Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist | Man - Fre 9 - 16
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaCosta RicaCosta Rica kør-selv med M. Antonio
15 dage:

Costa Rica kør-selv med Manuel Antonio Nationalpark

Højdepunkter på denne rejse:

San José, Tortuguero Nationalpark, La Fortuna, Arenals varme kilder, Monteverde tågeregnskov og Manuel Antonio Nationalpark.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til San José med flyskift undervejs t/r
 • Transfers fra og til lufthavn (foregår i mindre internationale grupper)
 • Bus: San José – Tortuguero – Guapiles
 • 8 dages billeje inkl. fri km, GPS og forsikringer
 • 10 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Mawamba Lodge inkl. helpension
 • 1 x middag (dag 7)
 • Velkomstmøde i San José
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Følgende udflugtspakke:

 • Bådtur i Tortuguero regnskov
 • Udflugt til de varme kilder ved Arenal
 • Gåtur i Monteverde tågeregnskov på ”de hængende broer”
 • Entréer til nævnte seværdigheder, dog ikke entré til Tortuguero Nationalpark og Manuel Antonio Nationalpark som betales lokalt
Tillæg for enkeltværelse: 4.500 kr.
Rabat gives ved 3 personer eller mere.

Vælg denne rejse fordi...

Costa Rica er med sine lange sandstrande, frodige regnskove, kegleformede vulkaner, grønne tågeskove, eksotiske dyr, høje vandfald, brusende floder og varme kilder en verden for sig selv. Hvis du er til nogle dage på egen hånd er denne kør-selv rejse en oplagt måde at opleve det eventyrlige lille land på. Du starter i hovedstaden San José og fortsætter til Tortuguero Nationalpark kendt for sine 11 forskellige habitater, fugle, aber, dovendyr, skildpadder og mange mange flere. Herefter begynder kør-selv programmet og første stop er La Fortuna, hvor du har mulighed for at opleve vandfaldet af samme navn og den kendte vulkan Arenal. Der er inkluderet en tur til Arenals naturlige varme kilder, hvor du kan slappe af i fantastiske omgivelser. Rejsen fortsætter til ”skoven i skyerne” også kendt som Monteverde, hvor der venter dig en guidet vandretur på hængebroerne i trætoppene, hvilket er en meget speciel oplevelse. Herefter kører du til rejsens højdepunkt den skønne Manuel Antonio Nationalpark med hvide sandstrande, koralrev, vandfald, frodig grøn regnskov og et fantastisk dyreliv. Her er også alle muligheder for at være aktiv på både land og til vands.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Costa Rica
Dag 1: Flyrejsen til Costa Rica

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Costa Rica med mellemlanding(er) undervejs. Du ankommer til hovedstaden San José, som er beliggende i den centrale del af landet 1.150 m.o.h. med et dejligt forårslignede klima året rundt. Ved ankomst i San José lufthavn bliver du mødt af en chauffør, som vil køre dig til dit hotel – en køretur på ca. 30 min.

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 2: San José
Dag 2: San José

Denne morgen bliver du hentet på dit hotel og kørt til vores samarbejdspartners kontor, hvor I vil gennemgå programmet, information om udlevering og aflevering af bil samt praktiske spørgsmål. Resten af dagen er til fri disposition, hvor der er mulighed for at udforske hovedstaden på egen hånd.

Den centrale del af San José er ikke så stor, så det er nemt at finde rundt. Du kan evt. besøge det lokale marked, nationalmuseet eller gågaden, som løber gennem byens centrum. Her findes restauranter, butikker og hyggelige fortovscafeer, hvor du kan nyde en kop ægte costaricansk kaffe, mens du betragter livet omkring de charmerende pladser.

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark
Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark

Tidligt denne morgen bliver du hentet på dit hotel og turen går mod Den Caribiske Kyst til Tortuguero Nationalpark. Du passerer store, grønne bananplantager, som har stor betydning for Costa Ricas økonomi. Undervejs bliver bussen skiftet ud med en båd, som vil sejle dig og din bagage til Mawamba Lodge, hvor du skal bo de 3 kommende nætter. Lodgen har en fantastisk beliggenhed med Tortugueros kanaler i forhaven og Det Caribiske Hav i baghaven. Sejlturen til lodgen foregår via floder og kanaler, som er omgivet af regnskov og Tortugueros dyreliv. Efter ankomst og tjek ind serveres der frokost. Om eftermiddagen besøger du den lille landsby Tortuguero sammen med en guide.

Tortuguero Nationalpark består af et område på 77.032 hektar, 35 km kyststrækning og 11 forskellige habitater, herunder mangroveskove, sumpe, strande, laguner og tropiske regnskove med søer, floder og kanaler. Nationalparkens biologiske mangfoldighed og økosystemer giver fantastiske muligheder for at opleve de mange dyr i nationalparken. Her findes mere end 300 fuglearter, 30 forskellige ferskvandsfisk, 3 abearter, tapirer, frøer, jaguarer, dovendyr, søkøer, krokodiller og kaimaner samt 4 ud af Costa Ricas 7 skildpaddearter, som har givet nationalparken sit navn. Den grønne havskildpadde kan opleves mellem juli og oktober, karetteskildpadden kan opleves mellem maj og oktober, hawksbill skildpadden kan opleves mellem maj og oktober og havlæderskildpadden kan opleves mellem marts og juli.

Overnatning Mawamba Lodge

Dage 4-5: Tortuguero Nationalpark
Dage 4-5: Tortuguero Nationalpark

Under opholdet er der inkluderet en guidet gåtur i området samt en bådtur på kanalerne, hvilket er en god måde at opleve regnskovens liv og mange lyde på. Guiden er god til at spotte dyrene og du vil også lære om regnskovens flora.

Resten af dagen er til fri disposition og du kan slappe af ved poolen, tage på vandretur i regnskoven eller tage en tur ned på stranden, hvor du kan opleve havskildpadderne lægge deres æg i sandet for derefter at forsvinde ud i bølgerne – et fantastisk syn som bedst kan opleves i perioden juli til september. Det er vigtigt, at du ikke forstyrrer havskildpadderne, når de kommer op på land for at lægge æg. Larm derfor ikke og brug ikke lommelygte og kamera med blitz, da det kan skræmme dem.

Det er muligt at tilkøbe ekstra udflugter på lodgen.

Overnatning Mawamba Lodge

Dag 6: Tortuguero Nationalpark – Guapiles - La Fortuna
Dag 6: Tortuguero Nationalpark – Guapiles - La Fortuna

Det er blevet tid til at forlade Tortuguero Nationalpark og med båd og bus går turen til Guapiles. Her får du udleveret din bil og kør-selv programmet starter. Fra Guapiles kører du til den lille by La Fortuna. Selve byen er knap så kendt, det er omgivelserne som er unikke. La Fortuna ligger for foden af Costa Ricas mest kendte vulkan, Arenal, som er 1.657 meter høj. Arenal var den mest aktive vulkan i Costa Rica indtil 2010, men har dog ikke været i et alvorligt udbrud siden 1968, hvor et pludseligt udbrud lavede store ødelæggelser. I nærheden ligger også La Catarata de la Fortuna vandfaldet, adskillige naturlige varme kilder og så er det et område, som er populært inden for ridning, rafting, zip-line ture, ATV-ture, cykling, kajakroning mm.

Dagens kørelængde: ca. 145 km.

Overnatning Hotel Monte Real

Dag 7: La Fortuna - Arenals varme kilder
Dag 7: La Fortuna - Arenals varme kilder

Dagen er til fri disposition. Her kan du slappe af på lodgen, køre til den nordvestlige del af Arenal vulkanen for at tage på vandretur i Arenal Volcano Nationalpark, hvor der er gode chancer for at se farverige fugle, krybdyr og aber eller du kan køre til det kendte vandfald La Catarata de la Fortuna, som er beliggende tæt ved foden af den sovende vulkan Chato. Vandfaldet udspringer fra Tenorio floden og løber gennem Arenal bjergkæden og regnskoven, indtil det falder 70 meter ned i en lagune, hvor der er mulighed for at bade. Gåturen fra parkeringspladsen og ned til vandfaldet tager ca. 20 min. og foregår via en bro og trapper gennem den frodige regnskov, hvilket giver gode chancer for spotte tukaner, aber og andre tropiske dyr.

Om eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og kørt til Arenals varme kilder, som er naturligt opvarmet af den vulkanske aktivitet i området. Her kan du slappe af i de forskellige pools, hvor vandet er mellem 37-41 grader varmt. Husk badetøj! Der er også en lille poolbar, hvor du kan nyde en drink inden middagen serveres. Efter middagen bliver du kørt tilbage til hotellet.

Overnatning Hotel Monte Real

Dag 8: Arenal – Monteverde tågeregnskov
Dag 8: Arenal – Monteverde tågeregnskov

Efter morgenmaden forlader du Arenal og der venter dig en utrolig flot køretur rundt om Arenal søen, inden du ankommer til byen Monteverde. Monteverde er inden for de senere år blevet en ”adventure” by, idet der er mange muligheder for at være aktiv. Tæt ved byen ligger tågeregnskoven af samme navn, som du skal besøge i morgen.

Dagens kørelængde: ca. 112 km.

Overnatning Hotel Poco a Poco

Dag 9: Gåtur i trætoppene i tågeregnskoven i Monteverde
Dag 9: Gåtur i trætoppene i tågeregnskoven i Monteverde

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til Monteverde tågeregnskov. Skoven er beliggende i 1.440 meters højde, og er kendt som ”skoven i skyerne”. De varme caribiske vinde blæser fra havet og ind mod de høje bjerge og når vindene presses op i disse højder køles de af, og der dannes derved lave skyer og tåge mellem trækronerne. Det betyder også, at der kan være kølige dage.

Når du ankommer, starter en 3 km spændende vandretur. Du vil mærke, at tågen giver en helt speciel og mystisk stemning, når du går på hængebroerne i trætoppene og rundt mellem de kæmpe træer, som er dækket med mos, bregner og orkidéer. Træerne og planterne optager fugtigheden i tågen, og dermed er vækstbetingelserne helt optimale for de 2.500 plantearter, hvoraf 420 er orkidéer. Undervejs vil du også opleve det fantastiske dyreliv bestående af 100 pattedyrsarter, 400 fuglearter og 10.000 insektarter.

Du bliver efter et par timer kørt tilbage til dit hotel, hvor resten af dagen er til fri disposition. Her kan du slappe af ved hotellets 30 grader varme pool eller udforske området på egen hånd.

Overnatning Hotel Poco a Poco

Dag 10: Monteverde – Manuel Antonio
Dag 10: Monteverde – Manuel Antonio

I dag kører du til Manuel Antonio. Selve Manuel Antonio er en meget lille by med få restauranter og butikker, det er derimod omgivelserne og det fremragende klima, der gør stedet unikt. Her har du tre overnatninger på Hotel Costa Verde, som ligger mindre end 300 meter fra stranden.

Dagens kørelængde: ca. 190 km.

Overnatning Hotel Costa Verde

Dage 11-12: Manuel Antonio
Dage 11-12: Manuel Antonio

De næste dage er til fri disposition.

Manuel Antonio er beliggende ved Stillehavskysten og er især kendt for sin nationalpark af samme navn, som er Costa Ricas mindste, men mest besøgte og kendte af landets 25 nationalparker. Den er udråbt til at være blandt de 12 smukkeste nationalparker i verden bestående af hvide sandstrande, koralrev, vandfald og frodig grøn regnskov beliggende helt ned til strandene, som er landets smukkeste og bedste sandstrande. Skoven er hjemsted for mange forskellige plantearter og hele 293 dyrearter som bl.a. egernaber, hvidhovedede capuchineaber, edderkoppeaber, brøleaber, dovendyr, vaskebjørne, varaner, tukaner, sommerfugle og mange mange flere. Dyrene er vant til mennesker, og det er derfor ofte muligt at opleve dem på nært hold.

Manuel Antonio er også et oplagt sted, hvis du er interesseret i dykning, snorkling, kajakroning, ture på hesteryg, mountain biking, vandreture og katamaranture med mulighed for at se skildpadder, delfiner og hvaler.

Vær opmærksom på, at nationalparken er lukket om mandagen.

Overnatning Hotel Costa Verde

Dag 13: Manuel Antonio – San José
Dag 13: Manuel Antonio – San José

I dag kører du til San José, hvor du afleverer bilen. Her har du en overnatning, inden turen går tilbage til Danmark.

Dagens kørelængde: ca. 170 km

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 14: Hjemrejse
Dag 14: Hjemrejse

Det er blevet tid til at sige farvel til Costa Rica. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til San José lufthavn, hvorfra du rejser mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 15: Hjemkomst
Dag 15: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Trustpilot

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!