• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaCosta RicaCosta Ricas højdepunkter med badeferie ved Playa Sámara
14 dage

Costa Ricas højdepunkter med badeferie ved Playa Sámara

Kom tæt på Costa Ricas smukke natur og betagende dyreliv i Tortuguero Nationalpark, ved Arenal-vulkanen og i Monteverdes mystiske tågeregnskov, og afslut rejsen ved Playa Sámaras smukke strand.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Costa Ricas højdepunkter med badeferie ved Playa Sámara Costa Ricas højdepunkter med badeferie ved Playa Sámara
14 dage

Costa Ricas højdepunkter med badeferie ved Playa Sámara

Kom tæt på Costa Ricas smukke natur og betagende dyreliv i Tortuguero Nationalpark, ved Arenal-vulkanen og i Monteverdes mystiske tågeregnskov, og afslut rejsen ved Playa Sámaras smukke strand.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til San José t/r med flyskift undervejs
 • Transfer fra San José lufthavn til dit hotel
 • Minibus: San José – Tortuguero – La Fortuna – Monteverde – Playa Sámara – San José lufthavn
 • 10 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på lodge i Tortuguero inkl. helpension
 • 1 x frokost (dag 5)
 • 1 x aftensmad (dag 6)
 • Velkomstmøde i San José
 • Individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider. Transfers foregår også i mindre internationale grupper
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Udflugter i Tortuguero Nationalpark
 • Arenal-vulkanen og de varme kilder
 • Gåtur blandt trætoppene i Monteverde tågeregnskov
 • Entréer til nævnte seværdigheder, dog ikke entré til Tortuguero, som betales lokalt

Rejsen kort fortalt

Glæd dig til en rejse til smukke Costa Rica, og kom tæt på de livsglade ”ticos”, som costaricanerne kaldes, og deres unikke livsfilosofi ”Pura Vida“, som oversat til dansk betyder det rene eller simple liv. Det handler ganske enkelt om at være glad og fokusere på de positive ting i livet.

Fra Costa Ricas hovedstad San José går turen mod frodig jungle i Tortuguero Nationalpark. Her kan du være heldig at møde skildpadder, kaimaner, aber, dovendyr, leguaner og en masse fascinerende fugle som f.eks. den flotte tukan med sit farverige næb.

Fra regnskoven går turen mod Costa Ricas mest berømte vulkan, Arenal-vulkanen, der smukt troner i baggrunden af byen La Fortuna.

Den mystiske tågeregnskov i Monteverde har en helt unik flora, som du oplever på en gåtur på hængende broer blandt træernes toppe.

Rejsen afsluttes i idylliske omgivelser ved Playa Sámaras smukke sandstrand omgivet af svajende palmetræer.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Få den perfekte kombination af Costa Ricas fantastiske natur og dyreliv med afslappende badeferie
 • Se den ikoniske Arenal-vulkan, og få en naturlig wellness-oplevelse i områdets varme kilder
 • Tag med på en mavekildrende gåtur ad hængebroer i trætoppene i Monteverdes tågeregnskov
 • Afslut på Stillehavskysten ved Sámaras smukke palmeklædte- og badevenlige strand

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går til Costa Rica med mellemlanding(er) undervejs. Ved ankomst til hovedstaden San José bliver du hentet af en chauffør, som kører dig til dit hotel. Turen fra lufthavnen tager ca. 45 min. Resten af dagen er til fri disposition.

San José har et dejligt forårslignende klima året rundt. Byen ligger 1.172 meter over havoverfladen i den centrale del af landet. San José blev grundlagt i begyndelsen af det 18. århundrede, og i begyndelsen af det 19. århundrede blev byen gjort til Costa Ricas hovedstad.

Dag 2: Velkomstmøde i San José

For at du får den bedst mulige start på din rejse, bliver du hentet efter morgenmaden og kørt til vores samarbejdspartners kontor, hvor du vil blive varmt modtaget. Sammen gennemgår I din rejses program, og du kan få stillet alle de spørgsmål, du måtte have. Efter mødet har du resten af dagen til at gå på opdagelse på egen hånd i San José eller tilkøbe en ekstra udflugt.

Byen byder på mange spændende museer, hvor du kan få et indblik i costaricansk historie, se moderne kunst fra Costa Rica og lære mere om kultur og kunst fra den præcolumbianske æra.

Du kan også gå en tur i Parque Metropolitano La Sabana, som er San Josés største bypark. Den er så stor, at den rummer det nationale stadium, et museum, en stor sø samt sportsbaner. Her ynder de lokale costaricanere, kaldet ”ticos”, også at motionere eller mødes med venner og familie og holde skovtur.

Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark

Tidligt næste morgen er det blevet tid til at tage afsked med San José, og turen går mod Tortuguero Nationalpark på den caribiske kyst. Du kører forbi store bananplantager, som er en vigtig indtægtskilde for landets økonomi.
Man kan ikke køre hele vejen til Tortuguero, så når vejen slutter, bliver bussen udskiftet med båd, og du fortsætter ad de små kanaler til din lodge, som ligger midt i Tortugueros frodige regnskov.

En lækker frokost venter dig i lodgens restaurant, inden du om eftermiddagen skal besøge den lille landsby Tortuguero. Din lokalguide viser dig rundt i den lille hyggelige landsby og fortæller om, hvordan det er at leve i en så afsidesliggende by, som Tortuguero er. Byen kan kun nås med båd eller fly.

Når mørket falder på, vågner mange af nationalparkens dyr og insekter, og fra din veranda kan du sidde og lytte til junglens lyde, imens solen går ned.

Overnatning:
Dag 4: Oplevelser i Tortuguero Nationalpark

Tortuguero Nationalpark er kendt for sin smukke natur og sit fascinerende dyreliv og i dag skal du på bådtur på kanalerne og lede efter parkens eksotiske beboere, som f.eks. kaimaner, skildpadder, dovendyr, flododdere, tapirer, leguaner og tre fascinerende abearter: edderkoppeaber, brøleaber og kapucineraber. Du vil også få et indblik i parkens eksotiske planteliv.

Resten af din tid på lodgen kan bruges på afslapning ved poolen, vandreture ad de små stier i regnskoven eller dasetid langs stranden. Det er også muligt at tilkøbe ekstra udflugter på lodgen.

Tortuguero kommer af det spanske ord ”tortuga”, som betyder ”skildpadde” på dansk, og parken er netop kendt for sine skildpadder. I perioden februar – juli kommer både den grønne havskildpadde, læderskildpadden og de to karetteskildpadder (”hawksbill” og ”loggerhead”) og lægger deres æg ved den caribiske kyst, bl.a. ud for Tortuguero Nationalpark. Skildpadderne lægger som regel deres æg, efter solen er gået ned, så om aftenen og natten må du kun færdes på stranden med en erfaren guide. Det er meget vigtigt, at man ikke skræmmer skildpadderne, når de går i land. Derfor skal man være musestille og hverken bruge lommelygte eller kamera med blitz. Som med alle vilde dyr er der ikke garanti for at se skildpadderne.

Overnatning:
Dag 5: Tortuguero Nationalpark – La Fortuna

Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med Tortuguero, og turen går samme vej tilbage gennem kanalerne med båd og derefter bus til byen Guápiles, hvor der serveres frokost (inkluderet). Efter en lille spisepause fortsætter du til den lille by La Fortuna. Selve byen er knap så kendt, det er derimod dens smukke omgivelser, der er velkendte. La Fortuna ligger nemlig for foden af Costa Ricas mest aktive og ikoniske vulkan, Arenal. Vulkanen var passiv i mere end 400 år, men så vågnede den pludselig op med et voldsomt udbrud i 1968, hvor den begravede 3 landsbyer med sin lava. Siden 2010 har vulkanen dog holdt sig i ro og betegnes som en slumrende vulkan, du trygt kan besøge.

Du ankommer til La Fortuna om eftermiddagen, og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 6: Arenal-vulkanen og de varme kilder

I dag er der først arrangeret en udflugt om eftermiddagen, så du har en rolig formiddag, som du f.eks. kan bruge ved hotellets pool.

Om eftermiddagen går turen til et privat reservat tæt ved Arenal-vulkanen. Her vil din guide vil tage dig med på en lille gåtur ud til et udkigspunkt, hvorfra du får en fantastisk udsigt over både vulkanen, Laguna Verde og Arenal-søen. Bagefter går du en tur i skovområdet for foden af vulkanen, hvor du lærer meget mere om områdets specielle flora og fauna. Du kan være heldig at se både aber, dovendyr og eksotiske fugle som tukaner og påfugle.

Herefter står den på afslapning i varme kilder, der er naturligt opvarmet af den vulkanske aktivitet i området. Vandet er mellem 37-41 grader varmt, så du kan godt glæde dig til en naturlig wellness-oplevelse i smukke omgivelser. Husk badetøj.
Bagefter serveres der en lækker aftensmad, inden du bliver kørt tilbage til dit hotel.

Overnatning:
Dag 7: La Fortuna på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposition. La Fortuna er omgivet af skøn natur og byder på et væld af spændende aktiviteter, som f.eks. cykelture, kajakture, ridning og ziplining. Du kan vælge at tilkøbe ture hjemmefra eller selv gå på opdagelse i området.

Vi kan anbefale et besøg til det kendte vandfald, La Fortuna, som ligger ved foden af den sovende vulkan Chato. Vandfaldet udspringer fra Tenorio-floden og slutter af i et 70 meter fald ned i en lagune, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur. Fra La Fortuna kan du tage en taxa til parkeringspladsen, hvorfra der er en gåtur på ca. 20 min til vandfaldet igennem frodig regnskov.

Dag 8: La Fortuna – Monteverde

Efter 3 dage i La Fortuna går turen videre til endnu et fantastisk naturparadis; nemlig Monteverde, som ligger i ca. 1.400 meters højde i Cordillera de Tilarán-bjergkæden. Monteverde er bedre kendt som ”skoven i skyerne” på grund af de lave skyer og den tykke tåge, som omfavner skoven.

Turen fra La Fortuna foregår først med bus til Arenal-søen, hvor du sejles over til den anden side. Her bliver du samlet op igen, og turen fortsætter til Monteverde ad snoede bjergveje. Turen tager ca. 4-5 timer.

Dag 9: Gåtur blandt trætoppene i Monteverde tågeregnskov

I dag skal du opleve Monteverdes enestående tågeregnskov på en spændende og til tider mavekildrende vandretur ad hængebroer i træernes toppe! Turen er ca. 2,5 kilometer lang, og heroppefra kan du på nært hold studere skovens enorme træer, orkidéer, bregner, mos og utallige plantearter, der vokser på træernes stammer. Du har en guide med, som fortæller om områdets imponerende antal plante-, dyre- og insektarter.

For de fugleinteresserede er området et sandt mekka med mere end 400 forskellige arter. Du kan bl.a. møde den gyldenbrynede organist, quetzal-fuglen og den lille vakse kolibri kaldet kobberisset smaragd.

Efter et par timer bliver du kørt tilbage til hotellet, og resten af dagen er til fri disposition. Du kan udforske området på egen hånd eller tilkøbe en ekstra udflugt.

Dag 10: Monteverde – Playa Sámara

Efter nogle oplevelsesrige dage i Costa Ricas frodige natur går turen mod Stillehavet, hvor din rejse afsluttes i paradisiske og afslappende omgivelser ved stranden Playa Sámara.

Sámara ligger på halvøen Nicoya i det vestlige Costa Rica og er en lille by omgivet af et billedskønt landskab og en smuk, hvid sandstrand af samme navn. Livet ved kysten foregår i et helt andet tempo, og her vil du kunne fornemme Pura Vida-livsfilosofien.

Sámara er en hyggelig lille ferieby med små butikker, supermarkeder og et fint udvalg af barer og lokale restauranter, hvor du selvfølgelig kan finde alt godt fra havet.

Turen til Sámara tager ca. 4 timer.

Dag 11-12: Playa Sámara på egen hånd

Dagene ved Playa Sámara er til fri disposition. Du kan slappe af ved hotellets swimmingpool eller dase ved den brede sandstrand, hvor svajende palmetræer fungerer som naturlige parasoller. Du kan også hoppe i bølgerne og få dig en forfriskende svømmetur ved den skønne strand.

Om aftenen venter dig smukke solnedgange, som du kan nyde fra stranden med en kølig drink i hånden.

Har du lyst til at være aktiv, kan du tilkøbe en kajaktur eller en snorkeltur til den nærliggende ø Chora, hvor du kan opleve et spændende undervandsliv med koraller og farvestrålende fisk.

Dag 13: Playa Sámara – San José – hjemrejsen starter

Det er blevet tid til at tage afsked med Playa Sámara og Costa Rica. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen i San José, hvorfra du rejser mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 14: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en uforglemmelig rejse.

Tillæg for enkeltværelse 3.150 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.