• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaCosta RicaKør-selv - Costa Ricas højdepunkter med badeferie ved Playa Sámara
14 dage

Kør-selv - Costa Ricas højdepunkter med badeferie ved Playa Sámara

Udforsk Costa Ricas magiske landskaber i egen bil, hvor du oplever Tortuguero Nationalpark, den ikoniske Arenal-vulkan, tågeregnskoven i Monteverde og Playa Sámaras idylliske strand.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Kør-selv - Costa Ricas højdepunkter med badeferie ved Playa Sámara Kør-selv - Costa Ricas højdepunkter med badeferie ved Playa Sámara
14 dage

Kør-selv - Costa Ricas højdepunkter med badeferie ved Playa Sámara

Udforsk Costa Ricas magiske landskaber i egen bil, hvor du oplever Tortuguero Nationalpark, den ikoniske Arenal-vulkan, tågeregnskoven i Monteverde og Playa Sámaras idylliske strand.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til San José t/r med flyskift undervejs
 • Transfer fra San José lufthavn til dit hotel
 • Minibus: San José – Tortuguero – Guápiles
 • 9 dages billeje inkl. fri kilometer, GPS og nødvendige forsikringer
  Rute: Guápiles – La Fortuna – Monteverde – Playa Sámara – San José lufthavn
 • 10 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på lodge i Tortuguero inkl. helpension
 • 1 x frokost (dag 5)
 • 1 x aftensmad (dag 6)
 • Velkomstmøde i San José
 • Individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider. Transfers foregår også i mindre internationale grupper
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Udflugter i Tortuguero Nationalpark
 • Varme kilder og middag ved Arenal-vulkanen
 • Gåtur blandt trætoppene i Monteverdes tågeregnskov
 • Entréer til nævnte seværdigheder, dog ikke entré til Tortuguero, som betales lokalt

Rejsen kort fortalt

Costa Rica byder dig velkommen med en enestående natur, et fantastisk dyreliv og en imødekommende befolkning.

Efter en blød start i San José med velkomstmøde hos vores lokale samarbejdspartner går turen mod den spændende Tortuguero Nationalpark. Her kan du glæde dig til at opleve Costa Ricas mangfoldige dyreliv som f.eks. dovendyr, kaimaner, skildpadder, aber, leguaner og et utal af smukke eksotiske fugle.

Herfra starter dit kør-selv-eventyr, og første stop er byen La Fortuna med den smukke kegleformede Arenal-vulkan og de varme kilder.
Turen fortsætter op i bjergene mod den magiske tågeregnskov i Monteverde, hvor endnu mere skøn natur venter dig, samt en gåtur blandt træernes toppe.

Din rejse afsluttes ved Costa Ricas stillehavskyst ved Playa Sámaras smukke sandstrand omgivet af svajende palmetræer.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Med en lejebil har du frihed til at gøre stop, når du har lyst og selv planlægge dine dage
 • Nyd Costa Ricas frodige jungle og imponerende dyreliv i Tortuguero Nationalpark
 • Oplev den kegleformede Arenal-vulkan og den skønne omkringliggende natur
 • Afslut med badeferie i den hyggelige ferieby Sámara, hvor den smukke strand Playa Sámara venter dig

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José

Afrejse fra Danmark mod Costa Ricas hovedstad San José med mellemlanding(er) undervejs. Ved ankomst bliver du modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel. Køreturen ind til byen tager ca. 45 min. Herefter er resten af dagen til fri disposition.

San José blev grundlagt i begyndelsen af det 18. århundrede og gjort til landets hovedstad i begyndelsen af det 19. århundrede. Det er i dag en moderne storby med et aktivt handelsliv og stærke kunstneriske og arkitektoniske udtryk.

Byen er beliggende i 1.172 meters højde over havoverfladen og er kendt for sit milde forårslignende klima året rundt.

Dag 2: Velkomstmøde i San José

Efter morgenmaden bliver du hentet på dit hotel og kørt hen til vores samarbejdspartners kontor. Her vil der være et velkomstmøde, hvor I sammen gennemgår rejsens program, og du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Efter mødet kan du vælge at gå på opdagelse i hovedstaden på egen hånd eller tilkøbe en ekstra udflugt.

San José har mange spændende museer, hvor du bl.a. kan få et indblik i landets historie, se moderne kunst eller lære mere om den præcolumbianske æra. Byen har også en fantastisk bypark, Parque Metropolitano La Sabana, hvor de lokale costaricanere, kaldet ”ticos”, ynder at motionere eller mødes med familie og venner til en skovtur.

Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark

Med tidlig afgang fra San José går turen mod den caribiske kyst og Tortuguero Nationalpark. Glæd dig til at opleve regnskovens fantastiske flora og fauna og sejle på Tortugueros omfattende kanalsystem, for her kan du nemlig kun komme til med enten båd eller fly.

Fra San José kører du forbi store bananplantager, som er en vigtig indtægtskilde for landets økonomi. Når vejen ophører, fortsætter du med båd ad de små kanaler til din lodge, hvor du ankommer lige tids nok til en lækker frokost.

Om eftermiddagen besøger du den hyggelige lille landsby Tortuguero sammen med en guide. Han viser dig rundt i byen og fortæller om, hvordan det er at leve i en så afsidesliggende by, som Tortuguero er.

Efter aftensmaden kan du slappe af på din veranda til lyden af junglens dyr og insekter, der aldrig sover.

Overnatning:
Dag 4: Oplevelser i Tortuguero Nationalpark

I dag skal du på en bådtur på Tortugueros kanaler og lede efter parkens spændende dyreliv. Du kan være heldig at opleve dovendyr, kaimaner, flododdere, skildpadder, tapirer og flere forskellige slags aber, som f.eks. edderkoppeaber, brøleaber og kapucineraber. Du har en dygtig guide med, som kan hjælpe dig med at spotte de eksotiske dyr. Han fortæller også om parkens fascinerende planteliv.

Ved middagstid er du tilbage på lodgen, hvor frokosten serveres i restauranten. Resten af dagen er til fri disposition og kan bruges på afslapning ved poolen eller på gåture langs stranden eller ad små stier i regnskoven omkring lodgen. Det er også muligt at tilkøbe ekstra udflugter på lodgen.

Tortuguero Nationalpark er kendt for sine havskildpadder, og faktisk kommer navnet af det spanske ord ”tortuga”, som betyder ”skildpadde” på dansk. I perioden februar – juli kan du være heldig at opleve både den grønne havskildpadde, læderskildpadden og de to karetteskildpadder (”hawksbill” og ”loggerhead”) lægge æg ved den caribiske kyst ud for Tortuguero Nationalpark. De lægger som regel deres æg, når solen er gået ned, så derfor må man kun færdes på stranden med en erfaren guide om aftenen. Det er nemlig vigtigt ikke at skræmme skildpadderne, når de kommer op af vandet for at lægge deres æg. Af samme grund må der ikke bruges hverken lommelygter eller blitz på kameraet, og du skal være musestille.

Overnatning:
Dag 5: Tortuguero Nationalpark – La Fortuna

Fra den enestående natur i Tortuguero Nationalpark går turen mod mere smuk natur ved Arenal-vulkanen og La Fortuna. Efter morgenmaden forlader du lodgen og transporteres først med båd og dernæst bus til den lille by Guápiles, hvor der er frokoststop, inden du afhenter din lejebil. Her starter dit kør-selv-eventyr, og du kører selv det sidste stykke fra Guápiles til La Fortuna, som ligger ved foden af den smukke kegleformede Arenal-vulkan, der er Costa Ricas mest kendte vulkan.

Vulkanen var inaktiv i mere end 400 år indtil en dag i 1968, hvor et voldsomt udbrud forårsagede store ødelæggelser og begravede flere små landsbyer. Siden 2010 har vulkanen dog holdt sig i ro og betegnes som en slumrende vulkan, du trygt kan besøge.

Du ankommer til La Fortuna om eftermiddagen, og resten af dagen er til fri disposition.

Dagens kørelængde: ca. 120 km

Overnatning:
Dag 6: Arenals varme kilder

Du har formiddagen på egen hånd, hvor du f.eks. kan køre op til den nordvestlige del af Arenal-vulkanen og vandre en tur i den smukke Arenal Volcano Nationalpark eller køre til et privat reservat tæt ved Arenal-vulkanen, hvor et udkigspunkt giver dig en fantastisk udsigt til vulkanen, Arenal-søen og Laguna Verde. I skovområdet omkring vulkanen er der gode chancer for at se påfugle, tukaner, forskellige krybdyr og aber.

Om eftermiddagen skal du forkæles med en udflugt til Arenals varme kilder, kaldet hot springs, der er naturligt opvarmet af den vulkanske aktivitet i området. Vandet er mellem 37-41 grader varmt, så du kan godt glæde dig til en naturlig wellness-oplevelse. Husk dit badetøj.
Efter afslapningen i de varme pools klæder du om og er klar til at nyde den inkluderede aftensmad i smukke omgivelser. Du kører tilbage til hotellet efter aftensmaden.

Overnatning:
Dag 7: La Fortuna på egen hånd

Hele dagen er til fri disposition. Du har mulighed for at tilkøbe nogle ekstra udflugter hjemmefra eller selv køre ud på opdagelse.

Vi kan anbefale et besøg til La Fortuna-vandfaldet, som ligger for foden af den inaktive vulkan Chato. Du kan selv køre ud til vandfaldet. Fra parkeringspladsen tager det ca. 20 min til fods at nå til vandfaldet gennem frodig regnskov, hvor du kan være heldig at se aber, tukaner og andre eksotiske dyr.
Vandfaldet har et fald på 70 meter og ender i en lille lagune, hvor du har mulighed for at få dig en forfriskende dukkert.

Dag 8: La Fortuna – Monteverde

Efter morgenmaden venter en smuk køretur rundt om Arenal-søen og op i bjergene Cordillera de Tilarán til Monteverde, som ligger i ca. 1.400 meters højde. Monteverde er bedre kendt som ”skoven i skyerne” på grund af sin høje beliggenhed og de lave skyer og den tykke tåge, som omfavner skoven.

Dagens kørelængde: ca. 115 km

Dag 9: Gåtur blandt trætoppene i Monteverde tågeregnskov

I dag skal du opleve Monteverde tågeregnskov fra oven, hvor en mavekildrende 2,5 kilometers vandretur ad hængebroer i trætoppene venter dig. Heroppefra kan du se og mærke den helt særlige og mystiske stemning, som tågedannelsen skaber. Du befinder dig i et eventyrligt landskab omgivet af store træer, bregner, orkidéer, mos og et utal af plantearter, der vokser på træernes stammer.
Monteverde er desuden hjemsted for mere end 400 forskellige fuglearter, så der er rig mulighed for at se mange forskellige eksotiske fugle, som f.eks. quetzal-fuglen og den lille kolibri kaldet kobberisset smaragd. Du har en erfaren guide med, der vil give et spændende indblik i områdets flora og fauna.

Efter et par timer i trætoppene er resten af dagen til fri disposition. Du kan udforske området på egen hånd, køre tilbage til lodgen og slappe af eller tilkøbe en ekstra tur. Hvis du har lyst til at opleve mere af tågeregnskoven, kan vi varmt anbefale at tilkøbe en ziplining-tur, hvor du suser fra trætop til trætop, selvfølgelig godt fastspændt til kablerne.

Dag 10: Monteverde – Playa Sámara

Fra Monteverde kører du til Costa Ricas stillehavskyst, hvor din rejse afsluttes i paradisiske omgivelser ved stranden Playa Sámara.

Sámara er en hyggelig lille ferieby med en afslappende og bohemeagtig atmosfære. Her findes små butikker, supermarkeder og et fint udvalg af barer og lokale restauranter, hvor der bl.a. serveres alt godt fra havet. Byens store trækplaster er den vidunderlige strand omgivet af palmetræer – og selvfølgelig de smukke solnedgange.

Dagens kørelængde: ca. 145 km

Dag 11-12: Playa Sámara på egen hånd

Dagene ved Playa Sámara er til fri disposition. Du kan slappe af ved hotellets swimmingpool eller sole dig på den brede sandstrand, hvor palmetræerne fungerer som naturlige parasoller.

Du kan også køre på en lille udflugt over til nabostranden Playa Carrillo, som ligger blot 10 minutter fra Sámara. Ved Playa Carrillo er der ingen hoteller og restauranter på stranden, og den uberørte strand er et dejligt sted at slappe af, bade og snorkle.

Hvis du trænger til flere aktiviteter, er der masser af ting at give sig til i området. Du kan bl.a. tage på en kajaktur til den lille ø Chora, som gemmer på spændende liv under havets overflade. Her kan du snorkle og se koraller og farverige fisk eller bare slappe af på stranden.

Der er også mulighed for at tage på en bådtur for at se legesyge delfiner i deres naturlige element. I sæsonen august – november kan du desuden opleve pukkelhvaler i farvandet ud for Nicoya-halvøen.

Dag 13: Playa Sámara – San José – hjemrejsen starter

I dag er det blevet tid til at tage afsked med vidunderlige Playa Sámara og Costa Rica. Du kører tilbage til San José og afleverer bilen tæt på lufthavnen. En shuttlebus kører dig fra biludlejningens kontor over til lufthavnen, hvor hjemrejsen mod Danmark starter.

Dagens kørelængde: ca. 230 km

Dag 14: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig rejse rundt i Costa Rica.

Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 3.600 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende) 6.500 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.