Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaCosta RicaCosta Rica kør-selv ferie
15 dage:

Costa Rica kør-selv ferie

Højdepunkter på denne rejse:

San José, Tortuguero Nationalpark, La Fortuna, Arenals varme kilder, Monteverde tågeregnskov, Rincon de la Vieja Nationalpark, Rincon de la Vieja vulkanen og Playa Samara.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til San José med flyskift undervejs t/r
 • Transfers fra og til lufthavn i San José (foregår i mindre internationale grupper)
 • Minibusser: San José – Tortuguero – Guapiles
 • 9 dages billeje inkl. fri km, GPS og forsikringer
 • 11 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Laguna Lodge inkl. helpension
 • 1 x middag (dag 6)
 • Velkomstmøde i San José
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Bådtur i Tortuguero Nationalpark
 • Udflugt til de varme kilder ved Arenal
 • Gåtur i Monteverde tågeregnskov på ”de hængende broer”
 • Udflugt til Rincon de la Vieja Nationalpark
 • Entréer til omtalte seværdigheder, dog ikke entré til Tortuguero Nationalpark som betales lokalt
Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 4.000 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved én rejsende) 6.500 kr.
Rabat gives ved 3 personer eller mere
Vælg denne rejse fordi...

Kør-selv ferie i Costa Rica er en anderledes måde at opleve landet på og du vil hurtig opdage, at costaricanerne er utrolig hjælpsomme og venlige. Costa Rica er en sand perle med grønne regnskove, vandfald, sandstrande, aktive vulkaner og grønne plantager. Denne rejse starter i hovedstaden San José med hyggelige cafeer og markeder. Herefter starter natureventyret. Du kan glæde dig til landets betagende natur med gåture i trætoppene i de frodige regnskove, som står i kontrast til de kegleformede aktive vulkaner og de lange sandstrande som mødes med Samara bugtens blå hav. Du vil opleve landets blomstrende dyreliv med aber, tukaner, papegøjer, dovendyr, bæltedyr, farverige frøer, skildpadder, sommerfugle og mange flere. Du finder sjældent så lille et land med så storslåede natur og så rigt et plante- og dyreliv.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Costa Rica
Dag 1: Flyrejsen til Costa Rica

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Costa Rica med mellemlanding(er) undervejs. Du ankommer til hovedstaden San José, som er beliggende i den centrale del af landet 1.150 m.o.h. med et dejligt forårslignede klima året rundt. Ved ankomst i San José lufthavn bliver du mødt af en chauffør, som vil køre dig til dit hotel – en køretur på ca. 30 min.

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 2: San José
Dag 2: San José

Denne morgen bliver du hentet på dit hotel og kørt til vores samarbejdspartners kontor, hvor I vil gennemgå programmet, information om udlevering og aflevering af bil og praktiske spørgsmål. Resten af dagen er til fri disposition, hvor der er mulighed for at udforske hovedstaden på egen hånd.

Den centrale del af San José er ikke så stor, så det er nemt at finde rundt. Her kan du besøge det lokale marked, nationalmuseet og tage en tur ind på gågaden, som løber gennem byens centrum. Her findes restauranter, butikker og hyggelige fortovscafeer, hvor du kan nyde en kop ægte costaricansk kaffe, mens du betragter livet omkring de charmerende pladser.

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark
Dag 3: San José – Tortuguero Nationalpark

Tidligt denne morgen bliver du hentet på dit hotel og turen går mod Den Caribiske Kyst til Tortuguero Nationalparken. Undervejs passerer du mange bananplantager, som har stor betydning for Costa Ricas økonomi. Når vejnettet stopper bliver dit transportmiddel udskiftet til båd og du fortsætter ad de små kanaler til dit lodge, som ligger midt i det frodige vådområde.

Efter ankomst og tjek ind venter en lækker frokost i restauranten. Om eftermiddagen besøger du den lille landsby Tortuguero sammen med din lokalguide. Han viser dig rundt i byen og fortæller om, hvordan det er at leve i en så afsidesliggende by, man kun kan komme til med båd eller fly.

Når mørket falder på, vågner mange af regnskovens dyr og insekter og det er magisk at sidde og lytte til naturens lyde fra din lille veranda.

Overnatning Laguna Lodge

Dag 4: Tortuguero Nationalpark
Dag 4: Tortuguero Nationalpark

I dag skal du på en bådtur i Tortugueros kanaler. Din dygtige guide vil hjælpe dig med at spotte de spændende dyr, der kan opleves i parken som f.eks. tapir, dovendyr, kaimaner, leguaner, araer og flere forskellige slags aber. Du får også et spændende indblik i regnskovens interessante planteliv.

Frokosten nydes tilbage på lodgen og resten af dagen er til fri disposition. Du kan slappe af ved poolen, vandre af de små stier i regnskoven eller gå en tur på stranden. Det er også muligt at tilkøbe ekstra udflugter på lodgen.

Tortuguero er kendt for sine havskildpadder og afhængig af hvornår du besøger parken og dit held, kan du opleve skildpadderne gå i land og lægge deres æg i sandet. Den grønne havskildpadde kan opleves mellem juli og oktober, karetteskildpadderne (Hawksbill og Loggerhead) kan opleves mellem maj og oktober og havlæderskildpadden kan opleves mellem marts og juli.

Skildpadderne kommer oftest op og lægger æg, når solen er gået ned, og efter kl.18.00 må du kun færdes på stranden med en guide. Det er nemlig vigtigt, at du ikke forstyrrer og skræmmer havskildpadderne, når de kommer op på land for at lægge deres æg. Sørg derfor for ikke at larme og brug ikke lommelygte eller kamera med blitz.

Overnatning Laguna Lodge

Dag 5: Tortuguero Nationalpark – Guapiles - La Fortuna
Dag 5: Tortuguero Nationalpark – Guapiles - La Fortuna

Det er blevet tid til at forlade Tortuguero Nationalpark og med båd og bus går turen til Guapiles. Her får du udleveret din bil og kør-selv programmet starter. Fra Guapiles kører du til den lille by La Fortuna. Selve byen er knap så kendt, det er omgivelserne som er unikke. La Fortuna ligger for foden af Costa Ricas mest kendte vulkan, Arenal, som er 1.657 meter høj. Arenal var den mest aktive vulkan i Costa Rica indtil 2010, men har dog ikke været i et alvorligt udbrud siden 1968, hvor et pludseligt udbrud lavede store ødelæggelser. I nærheden ligger også La Catarata de la Fortuna vandfaldet, adskillige naturlige varme kilder og så er det et område, som er populært inden for ridning, rafting, zip-line ture, ATV-ture, cykling, kajakroning mm.

Dagens kørelængde: ca. 145 km.

Overnatning Hotel Monte Real

Dag 6: La Fortuna - Arenals varme kilder
Dag 6: La Fortuna - Arenals varme kilder

Formiddagen er til fri disposition. Du kan vælge at køre op til den nordvestlige del af Arenal vulkanen og tage på vandretur i Arenal Volcano Nationalpark. Her er der gode chancer for at se farverige fugle, krybdyr og aber.

Du kan også køre en tur hen til det kendte vandfald La Catarata de la Fortuna, som ligger tæt ved foden af den sovende vulkan Chato. Vandfaldet udspringer fra Tenorio floden og løber gennem Arenal bjergkæden og regnskoven, indtil det falder 70 meter ned i en lagune. Gåturen fra parkeringspladsen og ned til vandfaldet tager ca. 20 min. og foregår via en bro og trapper gennem den frodige regnskov. Også her er der gode chancer for at se bl.a. tukaner, aber og andre tropiske dyr. Der er mulighed for at bade ved vandfaldet.

Om eftermiddagen skal du køre til Arenals varme kilder, som er naturligt opvarmet af den vulkanske aktivitet i området. Her kan du slappe af i de forskellige pools, hvor vandet er mellem 37-41 grader varmt. Husk badetøj! Aftensmaden er inkluderet og når du har nydt din mad kan du køre tilbage til hotellet.

Overnatning Hotel Monte Real

Dag 7: Arenal – Monteverde tågeregnskov
Dag 7: Arenal – Monteverde tågeregnskov

Efter morgenmaden forlader du Arenal og der venter dig en utrolig flot køretur rundt om Arenal søen, inden du ankommer til byen Monteverde. Monteverde er inden for de senere år blevet en ”adventure” by, idet der er mange muligheder for at være aktiv. Tæt ved byen ligger tågeregnskoven af samme navn, som du skal besøge i morgen.

Dagens kørelængde: ca. 110 km

Overnatning Hotel Poco a Poco

Dag 8: Gåtur i trætoppene i tågeregnskoven i Monteverde
Dag 8: Gåtur i trætoppene i tågeregnskoven i Monteverde

Efter morgenmaden skal du køre ud til Monteverdes tågeregnskov, hvor der venter dig en spændende vandretur i trætoppene.
Tågeskoven er beliggende i 1.440 meters højde, og er kendt som ”skoven i skyerne”. De varme caribiske vinde blæser fra havet ind mod de høje bjerge og når vindene presses op i disse højder køles de af, og der dannes derved lave skyer og tåge mellem trækronerne. Det betyder at der kan blive lidt køligt heroppe.

Ved ankomst til tågeskoven starter din 3 km vandretur i trætoppene. Tågen giver en helt speciel og mystisk stemning, når du går midt i den på hængebroerne i trætoppene mellem kæmpe træer, som er dækket med mos, bregner og orkidéer. Træerne og planterne optager fugtigheden i tågen, og dermed er vækstbetingelserne helt optimale for de ca. 2.500 plantearter i området. Undervejs kan du være heldig at opleve noget af det fantastiske dyreliv i skoven. Der findes ca. 100 pattedyrsarter, 400 fuglearter og 10.000 insektarter.

Efter turen kan du køre tilbage til hotellet og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Hotel Poco a Poco

Dag 9: Monteverde – Rincon de la Vieja Nationalpark
Dag 9: Monteverde – Rincon de la Vieja Nationalpark

Efter morgenmaden tjekker du ud af dit hotel og kører til Rincon de la Vieja Nationalpark, som består af et område på 14.084 ha og er et af de mest uspolerede og mindst besøgte områder i Costa Rica. Parken blev oprettet i 1973 for at beskytte vandforsyningen til området og er hjemsted for en spændende kombination af vulkanske geologiske vidundere og uberørte tropiske skove med et fantastisk dyreliv.

Dagens kørelængde: Ca. 180 km.

Overnatning Hotel Hacienda Guachipelin

Dag 10: Rincon de la Vieja
Dag 10: Rincon de la Vieja

Tidligt denne morgen skal du på en 3 kilometers vandretur i nationalparken, som ligger i 600-1.916 meters højde, hvilket giver en imponerende variation i plante- og dyrelivet. I den tætte tropiske skov er der udover mange vandfald et utrolig rigt dyreliv med både aber, fugle, næsebjørn, bæltedyr, firben, leguaner og mange flere. Det er også her, du kan finde det største antal af Costa Ricas nationalblomst, Cattleya Skinneri orkidéen. Den største attraktion er dog den brandhærgede keglevulkan Rincón de la Vieja, der består af 9 sammenhængende kratere heriblandt Santa Maria, som har den højeste top på 1.916 meter. Kraterne er de mest aktive i Guanacaste bjergene, og du kan opleve Von Seebach krateret udsende gasser og dampe.

Efter vandreturen er resten af dagen er til fri disposition. Du kan vælge at slappe af ved lodgens pool eller udforske parken på egen hånd enten på gåben eller på hesteryg. Husk rigeligt med væske samt en madpakke, som du kan bestille på hotellet. Ved indgangen får du udleveret et kort over nationalparken, som giver dig et overblik over tider og længde på de forskellige vandreture.

Vær opmærksom på, at nationalparken er lukket om mandagen.

Overnatning Hotel Hacienda Guachipelin

Dag 11: Rincon de la Vieja – Playa Samara
Dag 11: Rincon de la Vieja – Playa Samara

I dag kører du til den afslappede kystby Samara på Nicoya-halvøens vestlige bred. Her findes restauranter, butikker og et lille udvalg af barer. Samara er særdeles kendt for sin lange brede sandstrand Playa Samara, som er en af Costa Ricas mest sikre strande. Den ligger omgivet af palmer og tropisk planteliv samt 5 km kyststrækning med levende koraller og farvestrålende fisk, hvilket gør det til et fantastisk sted at snorkle og dykke.

Dagens kørelængde: ca. 170 km

Overnatning Hotel Giada

Opgraderingsmulighed:

Dag 12: Playa Samara
Dag 12: Playa Samara

Dagen er til fri disposition, hvor du kan nyde selve byen, slappe af ved hotellets pool eller dase på den brede sandstrand.

Overnatning Hotel Giada

Opgraderingsmulighed:

Dag 13: Playa Samara – San José
Dag 13: Playa Samara – San José

Du forlader Playa Samara og kører til San José, hvor du har en overnatning, inden turen går tilbage til Danmark.

Dagens kørelængde: ca. 240 km

Overnatning Hotel Sleep Inn

Dag 14: Hjemrejse
Dag 14: Hjemrejse

Det er blevet tid til at sige farvel til Costa Rica. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra du rejser mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 15: Hjemkomst
Dag 15: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
INDHENT TILBUD
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af sydamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.