Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaCosta RicaCosta Rica med Manuel Antonio Nationalpark
15 dage:

Costa Rica med Manuel Antonio Nationalpark

Højdepunkter på denne rejse:

San José, Tortuguero Nationalpark, La Fortuna, Arenal vulkanen og de varme kilder, Monteverde tågeregnskov og Manuel Antonio Nationalpark.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til San José med flyskift undervejs t/r
 • Transfers fra og til lufthavn (foregår i mindre internationale grupper)
 • Minibusser: San José – Tortuguero – La Fortuna – Monteverde – Manuel Antonio – San José
 • 10 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Laguna Lodge inkl. helpension
 • 1 x middag (dag 7)
 • Velkomstmøde i San José
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Bådtur i Tortuguero regnskov
 • Udflugt til Arenal vulkanen og de varme kilder
 • Gåtur i Monteverde tågeregnskov på ”de hængende broer”
 • Entréer til nævnte seværdigheder, dog ikke entré til Tortuguero Nationalpark og Manuel Antonio Nationalpark som betales lokalt
Tillæg for enkeltværelse 5.300 kr.
Vælg denne rejse fordi...

En rejse til Costa Rica er som at komme til en drømmeverden. Her findes gudeskøn natur, majestætiske vulkaner, naturlige varme kilder, brusende vandfald og floder, lange sandstrande og et ubeskrivelig rigt dyreliv. Det er så smukt et land, at man nogle gange bliver nødt til at nive sig selv i armen. Rejsen starter i hovedstaden San José og fortsætter til den frodige Tortuguero Nationalpark som summer af dyreliv. Herefter fortsætter du til La Fortuna og oplever Arenal vulkanen og de varme kilder. I Monteverde ”skoven i skyerne” mærker du mystikken og den specielle stemning på en guidet vandretur på hængebroerne i trætoppene, inden du når rejsens absolutte højdepunkt, den smukke Manuel Antonio Nationalpark. Parken består af hvide sandstrande, koralrev, vandfald, frodig grøn regnskov og et fantastisk dyreliv. Her er også alle muligheder for at være aktiv på både land og til vands.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Costa Rica
Dag 1: Flyrejsen til Costa Rica

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Costa Rica med mellemlanding(er) undervejs. Du ankommer til hovedstaden San José, som er beliggende i den centrale del af landet 1.150 m.o.h. med et dejligt forårslignede klima året rundt. Ved ankomst i San José lufthavn bliver du mødt af en chauffør, som vil køre dig til dit hotel – en køretur på ca. 30 min.

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 2: San José
Dag 2: San José

Denne morgen bliver du hentet på dit hotel og kørt til vores samarbejdspartners kontor, hvor I vil gennemgå programmet og praktiske spørgsmål. Resten af dagen er til fri disposition, hvor der er mulighed for at udforske hovedstaden på egen hånd.

Den centrale del af San José er ikke så stor, så det er nemt at finde rundt. Du kan evt. besøge det lokale marked, nationalmuseet eller gågaden, som løber gennem byens centrum. Her findes restauranter, butikker og hyggelige fortovscafeer, hvor du kan nyde en kop ægte costaricansk kaffe, mens du betragter livet omkring de charmerende pladser.

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark
Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark

Tidligt denne morgen går turen mod Den Caribiske Kyst til Tortuguero Nationalparken. Du kører forbi en masse bananplantager på vejen, som har stor betydning for Costa Ricas økonomi.

Du kan ikke køre med bil hele vejen til dit lodge, så når vejnettet stopper bliver dit transportmiddel udskiftet til båd og du fortsætter ad de små kanaler til dit lodge, som ligger midt i det frodige vådområde.

Efter ankomst og tjek ind venter en lækker frokost i restauranten. Om eftermiddagen besøger du den lille landsby Tortuguero sammen med en lokalguide. Han viser dig rundt i byen og fortæller om, hvordan det er at leve i en så afsidesliggende by, som man kun kan komme til med båd eller fly.

Når mørket falder på, vågner mange af regnskovens dyr og insekter og det er magisk at sidde og lytte til naturens lyde fra din lille veranda.

Overnatning Laguna Lodge

Dag 4-5: Tortuguero Nationalpark
Dag 4-5: Tortuguero Nationalpark

Dit ophold i Tortuguero inkluderer en spændende bådtur på Tortugueros kanaler, hvor en dygtig guide vil hjælpe dig med at spotte regnskovens beboere som f.eks. dovendyr, tapirer, kaimaner, leguaner, araer og flere forskellige slags aber. Du får på turen også et spændende indblik i regnskovens eksotiske planteliv.

Resten af din tid på lodgen kan bruges på afslapning ved poolen, på vandreture ad de små stier i regnskoven eller på dasetid langs stranden.

Det er også muligt at tilkøbe ekstra udflugter på lodgen.

Tortuguero er kendt for sine havskildpadder og afhængig af hvornår du besøger parken og dit held, kan du opleve skildpadderne gå i land og lægge deres æg i sandet. Den grønne havskildpadde kan opleves mellem juli og oktober, karetteskildpadderne (Hawksbill og Loggerhead) kan opleves mellem maj og oktober mens havlæderskildpadden kan opleves mellem marts og juli.

Skildpadderne kommer oftest op og lægger æg, når solen er gået ned, og efter kl.18.00 må du kun færdes på stranden med en guide. Det er nemlig vigtigt, at du ikke forstyrrer og skræmmer havskildpadderne, når de kommer op på land for at lægge deres æg. Sørg derfor for ikke at larme og brug ikke lommelygte eller kamera med blitz.

Overnatning Laguna Lodge

Dag 6: Tortuguero Nationalpark – La Fortuna
Dag 6: Tortuguero Nationalpark – La Fortuna

Det er blevet tid til at forlade Tortuguero Nationalpark og med båd og bus går turen mod den lille by La Fortuna. Selve byen er knap så kendt, det er omgivelserne som er unikke. La Fortuna ligger for foden af Costa Ricas mest kendte vulkan, Arenal, som er 1.657 meter høj. Arenal var den mest aktive vulkan i Costa Rica indtil 2010, men har dog ikke været i et alvorligt udbrud siden 1968, hvor et pludseligt udbrud lavede store ødelæggelser. I nærheden ligger også La Catarata de la Fortuna vandfaldet, adskillige naturlige varme kilder og så er det et område, som er populært inden for ridning, rafting, zip-line ture, ATV-ture, cykling, kajakroning mm.

Overnatning Hotel Monte Real

Dag 7: Arenal vulkanen og de varme kilder
Dag 7: Arenal vulkanen og de varme kilder

Formiddagen er til fri disposition. Her kan du slappe af på hotellet eller tage en taxa til det kendte vandfald La Catarata de la Fortuna, som er beliggende tæt ved foden af den sovende vulkan Chato. Vandfaldet udspringer fra Tenorio floden og løber gennem Arenal bjergkæden og regnskoven, indtil det falder 70 meter ned i en lagune, hvor der er mulighed for at bade. Gåturen fra parkeringspladsen og ned til vandfaldet tager ca. 20 min. og foregår via en bro og trapper gennem den frodige regnskov, hvilket giver gode chancer for at spotte tukaner, aber og andre tropiske dyr.

Om eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og kørt til et privat reservat tæt ved Arenal vulkanen. En lille sti på ca. 1 kilometer tager dig op til et udkigspunkt, hvorfra du har en fantastisk udsigt til vulkanen, Laguna Verde og Arenal søen. Din guide giver dig spændende information om den aktive vulkan.

Bagefter går du en tur i skovområdet for foden af vulkanen. Guiden fortæller om floraen og faunaen og du kan være heldig at spotte dyr som f.eks. tukaner, påfugle, slanger og aber på den lille vandretur.

Næste stop er Arenals varme kilder, som er naturligt opvarmet af den vulkanske aktivitet i området. Her kan du slappe af i de forskellige pools, hvor vandet er mellem 37-41 grader varmt. Husk badetøj.
Der er også en lille poolbar, hvor du kan nyde en drink inden middagen serveres.
Efter middagen bliver du kørt tilbage til hotellet.

 

Overnatning Hotel Monte Real

Dag 8: Arenal – Monteverde tågeregnskov
Dag 8: Arenal – Monteverde tågeregnskov

Efter morgenmaden bliver du hentet og kørt til søen Arenal. Ved ankomst venter en båd på at sejle dig og din bagage over på den anden side af søen, hvor du igen bliver hentet og kørt til byen Monteverde – en tur på ca. 4 timer. Monteverde er inden for de senere år blevet en ”adventure” by, idet der er mange muligheder for at være aktiv. Tæt ved byen ligger tågeregnskoven af samme navn, som du skal besøge i morgen.

Overnatning Hotel Poco a Poco

Dag 9: Gåtur i trætoppene i tågeregnskoven i Monteverde
Dag 9: Gåtur i trætoppene i tågeregnskoven i Monteverde

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til Monteverde tågeregnskov. Skoven er beliggende i 1.440 meters højde, og er kendt som ”skoven i skyerne”. De varme caribiske vinde blæser fra havet og ind mod de høje bjerge og når vindene presses op i disse højder køles de af, og der dannes derved lave skyer og tåge mellem trækronerne. Det betyder også, at der kan være kølige dage.

Når du ankommer, starter en 3 km spændende vandretur. Du vil mærke, at tågen giver en helt speciel og mystisk stemning, når du går på hængebroerne i trætoppene og rundt mellem de kæmpe træer, som er dækket med mos, bregner og orkidéer. Træerne og planterne optager fugtigheden i tågen, og dermed er vækstbetingelserne helt optimale for de 2.500 plantearter, hvoraf 420 er orkidéer. Undervejs vil du også opleve det fantastiske dyreliv bestående af 100 pattedyrsarter, 400 fuglearter og 10.000 insektarter.

Du bliver efter et par timer kørt tilbage til dit hotel, hvor resten af dagen er til fri disposition. Her kan du slappe af ved hotellets 30 grader varme pool eller udforske området på egen hånd.

Overnatning Hotel Poco a Poco

Dag 10: Monteverde – Manuel Antonio
Dag 10: Monteverde – Manuel Antonio

Du bliver hentet på dit hotel og turen går til Manuel Antonio. Selve Manuel Antonio by er en meget lille by med få restauranter og butikker, det er derimod omgivelserne og det fremragende klima, der gør stedet unikt. Her har du tre overnatninger på Hotel Costa Verde, som ligger mindre end 300 meter fra stranden.

Overnatning Hotel Costa Verde

Dag 11-12: Manuel Antonio
Dag 11-12: Manuel Antonio

De næste dage er til fri disposition.

Manuel Antonio er beliggende ved Stillehavskysten og er især kendt for sin nationalpark af samme navn, som er Costa Ricas mindste, men mest besøgte og kendte af landets 25 nationalparker. Den er udråbt til at være blandt de 12 smukkeste nationalparker i verden bestående af hvide sandstrande, koralrev, vandfald og frodig grøn regnskov beliggende helt ned til strandene, som er landets smukkeste og bedste sandstrande. Skoven er hjemsted for mange forskellige plantearter og hele 293 dyrearter som bl.a. egernaber, hvidhovedede capuchineaber, edderkoppeaber, brøleaber, dovendyr, vaskebjørne, varaner, tukaner, sommerfugle og mange mange flere. Dyrene er vant til mennesker, og det er derfor ofte muligt at opleve dem på nært hold.

Manuel Antonio er også et oplagt sted, hvis du er interesseret i dykning, snorkling, kajakroning, ture på hesteryg, mountain biking, vandreture og katamaranture med mulighed for at se skildpadder, delfiner og hvaler.

Vær opmærksom på, at nationalparken er lukket om mandagen.

Overnatning Hotel Costa Verde

Dag 13: Manuel Antonio – San José
Dag 13: Manuel Antonio – San José

Du bliver hentet på hotellet og kørt til San José, hvor du har en overnatning, inden turen går tilbage til Danmark.

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 14: Hjemrejse
Dag 14: Hjemrejse

Det er blevet tid til at sige farvel til Costa Rica. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra du rejser mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 15: Hjemkomst
Dag 15: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
INDHENT TILBUD
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af sydamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.