste morgen er der afgang fra dit hotel mod den caribiske kyst og Tortuguero Nationalpark. Glæd dig til at opleve regnskovens fantastiske flora og fauna og sejle på Tortugueros omfattende kanalsystem.

Fra San José kører du forbi store bananplantager, som er en vigtig indtægtskilde for landets økonomi. Man kan ikke køre hele vejen til Tortuguero, så når vejen ophører, fortsætter du med båd ad de små kanaler til din lodge.

Efter en lækker frokost besøger du den hyggelige lille landsby Tortuguero. Din guide viser dig rundt i byen og fortæller om, hvordan det er at leve i en så afsidesliggende by som Tortuguero, der kun kan nås med båd eller fly.

Efter aftensmaden kan du slappe af til lyden af junglens natteaktive dyr og insekter.

Overnatning:
Dag 4: Bådsafari på Tortugueros kanaler

I dag venter en spændende bådtur ad Tortugueros mange kanaler. Sammen med en dygtig guide skal parkens mangfoldige plante- og dyreliv opleves. Du kan bl.a. være heldig at opleve skildpadder, leguaner, dovendyr, kaimaner, tapirer og flere forskellige slags aber, som f.eks. edderkoppeaber, brøleaber og kapucineraber.

Frokosten serveres tilbage på lodgen, og resten af dagen er til fri disposition. Du kan selv gå på opdagelse i regnskoven eller langs stranden. Der er også en pool ved lodgen, hvor du kan tage dig en forfriskende dukkert og læse en god bog.

På lodgen kan der lokalt tilkøbes ekstra udflugter.

Ordet Tortuguero kommer af det spanske ord ”tortuga”, som betyder ”skildpadde” på dansk. Nationalparken har fået sit navn netop pga. de mange havskildpadder, der kommer tilbage år efter år og lægger deres æg i sandet. I perioden februar – juli kan du være heldig at opleve både den grønne havskildpadde, læderskildpadden og de to karetteskildpadder (”hawksbill” og ”loggerhead”) ved den caribiske kyst ud for Tortuguero Nationalpark.
Skildpadderne lægger som regel deres æg, når solen er gået ned, og netop derfor må man kun færdes på stranden med en erfaren guide om aftenen. Skildpadderne bliver let skræmt, når de kommer op af vandet, og derfor skal du forholde dig helt stille og ikke bruge lommelygte eller blitz på dit kamera.

Overnatning:
Dag 5: Tortuguero Nationalpark – La Fortuna

Fra enestående natur i Tortuguero Nationalpark fortsætter rejsen til mere smuk natur ved La Fortuna og Arenal-vulkanen. Transporten foregår, som da du ankom til Tortuguero, først med båd og derefter med bus til byen Guápiles, hvor der er frokoststop (inkluderet).

Du ankommer til La Fortuna om eftermiddagen, og resten af dagen er til fri disposition.

La Fortuna ligger for foden af den smukke kegleformede Arenal-vulkan, som var inaktiv i mere end 400 år indtil en dag i 1968, hvor et voldsomt udbrud forårsagede store ødelæggelser og begravede flere små landsbyer. Siden 2010 har vulkanen dog været rolig og betegnes som en slumrende vulkan, du trygt kan besøge.

Overnatning:
Dag 6: Vandretur ved Arenal-vulkanen og besøg ved de varme kilder

Nyd en rolig morgen i La Fortuna. Der er ikke planlagt nogen aktiviteter før om eftermiddagen, hvor du skal på en lille vandretur ved Arenal-vulkanen og besøge varme kilder.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til et privat reservat tæt ved Arenal-vulkanen. Her skal du på en lille vandretur til et udkigspunkt, hvorfra du får en fantastisk udsigt over både vulkanen, Arenal-søen og den grønne lagune, Laguna Verde. Din guide giver spændende information om vulkanen og områdets specielle flora og fauna. Du kan være heldig at møde både dovendyr, aber og eksotiske fugle som påfugle og tukaner.

Bagefter står den på afslapning i varme kilder, der er naturligt opvarmet af den vulkanske aktivitet i området. Glæd dig til en naturlig wellness-oplevelse i de smukke omgivelser. Husk badetøj.
Når mørket falder på, bliver den inkluderede aftensmad serveret i en stor buffet, og vi garanterer, at du ikke kommer til at gå sulten i seng! Efter maden bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Overnatning:
Dag 7: La Fortuna på egen hånd

Denne dag er på egen hånd i La Fortuna. Vi kan anbefale et besøg til det smukke vandfald, La Fortuna, som ligger for foden af Chato-vulkanen. Fra La Fortuna kan du selv tage en taxa til parkeringspladsen, hvorfra der er en gåtur på ca. 20 min til vandfaldet igennem frodig regnskov. Vandfaldet udspringer fra Tenorio-floden og er 70 meter højt. Det er muligt at tage sig en forfriskende svømmetur i lagunen under vandfaldet, så husk dit badetøj.

La Fortuna er omgivet af skøn natur, og udbuddet af aktiviteter er stort, så du kommer ikke til at kede dig.  Du kan vælge at tilkøbe ture hjemmefra eller selv gå på opdagelse i området.

Dag 8: La Fortuna – Rincón de la Vieja

Fra La Fortuna fortsætter turen til den vulkanske nationalpark Rincón de la Vieja – en køretur på ca. 5 timer.

Rincón de la Vieja Nationalpark består af et område på 14.084 hektar og er et af de mest uspolerede og mindst besøgte områder i Costa Rica. Parken er opkaldt efter hovedattraktionen, den aktive 1.895 meter høje Rincón de la Vieja-vulkan. Oversat betyder Rincón de la Vieja ”den gamle dames hjørne” og henviser til en myte om en kvinde, der levede i området og havde helbredende evner.

Dag 9: Vandretur i Rincón de la Vieja Nationalpark

Tidligt denne morgen skal du på en ca. 3 kilometers vandretur i den sektor af nationalparken, der hedder Las Pailas. Husk gode vandresko, da underlaget kan være meget ujævnt.
I den tætte tropiske skov oplever du smukke vandfald og en imponerende variation i plante- og dyrelivet. Du kan være heldig både at møde både aber, næsebjørne, bæltedyr, firben, leguaner og mange forskellige tropiske fugle. Du kan også se Costa Ricas nationalblomst Guarianthe skinneri-orkidéen.

Den største attraktion er dog den store keglevulkan Rincón de la Vieja, der består af 9 sammenhængende kratere, heriblandt Santa Maria, som har den højeste top på 1.916 meter. Kraterne er de mest aktive i Guanacaste-bjergene, og du kan opleve Von Seebach-krateret udsende gasser og dampe.
Den kraftige geotermiske aktivitet kan opleves i hele parken i form af fumaroler, varme kilder og boblende mudder.
Inden turen afsluttes, nydes en medbragt frokost (madpakke) i parkens smukke omgivelser.

Tilbage på hotellet har du resten af dagen til fri disposition. Du kan vælge at slappe af ved lodgens pool eller udforske området på egen hånd.

Vær opmærksom på, at nationalparken er lukket om mandagen.

Dag 10: Rincón de la Vieja – Playa Sámara

Efter nogle oplevelsesrige dage i Costa Ricas imponerende natur går turen mod Stillehavskysten til den lille hyggelige ferieby Sámara. Her kan du glæde dig til at komme ned i gear og få sand mellem tæerne og hoppe i de lune bølger ved den smukke strand, Playa Sámara.

Turen til Sámara tager ca. 4 timer.

Dag 11: Playa Sámara på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Playa Sámara, hvor du kan slappe af ved hotellets swimmingpool eller dase ved den brede sandstrand, hvor svajende palmetræer fungerer som naturlige parasoller.

Du kan også slentre en tur ned ad byens hovedgade og indsnuse den bohemeagtige stemning, der er her.

Har du lyst til at være aktiv, er det muligt at tilkøbe en kajaktur eller en snorkeltur til den nærliggende ø Chora, hvor en lækker strand og farvestrålende fisk under havets overflade venter dig.

Sámara har et godt udvalg af butikker, barer og hyggelige restauranter, hvor du bl.a. kan finde retter med alt godt fra havet.

Om aftenen venter dig en smuk solnedgang over Stillehavet.

Dag 12: Playa Sámara – Monteverde

Fra Sámara fortsætter rejsen op i Cordillera de Tilarán-bjergkæden mod Monteverdes tågeregnskov. Monteverde har en beliggenhed i ca. 1.400 meters højde, og de lavtliggende skyer, som nærmest hænger fast i træerne, giver fugt og dermed liv til regnskovens fantastiske biodiversitet og er med til at give området sit mystiske udseende.

Turen til Monteverde tager ca. 4 timer.

Dag 13: Gåtur blandt trætoppene i Monteverde tågeregnskov

I dag skal du på udflugt og opleve tågeregnskoven fra oven. En erfaren guide tager dig med på en ca. 2,5 km lang gåtur ad hængebroer i træernes top. Heroppefra kan du på nært hold studere skovens enorme træer dækket af mos, bregner, orkidéer og en masse andre plantearter. Tågeskoven er også et mekka for fugleinteresserede, da her findes mere end 400 forskellige arter, bl.a. den sjældne quetzal og en masse forskellige kolibrier. Guiden kan fortælle om områdets mange forskellige plante-, dyre- og insektarter.

Efter et par timer bliver du kørt tilbage til hotellet, og resten af dagen er til fri disposition. Du kan udforske området på egen hånd eller tilkøbe en ekstra udflugt.

Dag 14: Monteverde – Manuel Antonio

Din rejse afsluttes i den lille by Manuel Antonio, som ligger i det vestlige Costa Rica ud mod Stillehavet. Her kan du slappe af ved de smukke strande og fordøje rejsens mange indtryk i skønne omgivelser.

Manuel Antonio er også kendt for sin nationalpark af samme navn. Det er Costa Ricas mindste nationalpark, men én af de smukkeste og mest populære. Parken består af frodig grøn regnskov, der strækker sig helt ud til paradisagtige sandstrande og et turkisblåt hav. I parken kan du bl.a. møde vaskebjørne, leguaner, dovendyr, næsebjørne og flere forskellige slags aber.

Turen til Manuel Antonio tager ca. 5 timer. Efter ankomst til dit hotel har du resten af dagen på egen hånd.

Dag 15-16: Manuel Antonio på egen hånd

De næste par dage i Manuel Antonio er til fri disposition.

Vi anbefaler selvfølgelig, at du én af dagene tager ind i Manuel Antonio Nationalpark og oplever den imponerende flora og fauna. Det er en god idé at tage afsted tidligt om morgenen, hvor der er færrest besøgende og størst chance for at opleve dyrelivet. Det er nemt selv at finde rundt derinde ad afmærkede stier, og du kan vælge ruter med forskellige sværhedsgrader. Du kan også tilkøbe en tur til parken med en guide, hvis du gerne vil have mere viden om den natur, du oplever.
Husk at medbringe badetøj, vand og evt. en madpakke, og brug nogle timer ved de fantastiske strande inde i parken. Manuel Antonio-stranden er kåret til én af landets smukkeste.
Vær opmærksom på, at nationalparken er lukket om mandagen.

Uden for nationalparken ligger endnu en smuk strand, Playa Espadilla, hvor du også kan bade og snorkle eller blot slappe af i skyggen af de frodige træer og nyde udsigten over Stillehavet.

Manuel Antonio by har flere butikker og hyggelige restauranter, hvor du kan nyde din aftensmad, imens solen går ned over Stillehavet.

Dag 17: Manuel Antonio – San José – hjemrejsen starter

Din rejse til Costa Rica er ved at være ved vejs ende, og du bliver hentet og kørt tilbage til lufthavnen i San José. Her starter hjemrejsen mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 18: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en uforglemmelig rejse i Costa Rica.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Corcovado Nationalpark, 3 nætter

Drømmer du om at opleve Costa Ricas største og mest biodiverse nationalpark med enestående natur og et fantastisk rigt dyreliv? Så skal du forlænge din rejse med denne tur til kronjuvelen blandt landets nationalparker; Corcovado Nationalpark.

Den skønne nationalpark ligger i det sydvestlige Costa Rica på Osa-halvøen, der regnes for et af de mest biodiverse områder i verden. Her findes et unikt økosystem og et mangfoldigt dyreliv – både til lands i nationalparken og under havets overflade ved øen Caño. Parken huser en af verdens største populationer af den lyserøde ara, og derudover kan du bl.a. opleve aber, tapirer, dovendyr og myreslugere. Hvis du er ekstra heldig, kan du også opleve nogle af Costa Ricas sjældne kattedyr som jaguaren og pumaen.

Under dit ophold ved Corcovado Nationalpark overnatter du i Drake Bay, som ligger på den nordlige del af Osa-halvøen. Drake Bay er det perfekte udgangspunkt for dine spændende udflugter i området, da den isolerede by med blot få hoteller og lodges ligger tæt på både nationalparken og havet. Her kan du virkelig nyde lyden af det brusende hav og fuglenes kvidren.

Overnatning:
Tillæg for enkeltværelse 6.900 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.