• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaCosta RicaCosta Ricas højdepunkter med badeferie i Manuel Antonio
14 dage

Costa Ricas højdepunkter med badeferie i Manuel Antonio

Oplev Costa Ricas imponerende natur og fascinerende dyreliv med et besøg til Tortuguero Nationalpark, Arenal-vulkanen og Monteverdes tågeregnskov, og slut af ved Manuel Antonios smukke strande.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Costa Ricas højdepunkter med badeferie i Manuel Antonio Costa Ricas højdepunkter med badeferie i Manuel Antonio
14 dage

Costa Ricas højdepunkter med badeferie i Manuel Antonio

Oplev Costa Ricas imponerende natur og fascinerende dyreliv med et besøg til Tortuguero Nationalpark, Arenal-vulkanen og Monteverdes tågeregnskov, og slut af ved Manuel Antonios smukke strande.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til San José t/r med flyskift undervejs
 • Transfer fra San José lufthavn til dit hotel
 • Minibus: San José – Tortuguero – La Fortuna – Monteverde – Manuel Antonio – San José lufthavn
 • 10 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på lodge i Tortuguero inkl. helpension
 • 1 x frokost (dag 5)
 • 1 x aftensmad (dag 6)
 • Velkomstmøde i San José
 • Individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider. Transfers foregår også i mindre internationale grupper
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Udflugter i Tortuguero Nationalpark
 • Arenal-vulkanen og de varme kilder
 • Gåtur blandt trætoppene i Monteverdes tågeregnskov
 • Entréer til nævnte seværdigheder, dog ikke entré til Tortuguero, som betales lokalt

Rejsen kort fortalt

Tag med på en spændende rundrejse til Costa Rica, hvor du vil opleve landets imponerende dyreliv og fantastiske natur med frodig jungle, majestætiske vulkaner, naturlige varme kilder, mystisk tågeregnskov og strande i verdensklasse.

Rejsen starter i Costa Ricas hovedstad San José og går herfra til den frodige jungle i Tortuguero Nationalpark. Her er du omgivet af smuk natur og et spændende dyreliv, og al transport foregår i båd ad Tortugueros mange kanaler.

Herfra fortsætter du til La Fortuna og oplever den ikoniske Arenal-vulkan og de varme kilder.

I Monteverde mærker du mystikken på en guidet vandretur ad hængebroer i tågeregnskovens trætoppe.

Efter en spændende rundrejse afsluttes turen i Manuel Antonio, hvor du kan kombinere afslappende badeferie med et besøg til Costa Ricas mest berømte nationalpark af samme navn.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev Costa Ricas fantastiske nationalparker kombineret med afslappende badeferie
 • Kom tæt på Tortuguero Nationalparks spændende dyreliv med f.eks. aber, kaimaner, dovendyr og skildpadder
 • Se den smukke kegleformede Arenal-vulkan, og slap af i områdets varme kilder
 • Afslut med badeferie ved Manuel Antonios fantastiske strande, og besøg den populære nationalpark af samme navn

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går til Costa Rica med mellemlanding(er) undervejs. Du ankommer til hovedstaden San José, hvor du bliver hentet af en chauffør i lufthavnen, som kører dig til dit hotel – en køretur på ca. 45 min.

San José ligger 1.172 meter over havoverfladen i den centrale del af landet med et dejligt forårslignende klima året rundt. Byen blev etableret i begyndelsen af det 18. århundrede, og ca. 50 år senere stiftede man en tobaksfabrik og forbedrede adgangen til vand, hvilket fik byens befolkning og økonomi til at vokse. I begyndelsen af det 19. århundrede blev San José gjort til Costa Ricas hovedstad, og i dag er det en moderne by med et aktivt handelsliv og stærke kunstneriske og arkitektoniske udtryk.

Dag 2: Velkomstmøde i San José

Denne morgen bliver du hentet på dit hotel og kørt til vores samarbejdspartners kontor, hvor I sammen vil gennemgå rejsens program og andre praktiske spørgsmål.

Resten af dagen er til fri disposition, hvor der er mulighed for at udforske hovedstaden på egen hånd eller tilkøbe ekstra udflugter.

Du kan bl.a. udforske San Josés historiske kvarter Barrio Amón, hvor koloniale palæer er blevet omdannet til gallerier for moderne kunst, og byens gastronomiske centrum Barrio Escalante. Du kan også nyde naturen i Parque Metropolitano La Sabana, der er Costa Ricas største bypark, eller du kan besøge markedet Mercado Central og shoppe souvenirs eller prøve den nationale ret ved navn ”casado”, der hovedsageligt består af ris, bønner og kød.

Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark

Tidligt denne morgen går turen mod Tortuguero Nationalpark på den caribiske kyst. På vejen kører du forbi en masse bananplantager, som har stor betydning for Costa Ricas økonomi, da Costa Rica er en af verdens største eksportører af bananer.

Det er ikke muligt at køre hele vejen til din lodge, så når vejen slutter, bliver bussen udskiftet med båd, og du fortsætter ad de små kanaler til lodgen, som ligger midt i Tortugueros frodige vådområde.

Efter ankomst og check-in venter en lækker frokost i lodgens restaurant. Om eftermiddagen besøger du den lille landsby Tortuguero sammen med en lokal guide. Han viser dig rundt i byen og fortæller om, hvordan det er at leve i en så afsidesliggende by, at man kun kan komme dertil med båd eller fly.

Efter aftensmaden, når mørket falder på, vågner mange af nationalparkens dyr og insekter, og det er en magisk oplevelse at sidde og lytte til naturens lyde fra din lille veranda.

Overnatning:
Dag 4: Oplevelser i Tortuguero Nationalpark

Under dit ophold i Tortuguero kommer du på en spændende bådtur på nationalparkens kanaler, hvor en dygtig guide vil hjælpe dig med at spotte parkens beboere, som f.eks. dovendyr, tapirer, kaimaner, leguaner, araer, tukaner og de tre fascinerende abearter: edderkoppeaber, brøleaber og kapucineraber. Du vil også få et indblik i parkens eksotiske planteliv.

Om eftermiddagen har du tid på egen hånd, som kan bruges på vandreture ad de små stier i parken, afslapning ved lodgens pool eller en gåtur langs stranden. Det er også muligt at tilkøbe ekstra udflugter på lodgen.

Nationalparkens navn kommer af det spanske ord ”tortuga”, der betyder ”skildpadde” på dansk, og som navnet antyder, er parken kendt for sine mange skildpadder. Alt afhængigt af dit held og hvornår du besøger parken, kan du opleve skildpadderne gå i land på stranden for at lægge æg i sandet. I perioden februar – juli vil der være størst mulighed for at se læderskildpadden, karetteskildpadden (både ”hawksbill” og ”loggerhead”) og den grønne havskildpadde.
Skildpadderne lægger oftest deres æg, når solen er gået ned, og efter kl. 18.00 må du kun færdes på stranden med en guide. Det er nemlig vigtigt, at du ikke forstyrrer eller skræmmer havskildpadderne, når de kommer op på land for at lægge deres æg. Sørg derfor for ikke at larme, og brug hverken lommelygte eller kamera med blitz.

Overnatning:
Dag 5: Tortuguero Nationalpark – La Fortuna

Det er blevet tid til at forlade Tortuguero Nationalpark, og med båd og derefter bus går turen vestpå til den lille by La Fortuna. Undervejs gøres der stop ved en restaurant, hvor din inkluderede frokost serveres.

La Fortuna ligger for foden af Costa Ricas mest kendte vulkan, Arenal, der ligger 1.670 meter over havoverfladen. Arenal-vulkanen var inaktiv i mere end 400 år indtil et voldsomt udbrud i 1968, som forårsagede store ødelæggelser og begravede flere små landsbyer. Den betegnes som én af Costa Ricas mest aktive vulkaner, men siden 2010 har vulkanen været slumrende.

Du ankommer til La Fortuna om eftermiddagen og har resten af dagen til fri disposition.

Overnatning:
Dag 6: Arenal-vulkanen og de varme kilder

Formiddagen er til fri disposition. Her kan du slappe af på hotellet, eller du kan udforske området på egen hånd, inden du senere på dagen skal på udflugt.

Om eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og kørt til et privat reservat tæt ved Arenal-vulkanen. En lille sti på ca. 1 kilometer tager dig op til et udkigspunkt, hvorfra du har en fantastisk udsigt til vulkanen, Laguna Verde og Arenal-søen. Din guide giver dig spændende information om vulkanens historie.

Bagefter går du en tur i skovområdet for foden af vulkanen. Guiden fortæller om floraen og faunaen, og du kan være heldig at spotte dyr som f.eks. tukaner, påfugle, slanger og aber på den lille vandretur.

Næste stop er Arenals varme kilder, som er naturligt opvarmet af den vulkanske aktivitet i området. Her kan du slappe af i de forskellige pools, hvor vandet er mellem 37-41 grader varmt. Husk badetøj.

Der er også en lille poolbar, hvor du kan nyde en drink, inden aftensmaden serveres. Efter aftensmaden bliver du kørt tilbage til hotellet.

Overnatning:
Dag 7: La Fortuna på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposition.

Området omkring Arenal er populært inden for ridning, rafting, ziplining, ATV-ture, mountainbiking, kajakroning og mange andre aktiviteter.

I nærheden af Arenal findes det kendte vandfald La Fortuna, som er beliggende ved foden af vulkanen Chato. Vandfaldet udspringer fra Tenorio-floden, hvis vand løber gennem Arenal-bjergkæden og regnskoven, indtil det falder 70 meter ned i en lagune.

Du kan selv tage en taxa til det høje vandfald og bade i lagunen under vandfaldet. Taxaen vil sætte dig af på parkeringspladsen, hvorfra gåturen ned til vandfaldet tager ca. 20 min via en bro og trapper gennem den frodige regnskov, hvilket giver gode chancer for at spotte tukaner, aber og andre tropiske dyr på din vej. Du kan også besøge nogle af de varme kilder i området, du ikke prøvede i går, eller du kan tilkøbe en ekstra udflugt.

Dag 8: La Fortuna – Monteverde tågeregnskov

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til Arenal-søen. Ved ankomst venter en båd på at sejle dig og din bagage over på den anden side af søen, hvor du bliver hentet og kørt sydpå til byen Monteverde – en tur på ca. 4 timer. Monteverde er bedst kendt for sin magiske tågeregnskov af samme navn, som du godt kan glæde dig til at besøge i morgen.

Dag 9: Gåtur blandt trætoppene i Monteverde tågeregnskov

I dag går turen til Monteverde tågeregnskov, der er et enestående naturområde, som ligger 1.440 meter over havets overflade. Regnskoven er også kendt som ”skoven i skyerne” på grund af sin beliggenhed og den høje luftfugtighed, der ”fanger” fugten i området og giver regnskoven sin karakteristiske tåge.

Her venter dig en spændende vandretur på ca. 2,5 kilometer i trætoppene! Mens du går på hængebroer mellem træerne, vil du kunne mærke den helt særlige og mystiske stemning, som tågedannelsen giver dette fortryllende landskab. Du er omgivet af orkidéer, bregner, mos, enorme træer og utallige plantearter, der vokser på træernes stammer. Fra den magiske skovs trætoppe kvidrer farverige fugle som den gyldenbrynede organist, den kobberissede smaragd, quetzal-fuglen og mere end 400 andre fuglearter, der gør skoven til et sandt paradis for fugleinteresserede.

Efter et par timer bliver du kørt tilbage til din lodge, hvor resten af dagen er til fri disposition. Her kan du slappe af på lodgen, udforske området på egen hånd eller tilkøbe en ekstra udflugt.

Dag 10: Monteverde – Manuel Antonio

Du bliver hentet på din lodge, og turen går til Manuel Antonio, hvor du har tre overnatninger. Turen til Manuel Antonio tager ca. 5 timer.

Manuel Antonio ligger i det vestlige Costa Rica ud mod Stillehavet og er især kendt for sin nationalpark af samme navn. Nationalparken er en af Costa Ricas mindste, men mest kendte og populære af landets 27 nationalparker. Parken er udråbt til at være blandt de smukkeste nationalparker i verden, da den består af en frodig grøn regnskov, der strækker sig helt ud til de smukke hvide sandstrande og det turkise hav, hvilket gør parken billedskøn. Manuel Antonio Nationalpark er desuden hjemsted for et utal af forskellige dyrearter og er en af de mest artsrige nationalparker i verden. Her kan du bl.a. være heldig at se dødningehovedaber, hvidhovedede kapucineraber, kappe-brøleaber, edderkoppeaber, dovendyr, hvidnæsede næsebjørne, leguaner, rødøjede løvfrøer, tukaner, kolibrier og farverige sommerfugle.

Efter ankomst til dit hotel har du resten af dagen på egen hånd.

Dag 11-12: Manuel Antonio på egen hånd

De næste dage er til fri disposition.

Vi anbefaler selvfølgelig, at du én af dagene tager ind i nationalparken og oplever parkens imponerende flora og fauna. Tag gerne afsted tidligt om morgenen, hvor der er færrest besøgende og størst chance for at opleve dyrelivet. Parken har afmærkede stier, og det er nemt selv at finde rundt derinde. Du kan også vælge at tilkøbe en tur med en guide, hvis du gerne vil have mere viden om den natur, du oplever.
Husk at tage badetøj med, da strandene inde i parken er fantastiske. Stranden Playa Manuel Antonio er kåret til én af de bedste i verden.
Vær opmærksom på, at nationalparken er lukket om mandagen.

Uden for nationalparken ligger endnu en smuk strand, Playa Espadilla, hvor du kan solbade i skyggen af frodige træer og nyde udsigten over Stillehavet eller svømme og snorkle i vandet og udforske livet under havets overflade. Du kan også tilkøbe en ekstra udflugt.

Manuel Antonio by er meget lille, men har alligevel flere butikker og hyggelige restauranter, hvor du både kan finde gourmetmad og lokale costaricanske retter i alle prisniveauer.

Dag 13: Manuel Antonio – San José – hjemrejsen starter

Det er blevet tid til at sige farvel til Costa Rica. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen i San José, hvorfra du rejser mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 14: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Corcovado Nationalpark, 3 nætter

Drømmer du om at opleve Costa Ricas største og mest biodiverse nationalpark med enestående natur og et fantastisk rigt dyreliv? Så skal du forlænge din rejse med denne tur til kronjuvelen blandt landets nationalparker; Corcovado Nationalpark.

Den skønne nationalpark ligger i det sydvestlige Costa Rica på Osa-halvøen, der regnes for et af de mest biodiverse områder i verden. Her findes et unikt økosystem og et mangfoldigt dyreliv – både til lands i nationalparken og under havets overflade ved øen Caño. Parken huser en af verdens største populationer af den lyserøde ara, og derudover kan du bl.a. opleve aber, tapirer, dovendyr og myreslugere. Hvis du er ekstra heldig, kan du også opleve nogle af Costa Ricas sjældne kattedyr som jaguaren og pumaen.

Under dit ophold ved Corcovado Nationalpark overnatter du i Drake Bay, som ligger på den nordlige del af Osa-halvøen. Drake Bay er det perfekte udgangspunkt for dine spændende udflugter i området, da den isolerede by med blot få hoteller og lodges ligger tæt på både nationalparken og havet. Her kan du virkelig nyde lyden af det brusende hav og fuglenes kvidren.

Overnatning:
Tillæg for enkeltværelse 6.175 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.