• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaCosta RicaCosta Rica med Corcovado Nationalpark
14 dage

Costa Rica med Corcovado Nationalpark

Glæd dig til unik uberørt natur og dyreliv i Costa Ricas mindre besøgte nationalparker: Cahuita og Corcovado. Afslut ved Manuel Antonios vidunderlige strande.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Costa Rica med Corcovado Nationalpark Costa Rica med Corcovado Nationalpark
14 dage

Costa Rica med Corcovado Nationalpark

Glæd dig til unik uberørt natur og dyreliv i Costa Ricas mindre besøgte nationalparker: Cahuita og Corcovado. Afslut ved Manuel Antonios vidunderlige strande.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til San José t/r med flyskift undervejs
 • Transfer fra San José lufthavn til dit hotel
 • Minibus: San José – Puerto Viejo de Talamanca – Turrialba – San Gerardo de Dota – Sierpe – Manuel Antonio – San José lufthavn
 • Båd: Sierpe – Drake Bay t/r
 • 12 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 2 x frokost (dag 9+10)
 • Velkomstmøde i San José
 • Individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider. Transfers foregår også i mindre internationale grupper
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Snorkel- og vandretur i Cahuita Nationalpark
 • Besøg ved Guayabo Nationalmonumentet i Turrialba
 • Quetzal-tur i tågeregnskoven ved San Gerardo de Dota
 • Udflugt til Corcovado Nationalpark
 • Båd- og snorkeltur til øen Caño
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Tag med på en rejse til Costa Rica, som tager dig væk fra alfarvej til nogle af de smukkeste og mest unikke nationalparker i landet.

Efter et velkomstmøde i San José går turen mod den caribiske kyst og den lille tilbagelænede by Puerto Viejo. Her kan du glæde dig til en fantastisk oplevelse i Cahuita Nationalpark med en vandretur i regnskoven og en snorkeltur med farverige fisk ved marineparkens koralrev.

Herfra går turen op i bjergene til Turrialba, hvor Costa Ricas største arkæologiske område, Guayabo Nationalmonument, ligger. Ruinerne stammer fra en mere end 3.000 år gammel præcolumbiansk by.

Næste stop er San Gerardo de Dota, som er omgivet af frodig tågeregnskov og er et mekka for natur- og fugleinteresserede. Her skal du på jagt efter den smukke quetzal-fugl.

Turens absolutte højdepunkter er opholdet ved Drake Bay og udflugten til Corcovado Nationalpark, også kaldet kronjuvelen blandt Costa Ricas nationalparker. Her findes et unikt økosystem og et mangfoldigt dyreliv både over og under havets overflade ved øen Caño.

Rejsen afsluttes i Manuel Antonio, som udover dejlige strande også er hjem for den berømte nationalpark af samme navn.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Tag med væk fra alfarvej til Corcovado Nationalpark, som er én af de mest biologisk intense destinationer i verden
 • Oplev en farverig verden af fisk og koraller på snorkeltur i Cahuita Nationalpark ved den caribiske kyst
 • Besøg Guayabo Nationalmonument ved Turrialba, som er Costa Ricas største arkæologiske område med ruiner fra en mere end 3.000 år gammel præcolumbiansk by
 • Afslut rejsen med afslappende badeferie ved Manuel Antonios lange smukke sandstrande

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José

Fra Danmark flyver du til Costa Ricas hovedstad San José med mellemlanding(er) undervejs. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel. Turen fra lufthavnen tager ca. 45 min. Efter ankomst kan du slappe af efter den lange flyrejse eller gå en lille tur rundt i byen på egen hånd.

San José er en moderne storby med et aktivt handelsliv og stærke kunstneriske og arkitektoniske udtryk. Byen blev etableret i begyndelsen af det 18. århundrede, og ca. 50 år senere blev en tobaksfabrik stiftet, hvilket fik byens befolkning og økonomi til at vokse. I begyndelsen af det 19. århundrede blev San José gjort til landets hovedstad.

Dag 2: Velkomstmøde i San José – Puerto Viejo

Efter morgenmaden tjekker du ud af hotellet og lader din bagage blive opbevaret i receptionen. Du bliver hentet og kørt til velkomstmøde på vores lokale samarbejdspartners kontor. Her gennemgår I sammen din rejse, og du kan få svar på de spørgsmål, du måtte have.

Efter velkomstmødet har du tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byen. Du kan f.eks. gå en tur i den store bypark; Parque Metropolitano La Sabana, smage på lækkerier i byens gastronomiske centrum Barrio Escalante eller udforske det historiske kvarter Barrio Amón, hvor koloniale palæer bl.a. er blevet omdannet til gallerier for moderne kunst.
Mercado Central, byens største marked, er også et besøg værd. Her kan du købe alt fra kød, frugt og grønt til farverige souvenirs og spise en lækker frokost.

Om eftermiddagen bliver du hentet på hotellet, og turen går mod den caribiske kyst til den hyggelige by Puerto Viejo de Talamanca, i daglig tale blot kaldet Puerto Viejo, hvor lækre sandstrande og reggaestemning venter dig.

Turen tager ca. 5 timer

Dag 3: Snorkel- og vandretur i Cahuita Nationalpark

Puerto Viejo er en hyggelig lille fiskerlandsby omgivet af smukke strande og frodig natur. Området er kendt for den nærliggende Cahuita Nationalpark, der består af regnskov og et kæmpe marineområde. Cahuita Nationalpark blev etableret i 1970, netop for at bevare det smukke koralrev, der beskytter det rige marineliv.

I dag skal du på udflugt til nationalparken sammen med en dygtig lokal guide. Glæd dig til fantastisk snorkling ved revet med farverige koraller og fisk, efterfulgt af en vandretur i den smukke park, hvor du bl.a. kan møde dovendyr, vaskebjørne, hvidnæsede næsebjørne og flere forskellige slags aber. Medbring håndklæde og skiftetøj.

Når turen er slut, bliver du kørt tilbage til hotellet og har eftermiddagen på egen hånd. Du kan også vælge at blive i Cahuita og bruge mere tid i parken eller i Cahuita by og selv tage en lokal bus tilbage til Puerto Viejo. Det tager ca. 30 min og er ikke ret dyrt.

Overnatning:
Dag 4: Puerto Viejo på egen hånd

Dagen i Puerto Viejo er til fri disposition, og du bestemmer selv tempoet. Vi kan anbefale at leje en cykel og cykle den smukke tur ud til den billedskønne palmeklædte Punta Uva strand. Her kan du nyde en frokost og hoppe en tur i bølgerne. Turen frem og tilbage er ca. 12 km.

Du kan også besøge det nærliggende dyrerehabiliteringscenter “Jaguar Rescue Center”, som tager sig af sårede eller efterladte dyr og giver dem mad og medicin, så de forhåbentlig kan blive sat tilbage i naturen. Her kan du bl.a. møde myreslugere, dovendyr, aber, slanger og måske endda nogle af Costa Ricas sjældne kattedyr. Der er guidede ture om formiddagen. Husk at tjekke op på starttidspunkterne, inden du tager derhen. Bemærk, at centret har lukket om søndagen.

Snyd ikke dig selv for at gå ud og spise på de hyggelige lokale restauranter, der serverer lækre lokale retter og selvfølgelig masser af fisk og skaldyr.

Overnatning:
Dag 5: Puerto Viejo – Turrialba

Turrialba ligger smukt placeret midt imellem Central Valleys store grønne bjerge. Den lille maleriske by er kendt for sin kaffeproduktion, vulkanske nationalpark ved navn Parque Nacional Volcán Turrialba (i øjeblikket lukket), adventuresport som rafting og canyoning og det nærliggende arkæologiske område Guayabo.

Turen til Turrialba tager ca. 4 timer, og du har resten af eftermiddagen på egen hånd til at gå på opdagelse i det skønne område.

Overnatning:
Dag 6: Guayabo-monumentet – San Gerardo de Dota

I dag skal du besøge Guayabo Nationalmonument, som er Costa Ricas største og vigtigste arkæologiske område, der ligger blot 10 km nordøst for Turrialba. Her finder du ruinerne fra en mere end 3.000 år gammel præcolumbiansk by, der var beboet mellem 1.000 år f.Kr. til ca. 1.400 e.Kr.
Husene var dengang lavet af træ og findes selvfølgelig ikke mere, men du kan stadig opleve udgravede akvædukter og stenbelagte stier og platforme, som har været fundament for husene. Her findes også interessante motiver udskåret i stenflader (også kaldet helleristninger) af forskellige dyr. Din guide vil give dig en spændende rundvisning og indsigt i det præcolumbianske samfund, der levede her.

Efter frokost går turen videre op i Talamanca-bjergkæden til San Gerardo de Dota. Det er endnu en smuk lille by, omgivet af frodige bjergsider, der mest af alt får byen til at minde om en by i alperne. Turen hertil tager ca. 3 timer.

Dag 7: Quetzal-tur i tågeregnskoven ved San Gerardo de Dota

Tidligt denne morgen skal du opleve den frodige tågeregnskov, der omkranser San Gerardo de Dota. Dette område er et sandt paradis for fugleinteresserede, og der er gode chancer for at se den smukke farverige quetzal-fugl netop her. Din guide tager dig med til det område, hvor quetzal-fuglen sidst er set, og så er det ellers med at holde øjne og ører åbne for at spotte den lille smukke fugl.

Resten af dagen er til fri disposition. Du kan gå en tur i det smukke område eller måske forkæle dig selv med en massage eller behandling i den nærliggende spa, Del Río Spa. Frokosten kan nydes på den hyggelige restaurant Kahawa, som har udsigt ned over Savegre-floden.

Dag 8: San Gerardo de Dota – Sierpe – Drake Bay

Fra San Gerardo de Dotas eventyrlige tågeregnskov går turen videre ad snoede bjergveje mod Costa Ricas stillehavskyst og byen Sierpe, hvorfra du sejler ud til Drake Bay.

Drake Bay ligger på Osa-halvøen, som regnes for et af de mest biodiverse områder i verden. Den isolerede by er ikke berømt for sin infrastruktur og luksus-resorts, tværtimod, men det er heller ikke derfor, folk rejser hertil. Dette område er for natur- og dyreinteresserede rejsende, der vil opleve, hvad der betegnes som kronjuvelen af Costa Ricas nationalparker, Corcovado Nationalpark.

Turen til Sierpe tager ca. 4 timer, og herfra sejler du 1,5 time ud til Drake Bay.

Overnatning:
Dag 9: Udflugt til Corcovado Nationalpark

I dag skal du på vandretur i Corcovado Nationalpark sammen med en dygtig guide. Du besøger en lille bid af den ca. 41.000 hektar store nationalpark med tæt regnskov, brusende floder og uberørte strande. Turen starter tidligt om morgenen, og du bliver sejlet hen til indgangen til nationalparken fra Drake Bay.

Nogle af de dyr, du kan opleve, er bl.a. aber, tapirer, dovendyr, hvidnæsede næsebjørne, halsbåndnavlesvin, myreslugere og, hvis du er ekstra heldig, nogle af Costa Ricas sjældne kattedyr som jaguaren, pumaen, oceloten, margayen, og jaguarundien. Parken er desuden hjem for verdens største population af den lyserøde ara.

Inden turen går tilbage til Drake Bay, nydes en madpakke (inkluderet) i de vidunderlige omgivelser.

Overnatning:
Dag 10: Udflugt til øen Caño med fantastisk snorkling

Det er ikke kun på fastlandet, naturen og dyrelivet fascinerer. Ca. 20 km ud for kysten ved Drake Bay ligger Isla del Caño-marinereservatet, som du skal besøge i dag. Det beskyttede område er et af Costa Ricas bedste steder at snorkle, og under havets overflade gemmer der sig et skatkammer med koraller, der tiltrækker farverige tropiske fisk, skildpadder, rokker og revhajer.

Efter snorkelturen kan du slappe af på øens dejlige hvide sandstrande. Frokosten serveres, inden turen går tilbage til Drake Bay.

På sejlturen til og fra Isla del Caño kan du være heldig at se delfiner og måske endda pukkelhvaler i sæsonen fra december – marts og igen fra juli – november.

Overnatning:
Dag 11: Drake Bay – Sierpe – Manuel Antonio

Din rejse afsluttes ved Manuel Antonios smukke strande. Fra Drake Bay sejles du tilbage til Sierpe, og herfra kører du til Manuel Antonio. Sejlturen til Sierpe tager ca. 1,5 time og transporten til Manuel Antonio ca. 3 timer.

Manuel Antonio er kendt for at have Costa Ricas mindste, men også mest populære nationalpark af samme navn. Her kan du møde vaskebjørne, leguaner, dovendyr, næsebjørne og flere forskellige slags aber. Dyrene er vant til besøgende og kommer ofte ganske tæt på dig. Strandene inde i nationalparken betegnes som nogle af Costa Ricas smukkeste.

Dag 12: Manuel Antonio på egen hånd

Du har dagen i dag til fri disposition i Manuel Antonio. Måske trænger du til at dase ved hotellets swimmingpool eller i skyggen af en palme ved stranden Playa Espadilla og fordøje de mange oplevelser på rejsen.

Hvis ikke du er helt mættet af natur- og dyreoplevelser, anbefaler vi, at du besøger Manuel Antonio nationalparken. Det er nemt selv at finde rundt derinde ad afmærkede stier, men du kan også tilkøbe en tur til parken med en guide, hvis du gerne vil have mere viden om naturen og dyrelivet derinde. Tag gerne afsted tidligt om morgenen, hvor der er færrest besøgende, og dyrene er mest aktive.

Husk vand, mad og badetøj, for inde i parken ligger Manuel Antonio stranden, som er én af Costa Ricas smukkeste.

Vær opmærksom på, at nationalparken er lukket om mandagen.

Dag 13: Manuel Antonio – San José – hjemrejsen starter

I dag er det blevet tid til at tage afsked med Costa Ricas smilende befolkning og usammenlignelige natur. Du bliver hentet på hotellet og kørt tilbage til lufthavnen i San José. Her starter hjemrejsen mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 14: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark med uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Tillæg for enkeltværelse 6.600 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.