Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaCosta RicaCosta Ricas højdepunkter
15 dage:

Costa Ricas højdepunkter

Højdepunkter på denne rejse:

San José, Tortuguero Nationalpark, La Fortuna, Arenal Volcano Nationalpark, Arenal vulkanen og de varme kilder, Monteverde tågeregnskov, Rincon de la Vieja Nationalpark, Rincon de la Vieja vulkanen og Playa Samara.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til San José med flyskift undervejs t/r
 • Transfers fra og til lufthavn i San José (foregår i mindre internationale grupper)
 • Minibusser: San José – Tortuguero – La Fortuna – Monteverde – Rincon de la Vieja – Playa Samara – San José
 • 11 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Laguna Lodge inkl. helpension
 • 1 x middag (dag 6)
 • Velkomstmøde i San José
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Bådtur i Tortuguero Nationalpark
 • Udflugt til Arenal vulkanen og de varme kilder
 • Gåtur i Monteverde tågeregnskov på ”de hængende broer”
 • Udflugt til Rincon de la Vieja Nationalpark
 • Entréer til nævnte seværdigheder, dog ikke entré til Tortuguero Nationalpark som betales lokalt
Tillæg for enkeltværelse 5.000 kr.
Vælg denne rejse fordi...

Costa Rica er naturens skatkammer med tågeregnskove, grønne plantager, søer, aktive vulkaner, vandfald, dejlige strande og et rigt dyreliv. På denne rejse kan du se frem til hovedstaden San José med hyggelige cafeer og butikker. Du har to overnatninger i den frodige regnskov Tortuguero med et væld af planter og dyrearter som tukaner, farverige frøer, dovendyr og mange flere. Du oplever det 70 meter høje La Catarata de la Fortuna vandfald og Costa Ricas største sø Arenal med udsigt til landets mest kendte aktive vulkan af samme navn. I tågeregnskoven Monteverde går du på hængebroer i trætoppene, mens du nyder den mystiske stemning og den fantastiske fauna og flora. Du besøger et af Costa Ricas mest uspolerede områder Rincon de la Vieja Nationalpark, som lægger navn til parkens vulkan. Her kan du opleve aber, næsebjørne, bæltedyr, vandfald og Costa Ricas nationalblomst. Til sidst er der afslapning ved en af landets bedste strande.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Costa Rica
Dag 1: Flyrejsen til Costa Rica

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Costa Rica med mellemlanding(er) undervejs. Du ankommer til hovedstaden San José, som er beliggende i den centrale del af landet 1.150 m.o.h. med et dejligt forårslignede klima året rundt. Ved ankomst i San José lufthavn bliver du mødt af en chauffør, som vil køre dig til dit hotel – en køretur på ca. 30 min.

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 2: San José
Dag 2: San José

Denne morgen bliver du hentet på dit hotel og kørt til vores samarbejdspartners kontor, hvor I vil gennemgå programmet og praktiske spørgsmål. Resten af dagen er til fri disposition, hvor der er mulighed for at udforske hovedstaden på egen hånd.

Den centrale del af San José er ikke så stor, så det er nemt at finde rundt. Du kan evt. besøge det lokale marked, nationalmuseet eller gågaden, som løber gennem byens centrum. Her findes restauranter, butikker og hyggelige fortovscafeer, hvor du kan nyde en kop ægte costaricansk kaffe, mens du betragter livet omkring de charmerende pladser.

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark
Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark

Tidligt denne morgen bliver du hentet på dit hotel og turen går mod Den Caribiske Kyst til Tortuguero Nationalparken. Undervejs passerer du mange bananplantager, som har stor betydning for Costa Ricas økonomi. Når vejnettet stopper bliver dit transportmiddel udskiftet til båd og du fortsætter ad de små kanaler til dit lodge, som ligger midt i det frodige vådområde.

Efter ankomst og tjek ind venter en lækker frokost i restauranten. Om eftermiddagen besøger du den lille landsby Tortuguero sammen med din lokalguide. Han viser dig rundt i byen og fortæller om, hvordan det er at leve i en så afsidesliggende by, man kun kan komme til med båd eller fly.

Når mørket falder på, vågner mange af regnskovens dyr og insekter og det er magisk at sidde og lytte til naturens lyde fra din lille veranda.

Overnatning Laguna Lodge

Dag 4: Tortuguero Nationalpark
Dag 4: Tortuguero Nationalpark

I dag skal du på en bådtur i Tortugueros kanaler. Din dygtige guide vil hjælpe dig med at spotte de spændende dyr, der kan opleves i parken som f.eks. tapir, dovendyr, kaimaner, leguaner, araer og flere forskellige slags aber. Du får også et spændende indblik i regnskovens interessante planteliv.

Frokosten nydes tilbage på lodgen og resten af dagen er til fri disposition. Du kan slappe af ved poolen, vandre af de små stier i regnskoven eller gå en tur på stranden. Det er også muligt at tilkøbe ekstra udflugter på lodgen.

Tortuguero er kendt for sine havskildpadder og afhængig af hvornår du besøger parken og dit held, kan du opleve skildpadderne gå i land og lægge deres æg i sandet. Den grønne havskildpadde kan opleves mellem juli og oktober, karetteskildpadderne (Hawksbill og Loggerhead) kan opleves mellem maj og oktober og havlæderskildpadden kan opleves mellem marts og juli.

Skildpadderne kommer oftest op og lægger æg, når solen er gået ned, og efter kl.18.00 må du kun færdes på stranden med en guide. Det er nemlig vigtigt, at du ikke forstyrrer og skræmmer havskildpadderne, når de kommer op på land for at lægge deres æg. Sørg derfor for ikke at larme og brug ikke lommelygte eller kamera med blitz.

Overnatning Laguna Lodge

Dag 5: Tortuguero Nationalpark – La Fortuna
Dag 5: Tortuguero Nationalpark – La Fortuna

Det er blevet tid til at forlade Tortuguero Nationalpark og med båd og bus går turen mod den lille by La Fortuna. Selve byen er knap så kendt, det er omgivelserne som er unikke. La Fortuna ligger for foden af Costa Ricas mest kendte vulkan, Arenal, som er 1.657 meter høj. Arenal var den mest aktive vulkan i Costa Rica indtil 2010, men har dog ikke været i et alvorligt udbrud siden 1968, hvor et pludseligt udbrud lavede store ødelæggelser. I nærheden ligger også La Catarata de la Fortuna vandfaldet, adskillige naturlige varme kilder og så er det et område, som er populært inden for ridning, rafting, zip-line ture, ATV-ture, cykling, kajakroning mm.

Overnatning Hotel Monte Real

Dag 6: Arenal vulkanen og de varme kilder
Dag 6: Arenal vulkanen og de varme kilder

Formiddagen er til fri disposition. Her kan du slappe af på hotellet eller tage en taxa til det kendte vandfald La Catarata de la Fortuna, som er beliggende tæt ved foden af den sovende vulkan Chato. Vandfaldet udspringer fra Tenorio floden og løber gennem Arenal bjergkæden og regnskoven, indtil det falder 70 meter ned i en lagune, hvor der er mulighed for at bade. Gåturen fra parkeringspladsen og ned til vandfaldet tager ca. 20 min. og foregår via en bro og trapper gennem den frodige regnskov, hvilket giver gode chancer for at spotte tukaner, aber og andre tropiske dyr.

Om eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og kørt til et privat reservat tæt ved Arenal vulkanen. En lille sti på ca. 1 kilometer tager dig op til et udkigspunkt, hvorfra du har en fantastisk udsigt til vulkanen, Laguna Verde og Arenal søen. Din guide giver dig spændende information om den aktive vulkan.

Bagefter går du en tur i skovområdet for foden af vulkanen. Guiden fortæller om floraen og faunaen og du kan være heldig at spotte dyr som f.eks. tukaner, påfugle, slanger og aber på den lille vandretur.

Næste stop er Arenals varme kilder, som er naturligt opvarmet af den vulkanske aktivitet i området. Her kan du slappe af i de forskellige pools, hvor vandet er mellem 37-41 grader varmt. Husk badetøj! Der er også en lille poolbar, hvor du kan nyde en drink inden middagen serveres.
Efter middagen bliver du kørt tilbage til hotellet.

Overnatning Hotel Monte Real

Dag 7: Arenal – Monteverde tågeregnskov
Dag 7: Arenal – Monteverde tågeregnskov

Efter morgenmaden bliver du hentet og kørt til søen Arenal. Ved ankomst venter en båd på at sejle dig og din bagage over på den anden side af søen, hvor du igen bliver hentet og kørt til byen Monteverde – en tur på ca. 4 timer. Monteverde er inden for de senere år blevet en ”adventure” by, idet der er mange muligheder for at være aktiv. Tæt ved byen ligger tågeregnskoven af samme navn, som du skal besøge i morgen.

Overnatning Hotel Poco a Poco

Dag 8: Gåtur i trætoppene i tågeregnskoven Monteverde
Dag 8: Gåtur i trætoppene i tågeregnskoven Monteverde

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til Monteverde tågeregnskov. Skoven er beliggende i 1.440 meters højde, og er kendt som ”skoven i skyerne”. De varme caribiske vinde blæser fra havet og ind mod de høje bjerge og når vindene presses op i disse højder køles de af, og der dannes derved lave skyer og tåge mellem trækronerne. Det betyder også, at der kan være kølige dage.

Når du ankommer, starter en 3 km spændende vandretur. Du vil mærke, at tågen giver en helt speciel og mystisk stemning, når du går på hængebroerne i trætoppene og rundt mellem de kæmpe træer, som er dækket med mos, bregner og orkidéer. Træerne og planterne optager fugtigheden i tågen, og dermed er vækstbetingelserne helt optimale for de 2.500 plantearter, hvoraf 420 er orkidéer. Undervejs vil du også opleve det fantastiske dyreliv bestående af 100 pattedyrsarter, 400 fuglearter og 10.000 insektarter.

Du bliver efter et par timer kørt tilbage til dit hotel, hvor resten af dagen er til fri disposition. Her kan du slappe af ved hotellets 30 grader varme pool eller udforske området på egen hånd.

Overnatning Hotel Poco a Poco

Dag 9: Monteverde – Rincon de la Vieja Nationalpark
Dag 9: Monteverde – Rincon de la Vieja Nationalpark

Efter morgenmaden bliver du hentet på dit hotel og kørt til Rincon de la Vieja Nationalpark – en køretur på ca. 4 timer. Rincon de la Vieja Nationalpark består af et område på 14.084 ha og er et af de mest uspolerede og mindst besøgte områder i Costa Rica. Parken blev oprettet i 1973 for at beskytte vandforsyningen til området og er hjemsted for en spændende kombination af vulkanske geologiske vidundere og uberørte tropiske skove med et fantastisk dyreliv.

Overnatning Hotel Hacienda Guachipelin

Dag 10: Rincon de la Vieja
Dag 10: Rincon de la Vieja

Tidligt denne morgen skal du på en 3 kilometers vandretur i nationalparken, som ligger i 600-1.916 meters højde, hvilket giver en imponerende variation i plante- og dyrelivet. I den tætte tropiske skov er der udover mange vandfald et utrolig rigt dyreliv med både aber, fugle, næsebjørn, bæltedyr, firben, leguaner og mange flere. Det er også her, du kan finde det største antal af Costa Ricas nationalblomst, Cattleya Skinneri orkidéen. Den største attraktion er dog den brandhærgede keglevulkan Rincón de la Vieja, der består af 9 sammenhængende kratere heriblandt Santa Maria, som har den højeste top på 1.916 meter. Kraterne er de mest aktive i Guanacaste bjergene, og du kan opleve Von Seebach krateret udsende gasser og dampe.

Efter vandreturen er resten af dagen er til fri disposition. Du kan vælge at slappe af ved lodgens pool eller udforske parken på egen hånd enten på gåben eller på hesteryg. Husk rigeligt med væske samt en madpakke, som du kan bestille på hotellet. Ved indgangen får du udleveret et kort over nationalparken, som giver dig et overblik over tider og længde på de forskellige vandreture.

Vær opmærksom på, at nationalparken er lukket om mandagen.

Overnatning Hotel Hacienda Guachipelin

Dag 11: Rincon de la Vieja – Playa Samara
Dag 11: Rincon de la Vieja – Playa Samara

Du bliver hentet på hotellet og kørt til den afslappede kystby Samara på Nicoya-halvøens vestlige bred – en køretur på ca. 3½ time. Her findes restauranter, butikker og et lille udvalg af barer. Samara er særdeles kendt for sin lange brede sandstrand Playa Samara, som er en af Costa Ricas mest sikre strande. Den ligger omgivet af palmer og tropisk planteliv samt 5 km kyststrækning med levende koraller og farvestrålende fisk, hvilket gør det til et fantastisk sted at snorkle og dykke.

Overnatning Hotel Giada

Opgraderingsmulighed:

Dag 12: Playa Samara
Dag 12: Playa Samara

Dagen er til fri disposition, hvor du kan nyde selve byen, slappe af ved hotellets pool eller dase på den brede sandstrand.

Overnatning Hotel Giada

Opgraderingsmulighed:

Dag 13: Playa Samara – San José
Dag 13: Playa Samara – San José

Om morgenen bliver du hentet på hotellet og kørt til San José, hvor du har én overnatning, inden turen går tilbage til Danmark. Turen tager ca. 5,5 time.

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 14: Hjemrejse
Dag 14: Hjemrejse

Det er blevet tid til at sige farvel til Costa Rica. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra du rejser mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 15: Hjemkomst
Dag 15: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
INDHENT TILBUD
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af sydamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.